Πώς να βρείτε ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble

Το Bumble είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών. Μετά την προβολή των προφίλ των πιθανών αντιστοιχίσεων, οι χρήστες έχουν την επιλογή να σύρουν προς τα αριστερά για να απορρίψουν έναν υποψήφιο πελάτη ή να σύρουν προς τα δεξιά για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Ενώ οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να στείλει ένα μήνυμα πρώτος σε έναν αγώνα ομοφυλοφίλων, μόνο οι γυναίκες χρήστες επιτρέπεται να ξεκινούν επαφή με ταιριασμένους άνδρες χρήστες σε ετεροφυλόφιλους αγώνες. Όταν χρησιμοποιείτε το Bumble, είναι σημαντικό να βάζετε την ασφάλειά σας πρώτα και να προσέχετε τα προειδοποιητικά σημάδια, επειδή το γατόψαρο εξακολουθεί να συμβαίνει στο διαδίκτυο. Όταν κάποιος κάνει μια ψεύτικη περσόνα, σε αυτό το παράδειγμα, ένα προφίλ γνωριμιών, με σκοπό να βρει έναν στόχο και να τον παραβιάσει με κάποιο τρόπο, μια τέτοια συμπεριφορά είναι γνωστή ως γατόψαρο. Ένα γατόψαρο έχει διαφορετικά κίνητρα. Μερικοί άνθρωποι δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για να γνωρίσουν νέα άτομα επειδή έχουν κακές προθέσεις, όπως να εξαπατήσουν τους ανθρώπους για να τους δώσουν χρήματα ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Άλλοι το κάνουν επειδή είναι μόνοι ή έχουν προβλήματα αυτοεκτίμησης. Το Catfishing είναι εντελώς αντίθετο με τις πεποιθήσεις του Bumble, ανεξάρτητα από την αιτία. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να βρείτε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να εντοπίσετε το ψεύτικο προφίλ Bumble και να αναφέρετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble. Θα σας συμβουλεύσουμε επίσης για το εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble ή όχι.

Πώς να βρείτε ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble

Η Whitney Wolfe Herd δημιούργησε το Bumble λίγο μετά την αποχώρησή του από το Tinder. Το Bumble έχει αναφερθεί ως μια φεμινιστική εφαρμογή γνωριμιών από τον Wolfe Herd. Με 42 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες από τον Ιανουάριο του 2021, το Bumble είναι η δεύτερη πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή γνωριμιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακριβώς πίσω από το Tinder. Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016 αποκάλυψε ότι το 46,2% των πελατών της είναι γυναίκες. Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρεία είχε αξία άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το 2017 και από το 2019, ισχυριζόταν ότι είχε πάνω από 55 εκατομμύρια μέλη σε 150 χώρες. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τρόπους που εξηγούν πώς να εντοπίσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble και να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble.

Πώς μπορείτε να βρείτε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble;

Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble. Αν κάποιος σας κάνει να αισθάνεστε άβολα ή σας κάνει να πιστεύετε ότι το προφίλ του δεν θα μπορούσε να είναι γνήσιο, μην φοβάστε να τον αποκλείσετε και να τον αναφέρετε. Μπορεί να θέλετε να είστε πρόσθετη προσοχή εάν δείτε οποιονδήποτε από τους παρακάτω κλασικούς δείκτες γατόψαρου στο προφίλ κάποιου ή κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μαζί του.

  • Σκηνοθετημένες εικόνες: Δεν υπάρχουν ειλικρινείς εικόνες στις φωτογραφίες του προφίλ τους, κάτι που δίνει την εντύπωση ότι έχουν σκηνοθετηθεί. Όταν πρόκειται για το προφίλ και τις εικόνες κάποιου Bumble, οι κόκκινες σημαίες περιλαμβάνουν μόνο μία φωτογραφία ενός ιδιαίτερα ελκυστικού ατόμου που μοιάζει με μοντέλο ή ένα προφίλ που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

  • Χωρίς selfies/συναντήσεις/βίντεο: Δεν μπορούν ποτέ να συναντηθούν ή να συνομιλήσουν μέσω βίντεο. Πάντα ανυπομονούν να σε επισκεφτούν, αλλά κάτι συνεχίζει να τους εμποδίζει. Αυτή είναι μια συνήθεια που καθορίζει ένα γατόψαρο. Εάν δεν μοιάζουν ή δεν συμπεριφέρονται όπως εμφανίζονται στο διαδίκτυο, το άτομο θα μπορούσε να θέλει να αποφύγει να συναντηθεί προσωπικά για να μην σπάσει το εξώφυλλό του.

  • Δεν παρέχουν πληροφορίες για τον εαυτό τους: Θέλουν να μιλάνε για σένα όλη την ώρα. Για να σας δελεάσουν, τα γατόψαρα φημίζονται για το ότι είναι εξαιρετικά φιλόξενα στην αρχή. Όταν ρωτάτε για τη ζωή των γατόψαρων, συχνά σας αποφεύγουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα είναι σε θέση να παράσχουν λεπτομέρειες και αντίθετα θα προσπαθήσουν να εστιάσουν όλη τους την προσοχή σε εσάς σε μια προσπάθεια να σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί.

  • Ψεύτικος λογαριασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Ελέγξτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσέξτε για ενδείξεις ότι κάποιος λέει ψέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως νέος λογαριασμός, έλλειψη φίλων ή αλληλεπιδράσεων ή αναρτήσεις που χρονολογούνται πριν από λίγους μήνες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble. Αν και το Bumble έχει μια πολύ λεπτομερή διαδικασία εγγραφής, μπορεί να υπάρχουν μερικά κόλπα για να εξαπατήσετε τη διαδικασία αναγνώρισης και να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να αναφέρετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble και εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble.

Μπορείτε να πλαστογραφήσετε μια επαλήθευση Bumble;

Όχι, η παράκαμψη ή η παράκαμψη της διαδικασίας επαλήθευσης του Bumble είναι αδύνατη. Για να αποφευχθεί το catfishing και η πλαστοπροσωπία του χρήστη, χρησιμοποιείται επαλήθευση φωτογραφίας. Εάν σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τη φωτογραφία σας, πρέπει να συνεργαστείτε τραβώντας selfies σε συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίες στη συνέχεια συγκρίνονται με τις φωτογραφίες στο προφίλ σας. Επομένως, η διαδικασία επαλήθευσης δεν είναι κυριολεκτικά δυνατή.

Μπορείτε να σας ψαρέψουν στο Bumble;

Ναι, είναι δυνατό να γίνει Catfished στο Bumble. Το γατόψαρο είναι η πράξη ανάπτυξης μιας σχέσης με ένα άτομο που έχει ψεύτικο προφίλ για να το εκμεταλλευτεί με κάποιο τρόπο. Τα ιδανικά του Bumble αντιτίθενται στο γατόψαρο και εργάζονται πάντα για να αφαιρέσουν τα ψεύτικα προφίλ από την πλατφόρμα. Οποιοσδήποτε ανακαλυφθεί ότι έχει δημοσιεύσει ένα δόλιο προφίλ γνωριμιών ή έχει κάνει προσπάθεια να εξαπατήσει ένα μέλος του Bumble θα αποκλειστεί από την κοινότητα.

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς Bumble;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές λειτουργίες Bumble διατηρώντας παράλληλα ξεχωριστά προφίλ για κάθε επιλογή. Το Bumble έχει διάφορες λειτουργίες όπως Business και BFF. Μπορούν να γίνουν ξεχωριστοί λογαριασμοί για διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας.

Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Bumble και να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις σας και να επιλέξετε Επιλογή λειτουργίας. Αφού αποφασίσετε για τη λειτουργία που προτιμάτε, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε την οθόνη συνομιλίας σας για να αναζητήσετε νέες συνδέσεις.

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες σας εμφανίζονται πλέον στην ουρά αντιστοίχισης, ανεξάρτητα από τη λειτουργία στην οποία βρίσκεστε. Για να είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσετε σε ποια λειτουργία είστε συνδεδεμένοι, οι συνδέσεις BFF και Bizz εμφανίζουν πλέον μια ετικέτα στον χρήστη στην ουρά αντιστοίχισης .

Τώρα, ας δούμε αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble;

Εξαρτάται. Η κοινοποίηση του ονόματός σας δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, αλλά αποφύγετε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες όπως το πατρικό όνομα ή τη διεύθυνση κατοικίας της μητέρας σας. Η ποσότητα των πληροφοριών που αποκαλύπτετε θα πρέπει να είναι περιορισμένη. Για παράδειγμα, ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκαλύψετε την τοποθεσία του χώρου εργασίας σας. Βάλτε ένα επιλεκτικό όνομα χρήστη για χρήση.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το αληθινό σας όνομα εκτός και αν είναι αρχικό ή ψευδώνυμο. Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση του ίδιου ονόματος χρήστη σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Παρόλο που η Bumble δεν προωθεί την απρόσεκτη χρήση γνήσιων εγγράφων ταυτότητας, έχει μια πολιτική απορρήτου σχετικά με τη χρήση πραγματικών ονομάτων. Κίνδυνος υπάρχει όταν παρέχονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες, όπως ημερομηνίες γέννησης, έτη γέννησης, αριθμοί ταυτότητας κ.λπ.

Το Bumble έχει πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς;

Όχι, το Bumble δεν έχει πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς. Μόνο ένα μικρό ποσοστό των προφίλ Bumble που βλέπετε είναι ψεύτικα. Το Bumble δεν δημιουργεί ψευδή προφίλ. Σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ένα μπλε σημάδι επιλογής συχνά υποδηλώνει μια διασημότητα. Ωστόσο, στο Bumble, το ίδιο μπλε σημάδι επιλογής δείχνει ότι είστε πραγματικό πρόσωπο. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Bumble δεν γίνονται ανεκτοί και το προσωπικό του Bumble εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να τους κρατήσει μακριά από το Hive.

Μπορούν τα επαληθευμένα προφίλ Bumble να είναι ψεύτικα;

Όχι, τα επαληθευμένα προφίλ Bumble δεν θα μπορούσαν να είναι ψεύτικα. Η διαδικασία επαλήθευσης του Bumble δεν μπορεί να παρακαμφθεί ή να παραποιηθεί. Ο σκοπός της επαλήθευσης φωτογραφιών είναι να αποτρέψει το catfishing και την πλαστοπροσωπία των χρηστών. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας, το Bumble απαιτεί να τραβήξετε μια selfie που μοιάζει πολύ με κίνηση στην οθόνη αφού σας δείξει μια φωτογραφία. Θα είναι αδύνατο να το επαληθεύσετε εάν δεν είστε πραγματικός χρήστης.

Τι ποσοστό των λογαριασμών Bumble είναι ψεύτικοι;

Ένα έως πέντε τοις εκατό των προφίλ μπορεί να είναι ψευδή στο Bumble. Το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό λόγω της αυστηρής διαδικασίας επαλήθευσης του Bumble.

Πώς ξέρετε εάν κάποιος έχει επαληθευτεί στο Bumble;

Αναζητήστε το μικρό λευκό αστέρι στη μπλε ασπίδα δίπλα στο όνομα ενός χρήστη στο προφίλ του για να προσδιορίσετε εάν έχει επαληθεύσει τον λογαριασμό του στο Bumble. Θα πρέπει να εμφανίζεται κάτω από το όνομα και την ηλικία τους στην κύρια εικόνα προφίλ τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς να αναφέρετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble. Και διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble.

Πώς εντοπίζετε τα ρομπότ στο Bumble; Πώς μπορώ να ξέρω αν είναι Bumble Bot;

Όπως και άλλα chatbots, τα bot εφαρμογών γνωριμιών δημιουργούνται χρησιμοποιώντας κώδικα υπολογιστή για να μιμηθούν μια «συνομιλία» με τους χρήστες. Δεδομένου του πόσο ικανά μπορεί να είναι μερικά από αυτά τα bots στη μίμηση μοτίβων ανθρώπινης ομιλίας, χρησιμοποιούνται συχνά για να στείλουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή να εξαπατήσουν άτομα.

  • Οι εικόνες τους φαίνονται πολύ άψογες: Οι απατεώνες χρησιμοποιούν συνήθως εικόνες προφίλ ειδικών που είτε έχουν κλαπεί από άλλους χρήστες είτε έχουν επιλεγεί τυχαία από τις αναζητήσεις Google για να σας πείσουν να σύρετε προς τα δεξιά.

  • Η βιογραφία τους φαίνεται ύποπτη: Μπορεί να υπάρχει υπερβολική προσποίηση στο βιογραφικό τμήμα.

  • Εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση ή προσπάθεια προώθησης της συζήτησης: Μπορεί να είναι bot εάν, αφού ταιριάξετε με κάποιον, λάβετε αμέσως το πρώτο σας μήνυμα ή αν προσπαθήσει να μεταφέρει τη συνομιλία σε άλλη εφαρμογή.

  • Άλλα προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν συνδέονται με το προφίλ: Η δημιουργία ενός κοινωνικού φόντου για ένα ψεύτικο προφίλ που φαίνεται πραγματικό δεν αποτελεί συνήθως προτεραιότητα για τους απατεώνες. Επομένως, ενδέχεται να μην βρείτε το προφίλ τους σε άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Πώς να βρείτε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble;

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble:

  • Αναζητήστε το σήμα επαλήθευσης: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι το σήμα επαλήθευσης στο προφίλ. Εάν το προφίλ έχει μπλε σήμα επαλήθευσης, δεν μπορεί να είναι ψεύτικος λογαριασμός, καθώς το Bumble έχει μια πολύ ακριβή διαδικασία επαλήθευσης. Εάν δεν έχουν επαλήθευση, μπορείτε επίσης να τους ζητήσετε να επαληθεύσουν πρώτα τον λογαριασμό τους καθώς είναι μια απλή διαδικασία εάν είστε πραγματικός χρήστης. Εάν αρνηθούν, μπορεί να έχετε να κάνετε με έναν ψεύτικο λογαριασμό.

  • Μόνο μία φωτογραφία είναι διαθέσιμη: Εάν το προφίλ του ατόμου στο Bumble έχει μόνο μία εικόνα και είναι πραγματικά ελκυστικό, το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι από αυτούς.

  • Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις είναι διφορούμενες: Σου δίνουν μια σύντομη απάντηση —μία ή δύο λέξεις— όταν τους ρωτάς από πού ζουν, εργάζονται ή προέρχονται, προτού αλλάξει γρήγορα το θέμα.

  • Δεν θα ανταλλάξουν αριθμούς τηλεφώνου: Είχατε μια φανταστική συζήτηση και τώρα θέλετε να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλον στο WhatsApp, αλλά δεν θα σας δώσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους. Επιπλέον, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις σας, δεν θα σας κάνουν Skype ούτε θα σας κάνουν φωνητικές κλήσεις.

  • Φαίνονται πολύ τέλειες για να είναι αληθινές: Ταιριάζεις με έναν άντρα ή μια γυναίκα που έχει πελεκημένα χαρακτηριστικά, φανταστική σιλουέτα και εξαιρετικά μαλλιά. Απαντούν επίσης στα μηνύματά σας αμέσως και σας εκτιμούν. Πιθανότατα είναι ψεύτικα αν πιστεύετε ότι είναι πολύ τέλεια για να είναι αληθινά.

  • Τίποτα δεν φαίνεται να έχει νόημα: Για να ελέγξετε τα ψευδή προφίλ, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείτε και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε αυτές τις ερωτήσεις για να ελέγξετε εάν οι απαντήσεις τους είναι συνεπείς. Υπάρχει χρονικός περιορισμός για το πόσο καιρό ένας δράστης μπορεί να διατηρήσει την ψευδή παρουσία του στο διαδίκτυο.

Σημείωση: Όλες οι διαδικασίες εκτός από τη διαδικασία επαλήθευσης βασίζονται στις εικασίες σας και δεν μπορούν να είναι ένας σίγουρος τρόπος για τον εντοπισμό πλαστών προφίλ.

Πώς να εντοπίσετε το ψεύτικο προφίλ Bumble;

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να εντοπίσετε το προφίλ Bumble:

Μέθοδος 1: Εντοπίστε γραμματικά και περίεργα λάθη στο προφίλ

Ένα bot ή ένα άτομο από διαφορετικό έθνος μπορεί να είναι υπεύθυνο για ψεύτικους λογαριασμούς. Λόγω της περίεργης κωδικοποίησης που χρησιμοποιούν ή επειδή γράφουν σε μια δεύτερη γλώσσα, το προφίλ και τα μηνύματά τους θα είναι γεμάτα γραμματικά και ορθογραφικά προβλήματα. Τα γραμματικά λάθη συμβαίνουν σε όλους περιστασιακά, αλλά θα μπορούσαν επίσης να είναι ενδείξεις ότι ένα προφίλ είναι ψευδές.

Μέθοδος 2: Εντοπίστε μονούς συνδέσμους

Αποφύγετε να κάνετε κλικ σε συνδέσμους, καθώς είναι μια κοινή απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος. Θα μπορούσαν να σας στείλουν έναν σύνδεσμο προς τον νέο τους ιστότοπο ή ένα βίντεο που πιστεύουν ότι είναι διασκεδαστικό και σας προτρέπουν να το ελέγξετε. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους, καθώς μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για να συμπεριλάβουν ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware και κακόβουλο λογισμικό.

Μέθοδος 3: Ειδοποίηση όταν ζητούνται πληροφορίες τράπεζας ή κάρτας

Σας ξεγελούν αν θέλουν τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα συγκεντρωθούν το συντομότερο δυνατό μέσω ψεύτικων λογαριασμών. Θα θέλουν το email σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία που σχετίζονται με την εργασία και το επώνυμό σας. Θα μπορούσαν να εισβάλουν στους λογαριασμούς σας εάν έχουν πληροφορίες για εσάς.

Μπορεί να υποδηλώνει ότι τα πράγματα είναι ψεύτικα αν φαίνονται να πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας και να σας παραπλανήσουν, θα σας δείξουν κάθε είδους στοργή. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο όνομα στο Bumble.

Πώς να αναφέρετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble;

Τώρα που ξέρετε πώς να εντοπίσετε το ψεύτικο προφίλ Bumble, ενημερώστε μας πώς να αναφέρουμε έναν ψεύτικο λογαριασμό bumble. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες στο δικό σας Εφαρμογή Bumble για κινητά για να αναφέρετε ένα προφίλ που πιστεύετε ότι είναι ψευδές εάν συναντήσετε ένα:

1. Πατήστε στην επιλογή Απόκρυψη και αναφορά από το κάτω μέρος του προφίλ του χρήστη.

2. Επιλέξτε την κλεμμένη εικόνα ως την αιτία της αναφοράς σας και, στη συνέχεια, δώστε τυχόν περαιτέρω παρατηρήσεις για το προσωπικό εποπτείας του Bumble.

3. Περιγράψτε το περιστατικό με περισσότερες λεπτομέρειες για ακριβές όφελος.

4. Πατήστε Υποβολή αναφοράς.

Αυτός είναι ο τρόπος αναφοράς ενός ψεύτικου λογαριασμού Bumble.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βρίσκετε ψεύτικο λογαριασμό στο Bumble και να αναφέρετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Bumble. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να αποκτήσετε πιστοποίηση Scrum Master το 2022;