Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram

Η στροφή σε έναν ψηφιακό κόσμο ήταν εκπληκτική τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το Instagram έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επανάσταση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εισάγοντας τις κορυφαίες δυνατότητες του και προσελκύοντας εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εργαλεία αφοσίωσης, φίλτρα τεχνητής νοημοσύνης, προσθήκες μουσικής και Instagram Live είναι μόνο μερικά από τα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το Instagram. Αλλά κατά τη δημιουργία ενός προφίλ στο Instagram, πρέπει να έχετε εισαγάγει ένα όνομα, αλλά είναι πιθανό να μην γνωρίζετε το όριο αλλαγής ονόματος χρήστη Instagram, το οποίο λέει ότι δεν επιτρέπεται να αλλάξετε το όνομα Instagram πριν από 14 ημέρες. Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, σας φέρνουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram χρησιμοποιώντας το hack ορίου αλλαγής ονόματος Instagram.

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram

Οι λειτουργίες του Instagram και η εύκολη πλοήγηση προσέλκυσαν παράγοντες επιρροής, δημιουργούς περιεχομένου και εταιρείες, γεγονός που το βοήθησε να γίνει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να μοιράζονται καθημερινά ενημερώσεις ζωής, ειδήσεις, ιδέες και πολλά άλλα. Είναι επίσης η ραχοκοκαλιά των επιτυχημένων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Σε αυτόν τον κόσμο που βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι σημαντικό να έχετε μια μοναδική ταυτότητα. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας από την ενότητα Επεξεργασία προφίλ στο Instagram. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram και είναι κακή πρακτική;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram. Όχι, δεν είναι κακή πρακτική εκτός και αν χρησιμοποιείτε ακατάλληλες λέξεις στο όνομά σας. Η αλλαγή του ονόματος Instagram δεν επηρεάζει τον λογαριασμό σας.

  • Ωστόσο, εάν αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram, όλες οι προηγούμενες αναφορές και αλληλεπιδράσεις με το παλιό όνομα χρήστη θα οδηγήσουν τους θεατές σε μια σελίδα χρήστη που δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα την απώλεια ακολούθων και προβολών.
  • Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι οι θεατές σας αναγνωρίζουν χρησιμοποιώντας το παλιό σας όνομα χρήστη. Μπορεί να τους αναγκάσει να πιστεύουν ότι είτε ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί είτε ότι έχουν εισαγάγει λάθος όνομα χρήστη.
  Πώς να κάνετε αυτόματα Like σε αναρτήσεις στο Instagram

Πόσες φορές μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram;

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τα ονόματα χρήστη τους όσο πιο συχνά γίνεται. Δεν έχει τεθεί όριο στην αλλαγή ονομάτων χρήστη στο Instagram. Ωστόσο, μόλις το όνομα χρήστη αλλάξει σε νέο, έχετε ένα παράθυρο 14 ημερών εντός του οποίου μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό όνομα χρήστη, καθώς ο αλγόριθμος Instagram διατηρεί το προηγούμενο όνομα χρήστη σε περίπτωση που αποφασίσετε να πατήσετε αναίρεση. Μετά την περίοδο των 14 ημερών, το παλιό όνομα χρήστη θα είναι διαθέσιμο για χρήση από οποιονδήποτε.

Ποιο είναι το όριο αλλαγής ονόματος χρήστη Instagram;

Το όριο αλλαγής ονόματος Instagram είναι ο αριθμός των φορών που ένας χρήστης μπορεί να αλλάξει το όνομά του μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό πλαίσιο. Για να μειώσει το spam και την άχρηστη αλλαγή ονομάτων, το Instagram αποφάσισε να περιορίσει τον αριθμό των φορών που μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας. Το Instagram σάς επιτρέπει να αλλάξετε το όνομά σας δύο φορές σε 14 ημέρες, κάνοντάς το συνολικά 4 φορές το μήνα. Αυτή η απόφαση ελήφθη αφού μια τάση αλλαγής ονομάτων έγινε δημοφιλής στους ανθρώπους, η οποία δημιούργησε φασαρία στην πλατφόρμα.

Γιατί το Instagram δεν σας αφήνει να αλλάξετε το όνομά σας;

Είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες και το Instagram δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομά σας. Εάν είστε ένας από τους πολλούς που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό σε εσάς:

  • Είχατε αλλάξει προηγουμένως το όνομά σας στο Instagram δύο φορές μέσα σε 14 ημέρες. Οι κανόνες του Instagram δεν σας επιτρέπουν να αλλάξετε το όνομά σας περισσότερες από δύο φορές σε 14 ημέρες.
  • Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram δεν είναι συνδεδεμένος με μια διεύθυνση email, η εφαρμογή δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον λογαριασμό σας για λόγους ασφαλείας.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram σε λιγότερο από ένα λεπτό;

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να αλλάζουν τα ονόματα χρήστη τους χωρίς κανέναν περιορισμό. Επίσης, έχουν κάνει πολύ εύκολη τη διαδικασία αλλαγής ονομάτων χρήστη. Η διαδικασία αλλαγής ονόματος χρήστη στο Instagram μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ακολουθήστε τον παρακάτω βήμα προς βήμα οδηγό μας για να μάθετε πώς να αλλάξετε γρήγορα το όνομά σας στο Instagram:

  Πώς να στείλετε DM GIF στο Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ που βρίσκεται κάτω από το βιογραφικό σας στο Instagram.

4. Πατήστε στο Όνομα χρήστη. Διαγράψτε το παλιό σας όνομα χρήστη και εισάγετε ένα νέο όνομα χρήστη της επιλογής σας.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Πατήστε ξανά το εικονίδιο με το σημάδι επιλογής για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.

Αλλάξατε επιτυχώς το όνομα χρήστη σας και μπορείτε πλέον να δείτε το ενημερωμένο όνομα χρήστη σας στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

Πώς να αλλάξετε όνομα στο Instagram πριν από 14 ημέρες;

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τα δύο σωσίβια του ονόματος σας εντός 14 ημερών και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο από αυτό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει οριστική λύση σε αυτό, αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορεί να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε πώς να αλλάξετε το όνομα Instagram πριν από 14 ημέρες:

Μέθοδος 1: Ορισμός κενού ονόματος

Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να αποκρύψετε το πεδίο ονόματος στο προφίλ σας, με αποτέλεσμα οι θεατές σας να βλέπουν μόνο το όνομα χρήστη.

1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ.

3. Διαγράψτε το υπάρχον όνομα.

4. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία.

Μέθοδος 2: Αναφορά προβλήματος

Η Ομάδα Υποστήριξης του Instagram επιτρέπει μερικές εξαιρέσεις για πολλές αλλαγές ονομάτων πέραν του ορίου, εάν έχετε βάσιμο λόγο να τους πείσετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Μεταβείτε στο προφίλ σας και πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

3. Εισαγάγετε το νέο σας όνομα.

4. Στη συνέχεια, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά τροφοδοσίας και μείωσης της έντασης του ήχου και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής.

5. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Πατήστε Ρυθμίσεις > Βοήθεια.

7. Επιλέξτε Αναφορά προβλήματος.

8. Πάλι, πατήστε Αναφορά προβλήματος από το αναδυόμενο παράθυρο.

9. Πληκτρολογήστε a περιγραφή του προβλήματος στο πεδίο και ανεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε στο βήμα 4.

  Πώς να δημιουργήσετε μια συλλογή στο Instagram

10. Πατήστε Επόμενο.

11. Τέλος, πατήστε Αποστολή αναφοράς.

Εάν είστε τυχεροί, η Ομάδα Υποστήριξης του Instagram θα σας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αλλάξετε το όνομά σας.

Υπάρχει παραβίαση ορίου αλλαγής ονόματος Instagram;

Ναι, υπάρχει ένα hack για το όριο αλλαγής ονόματος χρήστη Instagram. Αν και δεν λειτουργεί όπως θα ήθελε κανείς, σας επιτρέπει να αποκρύψετε το όνομά σας στο προφίλ σας και να επιτρέψετε στους θεατές να βλέπουν μόνο το όνομα χρήστη στο προφίλ σας.

Γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram μετά από 14 ημέρες;

Το Instagram αποθηκεύει το παλιό σας όνομα χρήστη για 14 ημέρες αφού αλλάξετε το όνομα χρήστη σας σε νέο. Αυτό γίνεται για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το παλιό όνομα χρήστη χωρίς να φοβάστε ότι θα αφαιρεθεί. Ωστόσο, μετά από 14 ημέρες, όλοι στο Instagram έχουν πρόσβαση σε αυτό το όνομα χρήστη και όποιος το εφαρμόσει πρώτος το αποκτά. Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram στο παλιό σας μετά από 14 ημέρες μετάβασης σε νέο, είναι πολύ πιθανό κάποιος άλλος να το έχει αναλάβει πριν από εσάς.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram μετά από 2 προσπάθειες;

Πρόσφατα, μια φάρσα έγινε viral στο TikTok, κάνοντας εκατομμύρια χρήστες να αλλάξουν τα ονόματά τους στο Instagram πολλές φορές. Εάν είστε ένα από τα θύματα ή ακόμα κι αν δεν είστε και θέλετε απλώς να αλλάξετε το όνομά σας για άλλη μια φορά, παρατίθενται παρακάτω μερικά κόλπα που μπορεί να σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους:

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το κενό όνομα

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε μια εισβολή ορίου αλλαγής ονόματος Instagram:

1. Εκκινήστε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ και διαγράψτε το υπάρχον όνομα από το πεδίο.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής από την επάνω δεξιά γωνία.

Μέθοδος 2: Αναφορά προβλήματος

Εάν είστε μεταξύ των τυχερών χρηστών, η Ομάδα Υποστήριξης του Instagram θα επιστρέψει σε εσάς και θα σας δώσει άλλη μια ευκαιρία να αλλάξετε το όνομά σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τους πείσετε.

1. Ανοίξτε το Instagram και κατευθυνθείτε στο προφίλ σας.

2. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ > Όνομα χρήστη.

3. Εισαγάγετε το νέο σας όνομα.

4. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης της έντασης.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής.

6. Επιστρέψτε στην οθόνη του προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

7. Πατήστε Ρυθμίσεις > Βοήθεια.

8. Πατήστε στην Αναφορά προβλήματος δύο φορές.

9. Πληκτρολογήστε a αίτημα αλλαγής ονόματος στο πεδίο και ανεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήξατε.

10. Πατήστε Επόμενο > Αποστολή αναφοράς.

Λοιπόν, αυτά ήταν μερικά hack αλλαγής ορίου ονόματος Instagram για να τα χρησιμοποιήσετε και να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Instagram. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.