Πώς να βρείτε το λογότυπο για έναν ιστότοπο

Οι ιστότοποι δημιουργούνται για διαφορετικούς λόγους. Μερικές είναι σελίδες προϊόντων, άλλες είναι πύλες επικοινωνίας, άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και μερικές φιλοξενούν βίντεο. Δεν υπάρχει κανόνας που να καθορίζει τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Ένας κοινός σκοπός ενός ιστότοπου είναι να λειτουργεί ως πύλη πληροφοριών προϊόντων όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για μια εταιρεία και τα προϊόντα που παράγει, π.χ. Apple. Εάν ποτέ χρειαστεί να βρείτε το λογότυπο μιας εταιρείας, η επίσημη ιστοσελίδα της είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το λογότυπο για έναν ιστότοπο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό. Αναζήτηση εικόνων Google ή μια εφαρμογή που ονομάζεται Logo Finder.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn [Permanently]

Αναζήτηση εικόνων Google

Στην αναζήτηση εικόνων Google, εισαγάγετε το όνομα της εταιρείας για την οποία θέλετε να βρείτε το λογότυπο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να βρείτε το λογότυπο της Apple, μπορείτε να εισαγάγετε “Apple logo”. Είναι καλή ιδέα να το προσδιορίσετε με PNG, ώστε να έχετε μια καλή διαφανή εικόνα.

Δυστυχώς, αυτό μπορεί να σας δώσει ακριβή αντίγραφα του λογότυπου αλλά όχι αυτού που χρησιμοποιείται στον ιστότοπο. Για δημοφιλείς εταιρικούς ιστότοπους, όπως αυτός της Apple, αυτή η μέθοδος συνήθως λειτουργεί. Για πιο σκοτεινούς ιστότοπους, δοκιμάστε την εφαρμογή Logo Finder.

Εφαρμογή Εύρεση λογότυπου

Επισκεφτείτε το Logo Finder και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL για τον ιστότοπο για τον οποίο θέλετε να βρείτε το λογότυπο. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας ζητήσει άδεια εξόρυξης Crytpocurrency. Έχετε την επιλογή να αρνηθείτε το αίτημα.

  Πώς να "κρύψετε" μια εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας

Όταν εισάγετε τη διεύθυνση URL, η εφαρμογή ανακτά γρήγορα το λογότυπο για εσάς. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε την επιλογή αποθήκευσης για να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Το Logo Finder δεν βρίσκει αρχείο PNG για το λογότυπο. Το πιο πιθανό είναι να είναι αρχείο JPG. που είναι το μειονέκτημα της εφαρμογής. Ίσως έχετε καλύτερη τύχη με την αναζήτηση εικόνων Google. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Logo Finder για να λάβετε το αρχείο λογότυπου σε μορφή JPG και να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνας και να βρείτε το PNG.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το VLC για να ελέγξετε το υλικό κάμερας ασφαλείας

Το πλεονέκτημα του να αποκτάς ένα λογότυπο για μια εταιρεία από τον δικό της ιστότοπο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Είτε το χρειάζεστε για μια παρουσίαση είτε για ακαδημαϊκή εργασία, εάν το λογότυπο που χρησιμοποιήσατε ταιριάζει με αυτό που χρησιμοποιείται στον επίσημο ιστότοπο, δεν μπορείτε να κατηγορηθείτε για αυτό. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά αυτά τα μικρά, φαινομενικά ασήμαντα πράγματα μετρούν για την προσοχή στη λεπτομέρεια.