Πώς να βρείτε τη λίστα ημέρας του Spotify (και τι είναι τελικά;)

Βασικά Takeaways

  • Το Spotify Daylists ενημερώνεται με νέα μουσική πολλές φορές την ημέρα με βάση την πρόσφατη ακρόαση, παρέχοντας φρέσκες και εξατομικευμένες προτάσεις.
  • Οι Daylists έχουν διασκεδαστικούς, εξατομικευμένους τίτλους μικροειδών που αλλάζουν με κάθε ενημέρωση. Στους χρήστες αρέσει να τα μοιράζονται σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το TikTok.
  • Για να βρείτε τη λίστα ημέρας του Spotify, απλώς αναζητήστε το “Daylist” στην εφαρμογή ή χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση URL spotify.com/daylist. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τη λίστα ημέρας σας εύκολα χρησιμοποιώντας τη διεπαφή Spotify.

Οι Daylists του Spotify εμφανίζονται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι είναι όμως το Spotify Daylist και πώς το βρίσκετε στην εφαρμογή ροής; Τα εξηγούμε όλα παρακάτω.

Τι είναι το Spotify Daylist;

Οι Daylists είναι μία από τις πολλές εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών που το Spotify επιμελείται για εσάς. Οι λίστες ημέρας είναι μοναδικές επειδή ενημερώνονται με νέα μουσική πολλές φορές την ημέρα, ανάλογα με τη μουσική που ακούτε πρόσφατα. Έτσι, αντί να χρησιμοποιείτε το συνολικό σας μουσικό γούστο, επιμελείται με βάση το τι ακούγατε τη συγκεκριμένη ημέρα.

  Ποια iPhone έχουν ασύρματη φόρτιση;

Το Spotify θα συνδυάσει τραγούδια που ακούτε με νέα τραγούδια. Αυτό κάνει τις προτάσεις πιο φρέσκες και πιο ευθυγραμμισμένες με τη διάθεσή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AI DJ του Spotify για να βρείτε προτάσεις νέων τραγουδιών, αλλά το Daylist είναι πιο επίκαιρο.

Ο κόσμος τα λατρεύει λόγω των εξατομικευμένων τίτλων μικροειδών τους. Ο τίτλος του Daylist σας θα αλλάζει κάθε φορά που ενημερώνεται και θα έχει έναν τίτλο με βάση τα εξειδικευμένα είδη που ακούτε. Είναι συχνά διασκεδαστικοί τίτλοι που εκφράζουν πολλή προσωπικότητα, γι’ αυτό οι χρήστες τους μοιράζονται στο Instagram ή στο TikTok.

Μερικά παραδείγματα τίτλων από το Daylist μου είναι:

  • “Yeeted microcore βράδυ Τετάρτης”.
  • “90s flannel Παρασκευή απόγευμα”.
  • “Angst scemo Τρίτη πρωί”.
  • «Ταινία τρόμου Confidence Παρασκευή βράδυ».

Η διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση και οι διασκεδαστικοί τίτλοι για το Spotify Daylist είναι αυτά που τα διαφοροποιούν από άλλα επιμελημένα playlist που φτιάχνει η υπηρεσία για εσάς, όπως τα Niche Mixes στο Spotify και στο Wrapped. Οι Daylists έχουν γίνει viral τάση στα social media λόγω της γοητείας τους.

  11 Εργαλεία επίθεσης ωμής βίας για δοκιμή διείσδυσης

Βρίσκομαι να ακούω πολύ τα δικά μου για να βρω νέα μουσική. Συνήθως είναι αρκετά επίκαιροι στο να μαντέψουν ποια τραγούδια μπορεί να μου αρέσουν.

Πώς να βρείτε το Spotify Daylist σας

Η εύρεση του Spotify Daylist σας είναι εύκολη, αλλά η δυνατότητα περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές.

Είναι διαθέσιμο τόσο για δωρεάν όσο και για premium συνδρομητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία. Εκτός αυτών των χωρών, το Daylist δεν θα εμφανίζεται κατά την αναζήτηση. θα εμφανιστούν άλλες λίστες αναπαραγωγής και τραγούδια.

Στην εφαρμογή για κινητά, ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε τη δική σας είναι απλώς να κάνετε αναζήτηση στη Λίστα ημέρας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τη λίστα ημέρας Spotify στον ιστό με τον ίδιο τρόπο. Ή χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL: spotify.com/daylist. Αυτός ο σύνδεσμος λειτουργεί και σε κινητά.

  11 Εργαλεία πρόσληψης με τεχνητή νοημοσύνη για να γίνει η πρόσληψη αποτελεσματική

Αν σας αρέσει μια συγκεκριμένη Λίστα Ημερών, μπορείτε να την αποθηκεύσετε γρήγορα προτού ενημερωθεί. Αυτό το αποθηκεύει ως ξεχωριστή λίστα αναπαραγωγής στη βιβλιοθήκη σας, με τον τίτλο του Daylist.

Για να αποθηκεύσετε το Daylist σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Κατά την προβολή της Daylist, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
  • Πατήστε Προσθήκη στη βιβλιοθήκη σας.
  • Πώς να μοιραστείτε τη λίστα ημέρας του Spotify

    Είναι εύκολο να λαμβάνετε από το Spotify εικόνες της Daylist σας με δυνατότητα κοινής χρήσης τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας Λίστα ημέρας:

  • Κατά την προβολή της Daylist, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.
  • Κάντε κύλιση και πατήστε Κοινή χρήση.
  • Σύρετε για να επιλέξετε την εικόνα και πού θέλετε να τη μοιραστείτε.
  • Φυσικά, μπορείτε επίσης απλά να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τη λίστα ημέρας, αλλά οι εικόνες που παρέχει το Spotify είναι πολύ πιο καθαρές και ευκολότερες στην κοινή χρήση.

    Το Spotify Daylist είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε περισσότερη μουσική στα είδη που ασχολείστε ανά πάσα στιγμή και να επεκτείνετε τη μουσική που ακούτε. Και μπορεί απλώς να βρείτε το νέο αγαπημένο σας τραγούδι να κρύβεται εκεί.