Πώς να δείτε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στη γραμμή

Η Line είναι μια πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων παρόμοια με το WhatsApp. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε με άτομα μέσω βιντεοκλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, ήχου, εικόνων κ.λπ., σε smartphone, tablet ή ακόμα και στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, παρά όλες αυτές τις δυνατότητες, δεν μπορούμε να δούμε τα ανακληθέντα μηνύματα από κανένα άτομο σε αυτήν την εφαρμογή. Εάν κάποιος έχει διαγράψει τα μηνύματα αφού τα στείλει στην εφαρμογή Line, δεν είναι νομικά εφικτό να γνωρίζετε τι σας είχε στείλει αυτό το άτομο. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να βλέπετε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στην εφαρμογή Line, διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος.

Πώς να δείτε τα μη απεσταλμένα μηνύματα στη γραμμή

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή οποιουδήποτε μηνύματος στην εφαρμογή Line μέσω της ίδιας της συνομιλίας που θέλετε. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν τη μέθοδο για να το κάνετε.

  Ο απόλυτος οδηγός για την ασφάλεια δικτύου

Τι είναι τα μη απεσταλμένα μηνύματα;

Ως μη απεσταλμένα (ανακληθέντα) μηνύματα νοούνται τα μηνύματα που διαγράφονται μετά την αποστολή τους. Συνήθως, οι εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ή συνομιλίας που υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα ανάκλησης έχουν την επιλογή να διαγράψουν αυτό το μήνυμα και από τις δύο πλευρές, από την πλευρά του αποστολέα και του παραλήπτη. Αφού ανακαλέσετε ένα μήνυμα, ο παραλήπτης θα δει: Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε κείμενο στη θέση του πραγματικού απεσταλμένου κειμένου.

Πού βρίσκονται τα μη απεσταλμένα μηνύματα;

Αυτά τα μηνύματα παίρνουν διαγράφηκε από το ίδιο παράθυρο συνομιλίας, αφήνοντας το κείμενο όπως Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε ή Δεν στείλατε ένα μήνυμα. Μόλις το μήνυμα ανακληθεί, δεν μπορείτε να λάβετε και να διαβάσετε ξανά αυτό το μήνυμα καθώς διαγράφεται και από τις δύο πλευρές.

  Πώς να κάνετε τις εφαρμογές του KDE να φαίνονται κανονικές στο Gnome με το θέμα Adwaita-Qt

Τι συμβαίνει εάν αποστείλετε ένα μήνυμα στο LINE;

Εάν έχετε Unsend a message on Line, θα δείτε μια ειδοποίηση σε αυτήν τη συνομιλία που θα λέει You unsend a message. Και ο παραλήπτης του ανακληθέντος μηνύματος θα δει επίσης αυτό το μήνυμα Το μήνυμα ήταν μη απεσταλμένο.

Μπορώ να δω τα ανακληθέντα μηνύματα on line;

Όχι, όταν το μήνυμα αποσυρθεί στο Line, δεν μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε αυτό το μήνυμα. Ωστόσο, μπορείτε να ζητήσετε από τον αποστολέα να το στείλει ξανά για να το διαβάσετε.

Πώς μπορώ να δω μια γραμμή μη απεσταλμένων μηνυμάτων;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δείτε ή να διαβάσετε το ανακληθέν μήνυμα στο Line. Μπορείτε μόνο να ζητήσετε από τον αποστολέα να στείλει ξανά το ίδιο μήνυμα για να το λάβετε και να το διαβάσετε με επιτυχία.

Πώς μπορώ να ανακτήσω ένα μη απεσταλμένο μήνυμα;

Δεν μπορείτε να ανακτήσετε ένα μη απεσταλμένο μήνυμα σε καμία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς ο σκοπός αυτής της λειτουργίας είναι να διαγράψει οριστικά το ανεπιθύμητο μήνυμα για τον αποστολέα και τον παραλήπτη.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το περίπτερο προσαρμοσμένου σχεδιασμού στο "Animal Crossing: New Horizons"

Πώς να ανακαλέσετε τα απεσταλμένα μηνύματα στην εφαρμογή Line;

Μπορείτε να ανακαλέσετε οποιαδήποτε συνομιλία στην εφαρμογή Line με τη βοήθεια της λειτουργίας Unsend. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακαλέσετε το μήνυμα από το παράθυρο συνομιλίας στην εφαρμογή Line.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Line και την επιθυμητή συνομιλία από την οποία θέλετε να ανακαλέσετε το μήνυμα.

2. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε για λίγα λεπτά.

3. Από το αιωρούμενο μενού, πατήστε την επιλογή Unsend.

4. Πατήστε Unsend για το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

5. Το μήνυμα θα ανακληθεί και στην οθόνη συνομιλίας θα εμφανιστεί η ειδοποίηση Yousent a message.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Διαγραφής και Μη αποστολής στο LINE;

Η διαφορά μεταξύ των επιλογών διαγραφής και ανάκλησης είναι ότι η επιλογή διαγραφής θα διαγράψει το μήνυμα μόνο από την πλευρά σας, η οποία είναι μόνο από την πλευρά του αποστολέα. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή ανάκλησης θα διαγράψει το μήνυμα τόσο από την πλευρά του αποστολέα όσο και από την πλευρά του παραλήπτη.

Είναι η διαγραφή ενός μηνύματος το ίδιο με τη μη αποστολή;

Όχι, η διαγραφή του μηνύματος σημαίνει τη διαγραφή του μόνο από την πλευρά του αποστολέα, ενώ η κατάργηση αποστολής σημαίνει τη διαγραφή του μηνύματος τόσο από την πλευρά του αποστολέα όσο και από την πλευρά του παραλήπτη.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βλέπετε τη Γραμμή μη απεσταλμένων μηνυμάτων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.