Πώς να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google έχουν κάνει τη ζωή μας πιο απλή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βρίσκουμε οτιδήποτε κοντά μας. Μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε στους Χάρτες Google, από κοντινά βενζινάδικα μέχρι εστιατόρια που σερβίρουν την κουζίνα που προτιμάτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να εντοπίσετε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google. Ως αποτέλεσμα, οι χάρτες είναι πλέον πολύ πιο έξυπνοι και παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Ένα μέρος όπου οι Χάρτες Google είναι πολύ χρήσιμοι είναι τα βενζινάδικα. Η Google έχει σχεδιάσει συγκεκριμένες επιλογές για να εντοπίζει γρήγορα αυτά τα καταστήματα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνουμε τα βήματα για την εύρεση του πλησιέστερου βενζινάδικου στους Χάρτες Google και θα χρησιμοποιήσουμε τις οδηγίες OK Google για το πλησιέστερο βενζινάδικο.

Πώς να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google

Θα μάθετε πώς να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google;

Αυτή η λειτουργία των Χαρτών Google είναι άγνωστη σε πολλούς ανθρώπους. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google. Δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε το πλησιέστερο βενζινάδικο και η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια σε συσκευές Android και iOS:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι οι υπηρεσίες τοποθεσίας (GPS) είναι ενεργοποιημένες. Αυτό επιτρέπει στην Google να εντοπίσει τόσο την τοποθεσία σας όσο και κοντινά καταστήματα που προσφέρουν τα σχετικά προϊόντα.

  Διορθώστε το πρόβλημα που δεν ανιχνεύει τη διχόνοια μάχης

1. Ανοίξτε το Χάρτες Google εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε Βενζίνη (ή Gas) από την κορυφή για να εμφανίσετε τα βενζινάδικα της περιοχής σας.

Σημείωση: Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, μπορεί να το δείτε ως Gas. Είναι επίσης γνωστό ως βενζίνη, ή φυσικό αέριο, στις δυτικές χώρες.

3, Πατήστε στα επιθυμητά αποτελέσματα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βενζινάδικο. Αποτελούνται από διευθύνσεις, ιστότοπους (εάν υπάρχουν), φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και κριτικές εκτός από τους χρόνους λειτουργίας.

4. Πατήστε Περισσότερα φίλτρα για να δείτε πρόσθετες ταξινομήσεις, όπως απόσταση και ώρες εργασίας.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα μπορούν επίσης να φιλτραριστούν με όποιον τρόπο θέλετε. Στις προαναφερθείσες επιλογές μενού θα βρείτε επιλογές όπως Συνάφεια, Άνοιγμα τώρα, Επισκέψεις, Χωρίς επίσκεψη και Περισσότερα φίλτρα.

Πώς να ελέγξετε άλλα πλησιέστερα βενζινάδικα των Χαρτών Google;

Ας δούμε μερικές μεθόδους για να δούμε το άλλο πλησιέστερο βενζινάδικο των Χαρτών Google.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε κόκκινες καρφίτσες

Όταν πατάτε στην κόκκινη καρφίτσα, εμφανίζονται μπροστά σας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ένα άλλο πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google, όπως:

  • Έχετε επισκεφθεί ή όχι αυτό το βενζινάδικο
  • Επικοινωνία ή Τηλέφωνο
  • Επίσημο ωράριο λειτουργίας
  • Διεύθυνση αντλίας βενζίνης ή βενζίνης
  • Επίσημη ιστοσελίδα
  • Κριτικές
  • Αποθηκεύσετε
  • Φωτογραφίες

Μέθοδος 2: Προβολή λίστας

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προβολή λίστας. Μέσω αυτής της επιλογής, τα αποτελέσματα είναι πιο εύκολα ορατά. Μπορείτε να πατήσετε στις επιλογές που σας ενδιαφέρουν και θα λάβετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το βενζινάδικο.

Πώς να βρείτε πρατήρια βενζίνης Google Maps κοντά μου χρησιμοποιώντας ιστότοπο;

Χάρτες Google Ο ιστότοπος είναι επίσης πολύ ωφέλιμος μέσω του οποίου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε. Απλώς πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο και είτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Πρατήριο καυσίμων είτε απλώς να πληκτρολογήσετε Πρατήριο βενζίνης στη γραμμή αναζήτησης για να δείτε όλες τις επιλογές πρατηρίων καυσίμων των Χαρτών Google κοντά μου. Θα λάβετε τη λίστα με όλα τα κοντινά βενζινάδικα στα αριστερά και επίσης τις αντλίες βενζίνης που επισημαίνονται με ένα κόκκινο εικονίδιο καυσίμου στον χάρτη.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε τη διχόνοια στο σχολείο

Πώς να αναζητήσετε το πλησιέστερο βενζινάδικο χωρίς το Google Maps;

Υπάρχει πιθανότητα η εφαρμογή Χάρτες Google να μην λειτουργεί ή να ζητά ενημέρωση, αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο για αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, μεταβείτε στο Σελίδα Αναζήτησης Google και ψάξε για βενζινάδικο κοντά μου. Αμέσως, η Google θα εμφανίσει μια λίστα με τα κοντινά βενζινάδικα.

Πώς να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο μέσω του OK Google;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας με αυτήν τη λειτουργία για να εκτελέσετε εργασίες όπως αναζήτηση, λήψη οδηγιών και ρύθμιση υπενθυμίσεων. Για να εντοπίσετε το πλησιέστερο βενζινάδικο στην περιοχή σας, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Σημείωση: Προτού ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Ok Google στο τηλέφωνό σας. Για αυτό, διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να ενεργοποιήσετε το OK Google στο τηλέφωνο Android για να μάθετε τη διαδικασία βήμα προς βήμα.

1. Αφού ενεργοποιήσετε το Google Voice λειτουργία, πείτε Ok Google από την αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας. Ο Βοηθός Google θα ενεργοποιηθεί.

2. Στη συνέχεια, πείτε OK Google, οδηγίες για το πλησιέστερο βενζινάδικο στο μικρόφωνο του τηλεφώνου σας.

3. Η Google θα σας παράσχει μια λίστα με το βενζινάδικο που βρίσκεται στην κοντινή περιοχή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Φύλλα Google IF

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να βρω βενζινάδικα στους Χάρτες Google;

Απ. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη για να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google και πατήστε την επιλογή βενζίνης ή βενζίνης για να δείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε από το παραπάνω άρθρο και τα βήματα που αναφέρονται για να εντοπίσετε το βενζινάδικο.

Ε2. Οι Χάρτες Google υπολογίζουν τις στάσεις βενζίνης;

Απ. Ναι, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις στάσεις στους Χάρτες Google για να επιτύχετε πιο ακριβή ώρα προορισμού.

Ε3. Πόσο ακριβείς είναι οι τιμές φυσικού αερίου στους Χάρτες Google;

Απ. Οι τιμές του φυσικού αερίου δεν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και αυτό είναι το μειονέκτημα της χρήσης των Χαρτών Google για τις τιμές του φυσικού αερίου. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ένας αστερίσκος υποδεικνύει ότι οι τιμές του φυσικού αερίου είναι περισσότερες από 24 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι ακριβείς.

Q4. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για εύρεση βενζινάδικων κατά μήκος της διαδρομής;

Απ. Ναί. Υπάρχουν μερικές διαφορετικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε βενζινάδικα κατά μήκος της διαδρομής σας. Μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές είναι GasBuddy. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να βρείτε βενζινάδικα κοντά σας και να δείτε τις τρέχουσες τιμές βενζίνης τους.

Q5. Πώς μπορώ να σχεδιάσω μια διαδρομή στην εφαρμογή Χάρτες Google;

Απ. Για να σχεδιάσετε μια διαδρομή στους Χάρτες Google, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και να εισαγάγετε τη διεύθυνση έναρξης και λήξης. Οι Χάρτες Google θα δημιουργήσουν μια διαδρομή για εσάς, η οποία θα περιλαμβάνει οδηγίες και εκτιμώμενο χρόνο ταξιδιού. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας στον χάρτη.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο βενζινάδικο στους Χάρτες Google και να χρησιμοποιήσετε τις οδηγίες OK Google για το πλησιέστερο βενζινάδικο με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.