Πώς να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις σε ομαδικές συνομιλίες iMessage σε iPhone και iPad

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή Messages στο iOS είναι αρκετά πλούσια σε λειτουργίες. Υποστηρίζει απαντήσεις σε μηνύματα, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα και φυσικά είναι κρυπτογραφημένο. Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που χάνουν οι χρήστες του iMessage είναι η δυνατότητα δημιουργίας δημοσκοπήσεων. Ευτυχώς, η ενσωμάτωση του App Store στο iMessage σημαίνει ότι υπάρχει σχεδόν μια εφαρμογή για τα πάντα. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στην ομαδική συνομιλία iMessage, δείτε πώς να το κάνετε.

Δημιουργία δημοσκοπήσεων σε ομαδικές συνομιλίες iMessage σε iPhone και iPad (2022)

Το iMessage συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο App Store που σας επιτρέπει να κατεβάζετε εφαρμογές στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε απευθείας από ένα νήμα συνομιλίας. Σε αυτόν τον οδηγό, πρόκειται να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή δημιουργίας δημοσκοπήσεων για να δημιουργήσω δημοσκοπήσεις σε ομαδικές συνομιλίες iMessage. Αν και υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια δυνατότητα δημοσκόπησης στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μετοχών στη συσκευή σας iOS, βρήκα το “Polls for iMessage” πιο φιλικό και αξιόπιστο. Αναφέραμε επίσης μερικές από τις άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις iMessage στο τέλος αυτού του άρθρου.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder με τρία απλά βήματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα περιεχομένων για να πλοηγηθείτε και να μεταβείτε σε οποιαδήποτε ενότητα που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας.

Δημιουργία δημοσκοπήσεων σε ομαδικές συνομιλίες iMessage

  • Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Messages στο iPhone ή το iPad σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε μια ομαδική συνομιλία.

  • Τώρα, πατήστε το εικονίδιο “App Store” στο συρτάρι εφαρμογών iMessage και, στη συνέχεια, πατήστε το μικροσκοπικό εικονίδιο μεγεθυντικού φακού που βρίσκεται δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ σας.

  • Στη συνέχεια, εισαγάγετε το Polls for iMessage στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε λήψη της εφαρμογής όπως και κάθε άλλη εφαρμογή.

  • Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην ομαδική συνομιλία. Μετά από αυτό, σύρετε προς τα αριστερά από τα δεξιά στο συρτάρι της εφαρμογής για να βρείτε το Polls για το iMessage και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιό του.

  • Στη συνέχεια, πατήστε Έναρξη. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον τίτλο της δημοσκόπησης και πατήστε Επόμενο.

  • Τώρα, προσθέστε τουλάχιστον δύο επιλογές. Θα χρειαστεί να πατήσετε Τέλος μετά από κάθε επιλογή.

  • Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις δημοσκόπησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιτρέψετε/απαγορέψετε σε όλους να ελέγχουν ποιος ψήφισε για κάθε επιλογή και να επιτρέψετε/απαγορευτείτε σε άλλους να προσθέσουν επιλογές στη δημοσκόπηση.
  Καταργήστε τις εφαρμογές συστήματος, κρυφών και πλαισίου

  • Αφού προσαρμόσετε τέλεια τη δημοσκόπηση του iMessage, πατήστε το κουμπί πίσω (μικρό βέλος) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Τέλος, πατήστε Αποστολή Δημοσκόπησης και είστε έτοιμοι!

Λήψη δημοσκοπήσεων για το iMessage (Δωρεάν)

Άλλες αξιόλογες εφαρμογές δημοσκόπησης iMessage που μπορείτε να δοκιμάσετε

Το Polls for iMessage δεν είναι η μόνη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις iMessage. Ωστόσο, είναι η επιλογή μας επειδή έχει πολλές δυνατότητες, ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και είναι δωρεάν στη χρήση. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να ελέγξετε άλλες επιλογές για τη δημιουργία δημοσκοπήσεων στην ομαδική συνομιλία iPhone, εδώ είναι μερικές από τις άλλες εφαρμογές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. TinyPoll

Εάν χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία για τη δημιουργία και την πραγματοποίηση αλλαγών για δημοσκοπήσεις, το TinyPoll θα μπορούσε να είναι η προτιμώμενη επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση iMessage με ευκολία και επίσης να την τροποποιήσετε όσες φορές θέλετε. Επιπλέον, προσφέρει επίσης έναν καλύτερο τρόπο παρακολούθησης της ψηφοφορίας. Λάβετε υπόψη ότι η έκδοση freemium της εφαρμογής σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μόνο μία δημοσκόπηση την ημέρα (μόνο 3 επιλογές ανά δημοσκόπηση). Εάν θέλετε να δημιουργήσετε απεριόριστες δημοσκοπήσεις (έως 5 επιλογές ανά δημοσκόπηση), θα πρέπει να εγγραφείτε στην έκδοση pro (1,99 $/έτος).

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Nudge στο Gmail

Εγκατάσταση: (δωρεάν, η πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη για 1,99 $/έτος)

2. Δημοσκοπήσεις – Δημιουργία δημοσκοπήσεων στο iMessage

Το “Polls” είναι μια αρκετά απλή και εύχρηστη εφαρμογή iMessage που σας επιτρέπει να δημιουργείτε δημοσκοπήσεις σε ομαδικές συνομιλίες iMessage με την επιθυμητή ευελιξία. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη δημοσκόπησή σας και να τη στείλετε στην ομαδική συνομιλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή προσφέρει μια καθαρή παρουσίαση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να μάθετε από ποια πλευρά φυσάει ο άνεμος. Ενώ αυτή η εφαρμογή iMessage είναι διαθέσιμη δωρεάν, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium (0,99 $/έτος) για τη δημιουργία απεριόριστων δημοσκοπήσεων.

Εγκατάσταση: (δωρεάν, η πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη για 0,99 $/έτος)

Χρησιμοποιήστε τις δημοσκοπήσεις στο iMessage σε iOS και iPadOS

Αυτό έγινε! Έτσι, την επόμενη φορά που δεν θα μπορέσετε να αποφασίσετε για ένα θέμα ή θα θέλετε να συμμετάσχετε σε όλους σχετικά με μια πρόταση, φροντίστε να εφαρμόσετε μια δημοσκόπηση. Αυτές οι εφαρμογές iMessage είναι απλές και λειτουργούν αξιόπιστα σαν μια εγγενής λειτουργία. Ωστόσο, θα ήταν υπέροχο να έχετε μια ενσωματωμένη δυνατότητα δημοσκόπησης στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο iOS 16; Ποια είναι η άποψή σας για αυτό; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας. Και αν θέλετε να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες του iMessage, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις καλύτερες συμβουλές iMessage, παιχνίδια iMessage και εντυπωσιακά πακέτα αυτοκόλλητων για να εμπλουτίσετε τα μηνύματα.