Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Outlook Mobile

Το Microsoft Outlook είναι μια εφαρμογή διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών που βοηθά στη σύνδεση ατόμων μέσω συνομιλιών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν λειτουργίες όπως το Ζωντανό Ημερολόγιο. Το Outlook παρέχει στους χρήστες έναν ασφαλή και ασφαλή χώρο για τη διαχείριση των εργασιών και των δεδομένων του χώρου εργασίας τους σε ένα μέρος. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook στο κινητό και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να αποσυνδεθείτε από το Outlook για κινητά και να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Outlook σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους απρόσκοπτα χωρίς να εμποδίζετε τη ροή εργασίας σας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να μάθετε πώς να εκτελέσετε και τις δύο αυτές ενέργειες λεπτομερώς.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Outlook Mobile

Ακολουθήστε τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Outlook από το φορητό υπολογιστή και το κινητό σας.

Μπορώ να αποσυνδεθώ από το Outlook;

Ναι, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Outlook στην επιφάνεια εργασίας κάνοντας κλικ στην επιλογή Έξοδος. Αλλά για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Outlook στο κινητό, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Διαγραφή για να διαγράψετε/αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Outlook.

  33 καλύτερα τρομακτικά παιχνίδια Roblox για να παίξετε με φίλους

Πώς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Outlook στα Windows 10;

Η χρήση της εφαρμογής Outlook στα Windows 10 σάς δίνει πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες της εφαρμογής. Και ένα από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει μια εύκολη έξοδο από το Outlook στα Windows 10.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Outlook στον υπολογιστή σας με Windows 10 και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος για να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό Outlook.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Outlook στον φορητό υπολογιστή μου;

Εάν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Outlook από τον φορητό υπολογιστή σας και σκοπεύετε να αποσυνδεθείτε από αυτόν, μπορείτε εύκολα να το κάνετε ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Outlook στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Αποσύνδεση.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Outlook Mobile;

Εάν σκοπεύετε να αποσυνδεθείτε από το Outlook για κινητά, είναι λίγο δύσκολο έργο. Η εφαρμογή Outlook για κινητά δεν επιτρέπει στον χρήστη να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να το πετύχετε είναι διαγράφοντας τον λογαριασμό σας στο Outlook για κινητά. Ωστόσο, δεν θα διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό σας στο Outlook και μπορείτε να προσθέσετε/συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να αποσυνδεθείτε/διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Outlook στο κινητό.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον λογαριασμό Outlook από το Android;

Η εφαρμογή Outlook για κινητά στο Android παρέχει μια επιλογή κατάργησης του λογαριασμού σας από την εφαρμογή. Αν θέλετε να το κάνετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook στο κινητό σας Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Outlook από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται.

4. Κάτω από τον λογαριασμό αλληλογραφίας, πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό που θέλετε να αφαιρέσετε/διαγράψετε.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

6. Πατήστε ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

  Πώς να κατεβάσετε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία με το Amazon Prime

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό μου Microsoft στο τηλέφωνό μου Android;

Για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Microsoft στο τηλέφωνό σας Android, θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή. Δεν υπάρχει ειδική επιλογή διαθέσιμη για τους χρήστες να τη χρησιμοποιήσουν και να αποσυνδεθούν από τον λογαριασμό στο Outlook. Θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για να αποσυνδεθείτε. Ωστόσο, η διαγραφή ενός λογαριασμού δεν σημαίνει ότι διαγράφεται ολόκληρος ο λογαριασμός σας στο Outlook. Θα διαγραφεί μόνο από το τηλέφωνό σας Android μέχρι να το προσθέσετε και να συνδεθείτε ξανά σε αυτό. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε/αποσυνδεθείτε από το Outlook κινητό στο Android σας.

Πώς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Outlook στο iPhone;

Εάν θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Outlook στο iPhone σας, τότε μπορείτε να το πετύχετε διαγράφοντας τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή. Η επιλογή αποσύνδεσης ή αποσύνδεσης για το Outlook δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή για κινητά.

Σημείωση: Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μόνο στην εφαρμογή Outlook για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό για να τον χρησιμοποιήσετε. Η διαγραφή του λογαριασμού δεν θα τον καταργήσει εντελώς από το Outlook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

4. Κάτω από τους Λογαριασμούς email, πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό που θέλετε να αφαιρέσετε/διαγράψετε.

5. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού.

6. Πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. Θα αποσυνδεθείτε από το Outlook για κινητά αμέσως.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Outlook 365;

Για να αποσυνδεθείτε από το Outlook 365 στην επιφάνεια εργασίας, πρέπει να ανοίξετε τον συνδεδεμένο λογαριασμό σας στην επιφάνεια εργασίας του Outlook και να κάνετε κλικ στην έξοδο στο προφίλ σας. Ακολουθήστε τα βήματα για να το κάνετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Outlook στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ.

  Πώς να προσθέσετε διακλάδωση σε φόρμες Microsoft

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Outlook 365.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Outlook Mobile;

Η λειτουργία της εφαρμογής Outlook σε κινητά σάς δίνει ευκολότερη πρόσβαση στην εργασία, τα email και τα αρχεία σας. Αφού μάθετε πώς να αποσυνδέεστε από το Outlook για κινητά, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook στο κινητό σας.

2. Στην οθόνη Προσθήκη λογαριασμού, εισαγάγετε τη διεύθυνση email του Outlook και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GOOGLE.

3. Επιλέξτε τύπο λογαριασμού από τη διαθέσιμη λίστα.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού και πατήστε στο εικονίδιο Τέλος για να συνδεθείτε.

Πρέπει να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό Microsoft;

Εάν τυχαίνει να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Microsoft σε μια άγνωστη συσκευή ή σύστημα, σας συμβουλεύουμε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας Microsoft στον φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι για να αποφύγετε την ταλαιπωρία να συνδέεστε στον λογαριασμό σας κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Γιατί δεν μπορώ να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό Microsoft;

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή αυτόματης σύνδεσης κατά τη σύνδεσή σας, θα συνδεθείτε ξανά αυτόματα ακόμα και μετά την αποσύνδεση στην προηγούμενη περίοδο σύνδεσης. Για να το αποτρέψετε αυτό, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και όταν συνδεθείτε ξανά, μην κάνετε κλικ στην επιλογή κρατήστε με συνδεδεμένο.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό μου Microsoft σε όλες τις συσκευές;

Εάν έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Microsoft σε πολλές συσκευές, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από όλες ταυτόχρονα με μερικά απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας Outlook στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προβολή λογαριασμού.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Οι συνδέσεις μου από το αριστερό παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο Look unfamilar; Ασφαλίστε την επιλογή του λογαριασμού σας.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Επόμενο.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος παντού για να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Outlook για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν λογαριασμό από την εφαρμογή Outlook;

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Outlook στο κινητό σας και χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς σε αυτήν, μπορείτε να καταργήσετε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς μεταβαίνοντας στο προφίλ σας στο Outlook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook στο κινητό σας Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Outlook > Ρυθμίσεις με το γρανάζι.

3. Πατήστε στον επιθυμητό λογαριασμό, όπως φαίνεται.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

5. Πατήστε ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποσυνδέεστε από το Outlook για κινητά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.