Πώς να δείτε τους στίχους τραγουδιών σε iPhone, iPad, Mac ή Apple TV

Το Apple Music είναι ο τρόπος για να ακούτε μουσική στις συσκευές της Apple και, ενώ υπάρχουν εναλλακτικές, η ενσωμάτωση δεν υστερεί σε καμία. Υπάρχουν επίσης μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά – όπως το να μπορείτε να ακολουθήσετε μαζί με τους στίχους των τραγουδιών.

Το Apple Music δεν είναι η μόνη υπηρεσία ροής μουσικής που διατίθεται στις πλατφόρμες της Apple, αλλά παρόλο που το Spotify και άλλοι είναι περισσότερο από ικανοί, υπάρχει κάτι στη χρήση λογισμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μια πλατφόρμα και η Apple Music είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού. Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε εκεί, επίσης, και οι στίχοι των τραγουδιών είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που ίσως δεν χρησιμοποιείτε πολύ, αλλά χαίρεστε πολύ που έχετε όταν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ακριβώς αυτή τη λέξη στο νέο αγαπημένο σας τραγούδι.

  Πώς να αναδιατάξετε τα φίλτρα παραγγελίας που εμφανίζονται στο Instagram

Δυστυχώς, η Apple έχει ιστορικό αποτυχίας σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα εντοπισμού των χαρακτηριστικών, και αυτό μπορεί να είναι άλλο ένα παράδειγμα αυτού. Είναι πιθανό να μην ξέρατε καν ότι το Apple Music υποστηρίζει στίχους, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε όχι μόνο ότι υπάρχουν, αλλά και να σας δείξουμε πώς να τους προσεγγίσετε. Η μέθοδος διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το αν ακούτε σε Mac, Apple TV ή συσκευή iOS, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά και στις δύο επιλογές.

Προβολή στίχων τραγουδιού σε iPhone ή iPad

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική και ξεκινήστε την αναπαραγωγή του τραγουδιού για το οποίο θέλετε να δείτε τους στίχους. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω στα χειριστήρια μουσικής στο κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε την οθόνη “Αναπαραγωγή τώρα”.

  Πώς να αλλάξετε αυτόματα τα AirPods σε iPhone, iPad και Mac

Τέλος, πατήστε το κουμπί “Εμφάνιση” δίπλα στο σημείο που λέει “Στίχοι”.

Προβολή στίχων τραγουδιού σε Mac

Σε Mac, ανοίξτε το iTunes (συγγνώμη, είναι ο μόνος τρόπος!) και ξεκινήστε να παίζετε το τραγούδι για το οποίο θέλετε να δείτε τους στίχους. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Περισσότερα” στο επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Στίχοι”.

Προβολή στίχων τραγουδιού στο Apple TV

Το Apple TV μπορεί να μην είναι το πρώτο μέρος που σκέφτεστε να ακούσετε μουσική, αλλά λειτουργεί σαν γοητεία και μπορεί να έχει νόημα εάν το Apple TV σας είναι μέρος της εγκατάστασης της οικιακής ψυχαγωγίας σας.

  Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή άλλου φορητού υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή;

Ανεξάρτητα από τα ηχεία στα οποία είναι συνδεδεμένο, ξεκινήστε την αναπαραγωγή του τραγουδιού και, στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω στην επιφάνεια αφής του τηλεχειριστηρίου σας πριν επιλέξετε το εικονίδιο “Περισσότερα”. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό.