Πώς να δείτε το ποσοστό μπαταρίας για συσκευές Bluetooth στα Windows 10

Τα Windows 10 πρόσθεσαν πολύ πρόσφατα έναν πίνακα ελέγχου του ποσοστού μπαταρίας για συσκευές Bluetooth. Αυτό το πάνελ αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Είναι εξαιρετικά περιορισμένος ώστε να μην λαμβάνετε το ποσοστό της μπαταρίας για τις περισσότερες συσκευές. Εξαιρετικά κοινές συσκευές όπως το στυλό Surface ή ένα ζευγάρι ακουστικά Beats θα κάνουν το κόψιμο, αλλά ελάχιστα θα το κάνουν. Για μια λύση που ταιριάζει σε όλους, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη μπαταρίας Bluetooth. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια δωρεάν εφαρμογή, αλλά η τιμή της είναι μέτρια στα 5,99 $ για μία μόνο άδεια και κάνει τη δουλειά της. Μπορείτε να λάβετε πρόσθετες άδειες σε χαμηλότερη τιμή.

  Τρόπος πρόσβασης στη σελίδα Microsoft Edge about:flags

Ποσοστό μπαταρίας για συσκευές Bluetooth

Το Bluetooth Battery Monitor διαθέτει μια δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να ελέγξετε εάν αναφέρει με ακρίβεια το ποσοστό μπαταρίας για τις συσκευές σας. Κατεβάστε, εγκαταστήστε και εκτελέστε την εφαρμογή. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Bluetooth μία φορά μετά την εγκατάσταση.

Συνδέστε τη συσκευή σας Bluetooth και κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής στο δίσκο συστήματος για να δείτε το ποσοστό της μπαταρίας της. Εάν δεν βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας για μια συσκευή, αποσυνδέστε την και επανασυνδέστε την.

Εκτός από την αναφορά του σωστού ποσοστού μπαταρίας για συσκευές Bluetooth, το Bluetooth Battery Monitor μπορεί επίσης να σας ειδοποιεί όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή για μια συσκευή και να σας υπενθυμίζει να τη φορτίζετε. Από προεπιλογή, σας ειδοποιεί όταν η μπαταρία σας είναι στο 25%, ωστόσο, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να την αλλάξετε σε όποια τιμή θέλετε. Η εφαρμογή έχει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία η οποία, οπτικά, είναι πολύ ωραία.

  Συλλέξτε νομίσματα καθώς ελίσσετε το πλοίο σας γύρω από κλώνους [Game Review]

Το Bluetooth Battery Monitor δεν είναι μια νέα εφαρμογή. Υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι μοναδικό. Δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές που να συγκρίνονται με αυτό. Προσωπικά το κοίταξα για λίγο, αλλά δεν ανέφερε ποσοστά μπαταρίας για τις συσκευές μου. Σαφώς, η εφαρμογή έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει περισσότερες συσκευές και τώρα λειτουργεί άψογα με κάθε συσκευή Bluetooth που κατέχω.

Εάν διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί, μπορείτε να υποβάλετε μια αναφορά στον προγραμματιστή και να του πείτε σε ποια συσκευή δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Η εφαρμογή βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη, επομένως η υποστήριξη θα προστεθεί τελικά, αποκλείοντας τυχόν τεχνικούς περιορισμούς με τη συσκευή. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε με τη δοκιμαστική έκδοση για να δείτε αν λειτουργεί για τις συσκευές σας.

  Πώς να διορθώσετε την παραμόρφωση του ήχου και το στατικό στα Windows 10

Η Microsoft πρέπει να το ενισχύσει. Αυτή είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που κάνει συνεχώς κάτι που τα Windows 10 (και τα Windows 7 & 8) θα έπρεπε να μπορούν να κάνουν από το κουτί. Η τρέχουσα υποστήριξη για το ποσοστό της μπαταρίας για συσκευές Bluetooth είναι τουλάχιστον ανεπαρκής.