Συλλέξτε νομίσματα καθώς ελίσσετε το πλοίο σας γύρω από κλώνους [Game Review]

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Android έχει γίνει πλέον η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για φορητές συσκευές στον πλανήτη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Google Play Store διαθέτει τώρα μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών. Ως ένα από αυτά τα παιχνίδια με δυνατότητα λήψης χωρίς πληρωμή που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν χρήση των εντυπωσιακών δυνατοτήτων του Android, το 15 Coins είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι arcade που κάνει μια μόνιμη εντύπωση με τον δημιουργικό σχεδιασμό και το παιχνίδι του. Ωστόσο, μην με παρεξηγήσετε, εξακολουθεί να μοιάζει με το Snake από αυτά τα κλασικά τηλέφωνα Nokia, αλλά με μερικά επιπλέον επίπεδα βάθους στη μίξη. Τούτου λεχθέντος, αντί να κυνηγήσει ένα ντόνατ, στα 15 νομίσματα, ο παίκτης πρέπει να συγκεντρώσει 15 νομίσματα ενώ αποφεύγει τους κλώνους. Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο λέει στο χαρτί; Ας ανακαλύψουμε!

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα σύνδεσης στο OneNote στα Windows 10

Μετά την εκκίνηση του παιχνιδιού, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα παρατηρήσετε είναι πόσο απλό φαίνεται. Από την οθόνη προσγείωσης μέχρι το πραγματικό παιχνίδι, όλα φαίνονται κομψά και μίνιμαλ. Το 15 Coins σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις δύσκολες ρυθμίσεις. Εύκολο, μέτριο και σκληρό. Η χαμηλότερη ρύθμιση προσφέρει ένα λογικό gameplay για τον αρχάριο ανάμεσά μας, ενώ το Medium είναι αρκετά γρήγορο για να προσφέρει μια προκλητική εμπειρία σε όποιον δοκιμάζει περιστασιακά παιχνίδια arcade. Αλλά είναι το σκληρό σκηνικό του παιχνιδιού όπου τα πράγματα γίνονται γελοία ανελέητα.

Αφού καθορίσετε το επίπεδο δυσκολίας, πρέπει επίσης να επιλέξετε τον τύπο ελέγχου της επιλογής σας μεταξύ Tilt ή Touch. Αν και βρήκα ότι ο τύπος Touch είναι πιο αποτελεσματικός, και τα δύο συστήματα ελέγχου παρέχουν μια σταθερή εμπειρία παιχνιδιού μόλις το καταφέρετε.

  Πώς να μοιραστείτε πράγματα από το OneDrive

Ο βασικός μηχανισμός παιχνιδιού των 15 νομισμάτων περιλαμβάνει τη συλλογή 15 κερμάτων συνολικά όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Παρόλο που δεν σας δίνεται κάποιο χρονικό όριο, όσο πιο γρήγορα συλλέγετε τα νομίσματα, τόσο λιγότερα θα χρειαστείτε για να αποφύγετε αυτούς τους θανατηφόρους κλώνους.

Οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν ένα μικρό πλοίο που επιπλέει πάντα προς τα εμπρός και το μόνο που χρειάζεστε είναι να το μετακινήσετε αριστερά και δεξιά για να αποφύγετε τους κλώνους και να συλλέξετε νομίσματα. Αυτά τα μικροσκοπικά, κυκλικά νομίσματα που πρέπει να συλλέξετε τυχαία εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί οι κλώνοι, που είναι βασικά οι μαύρες εκδόσεις του πλοίου που ελέγχετε εσείς, είναι φυσικά οι εχθροί και είναι πολύ θανατηφόροι όταν τους αγγίζετε.

Σε περίπτωση που έρθετε σε επαφή με ένα αντίπαλο πλοίο, το πλοίο σας καταστρέφεται και μπορείτε να πατήσετε «Προσπαθήστε ξανά» για να δοκιμάσετε ξανά ολόκληρο το επίπεδο.

  Πώς να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις Motion Sense στο Google Pixel 4 και στο Pixel 4 XL

Περιστασιακά σας δίνονται επίσης power-ups, τα οποία, όταν συλλεχθούν, παγώνουν τον αντίπαλο στόλο για σύντομο χρονικό διάστημα και όταν βρίσκονται σε παγωμένη κατάσταση, μπορείτε εύκολα να τους καταστρέψετε χτυπώντας τους με το δικό σας πλοίο. Ένα άλλο όπλο στη διάθεσή σας είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν έχει σύνορα, πράγμα που σημαίνει ότι η έξοδος από το ένα άκρο της οθόνης σας κάνει να εμφανίζεστε στην αντίπαλη πλευρά.

Για να συνοψίσουμε τα πράγματα, το 15 Coins δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, ακόμα και στη λειτουργία Εύκολης δυσκολίας, το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο να παίξεις. Αλλά αν σας αρέσουν τα παιχνίδια που προσφέρουν εύλογες προκλήσεις, αυτή η λήψη σε μέγεθος πίντας αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Εγκαταστήστε 15 νομίσματα από το Play Store