Πώς να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό Skaut

Το Skout είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εφαρμογή κοινωνικού δικτύου που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν νέους φίλους. Το Skout, μια εφαρμογή για iOS και Android, έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέα άτομα στην πόλη, τη γειτονιά σας και σε περισσότερες από 180 άλλες χώρες. Εντοπίζει κοντινούς χρήστες που χρησιμοποιούν το GPS στην κινητή συσκευή σας. Οι χρήστες μπορούν να βρουν άτομα μέσω διαφόρων κριτηρίων αναζήτησης εκτός από τη φυσική εγγύτητα. Το Skout έχει επίσης έναν τεράστιο αριθμό χρηστών παγκοσμίως και για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του, το Skout συνεχίζει να αποκλείει πολλούς λογαριασμούς που αναφέρονται χωρίς καμία προειδοποίηση. Έτσι, αν μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός σας στο Skout και αναζητάτε συμβουλές για το ίδιο, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε αποτελεσματικές μεθόδους για να μάθετε πώς να ανακτάτε τον λογαριασμό Skout ή να ξεμπλοκάρετε στο Skout. Επίσης, θα μάθετε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό Skout.

Πώς να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό Skaut

Στο Skout, μπορείτε να φιλτράρετε τα προφίλ προβάλλοντας τις προτιμήσεις, το φύλο και την ηλικία. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, η οποία είναι προσβάσιμη σε 14 διαφορετικές γλώσσες. Επιπλέον, το Skout είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης με κορυφαία βαθμολογία μεταξύ των εφήβων, καθώς στοχεύει σε νεανικό κοινό. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε απευθείας τον αποκλεισμένο λογαριασμό Skout. Μόνο ο χρήστης Skout που σας απέκλεισε μπορεί να σας ξεμπλοκάρει. Και ο άλλος μόνος τρόπος που απομένει είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Skout για να υποβάλετε ένα αίτημα για ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού σας στο Skout. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πού πηγαίνουν οι μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες;

Τι θα συμβεί αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Skout;

Εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Skout, οι άλλοι χρήστες του Skout, συμπεριλαμβανομένων των φίλων που έχετε προσθέσει, δεν θα μπορούν να δουν το προφίλ σας. Και ο λογαριασμός σας θα κλείσει και θα διαγραφεί οριστικά εάν δεν τον ενεργοποιήσετε ξανά εντός 60 ημερών.

Μπορεί να παραβιαστεί ο λογαριασμός σας στο Skout;

Ναι, ο λογαριασμός σας στο Skout μπορεί να χακαριστεί. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις μέσω του Διαδικτύου όπου οι λογαριασμοί Skout παραβιάζονται και αποστέλλονται ανεπιθύμητα μηνύματα από τους λογαριασμούς τους, με αποτέλεσμα η Skout να απενεργοποιεί τον λογαριασμό Skout.

Γιατί μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός σας στο Skout;

Πολλοί χρήστες του Skout έχουν αναφέρει ότι το Skout έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό τους χωρίς προφανή λόγο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Ο κύριος λόγος για τον οποίο το Skout μπορεί να έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό σας είναι ότι κάποιος μπορεί να σας έχει αναφέρει για κάποιο λόγο. Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να έχει αναφέρει τον λογαριασμό σας είναι:

  • Ο λογαριασμός σας μπορεί να προσελκύσει ύποπτα κάποιον επειδή δεν έχετε φωτογραφία προφίλ, καθώς μπορεί να θεωρηθεί πολύ περίεργη.
  • Στείλατε μήνυμα ή στείλατε μερικές φωτογραφίες που θεωρήθηκαν ακατάλληλες.
  • Εάν κάνατε μια άκρως προσβλητική δήλωση σε κάποιον άλλο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναφοράς.
  • Ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή τρίτων για να χακάρετε ή να αλλάξετε οτιδήποτε στην εφαρμογή Skout.

Όταν το Skout αποκλείει τον λογαριασμό σας, επισημαίνουν τη διεύθυνση IP σας. Ακόμα κι αν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ή δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Skout χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο που έχει περιοριστεί. Οι χρήστες του Skout συχνά διαμαρτύρονται γι’ αυτό και από τη στιγμή που ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί, είναι σχεδόν αδύνατο να τον ξεμπλοκάρετε.

Γιατί το Skout διαγράφει τον λογαριασμό σας;

Το Skout έχει γίνει διάσημο μεταξύ των εφήβων και του νεανικού κοινού. Αλλά το Skout έχει ορισμένες αυστηρές πολιτικές για την προστασία του απορρήτου των χρηστών του. Η ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή Skout για ραντεβού και συναντήσεις ατόμων αποκλείει περιστασιακά τους χρήστες και διαγράφει τους λογαριασμούς τους για ανάρμοστη συμπεριφορά στην πλατφόρμα ή έχετε χρησιμοποιήσει κάποια εργαλεία τρίτων για να χακάρετε τον λογαριασμό κάποιου στο Skout.

  Πώς να μεταδώσετε το iPhone στο Firestick

Πώς να ξεμπλοκαριστείτε στο Skout;

Εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Skout για οποιονδήποτε λόγο ή για να τερματίσει τη συνομιλία μαζί σας, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμπλοκάρετε τον λογαριασμό σας. Αλλά μόνο ο χρήστης που έχει αποκλείσει τον λογαριασμό σας μπορεί να σας ξεμπλοκάρει στο Skout. Επομένως, εάν έχετε αποκλείσει κάποιον νωρίτερα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεμπλοκάρετε αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή Skout.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Skout.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Skout στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμένοι χρήστες.

5. Επιλέξτε τον επιθυμητό χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε από τη λίστα.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Unblock από την επάνω δεξιά γωνία.

7. Πατήστε ξανά στο Unblock από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος.

Πώς να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό Skout στο iPhone;

Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας στο iPhone σας. Πρέπει να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης στο email υποστήριξης: [email protected] Πριν επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους:

Σημείωση: Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να λειτουργήσουν ή να μην λειτουργήσουν για εσάς.

  • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Skout
  • Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Skout
  • Δοκιμάστε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας διαφορετική διεύθυνση email και διαφορετική συσκευή
  • Αλλάξτε τον κωδικό UIN του τηλεφώνου σας (Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εισβολή του τηλεφώνου σας)

Πώς παίρνετε πίσω τον λογαριασμό σας στο Skout;

Όταν αποκλείστηκε ο λογαριασμός Skout, επισημαίνουν τη διεύθυνση IP σας. Ακόμα κι αν εγκαταστήσετε ξανά τις εφαρμογές ή δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Skout χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο που έχει περιοριστεί. Αφού το Skout αποκλείσει ή διαγράψει τον λογαριασμό σας, είναι πολύ δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να ξεμπλοκαριστείτε στο Skout ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό Skout. Ένας από τους μόνους πιθανούς τρόπους ανάκτησης είναι να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης στο [email protected]

  Πώς να ανακτήσετε τα χαμένα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή: Wondershare Data Recovery [Review]

Πώς ανακτάτε τον λογαριασμό σας στο Skout;

Εάν ο λογαριασμός σας δεν είναι αποκλεισμένος και θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό Skout, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή Skout στη συσκευή σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Skout και να τον ανακτήσετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Skout στο κινητό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Email, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη επιλογή σύνδεσης θέλετε να επιλέξετε.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Σύνδεση με email.

4. Πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

5. Εισαγάγετε το καταχωρημένο email σας στο Skout και πατήστε Επαναφορά κωδικού πρόσβασης.

6. Τώρα, αναζητήστε την αλληλογραφία Skout που περιέχει έναν σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και πατήστε στον σύνδεσμο που παρέχεται.

7. Στην τοποθεσία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, πληκτρολογήστε και ξαναπληκτρολογήστε τον νέο επιθυμητό κωδικό πρόσβασης και πατήστε Ορισμός κωδικού πρόσβασης.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κωδικοί πρόσβασης είναι ακριβώς οι ίδιοι.

8. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Skout και συνδεθείτε με το αναγνωριστικό email και τον νέο κωδικό πρόσβασης.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας μπλόκαρε στο Skout;

Είναι δύσκολο να γνωρίζετε πότε αποκλείστηκε ο λογαριασμός σας στο Skout από κάποιον. Το Skout δεν σας εμφανίζει καμία ειδοποίηση ούτε σας ενημερώνει εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Skout. Αλλά μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος σας αποκλείει στο Skout, καθώς δεν θα μπορείτε να του στείλετε μήνυμα ή να δείτε το προφίλ του, καθώς δεν θα εμφανίζονται στις επαφές ή στη λίστα μηνυμάτων σας. Δεν μπορούν πλέον να σας δουν ως αποτέλεσμα, αλλά μπορούν να σας ξεμπλοκάρουν στο μέλλον εάν αλλάξουν γνώμη.

Υπάρχει κάποια εξυπηρέτηση πελατών Skaut;

Η Meet Group, Inc. είναι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του Skout. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε ή να απευθυνθείτε στο Skout με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας, μπορείτε να τους στείλετε ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected] Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών τους: (215) 862-1162.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό Skout με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.