Αποκτήστε ένα Dark Theme For Medium στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Το Medium έχει γίνει μια αρκετά δημοφιλής πλατφόρμα εκδόσεων. Βεβαίως, είναι δωρεάν περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, αλλά βοηθά τους ανθρώπους να βρουν το κοινό-στόχο τους. Έχει κάτι περισσότερο από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Οι προγραμματιστές θα το χρησιμοποιούν μερικές φορές ως αρχική σελίδα προϊόντος για το προϊόν τους. Γενικά, είναι ένα καλό εργαλείο για να προσεγγίσετε ένα τεράστιο κοινό, αρκεί να έχετε κάτι να πείτε. Το Medium είναι προσανατολισμένο προς μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, αλλά ουσιαστικά σας δείχνει μαύρο κείμενο σε λευκό φόντο. Αν και αυτό είναι απολύτως ευανάγνωστο, δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων για ανάγνωση τη νύχτα. Εάν διαβάζετε στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε ίσως να χρησιμοποιήσετε το Night Light ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σκοτεινό θέμα για Medium.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Editor Chat στα Έγγραφα Google

Για να αποκτήσετε ένα σκοτεινό θέμα για το Medium, θα χρειαστείτε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Το Darker Medium είναι ένα ανοιχτή πηγή Επέκταση Chrome και Πρόσθετο Firefox που ταιριάζει στο λογαριασμό. Εγκαταστήστε την επέκταση/πρόσθετο και επισκεφτείτε το Medium. Το UI μετατρέπεται αυτόματα σε πιο σκούρα χρώματα. Οι εικόνες δεν είναι ανεστραμμένες, φυσικά, ωστόσο οποιαδήποτε διαφάνεια σε μια εικόνα αντικαθίσταται με το γκρι φόντο.

Η νέα διεπαφή χρήστη διαθέτει γκρι κείμενο σε σκούρο γκρι φόντο. Η επέκταση/το πρόσθετο δεν έχει αποφασίσει να μετατρέψει τη διεπαφή χρήστη στο πολικό αντίθετο από τα προεπιλεγμένα χρώματα, δηλαδή δεν είναι λευκό κείμενο σε συμπαγές μαύρο φόντο. Όσο κι αν ακούγεται καλή ιδέα στα χαρτιά, δεν φαίνεται καλά στο διαδίκτυο. Το να διαβάζεις σε αυτά τα χρώματα δεν είναι καλύτερη εμπειρία. Τα φωτεινά λευκά γράμματα στο σκούρο φόντο βλάπτουν τα μάτια σας όσο και το λευκό φόντο και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν για άτομα με προβλήματα όρασης.

  Πώς να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις Gnome Shell με τον εύκολο τρόπο με το Extension Manager

Το Darker Medium προσθέτει ένα κουμπί M δίπλα στη γραμμή URL. Εάν βρίσκεστε σε μια μεσαία σελίδα/ανάρτηση, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα. Η επέκταση/το πρόσθετο θα αλλάξει το χρώμα ορισμένων κουμπιών, για παράδειγμα, το κουμπί Λήψη ενημέρωσης ή το κουμπί Παρακολούθηση που είναι συνήθως λευκό από προεπιλογή, θα αλλάξει σε μπλε, αλλά άλλα κουμπιά, όπως τα κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα αγγίζονται. Ομοίως, τυχόν χρώματα που αποτελούν μέρος του θέματος της ανάρτησης δεν θα αλλάξουν.

Εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αν το πρόγραμμα περιήγησής σας της επιλογής έχει σκοτεινή λειτουργία ή εάν έχει λειτουργία ανάγνωσης συμβατή με μεσαίες αναρτήσεις. Ωστόσο, εάν διαβάζετε στην κινητή συσκευή σας, η επίσημη εφαρμογή Medium μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος ανάγνωσης. Έχει ενσωματωμένη σκοτεινή λειτουργία, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε στις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησής σας.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;