Είναι το Dark Souls 3 Cross Platform;

Το βιντεοπαιχνίδι ρόλων περιπέτειας Dark Souls III του 2016 δημιουργήθηκε από την FromSoftware και κυκλοφόρησε από την Bandai Namco Entertainment για PlayStation 4, Xbox One και Windows. Το σκηνικό του Dark Souls 3 περιστρέφεται γύρω από την εναρκτήρια φωτιά και τον κύκλο της φωτιάς και του σκότους σε μια παροδική τοποθεσία. Οι 5 Kings of Cinder πρέπει να εντοπιστούν και να επιστρέψουν στα αντίστοιχα βασίλειά τους στο Firelink Shrine με τη σειρά για να επανασυνδεθεί η φλόγα. Παίζετε τον κύριο χαρακτήρα σε αυτή την αποστολή. Αν και ποτέ δεν δηλώνεται ρητά τι ξεχωρίζει ένα Unkindled από άλλα Zombies, ο ήρωας χαρακτηρίζεται ως Unkindled, ένας υποτύπος των φαντασμάτων. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ορισμένα γεγονότα που σχετίζονται με το dark souls 3, όπως είναι το Dark Souls 3 cross-platform, πώς μπορείτε να παίξετε cross-play Dark Souls και το Dark Souls 3 να παίξει στο PS5. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Είναι το Dark Souls 3 Cross Platform;

Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε αν είναι το Dark Souls 3 cross platform. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Cinnamon And Nemo στο Ubuntu

Είναι το Dark Souls Cross Gen;

Οχι, Dark Souls 3 δεν υποστηρίζει καθόλου το παιχνίδι μεταξύ των γενεών. Αυτό σημαίνει ότι τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας δεν θα μπορείτε να παίξετε μαζί παρόλο που έχετε και οι δύο κονσόλες που ανήκουν στην ίδια οικογένεια αλλά από διαφορετικές γενιές.

Πώς μπορείς να κάνεις Cross Play Dark Souls;

Το IGN έλαβε επιβεβαίωση από την Bandai Namco ότι δεν θα υπάρξει cross-play Dark Souls στην επικείμενη επανέκδοση. Θα αναγκαστείτε να παίξετε ενάντια σε άτομα που θα χρησιμοποιήσουν την ίδια κονσόλα εάν επιλέξετε μία πλατφόρμα.

Είναι δύσκολο το Dark Souls 3;

Είναι κακό που τα επίπεδα του Dark Souls 3 είναι προκλητικά, όχι λόγω δύσκολων μαχών με αφεντικά ή συναντήσεων με τέρατα, αλλά επειδή είναι δύσκολο να παίζεις συντηρητικά όταν δέχεσαι επίθεση. Μαθαίνεις να μην κινείσαι πολύ γρήγορα και μαθαίνεις να κατανοείς τη γλώσσα του σώματος των αντιπάλων σου. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αρκετό χρόνο στην αρχή για να αξιολογήσετε τους εχθρούς και να καταλάβετε πώς θα τους νικήσετε όλους.

Είναι το Dark Souls 3 Co-op;

Η διαδικασία είναι η ίδια για να ζητήσετε έναν παίκτη σε εσάς όπως και για να προσκληθείτε στον κόσμο κάποιου άλλου παίκτη. Συνεχίστε να στέκεστε στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται το διακριτικό κλήσης σας και, στη συνέχεια, τοποθετήστε έναν μαρκαδόρο συνεργασίας με λευκό μάρμαρο ή έναν δείκτη PvP με μάρμαρο με κόκκινο σήμα.

  Διορθώστε το σφάλμα «Άγνωστος ή Μη έγκυρος δείκτης» κατά το άνοιγμα μιας εικόνας στο Photoshop

Είναι το Dark Souls 3 Cross Platform;

Δυστυχώς, όχι. Από το 2022, το Dark Souls 3 δεν θα είναι προσβάσιμο σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι για να λειτουργήσει το παιχνίδι, το υλικό των συμμετεχόντων πρέπει να είναι συμβατό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με άλλους παίκτες που έχουν τις ίδιες κονσόλες παιχνιδιών με εσάς όταν παίζετε το Dark Souls 3.

Πώς μπορείτε να παίξετε Cross-Platform στο Dark Souls;

Bandai Namco έχει δηλώσει ότι το Dark Souls Remake δεν θα διαθέτει cross-play, που είναι συνδεσιμότητα δικτύου μεταξύ διαφόρων πλατφορμών, ως απάντηση στις υποψίες ότι μπορεί. Μια πηγή απάντησε στην ερώτησή μας σχετικά με το εάν η δυνατότητα θα περιλαμβανόταν ποτέ ή όχι για το remaster cross-platform, δηλώνοντας στο IGN ότι το Dark Souls: Enhanced δεν θα έχει ποτέ αναπαραγωγή μεταξύ πλατφορμών.

Είναι το Dark Souls 3 Cross-Platform στο PS4;

Όχι, προς το παρόν το PS4 δεν επιτρέπει το παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών για το Dark Souls 3. Το σκεπτικό των προγραμματιστών για αυτήν την επιλογή ήταν να κρατήσουν τους παίκτες σε διάφορες πλατφόρμες χώρια για να δώσουν σε όλους όσους παίζουν παιχνίδια για πολλούς παίκτες μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις. Τα βιντεοπαιχνίδια μεταξύ πλατφορμών έχουν ζητηθεί συχνά, αλλά κανένας δημιουργός δεν έχει δώσει ακόμη ένα οριστικό ναι.

Μπορεί το Dark Souls 3 να παίξει στο PS5;

Ναι, το Dark souls 3 παίζει στο PS5, αλλά το σύστημά σας μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμιστεί στο πιο πρόσφατο λογισμικό συστήματος για να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε PS5. Σύμφωνα με το Eurogamer, αυτό το patch φέρνει τις πληροφορίες προβολής του Dark Souls 3 πιο κοντά σε αυτές του PS5. Το Dark Souls 3 στην πιο πρόσφατη κονσόλα της Sony περιορίζεται στα 1080p/60 FPS μέσω επαναχρησιμοποίησης.

  Πώς να ανοίξετε εφαρμογές, ιστότοπους και συντομεύσεις από την Αναζήτηση σε iPhone και iPad

Μπορείτε να παίξετε το Dark Souls 3 σε υπολογιστή αν το αγοράσατε στο Xbox;

Όχι, το παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών Xbox One και υπολογιστή δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από το Dark Souls 3. Ως εκ τούτου, οι παίκτες του Xbox One και του PC δεν μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι μαζί. Έτσι, δύο παίκτες που χρησιμοποιούν το Xbox One και παίζουν το Dark Souls 3 ξεχωριστά δεν θα επιτρέπεται να παίξουν μαζί.

Φωτογραφία από τον Florian Olivo στο Unsplash

Είναι το Dark Souls 2 Cross-Platform;

Όχι, δεν υπάρχει διαθέσιμο multiplayer για πολλούς παίκτες στο Dark Souls 2. Πιστεύουμε ότι το Dark Souls 2 μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι Souls αφού το New Game Plus έχει εξίσου καλή απόδοση με το Dark Souls. Το Dark Souls 2 έχει μεγάλη αξία επανάληψης, επειδή μπορείτε να παίξετε σε γνωστές περιοχές ενώ χρησιμοποιείτε εξοπλισμό κορυφαίας βαθμίδας. Επιπλέον, η ταχύτητα βελτιώθηκε πάρα πολύ, ήταν λιγότερο βαρετό από το πρώτο παιχνίδι Dark Souls.

Είναι ο Elden Ring Cross Gen;

Όχι. Το cross-play μεταξύ PC, PlayStation και Xbox δεν υποστηρίζεται ακόμη από το Elden Ring. Το γεγονός ότι το Elden Ring θα υποστηρίζει cross-platform co-op, επιτρέποντας στους παίκτες του PlayStation 4 και 5 να συνεργαστούν, είναι ένα συν. Αυτό ισχύει επίσης για χρήστες Xbox Series X|S και Xbox One.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε για το αν είναι το Dark Souls 3 cross platform. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.