Πώς να δείτε ποιος έσωσε την ανάρτησή σας στο Instagram

Το Instagram ξεκίνησε το 2010 από τους Kevin Systrom και Mike Krieger. Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης εικόνων και βίντεο για iPhone και Android. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους τους. Στα μέσα του 2017, το Instagram εισήγαγε έναν εντελώς νέο τρόπο αφοσίωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν αναρτήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, τις οποίες μπορούν να δουν ξανά αργότερα, σύμφωνα με τη βούληση και την επιθυμία τους. Αυτές οι αποθηκευμένες αναρτήσεις είναι ορατές μόνο στον χρήστη. Όπως η επιλογή σελιδοδεικτών σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να συνεχίσετε να επισκέπτεστε ξανά το περιεχόμενο που σας αρέσει. Θέλετε να δείτε ποιος παρακολουθεί περισσότερο το Instagram σας; Θέλετε να μάθετε αν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στην ιστορία σας στο Instagram ή πότε κάποιος αποθήκευσε την ανάρτησή σας στο Instagram; Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις που αναφέρονται παραπάνω. Θα σας πούμε επίσης πώς να δείτε ποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram.

Πώς να δείτε ποιος έσωσε την ανάρτησή σας στο Instagram

Θα μάθετε περαιτέρω πώς μπορείτε να δείτε ποιος έχει αποθηκεύσει τη δημοσίευσή σας στο Instagram σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Μπορεί κάποιος να δει πόσες φορές είδατε το Instagram Story του;

Όχι. Τον Αύγουστο του 2016 γεννήθηκαν τα stories του Instagram. Επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο για περιορισμένο χρονικό διάστημα 24 ωρών μαζί με διαφορετικά φίλτρα, αυτοκόλλητα κ.λπ. Αναφορικά με την ερώτηση, κανένας δεν μπορεί να δει πόσες φορές έχετε δει την ιστορία του Instagram, αλλά μπορείτε να δείτε τα ονόματα από τα προφίλ των οπαδών και των φίλων που έχουν δει ή τους αρέσει η ιστορία σας.

Μπορεί κάποιος να πει αν έχετε κοιτάξει το Instagram του;

Όχι, κανείς δεν μπορεί να πει αν έχετε κοιτάξει το προφίλ του στο Instagram ή όχι. Οι χρήστες δεν έχουν την επιλογή να δουν ποιος έχει δει το προφίλ τους στο Instagram. Επομένως, εάν περιηγείστε στο προφίλ κάποιου και δεν κάνετε like ή σχολιάζετε μια ανάρτηση, δεν θα μπορεί να καταλάβει αν έχετε δει τις εικόνες του.

Ξέρει κάποιος αν αποθηκεύετε την εικόνα του στο Instagram;

Όχι, το Instagram δεν ειδοποιεί άλλους αν αποθηκεύσετε κάποια από τις φωτογραφίες τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε.

Μπορούν οι άνθρωποι να δουν αυτό που αναζητάτε στο Instagram;

Όχι. Ανησυχείτε για το ποιος σας παρακολουθεί ή φοβάται μήπως κινδυνεύει το απόρρητό σας; Μη φοβάσαι. Οι αναζητήσεις σας, οι οποίες περιλαμβάνουν μέρη, άτομα, προφίλ, τροχούς και ήχο, δεν είναι ορατές σε άλλους. Κανείς από τους φίλους ή τους ακόλουθούς σας δεν μπορεί να δει το ιστορικό αναζήτησής σας.

Πώς μπορείτε να μάθετε ποιος παρακολουθεί περισσότερο το Instagram σας;

Χρησιμοποιώντας το Instagram, είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιος παρακολουθεί τις αναρτήσεις σας στο Instagram. Δεδομένου ότι το Instagram δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιος αποθηκεύει τις αναρτήσεις σας ή βλέπει το προφίλ σας, έχουμε παραθέσει μερικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τους stalkers σας:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

  Πώς να δημοσιεύσετε μια ζωντανή φωτογραφία στο Instagram

Μέθοδος 1: Μέσω Instagram Story

1. Εκκινήστε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην ιστορία σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Gallery από την κάτω αριστερή γωνία.

4. Πατήστε στη φωτογραφία/βίντεο που θέλετε να δημοσιεύσετε.

5. Τέλος, πατήστε Κοινή χρήση > Έγινε για να δημοσιεύσετε με επιτυχία το βίντεο στην ιστορία σας στο Instagram.

6. Ανοίξτε την ιστορία σας μόλις δημοσιεύσετε.

7. Σύρετε προς τα επάνω στην ιστορία σας για να λάβετε μια λίστα θεατών.

Κάνετε αυτό καθημερινά για να έχετε μια ιδέα σχετικά με το ποιος βλέπει τακτικά τις ιστορίες σας. Οι άνθρωποι που βλέπουν συχνά τις ιστορίες σας είναι οι καταδιώκτες σας.

Μέθοδος 2: Μέσω Post Interactions

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο του προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Ανοίξτε την τελευταία σας ανάρτηση.

4. Πατήστε στα εικονίδια δίπλα στην επιλογή “Μου άρεσε από”.

5. Επαναλάβετε το βήμα 4 για μερικές αναρτήσεις.

Εάν μπορείτε να βρείτε μερικούς ανθρώπους που τους αρέσουν συνεχώς οι αναρτήσεις σας, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές Instagram Stalker

Μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και εργαλείων τρίτων είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για την αναγνώριση των ατόμων που παρακολουθούν. Αυτές οι εφαρμογές παρακολουθούν πόσο συχνά κάποιος αλληλεπιδρά με τον λογαριασμό σας. Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να σας βοηθήσουν να μάθετε για τους stalkers σας. Μερικές εφαρμογές παρατίθενται παρακάτω:

  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)
  • Analyzer Plus – Ακόλουθοι Insta (iOS)

Πώς μπορείτε να πείτε ποιος κοιτάζει το Instagram σας 24 ώρες;

Το να προσδιορίσετε ποιος κοιτάζει το Instagram σας όλη μέρα είναι σχεδόν αδύνατο μόνο με τη βοήθεια της εφαρμογής Instagram. Για ανερχόμενους παράγοντες επιρροής ή άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν ακόλουθους, πολλές εφαρμογές παρακολουθούν στενά τις αλληλεπιδράσεις στον λογαριασμό σας και σας λένε τα ονόματα όσων παρακολουθούν το Instagram σας όλη μέρα. Κάποια από αυτά έχουν αναφερθεί παρακάτω:

  • Analyzer Plus – Ακόλουθοι Insta (iOS)
  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)

Μπορείτε να δείτε αν κάποιος τραβήξει την ιστορία σας στο Instagram;

Όχι, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, όπως το Snapchat, δεν ειδοποιείστε όταν κάποιος τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης στο Instagram σας.

  16 Καλύτερες ιδιωτικές εφαρμογές προβολής Instagram χωρίς επαλήθευση από τον άνθρωπο

Μπορούμε να δούμε ποιος έσωσε την ανάρτησή σας στο Instagram;

Αν θέλετε να μάθετε πώς να βλέπετε ποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram, δεν υπάρχει οριστικός τρόπος να το κάνετε. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε ποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram είναι να ρωτήσετε τους ακόλουθούς σας χρησιμοποιώντας ένα Instagram Story.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος έχει αποθηκεύσει τη δημοσίευσή σας στο Instagram;

Το Instagram δεν επιτρέπει στους χρήστες του να γνωρίζουν ποιος έχει αποθηκεύσει τις αναρτήσεις τους. Ωστόσο, εάν έχετε λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού, μπορείτε να μάθετε πόσα άτομα έχουν αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία Insights. Για να μάθετε πώς να γνωρίζετε εάν κάποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

Σημείωση: Το Instagram Insights είναι μια λειτουργία διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς επιχειρήσεων και δημιουργών.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Insights κάτω από το βιογραφικό σας στο Instagram.

3. Επιλέξτε Αναρτήσεις.

4. Πατήστε στο Reach για να ανοίξετε ένα αναπτυσσόμενο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Πατήστε στο Saves.

6. Ο αριθμός των ατόμων που έχουν αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram θα εμφανίζεται στη δημοσίευση, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να δείτε ποιος έσωσε την ανάρτησή σας στο Instagram μετά από νέα ενημέρωση;

Αν αναρωτιέστε πώς να δείτε ποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε αυτό. Οι χρήστες του Instagram δεν ειδοποιούνται για το ποιος αποθηκεύει τις αναρτήσεις τους. Ωστόσο, με τη νέα ενημέρωση, τα ακόλουθα μπορούν να γίνουν σε έναν λογαριασμό επιχείρησης ή δημιουργού για να μάθετε πόσα άτομα αποθήκευσαν την ανάρτησή σας στο Instagram:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στο Instagram από το smartphone ή το tablet σας.

2. Μεταβείτε στο προφίλ σας.

3. Επιλέξτε Insights > Posts.

4. Πατήστε στο Reach > Saves. Ένας αριθμός σε αυτήν την ανάρτηση υποδεικνύει τον αριθμό των ατόμων που έχουν αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος αποθηκεύει την ανάρτησή σας στο Instagram;

Όταν κάποιος αποθηκεύει την ανάρτησή σας στο Instagram, αποθηκεύεται αυτόματα στην εφαρμογή Instagram στον φάκελο Αποθηκευμένο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις αποθηκευμένες αναρτήσεις μεταβαίνοντας στο προφίλ και κάνοντας κλικ στις τρεις γραμμές επάνω δεξιά. Μπορούν να δουν μόνο τις αποθηκευμένες αναρτήσεις ενός χρήστη.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε ποιος παρακολουθεί περισσότερο το Instagram σας και πώς μπορείτε να δείτε ποιος έχει αποθηκεύσει την ανάρτησή σας στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.