Πώς να γίνεις μυλωνάς το 2022: Ο απόλυτος οδηγός

Σας αρέσει να εργάζεστε με μηχανές, εργαλεία και όργανα ακριβείας; Διαθέτετε έντονο μάτι για την παραγωγή άψογης δουλειάς; Τότε πρέπει να ξεκινήσετε μια καριέρα που θα κρατήσει μια ζωή. Μιλάμε για την καριέρα ενός μυλωνά ή βιομηχανικού μηχανικού, ένα από τα πιο σεβαστά επαγγέλματα στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επαγγελματική πορεία ενός επαγγελματία-πλοίου με υψηλές δεξιότητες ξεκίνησε με την κατασκευή ξυλόμυλων στην αρχαιότητα. Το σύγχρονο επάγγελμα του μυλωνά ή τεχνίτη μυλωνά περιλαμβάνει την κατασκευή και συντήρηση μεταλλικών και εργαλείων μηχανημάτων ακριβείας, εργοστάσια που βασίζονται σε εργαλειομηχανές κ.λπ.

Θα βρείτε εμπόρους σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια, πυρηνικά εργοστάσια, εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και οπουδήποτε αλλού η επιχείρηση χρειάζεται να χειριστεί τροφοδοτικά, συστήματα μεταφοράς, σωληνώσεις, επισκευές μηχανημάτων κ.λπ.

Ελάτε σήμερα σε αυτό το ταξίδι για να κατανοήσετε την καριέρα ενός μυλωνά και πώς να γίνετε. Αυτό το τμήμα σταδιοδρομίας είναι γεμάτο ευκαιρίες. μπορείτε να τα αρπάξετε χωρίς να επενδύσετε τόσα χρήματα και χρόνο σε μαθήματα μηχανικής πλήρους απασχόλησης.

Ποια είναι η καριέρα του Millwright;

Ένας βιομηχανικός μηχανικός εγκαθιστά, συναρμολογεί, μετακινεί και αποσυναρμολογεί μηχανήματα σχεδόν όλων των τύπων. Αυτά τα μηχανήματα θα μπορούσαν να κυμαίνονται από γεννήτριες στροβίλων έως συστήματα μεταφοράς και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Η συντήρηση, η εγκατάσταση και η επισκευή λεπτών και μη λεπτών εργαλειομηχανών είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη εργασία. Ο ρόλος της δουλειάς είναι επίσης κρίσιμος για την αποστολή, καθώς η παραγωγή της μονάδας παραγωγής θα εξαρτηθεί από τους μυλωνάδες σε περίπτωση βλάβης του συστήματος.

Επομένως, αυτά τα πολύπλοκα έργα χρειάζονται εύκολα μέρες, εβδομάδες και μήνες για να ολοκληρωθούν. Εφόσον οι βιομηχανικοί μηχανικοί εργάζονται με προηγμένες και ακριβείς εργαλειομηχανές, είναι απαραίτητη η απόλυτη ευθύνη και προφύλαξη.

Οι κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες εκτιμούν πολύ το επάγγελμα του βιομηχανικού μηχανικού, καθώς αυτοί είναι οι εύστοχοι ειδικοί που κρατούν τον τροχό της βιομηχανίας σε κίνηση. Ο όρος milllwright είναι δημοφιλής στον Καναδά, τη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ. Στον υπόλοιπο κόσμο, θα γνωρίζετε αυτούς τους επαγγελματίες ως βιομηχανικούς τεχνικούς, μηχανικούς ή μηχανολόγους μηχανικούς.

Τομείς εργασίας για Millwrights

Οποιοσδήποτε κλάδος χρειάζεται αυτοματοποιημένα μηχανήματα και συστήματα ισχύος πρέπει να προσλαμβάνει εμπόρους για τη ρύθμιση, τη συντήρηση και την επισκευή της εργοστασιακής εγκατάστασης ή των ανταλλακτικών. Ως εκ τούτου, ως τεχνίτης μυλωνάς, μπορείτε να βρείτε φημισμένες και υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε:

  • Αδρανή και εξόρυξη
  • Θερμοηλεκτρικοί σταθμοί
  • Εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας
  • Διυλιστήρια πετρελαίου
  • Εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων
  • Χυτήρια
  • Κατασκευή
  • Μονάδες παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας
  • Ζυθοποιεία

Εργασιακές Ευθύνες Μυλογράφου

#1. Ερμηνεία και ανάγνωση διαγραμμάτων, σχεδιαγραμμάτων, σχηματικών σχεδίων και εγχειριδίων σέρβις εξοπλισμού και μηχανημάτων.

#2. Κατηγοριοποίηση, αποσυναρμολόγηση και αποθήκευση εξοπλισμού και εξαρτημάτων μηχανών όταν δεν χρειάζονται πλέον ή έχουν καταργηθεί.

#3. Οι βιομηχανικοί μηχανικοί επίσης συναρμολογούν, εξισορροπούν και βαθμονομούν νέα εργοστασιακά μηχανήματα για ασφαλή λειτουργία κατά την παραγωγή αγαθών.

  Τι είναι το Markdown και πώς το χρησιμοποιείτε;

#4. Οι μεσαίες και μικρές βιομηχανίες που συνδέονται με την παραγωγή μπορεί επίσης να χρειάζονται μυλωνάδες για την επίβλεψη της απογραφής νέων μηχανημάτων, ανταλλακτικών, ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων που απαιτούνται για τις διαδικασίες παραγωγής.

#5. Οι ταξιδιώτες μύλοι πρέπει να εκτελούν προληπτική συντήρηση και επιθεώρηση μηχανημάτων για να διατηρήσουν όλο τον εξοπλισμό online και να παράγουν αγαθά αντί να μένουν σε αδράνεια λόγω βλαβών.

#6. Οι έμποροι επισκευάζουν επίσης μηχανήματα παραγωγής σε περίπτωση που αποτύχουν.

#7. Ως μυλωνάς, πρέπει επίσης να ακολουθείτε τις τυπικές οδηγίες ασφαλείας από την εταιρεία και τις κρατικές υπηρεσίες για να προστατεύσετε εσάς και την ομάδα σας από επαγγελματικούς κινδύνους.

Απαιτήσεις δεξιοτήτων για να γίνεις μυλωνάς

Πρέπει να αποκτήσετε τις ακόλουθες βασικές δεξιότητες για να ακολουθήσετε μια επιτυχημένη καριέρα ως βιομηχανικός μηχανικός. Αυτές οι δεξιότητες σας βοηθούν να μάθετε άλλες δεξιότητες που σχετίζονται με το εμπόριο, να προσαρμοστείτε στον εργασιακό χώρο και να αναπτύξετε την καριέρα σας μέσω της συνεχούς μάθησης:

#1. Εκπαίδευση

Η ελάχιστη απαίτηση εκπαίδευσης είναι απολυτήριο γυμνασίου ή ισοδύναμο για την είσοδο στο πρόγραμμα μαθητείας. Εδώ, θα παρακολουθήσετε μαθήματα αυτοπροσώπως για να μάθετε τις τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων, προληπτικής συντήρησης, επισκευών, αντικαταστάσεων κ.λπ. Μπορείτε επίσης να μάθετε δεξιότητες που σχετίζονται με τον σχεδιασμό και τη σύνταξη με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD), τεχνικά μαθηματικά, ηλεκτρικές αρχές και ανάγνωση σχεδίου.

#2. Ειδικές Δεξιότητες Εμπορίου

Πρέπει να μάθετε δεξιότητες μυλωνά που θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας στο χώρο εργασίας. Η μαθητεία και η ενδοσχολική μάθηση θα σας εκθέσουν στις ακόλουθες δεξιότητες κατά τη διάρκεια της περιόδου κατάρτισης:

  • Εγκατάσταση γραναζιών, αξόνων, συνδέσμων, κινητήρων και ρουλεμάν
  • Συγκόλληση μεταλλικών κατασκευών και εξοπλισμού
  • Εναέρια ανύψωση και σκαλωσιές
  • Σχεδιασμός και ανάγνωση ηλεκτρικών και μηχανολογικών σχεδίων
  • Ρομποτική, πακέτα λογισμικού και προγράμματα αυτοματισμού μηχανημάτων
  • Ανάλυση κραδασμών
  • Αυτοματοποιημένα συστήματα αποθήκευσης και ανάκτησης (ASRS) και μεταφορείς

#3. Μαθητεία

Κυρίως θα μάθετε το επάγγελμα μέσα από 3 έως 4 χρόνια μαθητείας. Στο τέλος κάθε έτους του προγράμματος μαθητείας, πρέπει να συγκεντρώσετε:

  • 144 ώρες ή περισσότερες τεχνικές οδηγίες του εμπορίου μυλωνά από καθορισμένο τεχνικό κολέγιο ή τον ίδιο τον χώρο εργασίας.
  • 2.000 ώρες εκπαίδευσης στην εργασία με αμοιβή.

Στο τέλος του προγράμματος μαθητείας, θα μάθετε πώς να εγκαθιστάτε, να λιπάνετε, να καθαρίζετε, να επισκευάζετε και να χειρίζεστε μηχανήματα βιομηχανικής παραγωγής. Θα κατακτήσετε επίσης τις επαγγελματικές δεξιότητες των μηχανικών μαθηματικών, την ανάγνωση σχεδίων, τη χρήση πνευματικών και ηλεκτρονικών συσκευών κ.λπ.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα εργοστάσια έχουν υποστεί υψηλό βαθμό ψηφιακού μετασχηματισμού, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εκτενή εκπαίδευση σε υπολογιστές, λογισμικό βάσεων δεδομένων, εφαρμογές σχεδιασμού σχεδίων κ.λπ.

#4. Θεσμική Διαπίστευση

Ορισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και εργοδότες προσφέρουν πιστοποίηση βιομηχανικού μηχανικού. Η διαπίστευση επιβεβαιώνει ότι ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση και θεωρητικές γνώσεις.

Μερικοί από τους δημοφιλείς φορείς πιστοποίησης είναι η Red Seal (Καναδάς), το Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Έρευνας στην Κατασκευή (NCCER, ΗΠΑ) και η United Brotherhood of Carpenters/Millwrights (UBC, ΗΠΑ).

Προσδοκίες μισθού για την καριέρα του Millwright

Μπορεί να είστε περίεργοι να μάθετε τις δυνατότητες κερδών σας εάν γίνετε έμπορος. Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε τις τελικές πληροφορίες σχετικά με τις προσδοκίες μισθών για αυτήν την επαγγελματική πορεία.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από το Payscal.com, η μέση ωριαία αμοιβή ενός μυλωνά είναι 25,94 $ ανά ώρα. Αυτός είναι ο μέσος όρος εμπόρων που περνούν από μαθητεία και τεχνίτες μυλωνά. Ωστόσο, η πραγματική πληρωμή σας θα εξαρτηθεί από τους όρους της σύμβασης εργασίας, όπως παροχές, προνόμια, ιατρική ασφάλιση, κοινωνική ασφάλιση, ωριαίες υπερωρίες κ.λπ.

  6 δωρεάν εργαλεία για τη δοκιμή χρόνου φόρτωσης ιστότοπου από την Κίνα

Εάν μεταφράσετε την ωριαία τιμή σε ετήσια εκτίμηση, βλέπετε μια δυνατότητα κερδών 74.240 $ ετησίως. Το κάτω μέρος του γραφήματος ξεκινά από 47.000 $ ετησίως και μπορεί να φτάσει έως και 140.000 $ ετησίως. Αυτή η εκτίμηση μισθού αποκλείει άλλα πιθανά εισοδήματα από μπόνους, μερίδιο στα κέρδη και προμήθειες.

Το εύρος ετήσιας αμοιβής εξαρτάται επίσης από τον οργανισμό που σας προσλαμβάνει. Εάν η εταιρεία είναι μεγάλη και πολυεθνική, τότε μπορείτε να περιμένετε ένα καλύτερο πακέτο αποδοχών. Τα κορυφαία ονόματα που προσλαμβάνουν συχνά άριστα εκπαιδευμένους βιομηχανικούς μηχανικούς είναι:

  • Georgia-Pacific Corporation
  • International Paper Co
  • Tradesman International, INC.
  • Canfor Corporation
  • ArcelorMittal
  • Bechtel Corporation
  • General Motors Corporation
  • Sierra Pacific Industries
  • Roseburg Forest Products
  • Boise Cascade Corp
  • General Electric Co (GE)
  • WestRock Company

Το επάγγελμα του βιομηχανικού μηχανικού είναι μια καριέρα που βασίζεται στην ανάπτυξη. Έρευνα του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, με τίτλο OES Μάιος 2020αναμένει ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης σε εμπόρους και συναφείς υπηρεσίες θα αυξηθούν κατά 19% από το 2020 έως το 2030.

Η ροή της καριέρας για έναν μυλωνά

Μπορείτε να γίνετε τεχνίτης μυλωνά με πολλούς τρόπους, όπως να περάσετε από τη συμβατική εκπαίδευση και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια μαθητεία ή να πάρετε ένα δίπλωμα. Ωστόσο, η επίσημη εκπαίδευση δεν είναι υποχρεωτική για να είσαι βιομηχανικός μηχανικός.

Ωστόσο, η μετάβαση από ένα καλό εκπαιδευτικό σύστημα θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων ατόμων που αναζητούν εργασία. Θα κατανοήσετε εύκολα τα μηχανήματα και τη συντήρησή τους εάν προέρχεστε από ένα συμμαχικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο.

Τέλος, το πρόγραμμα μαθητείας είναι υποχρεωτικό, καθώς παρέχει τις μέγιστες εκπαιδευτικές και επιτόπιες δεξιότητες κατάρτισης που απαιτούνται για αυτή τη σταδιοδρομία. Εάν είστε αρχάριος και θέλετε να γίνετε μυλωνάς, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

#1. Αναλάβετε τη Σχολή σε Συμμαχικό Θέμα

Πρώτον, πρέπει να αποκτήσετε δίπλωμα γυμνασίου ή παρόμοια εκπαιδευτική πιστοποίηση μέσω της συμβατικής εκπαίδευσης. Μετά το γυμνάσιο, είναι συνετό να αποκτήσετε προπτυχιακό πτυχίο ή πτυχίο Associate (AAS) στην Τεχνολογία Βιομηχανικής Συντήρησης. Αυτή η πολλή εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να ανταγωνιστείτε στην αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας.

#2. Διατηρήστε τον εαυτό σας σωματικά σε φόρμα και δραστήριο

Οι πρώτες μέρες της καριέρας ενός μυλωνά θα απαιτήσουν πιο εκτεταμένη σωματική δραστηριότητα από οποιαδήποτε δουλειά γραφείου. Ίσως χρειαστεί να σηκώσετε βαριά μηχανήματα και να τα εγκαταστήσετε. Θα χρειαστεί επίσης να μετακινηθείτε στο εργοστάσιο για επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων.

Επομένως, ακολουθήστε ένα διατροφικό διατροφικό διάγραμμα για να είστε υγιείς. Επίσης, γυμναστείτε τακτικά για να διατηρήσετε το σώμα σας ενεργό και να δημιουργήσετε αντοχή.

#3. Λάβετε Πιστοποίηση μέσω Μαθητείας

Η μαθητεία θα σας δώσει πρακτική εμπειρία εργασίας για τη θέση βιομηχανικού τεχνικού πλήρους απασχόλησης. Τα κρατικά εργατικά τμήματα, τα συνδικάτα και οι ενώσεις εργολάβων προσφέρουν προγράμματα μαθητείας εάν εξασφαλίσετε μια θέση κατάρτισης στην εργασία σε οποιαδήποτε μονάδα παραγωγής.

Εάν είστε νεοεισερχόμενος, αναζητήστε αγγελίες εργασίας μαθητείας milwright στο διαδίκτυο και στην περιοχή σας. Εάν λάβετε μια κατάλληλη προσφορά, εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Μερικές φορές, οι επιχειρήσεις προσλαμβάνουν εκπαιδευόμενους βιομηχανικούς μηχανικούς και χορηγούν τα άτομα για να υποβληθούν σε πιστοποίηση και μαθητεία.

Εάν ο υποψήφιος ολοκληρώσει το πρόγραμμα με επιτυχία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας προσλάβει η εταιρεία παροχής εκπαίδευσης στη δουλειά. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε άλλες ευκαιρίες για τεχνίτες μυλωνά καθώς αυτό θα σας πληρώσει καλύτερα.

  Τα 5 κορυφαία κενά ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του WordPress

#4. Δημιουργία βιογραφικού

Τώρα, πρέπει να συντάξετε ένα βιογραφικό που να δείχνει ξεκάθαρα τα επιτεύγματα, την εκπαίδευση και τις πιστοποιήσεις σας. Εάν έχετε κάποια επαγγελματική εμπειρία, μπορείτε επίσης να το επισημάνετε. Όταν δημιουργείτε ένα βιογραφικό, δώστε έμφαση στις δεξιότητες του εμπόρου όπως οι μηχανικές γνώσεις, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η διαχείριση χρόνου, η διαπροσωπική επικοινωνία και η αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων.

#5. Κάντε αίτηση για ανοιχτές θέσεις

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις ηλεκτρονικές αγορές εργασίας για θέσεις μυλωνά και να υποβάλετε αίτηση σε αυτές τις θέσεις όπως κρίνετε κατάλληλο. Ωστόσο, οι θέσεις εργασίας με υψηλή αμοιβή και προσοδοφόρα είναι κυρίως διαθέσιμες μέσω επαγγελματικών συστάσεων. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του προγράμματος μαθητείας, συνδεθείτε με έμπειρους εμπόρους και λάβετε συστάσεις από αυτούς για να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες.

Πιστοποιήσεις για την καριέρα Millwright

#1. NCCER

NCCER προσφέρει διάφορα προγράμματα ανάπτυξης εργατικού δυναμικού και πιστοποιήσεις στον κατασκευαστικό και μηχανολογικό τομέα. Ένα τέτοιο μάθημα είναι η εκπαίδευση χειροτεχνίας για τη βιομηχανική μηχανική. Διαθέτει ένα περίπλοκο πρόγραμμα πέντε επιπέδων για την εκπαίδευση και τη διαπίστευση εμπόρων.

Το πρόγραμμα καλύπτει ζωτικά θέματα όπως Fabricating Shims, Millwright Hand Tools κ.λπ. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του για να κατεβάσετε ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα, τις σελίδες καταλόγου χειροτεχνίας και τον πλήρη κατάλογο NCCER. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα εκπαιδευτικό κέντρο σύμφωνα με την επιλογή σας στον ιστότοπο του NCCER.

Εάν έχετε συγκεντρώσει αρκετές ώρες μάθησης, μπορείτε να πάρετε την αξιολόγηση από το NCCER. Μπορείτε επίσης να καθίσετε για το τεστ εάν εργάζεστε ήδη ως μυλωνάς και θέλετε να λάβετε μια πιστοποίηση για καλύτερη αμοιβή. Το NCCER συμβουλεύτηκε ειδικούς σε θέματα τεχνικών πλοίων για να δημιουργήσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει με τις πρακτικές του κλάδου.

#2. UBC Millwright Training

Μια άλλη πηγή πιστοποίησης και αξιολόγησης προσόντων στις ΗΠΑ είναι η UBC. Λειτουργεί σύμφωνα με το Πρόγραμμα Προσόντων NMAP/Millwright της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Για εξατομικευμένες αξιολογήσεις προσόντων, πρέπει να εγγραφείτε στο UBC. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά. Το UBC εκπαιδεύει χιλιάδες βιομηχανικούς μηχανικούς, πρωτοετείς μαθητευόμενους και επόπτες κάθε χρόνο. Ως εκ τούτου, είναι μια κορυφαία και πιο αξιόπιστη πλατφόρμα για πιστοποίηση.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα προσόντα εάν υποβληθείτε σε πρόγραμμα μαθητείας αναγνωρισμένο από το UBC. Πρέπει επίσης να τεκμηριώσετε 10.000 ώρες εργασιακής εμπειρίας πριν από την 1η Ιανουαρίου 1996. Τέλος, πρέπει να περάσετε από ένα χειριστικό και γραπτό τεστ. Πρέπει να περάσετε τα τεστ εξασφαλίζοντας 80% και περισσότερες βαθμολογίες.

#3. Διαβάστε το Seal RSOS

Εάν θέλετε να πιστοποιηθείτε ως εξειδικευμένος βιομηχανικός μηχανικός ή μυλωνάς, πρέπει να περάσετε τη δοκιμή πιστοποίησης από Κόκκινη Σφραγίδα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, ευρέως αποδεκτό και πιο αξιόπιστο σε ολόκληρο τον Καναδά. Πρέπει να κατακτήσετε εννέα βασικές δεξιότητες και να αποκτήσετε τις εργασιακές γνώσεις ενός εμπόρου για να περάσετε το τεστ. Το σετ εννέα δεξιοτήτων περιλαμβάνει:

  • ΑΝΑΓΝΩΣΗ
  • Χρήση εγγράφου
  • Προφορική επικοινωνία
  • Γραφή
  • Αριθμητική
  • Ψηφιακή τεχνολογία
  • Σκέψη
  • Συνεχής Μάθηση
  • Εργασία με άλλους

Το τεστ επάρκειας για βιομηχανική εργασία θα καλύψει ερωτήσεις από εξάρτιση, μετακίνηση, ανύψωση, ανύψωση, μηχανική μετάδοση ισχύος, χειρισμό υλικών, συστήματα τροφοδοσίας υγρών και προληπτική συντήρηση.

#4. BCIT, Καναδάς

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα μαθήματα μυλωνά που προσφέρονται από BCIT. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης με μαθητεία. Το School of Energy, BCIT, Καναδάς, είναι ο κύριος οικοδεσπότης του προγράμματος. Επιπλέον, το υλικό του μαθήματος, τα μαθήματα και οι πρακτικές συνεδρίες παραδίδονται αυτοπροσώπως. Ως εκ τούτου, πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά μαθήματα.

συμπέρασμα

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από μια λεπτομερή συζήτηση για την πορεία σταδιοδρομίας του μυλωνά. Εάν τα μηχανήματα, τα ηλεκτρικά εργαλεία, τα προηγμένα μαθηματικά και τα σχεδιαγράμματα σχεδιασμού ακριβείας σας ιντριγκάρουν, πρέπει να κοιτάξετε την καριέρα ενός εμπόρου ή τεχνίτη μυλωνά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό CAD για επαγγελματίες και φοιτητές.