Πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Ένας μέσος χρήστης του Instagram βλέπει καθημερινά εκατοντάδες δημοσιεύσεις στην πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο. Αν δεν αποθηκεύσετε ενεργά τις αναρτήσεις στο Instagram στις οποίες θέλετε να επιστρέψετε ή δεν σας αρέσουν, μπορεί να δυσκολευτείτε να προσπαθήσετε να δείτε ξανά την ίδια ανάρτηση. Τα καλά νέα είναι ότι το Instagram έχει έναν εύκολο τρόπο να σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις αναρτήσεις που σας αρέσουν μέχρι στιγμής. Και όχι μόνο αυτό, θα αναφέρουμε επίσης λεπτομερώς πώς να βλέπετε αναρτήσεις που έχουν κάνει like στους φίλους σας στο Instagram.

Ελέγξτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram (2022)

Δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram χρησιμοποιώντας την κάτω γραμμή πλοήγησης και πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία. Από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Η δραστηριότητά σας».

  Πώς να προβάλετε πρωτότυπες φωτογραφίες πλήρους μεγέθους και φωτογραφίες προφίλ στο Instagram

2. Εδώ, πατήστε «Αλληλεπιδράσεις» και επιλέξτε «Μου αρέσει» για να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram.

3. Τώρα θα βλέπετε όλες τις αναρτήσεις που σας αρέσουν μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο και κυλίνδρων. Μπορείτε να ταξινομήσετε αυτές τις αναρτήσεις κατά νεότερες προς παλαιότερες και αντίστροφα, να καθορίσετε μια διάρκεια ή ακόμα και να φιλτράρετε τις αναρτήσεις από έναν συγκεκριμένο χρήστη του Instagram. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την επιλογή «Ταξινόμηση & φίλτρο» στην επάνω δεξιά γωνία για να εφαρμόσετε τα φίλτρα.

Δείτε τις αναρτήσεις του φίλου σας που άρεσε στο Instagram

Ενώ συζητήσαμε τα βήματα που απαιτούνται για να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν μέσω του λογαριασμού σας, μερικοί από εσάς ίσως αναρωτιέστε αν υπάρχει επίσης μια επιλογή να δείτε τι άρεσε σε όλους τους φίλους σας στο Instagram. Στην πραγματικότητα, το Instagram είχε μια καρτέλα “Following” που απαριθμούσε όλες τις αναρτήσεις που άρεσαν μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

  Πώς να διορθώσετε μια μη αναγνωσμένη ειδοποίηση στο Instagram που δεν θα φύγει

Ευγενική προσφορά εικόνας: Twitter/@alex193a

Αν και δεν έχουμε μια μέθοδο για να ελέγξουμε τις αναρτήσεις άλλων που αρέσουν αυτήν τη στιγμή, ο αξιόπιστος μηχανικός αντίστροφης εφαρμογής εφαρμογών Alessandro Paluzzi εντόπισε πρόσφατα ότι η εταιρεία μπορεί να εργάζεται για να επαναφέρει αυτό το χαρακτηριστικό στα παρασκήνια. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα υλοποιηθεί.

Μέχρι τότε, θα πρέπει να επισκέπτεστε χειροκίνητα τη λίστα ακολούθων του φίλου σας και να ελέγχετε τις πρόσφατες αναρτήσεις από άλλους δημιουργούς για να γνωρίζετε εάν ο φίλος σας έχει κάνει πρόσφατα like σε κάποια ανάρτηση. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι αποτελεσματική αν θέλετε να μάθετε αν οι φίλοι σας έχουν αρέσουν σε αναρτήσεις συγκεκριμένων ατόμων. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

1. Ανοίξτε το προφίλ του φίλου σας στο Instagram και πατήστε την ενότητα “Ακολουθώ”. Από εκεί, ανοίξτε το προφίλ του ατόμου στο οποίο θέλετε να ελέγξετε τα likes.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νέα χρονολογική ροή του Instagram (Android και iOS)

2. Πραγματοποιήστε κύλιση στις αναρτήσεις τους και θα δείτε την ένδειξη “Μου άρεσε από το ” πάνω από τη λεζάντα της ανάρτησης, εάν ο φίλος σας έχει κάνει like στη δημοσίευση. Εάν έχετε πολλούς κοινούς φίλους με αυτό το τρίτο άτομο, μπορείτε επίσης να πατήσετε τον μετρητή “μου αρέσει” για να δείτε την πλήρη λίστα “μου αρέσει”. Περιττό να πούμε ότι το άτομο θα πρέπει είτε να έχει δημόσιο προφίλ είτε θα πρέπει να το ακολουθήσετε για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

Παρακολουθήστε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Έτσι, αυτές είναι οι δύο μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram. Αν θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε τα Instagram Reels που παρακολουθούσατε όλο αυτό το διάστημα, μη διστάσετε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ελέγχου του ιστορικού παρακολούθησης του Instagram Reels. Και για περισσότερες τέτοιες ενδιαφέρουσες συμβουλές, ελέγξτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το Instagram μέσω του συνδέσμου εδώ.