Μετακινήστε αυτόματα τα Slack μηνύματα σε άλλα κανάλια με το Reacji

Η δημιουργία υπερ-εστιασμένων καναλιών στο Slack διευκολύνει τη διατήρηση του θέματος, αλλά δυσκολεύει την προβολή όλων των σημαντικών μηνυμάτων. Χρησιμοποιήστε το Reacji Channeler του Slack για να αντιγράψετε αυτόματα σημαντικά μηνύματα σε συγκεκριμένα κανάλια χρησιμοποιώντας αντιδράσεις emoji.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Slack είναι ότι διατηρεί τη συνομιλία σας σε ένα μέρος, αλλά αυτό προκαλεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά του: είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε τα πάντα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι συνεισφέρουν στο Slack σας, τόσο πιο αληθινό γίνεται αυτό.

Ο Slack το αναγνώρισε πριν από λίγο καιρό και έδωσε μια λύση με τη μορφή του Reacji Channeler, μια δωρεάν εφαρμογή γραμμένη από την ομάδα του Slack που αντιγράφει αυτόματα ένα μήνυμα σε ένα κανάλι της επιλογής σας όταν αντιδράτε με ένα συγκεκριμένο emoji.

  Πώς να σταματήσετε το Strava από το να δημοσιοποιεί τη διεύθυνση του σπιτιού σας

Για παράδειγμα, εσείς ή ένας συνάδελφος μπορεί να αντιδράσετε σε μια συμφωνημένη απόφαση με το emoji σφυρί, το οποίο στέλνει ένα αντίγραφο του μηνύματος σε ένα κανάλι #decision.

Αυτή είναι μια κομψή λύση στο πρόβλημα, επειδή διευκολύνει τους ανθρώπους να επιλέγουν μηνύματα προς αντιγραφή, ενώ αυτοματοποιεί την πολυάσχολη εργασία της αντιγραφής του μηνύματος στο σωστό κανάλι. Επιπλέον, η εφαρμογή σέβεται τα ιδιωτικά κανάλια αντιγράφοντας μόνο μηνύματα από δημόσια κανάλια, που σημαίνει ότι κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το τι emoji χρησιμοποιεί σε ένα DM.

Για να χρησιμοποιήσετε το Reacji Channeler, μεταβείτε στο σελίδα εφαρμογής, και κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Slack”. Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για τον χώρο εργασίας σας Slack για να εγκαταστήσετε το Reacji όπως κάνετε όταν προσθέτετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

  Πώς να αποκρύψετε ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone ή το iPad σας

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Reacji χρησιμοποιώντας την ακόλουθη εντολή κάθετου:

/reacji-channeler [:emoji:] [#channel]

Στην περίπτωσή μας Slack, θέλουμε οτιδήποτε έχει ένα emoji :rocket: να αποστέλλεται στο κανάλι #moon-shot.

Μόλις εκτελέσετε την εντολή, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε.

Ένα μήνυμα θα εμφανιστεί επίσης στο κανάλι στο οποίο στέλνετε μηνύματα.

Από εδώ και πέρα, εάν κάποιος αντιδράσει σε ένα μήνυμα σε ένα δημόσιο κανάλι με το :rocket: emoji, ένα αντίγραφο θα αποστέλλεται στο κανάλι #moon-shot. Για να το αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε την εντολή “αφαίρεση” κάθετο:

/reacji-channeler remove [:emoji:]

Για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά emojis, το Slack παρείχε ένα αρχικό πακέτο emojis που περιλαμβάνει ένα σφυρί, αερόκερο, δωρεάν φαγητό και emoji ειδήσεων.

  Πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς Wi-Fi στο σχολείο (Λύσεις εργασίας για το 2020)

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτά τα emoji ανεξάρτητα από το αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Η εφαρμογή Reacji Channeler μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό—για να ειδοποιήσει μια ομάδα σχετικά με μια έκδοση λογισμικού, να ειδοποιήσει την ομάδα υποστήριξης για ένα πρόβλημα, να ζητήσει βοήθεια από το νομικό τμήμα, να επισημάνει μια αναφορά σφάλματος από έναν χρήστη ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.