Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι είναι στο TikTok και μπορεί να είστε ένας από αυτούς. Μπορεί να έχετε πολλούς followers και ακολουθείτε αρκετούς από αυτούς. Αλλά, πόσους από αυτούς γνωρίζετε και πόσοι από αυτούς σας γνωρίζουν; Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, μπορείτε να συνδεθείτε με τους φίλους σας στο TikTok και να παρακολουθήσετε τα βίντεό τους και να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Εάν είστε κάποιος που αναζητά έναν οδηγό για το πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok, διαβάστε αυτόν τον οδηγό μέχρι το τέλος. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στην αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου στο TikTok. Επίσης, θα μάθετε για την αναζήτηση επαφών χωρίς όνομα χρήστη από το προφίλ σας στο TikTok.

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok

Μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας από την οθόνη Εύρεση φίλων πατώντας στο εικονίδιο Εύρεση επαφών στο προφίλ σας στο TikTok. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα προφίλ μου στο TikTok

Μπορείτε να βρείτε κάποιον στο TikTok εάν δεν έχετε λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο TikTok εάν δεν έχετε λογαριασμό. Για να χρησιμοποιήσετε το TikTok, πρέπει να έχετε λογαριασμό. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τον ιστότοπο TikTok.

Μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok χωρίς το όνομα χρήστη τους;

Ναι, μπορείτε να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok χωρίς το όνομα χρήστη τους. Μπορείτε να αναζητήσετε το όνομά τους στο TikTok και να προσπαθήσετε να τους βρείτε τυχαία ή να τους αναζητήσετε χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους. Η πρώτη μέθοδος δεν θα εγγυηθεί το αποτέλεσμα, αλλά η δεύτερη μέθοδος σίγουρα θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αναζήτηση για κάποιον στο TikTok χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου είναι η καλύτερη μέθοδος για αναζήτηση χωρίς όνομα χρήστη.

Μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας στο TikTok χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους;

Ναι, μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας στο TikTok χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους. Το TikTok έχει μια επιλογή απευθείας σύνδεσης με τη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε. Όλες οι επαφές από το τηλέφωνό σας θα είναι ορατές σε εσάς. Όσοι είναι στο TikTok, μπορείτε να τους ακολουθήσετε και για όσους δεν είναι στο TikTok, μπορείτε να τους προσκαλέσετε. Η εύρεση επαφών χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου στο TikTok. Μπορείτε να το βρείτε ενεργοποιώντας την επιλογή εύρεσης επαφών.

  Πώς να επεξεργαστείτε τον ήχο για ένα βίντεο TikTok

Ενημερώνεται ένας χρήστης του TikTok εάν τον αναζητήσετε με αριθμό τηλεφώνου;

Όχι, ο χρήστης του TikTok δεν θα στείλει καμία ειδοποίηση μετά από αναζήτηση με αριθμό τηλεφώνου. Ακόμα κι αν αναζητήσετε έναν χρήστη του TikTok με το όνομα χρήστη του και δείτε το προφίλ του, δεν θα λάβει καμία ειδοποίηση για αυτό. Αλλά η δική τους είναι μια επιλογή για την ενεργοποίησή του. Ο χρήστης μπορεί να δει τα άτομα που είδαν το προφίλ τους τις τελευταίες 30 ημέρες.

Πώς να βρείτε κάποιον από τις επαφές του στο TikTok;

Για να βρείτε κάποιον στο TikTok χρησιμοποιώντας τις επαφές του, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για το πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok:

Σημείωση: Για χρήστες τηλεφώνων Android και iOS. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Εύρεση επαφών από την επάνω αριστερή γωνία.

4. Στην οθόνη Εύρεση φίλων, πατήστε το κουμπί Εύρεση δίπλα στις Επαφές.

5. Πατήστε Συνέχεια για να συγχρονίσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας με την εφαρμογή TikTok.

6. Πατήστε στο Allow για να δώσετε πρόσβαση στις επαφές σας από το αναδυόμενο παράθυρο.

7. Όλες οι επαφές από το τηλέφωνό σας θα είναι ορατές σε εσάς σε μορφή λίστας. Όσοι είναι στο TikTok, μπορείτε να τους ακολουθήσετε και για όσους δεν είναι στο TikTok, μπορείτε να τους προσκαλέσετε.

Μπορείτε να βρείτε τους ακόλουθους κάποιου χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του/της;

Ναι, μπορείτε να βρείτε τους ακόλουθους κάποιου άλλου χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του/της μόνο όταν το άτομο έχει δημόσιο λογαριασμό. Ενεργοποιήστε την επιλογή εύρεσης των επαφών σας στην εφαρμογή TikTok, μεταβείτε στο προφίλ αυτού του ατόμου, πατήστε στους ακόλουθους για να δείτε τη λίστα των ακολούθων αυτού του ατόμου. Εάν το άτομο έχει ιδιωτικό λογαριασμό, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των ακολούθων και των ακολούθων του, όχι τη λίστα των ακολούθων ή των ακολούθων.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο TikTok

Μπορείτε να προσκαλέσετε τις επαφές σας να χρησιμοποιήσουν το TikTok;

Ναι, μπορείτε να προσκαλέσετε τις επαφές σας να χρησιμοποιήσουν το TikTok. Στη λίστα επαφών του TikTok, πρέπει να επιλέξετε έναν λογαριασμό και να πατήσετε Πρόσκληση για να προσκαλέσετε την επαφή στο TikTok. Ένας σύνδεσμος πρόσκλησης θα δημιουργηθεί όταν πατήσετε στο Πρόσκληση. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με τις επαφές σας ως πρόσκληση από την πλευρά σας για συμμετοχή στο TikTok.

Θα λάβετε ειδοποίηση εάν κάποιος σας αναζητήσει χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Όχι, δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση εάν κάποιος σας αναζητήσει χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας ή ακόμα και το όνομα χρήστη σας. Ένα άτομο θα λαμβάνει μια ειδοποίηση μόνο όταν κάποιος αρέσει στο βίντεό του, τον ακολουθεί και τον κάνει ετικέτα στο TikTok. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιονδήποτε και να δείτε το προφίλ του. Δεν θα ειδοποιηθούν, αλλά δεν θα μπορείτε να δείτε βίντεο, ακόλουθους και την ακόλουθη λίστα ιδιωτικών λογαριασμών.

Πώς μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας κρυμμένο στο TikTok;

Ενώ γνωρίζετε πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok, μπορεί να ανησυχείτε μήπως αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Από προεπιλογή, ο αριθμός τηλεφώνου είναι κρυμμένος στο TikTok για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του χρήστη. Μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό, ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να βλέπουν τους ακολούθους και τις αναρτήσεις σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το TikTok, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας βρει στο TikTok χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε στο πώς να βρείτε τις επαφές σας στο TikTok. Μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.