Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι εκπομπής Instagram για να προσεγγίσετε τους ακολούθους σας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία ενός καναλιού εκπομπής Instagram…

Τα κανάλια μετάδοσης του Instagram είναι ένα δημόσιο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων για τους δημιουργούς να μοιράζονται ανακοινώσεις και μηνύματα στους ακόλουθούς τους.

Αυτός ο τρόπος μετάδοσης συνομιλίας ένας προς πολλούς βοηθά τους δημιουργούς να καλλιεργήσουν μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας μεταξύ των δημιουργών τους ενώ αυξάνουν τα ποσοστά αφοσίωσης των ακολούθων τους.

Οι δημιουργοί του Instagram μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν συνδυασμό διαφορετικών μορφών όπως φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικές σημειώσεις και μηνύματα κειμένου για να μοιράζονται μηνύματα στα κανάλια εκπομπής τους.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν δημοσκοπήσεις για να μοιραστούν με τους ακόλουθούς τους. Οι ακόλουθοι μπορούν να αντιδρούν σε μηνύματα και να απαντούν σε δημοσκοπήσεις. Ωστόσο, δεν μπορούν να μοιράζονται μηνύματα απευθείας στο κανάλι.

Τα κανάλια εκπομπής Instagram είναι ανοιχτά μόνο σε επιλεγμένους λογαριασμούς δημιουργών. Είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να καλύψετε την επαφή με τους ακολούθους σας και να τους κρατάτε ενήμερους για το τι είναι hot και συμβαίνει στη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κανάλια μετάδοσης Instagram για να τους δώσετε μια αποκλειστική ματιά ή μια εικόνα από τα παρασκήνια.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί να δημιουργήσετε ένα κανάλι εκπομπής Instagram;

Τα κανάλια εκπομπής Instagram μπορεί να έχουν πολλά πλεονεκτήματα για τους λογαριασμούς δημιουργών στο Instagram, όπως:

Ως δημιουργοί του Instagram, είναι απαραίτητο να κινητοποιήσετε τους οπαδούς σας στο δικό σας fan club. Τα κανάλια εκπομπής Instagram σάς δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κοινότητα διασκεδάζοντας και ενημερώνοντάς τους για τη ζωή σας. Ενθαρρύνετε μια βαθύτερη αίσθηση κοινότητας κάνοντας τους ακόλουθούς σας να αισθάνονται ότι είναι μέρος της ζωής σας.

Αύξηση της αφοσίωσης στο Instagram

Τα κανάλια εκπομπής Instagram είναι ένας επιπλέον τρόπος για να μοιράζεστε αποκλειστικό περιεχόμενο με τους οπαδούς σας, μόνο στο DM. Εκτός από τις αναρτήσεις, τις ιστορίες του Instagram και τις ζωντανές ροές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας μηνύματα για να προσεγγίσετε τους ακόλουθούς σας και να μοιραστείτε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Δεν μπορεί να αναρτηθεί ή να ενημερωθεί όλο το περιεχόμενο σε ιστορίες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κανάλια μετάδοσης για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό δεσμό με τους οπαδούς σας, όπου είναι σχεδόν σαν να τους προσεγγίζετε στο DM. Απαιτεί μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία συνολικά.

Λάβετε άμεσα σχόλια

Τα κανάλια εκπομπής του Instagram μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση άμεσων σχολίων για μια τάση, ένα gadget ή κάτι άλλο μέσω δημοσκοπήσεων. Μπορείτε να στείλετε δημοσκοπήσεις και να δείτε τι εντυπωσιάζει το κοινό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα σχόλια για να δημιουργήσετε και να επιμεληθείτε περιεχόμενο που είναι πιο σχετικό και συγκεκριμένο για το κοινό σας.

Αυξήστε τα ποσοστά μετατροπής

Εάν συνάπτετε συνεργασίες επί πληρωμή με επωνυμίες και επιχειρήσεις, τα κανάλια μετάδοσης Instagram μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας σε εξωτερικούς ιστότοπους ή ιστότοπους συνεργατών. Μπορείτε να παρακινήσετε τους ακολούθους να αγοράσουν περισσότερα αντικείμενα κοινοποιώντας απευθείας συνδέσμους μαζί τους αμέσως. Ωστόσο, εάν πρόκειται για ανάρτηση με χορηγία, φροντίστε να το δηλώσετε χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα του Instagram. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μέρος της κοινοτικής τους πολιτικής.

  Πώς να καρφιτσώσετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας στο Instagram

Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι εκπομπής Instagram

Η δημιουργία ενός καναλιού εκπομπής στο Instagram είναι αρκετά απλή. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους λογαριασμούς δημιουργών – και όχι σε όλους. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις:

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ανταλλαγής μηνυμάτων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης
  • Κάντε ξανά κλικ στο κουμπί επεξεργασίας πάνω δεξιά
  • Κάντε κλικ στο Create Broadcast Channel
  • Πληκτρολογήστε ένα όνομα καναλιού και επιλέξτε το κοινό για το κανάλι σας
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πότε τελειώνει το κανάλι σας
  • Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται το κανάλι σας στην οθόνη
  • Πατήστε Δημιουργία καναλιού εκπομπής στο κάτω μέρος της οθόνης σας για να επιβεβαιώσετε τις επιλογές σας

Εάν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή δημιουργίας καναλιού μετάδοσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό δημιουργού. Οι ιδιωτικοί και επαγγελματικοί λογαριασμοί δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία. Επιπλέον, δεν είναι όλοι οι λογαριασμοί δημιουργών κατάλληλοι για χρήση αυτής της δυνατότητας, καθώς βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πώς να προσκαλέσετε μέλη να εγγραφούν στο κανάλι σας

Όταν στείλετε το πρώτο μήνυμα στο κανάλι εκπομπής σας στο Instagram, όλα τα μέλη σας θα το λάβουν και θα έχουν την επιλογή να εγγραφούν στο κανάλι σας. Εάν θέλετε να προσκαλέσετε περισσότερα μέλη να συμμετάσχουν, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Μπορείτε να το μοιραστείτε προσωπικά ή να το αναρτήσετε στο προφίλ σας για εύκολη πρόσβαση. Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης, αλλά μπορείτε να τον επαναφέρετε για να δημιουργήσετε έναν νέο σύνδεσμο.

Προσθήκη στις Ιστορίες

Μπορείτε να προσθέσετε ένα κανάλι στις ιστορίες σας και να ζητήσετε από τους άλλους να συμμετάσχουν σε αυτό.

Προσθέστε μια ανάρτηση καναλιού στις Ιστορίες

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης σε σχήμα βέλους για να μοιραστείτε μια ανάρτηση καναλιού και να τη ανεβάσετε στις ιστορίες σας. Όταν το κάνετε αυτό, η επιλογή συμμετοχής στο κανάλι θα είναι ορατή επάνω δεξιά στην ανάρτηση.

Αυτό λειτουργεί τόσο για το κανάλι σας όσο και για άλλα κανάλια που μοιράζεστε σε ιστορίες.

Πώς να εγγραφείτε σε ένα κανάλι εκπομπής Instagram

Η εγγραφή σε ένα κανάλι Instagram μπορεί να γίνει με τέσσερις τρόπους:

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ανταλλαγής μηνυμάτων, μεταβείτε στην καρτέλα Κανάλια, δείτε τις προτάσεις. Κάντε κλικ σε αυτά που σας αρέσουν και κάντε κλικ στο Join. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στα Κανάλια στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε > Εμφάνιση όλων και να πατήσετε σε αυτό που σας ενδιαφέρει
  • Μεταβείτε σε μια σελίδα Instagram που σας αρέσει και πατήστε Ακολουθήστε το κανάλι ακριβώς δίπλα στην επιλογή Ακολουθήστε αυτόν τον λογαριασμό
  • Μπορείτε επίσης να συναντήσετε αναρτήσεις καναλιού ή συνδέσμους προσκλήσεων καναλιού σε ιστορίες. Πατήστε στο Join
  • Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε συνδέσμους πρόσκλησης για να εγγραφείτε σε ένα κανάλι

Πώς να προσκαλέσετε έναν συνεργάτη ή έναν συντονιστή

Γνωρίζατε ότι το Instagram σάς επιτρέπει να προσκαλείτε συνεργάτες στο κανάλι εκπομπής σας στο Instagram; Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν ομοϊδεάτη δημιουργό για να ενημερώνετε ή να διασκεδάζετε το κοινό σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Πατήστε στο όνομα του καναλιού στο επάνω μέρος
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Άτομα > Προσθήκη δίπλα στους συνεργάτες
  • Επιλέξτε άτομα από τις προτάσεις ή πληκτρολογήστε ένα όνομα

Σημείωση: Μπορείτε να προσθέσετε έως και 5 συνεργάτες

  Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram

Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν αποδεχτούν την πρόταση συνεργάτη. Επιπλέον, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο Κατάργηση για να αφαιρέσετε έναν συνεργάτη. Όταν καταργείτε έναν συνεργάτη, θα εξακολουθεί να είναι μέλος.

Για να προσθέσετε έναν επόπτη, όλα τα βήματα είναι τα ίδια. Απλώς πρέπει να επιλέξετε Διαχειριστές και επόπτες στην περιοχή Άτομα αντί για Συνεργάτες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κανάλι εκπομπής σας στο Instagram

Δημιουργήσατε το κανάλι σας μετάδοσης στο Instagram, αλλά δεν έχετε ιδέα για τι να το χρησιμοποιήσετε; Τα κανάλια μετάδοσης του Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τα ποσοστά αφοσίωσης και να έχετε μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τα χρησιμοποιείτε σωστά. Κάντε έναν απολογισμό αυτών των ιδεών περιεχομένου σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα κανάλι εκπομπής Instagram:

#1. Μοιραστείτε τις τελευταίες ενημερώσεις ή έκτακτες ειδήσεις

Εάν είστε δημιουργός ή επωνυμία σε μια συγκεκριμένη θέση, μπορείτε να αποκτήσετε εξουσία κοινοποιώντας τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ή έκτακτες ειδήσεις. Η διοίκηση στην θέση σας γίνεται ευκολότερη όταν καθιερώνεστε ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Μάλιστα, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αντιδράσεις ή σχόλια σε έκτακτες ειδήσεις. Τα κανάλια μετάδοσης του Instagram μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μιλήσουμε για νέες δυνατότητες που κυκλοφόρησαν, νέες κυκλοφορίες στον κλάδο ή ακόμα και τι είναι trend.

Για τους δημιουργούς και τις επωνυμίες προϊόντων περιποίησης δέρματος, μπορούν να στέλνουν ενημερώσεις σχετικά με την κυκλοφορία νέων προϊόντων και να προσφέρουν πολύτιμες κριτικές ή σχόλια κατά τη χρήση τους. Για τεχνικές σελίδες, μπορούν να καλυφθούν ενημερώσεις σχετικά με νέες ρυθμίσεις ή δυνατότητες ή τον τρόπο χρήσης τους.

#2. Καλύψτε λανσαρίσματα ή εκδηλώσεις προϊόντων

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε εξουσία και ωστόσο να κάνετε κάτι μοναδικό στον κλάδο σας είναι να καλύψετε λανσαρίσματα νέων προϊόντων ή εκδηλώσεις του κλάδου. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μεταβείτε στην κάλυψη εκδηλώσεων δημιουργών και να δώσετε στο κοινό σας μια αποκλειστική ματιά στο τι συμβαίνει.

Μπορείτε επίσης να πάτε σε αποκλειστικές επιδείξεις μόδας, να αποκαλύψετε παρουσιάσεις σχεδιαστών στο κοινό σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να τα κάνετε αυτά για εκδηλώσεις δικτύωσης που συμβαίνουν για τεχνολογία, μάρκετινγκ, προϊόντα, περιποίηση δέρματος, μόδα ή φαγητό.

#3. Μοιραστείτε αξιόπιστους πόρους

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς και υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης είναι να εκπαιδεύσετε το κοινό σας ή να μοιραστείτε με το κοινό σας αξιόπιστους αλλά δυσεύρετους πόρους.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για προπονητές που πωλούν μαθήματα και σεμινάρια. Το Instagram είναι ένα ακμάζον μέρος για life coaches, ανεξάρτητους προπονητές, καθώς και προπονητές σχεδόν σε κάθε συγκεκριμένο κλάδο. Επιπλέον, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και για τους δημιουργούς του τρόπου ζωής. Μπορούν να μοιραστούν αυθεντικούς τρόπους για το πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή ποια είναι τα κορυφαία μέρη για διαμονή σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως η Νέα Υόρκη ή άλλα hacks για τη μείωση του κόστους και άλλα τέτοια.

Οι δημιουργοί περιποίησης δέρματος μπορούν να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος, τι κάνει το καθένα από αυτά στο δέρμα σας και πώς να λύσετε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος ή πώς να κάνετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση.

#4. Απαντήστε στις συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χώρο για να απαντήσετε σε συχνές ερωτήσεις (FAQs). Εάν έχετε δημοσιεύσει μια στολή και οι ακόλουθοί σας θέλουν να μάθουν από πού είναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανάλι μετάδοσης Instagram για να απαντήσετε σε τέτοιες ερωτήσεις.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε κοινές ερωτήσεις με βάση τον κλάδο σας, να ξεκαθαρίσετε παρανοήσεις και να αποκτήσετε εξουσία. Όταν απαντάτε σε συνήθεις ερωτήσεις στο κανάλι εκπομπής σας στο Instagram, όλοι οι ακόλουθοί σας ειδοποιούνται για το μήνυμα. Αυτό σας γλιτώνει από το να απαντάτε στο ίδιο ερώτημα ξανά και ξανά.

  7 Καλύτεροι Διακομιστές μεσολάβησης Instagram για Marketers το 2023

#5. Αυξήστε την επισκεψιμότητα σε ιστότοπους συνεργατών

Το Instagram είναι γεμάτο από συνεργάτες δημιουργούς περιεχομένου https://grtechpc.org.com/make-money-with-affiliate-marketing/, εκείνους που προτείνουν και αξιολογούν προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Μοιράζονται επίσης συνδέσμους των προϊόντων μαζί σας για να διευκολύνουν τις αγορές και να κερδίσουν προμήθειες συνεργατών.

Ως συνεργάτης έμπορος περιεχομένου ή δημιουργός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κανάλια μετάδοσης του Instagram για να μοιραστείτε συνδέσμους συνεργατών και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στους συνδέσμους συνεργατών σας. Κάθε φορά που μοιράζεστε τους συνδέσμους σας, οι ακόλουθοί σας θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση. Ως εκ τούτου, οι αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και τα ποσοστά μετατροπών είναι περισσότερες όταν χρησιμοποιείτε κανάλια μετάδοσης Instagram για να μοιράζεστε συνδέσμους συνεργατών και εξωτερικούς συνδέσμους.

#6. Πραγματοποιήστε Έρευνα Αγοράς

Τα κανάλια εκπομπής του Instagram επιτρέπουν στους οπαδούς σας να αντιδρούν σε μηνύματα, να ανοίγουν και να ακολουθούν συνδέσμους, καθώς και να ψηφίζουν σε δημοσκοπήσεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημοσκοπήσεις σε κανάλια εκπομπής Instagram για να συλλέξετε προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με το τι αρέσει και τι προτιμά το κοινό σας.

Αυτές οι δημοσκοπήσεις, αν γίνουν καλά, μπορούν να εξυπηρετήσουν τον σκοπό της έρευνας αγοράς των οπαδών σας. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει στην αύξηση της αφοσίωσης των ακολούθων στο Instagram, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να κατανοήσετε το TG σας σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα καταλάβετε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που έχει περισσότερες πιθανότητες να εργαστείτε σε κοινωνικά δίκτυα.

Η δοκιμή πολλαπλών στρατηγικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η συνταγή της επιτυχίας. Μάθετε τι είναι το TikTok Creator Marketplace και πώς είναι μια πύλη προς τη φήμη και την περιουσία.

#7. Δημιουργήστε θεματικά κανάλια εκπομπής Instagram για διαφορετικό περιεχόμενο

Εάν είστε δημιουργός που του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα και να φοράει πολλά καπέλα, ίσως είναι καλύτερο να έχετε έναν αριθμό καναλιών μετάδοσης Instagram για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες περιεχομένου. Μπορείτε να έχετε ένα για την περιποίηση της επιδερμίδας, ένα άλλο για τον τρόπο ζωής και ένα άλλο για νέα προϊόντα που αξιολογείτε.

Αυτό είναι για προχωρημένους δημιουργούς και απαιτεί ολοκληρωμένη στρατηγική περιεχομένου. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε αυτήν την ιδέα περιεχομένου με προσοχή, καθώς θα προτιμούσατε να μην δημιουργήσετε πάρα πολλά κανάλια και να καταλήξετε να στέλνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους χρήστες σας. Αυτό θα αυξήσει τα ποσοστά απεγγραφής ή κατάργησης παρακολούθησης και θα μειώσει την αφοσίωση σας στο Instagram.

#8. Σχεδιάστε ζωντανές ροές ή εκτρέψτε περισσότερη επισκεψιμότητα σε αυτές

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κανάλια μετάδοσης Instagram για να σχεδιάσετε ζωντανές ροές για το κοινό σας. Στην πραγματικότητα, τα κανάλια μετάδοσης θα συμβάλουν στην αύξηση της αφοσίωσης και στην προσέλκυση περισσότερων χρηστών.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δημοσκοπήσεις για να προγραμματίσετε ζωντανές ροές. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό θα σας δώσει άφθονο πεδίο για να καλύψετε θέματα που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τους πιστούς οπαδούς και να συνδεθείτε μαζί τους σε ένα σημείο για το οποίο νιώθουν ενδιαφέρον.

Όταν σχεδιάζετε ζωντανές ροές ή χρησιμοποιείτε δημοσκοπήσεις σε κανάλια μετάδοσης Instagram για να εκτρέψετε περισσότερη επισκεψιμότητα, δημιουργείτε μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας και αυξάνετε την αφοσίωση στις ζωντανές ροές σας.

Μπορείτε επίσης να παρακινήσετε το κοινό να σας κάνει ερωτήσεις σε ζωντανές ροές. Ως δημιουργός, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα μπλε τικ στο Instagram για να ενισχύσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια πρόσθετη διοχέτευση μάρκετινγκ

Σκεφτείτε τα κανάλια μετάδοσης του Instagram ως μια ακόμη διοχέτευση μάρκετινγκ που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την αφοσίωση ή να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών. Αν και είναι δεδομένο ότι είναι χρήσιμο στους δημιουργούς στο Instagram, είναι καλή ιδέα για τους followers;

Ως χρήστης του Instagram, συχνά χάνω μια σημαντική ενημέρωση ή κυκλοφορία. Είναι χρήσιμη η ειδοποίηση για ένα μήνυμα που συζητά μια κυκλοφορία, καλύπτει μια εκδήλωση που με ενδιαφέρει ή με κατευθύνει σε ένα νέο μοντέρνο προϊόν.

Αυτό συμβαίνει γιατί, χωρίς αυτήν την ειδοποίηση, θα το είχα χάσει εντελώς. Μου δίνει επίσης μια εξατομικευμένη αίσθηση αλληλεπίδρασης με έναν δημιουργό, σαν να είμαι φίλος μαζί του ή να είμαι μέρος της ζωής τους και μπορώ να δω τις εκπλήξεις να ξετυλίγονται στο DM μου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να με κρατάς αφοσιωμένη!

Στη συνέχεια, γιατί να μην ξεκινήσετε ένα κανάλι στο WhatsApp; Μάθετε τα πάντα για ένα κανάλι WhatsApp και πώς να δημιουργείτε, να βρίσκετε και να ακολουθείτε ένα κανάλι!