Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου με αριθμό τηλεφώνου

Καθώς πολλοί άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί για τη διαρροή της διεύθυνσης IP τους σε κάποιον που δεν θα έπρεπε, υπάρχουν επίσης άτομα και ομάδες στο διαδίκτυο που θέλουν να βρουν τη διεύθυνση IP κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου. Οι περισσότεροι χάκερ μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση IP σας για να σας μιμηθούν στον διαδικτυακό κόσμο και να μιμηθούν τη δραστηριότητα δρομολόγησης σας για να εκτελέσουν κακόβουλες ενέργειες κάτω από το πέπλο της ταυτότητάς σας. Και μπορεί να σας κοστίσει πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζετε αυτή τη στιγμή, και αρκετοί άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούν τρόπους για να κρύβουν ή να αλλάζουν συχνά διευθύνσεις IP για να τις κάνουν μη ανιχνεύσιμες. Αλλά είναι πραγματικά δυνατό να λάβετε διεύθυνση IP από τον αριθμό τηλεφώνου; Θέλετε να μάθετε; Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε εάν είναι εφικτό να βρείτε IP μέσω αριθμού τηλεφώνου και παρακολούθηση IP μέσω αριθμού τηλεφώνου. Εμείς;

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου με αριθμό τηλεφώνου

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν μπορείτε να βρείτε λεπτομερώς τη διεύθυνση IP κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου.

  Zip, Unzip, Protect και Share Files σε Mac με WinZip

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές Ρυθμίσεις, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας.

Μπορείτε να πάρετε μια διεύθυνση IP από ένα τηλέφωνο;

Ναι, μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις λεπτομέρειες δικτύου του τρέχοντος συνδεδεμένου δικτύου στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς να λάβετε διεύθυνση IP από το τηλέφωνο;

Ας δούμε τα βήματα για να λάβετε ή να βρείτε τη διεύθυνση IP στο τηλέφωνό σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Wi-Fi από το μενού ρυθμίσεων, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε στο εικονίδιο βέλους δίπλα στο συνδεδεμένο δίκτυο Wi-Fi.

4. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP του συνδεδεμένου δικτύου σε αυτήν την οθόνη λεπτομερειών δικτύου.

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή;

Παρακάτω είναι τα βήματα για να βρείτε τη διεύθυνση IP στο δικό σας Windows Η/Υ ή φορητός υπολογιστής.

  Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αρχεία Photoshop

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο Δίκτυο & Διαδίκτυο από το αριστερό παράθυρο.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ιδιότητες από την κορυφή για να ανοίξετε το παράθυρο ιδιοτήτων για το τρέχον συνδεδεμένο δίκτυο.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε τη διεύθυνση IP δίπλα στη διεύθυνση IPv4.

Μπορείτε να βρείτε IP μέσω αριθμού τηλεφώνου;

Όχι, δεν μπορείτε να βρείτε μια διεύθυνση IP με τη βοήθεια ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου. Επίσης, δεν είναι δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP οποιουδήποτε αριθμού κινητού τηλεφώνου. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι μια διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός αριθμός που είναι διαφορετικός για κάθε χρήστη. Με τη βοήθεια μιας διεύθυνσης IP, μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τη συγκεκριμένη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το IP σημαίνει Πρωτόκολλο Διαδικτύου που είναι ένα σύνολο κανόνων που διασφαλίζει τη σωστή μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου.

Πώς να λάβετε διεύθυνση IP από τον αριθμό τηλεφώνου;

Δεν μπορείτε να λάβετε διεύθυνση IP από έναν αριθμό τηλεφώνου. Ο αριθμός τηλεφώνου ενός χρήστη είναι ο αριθμός που έχει εκχωρηθεί από έναν συγκεκριμένο πάροχο υπηρεσιών για την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων από παρόμοιους τύπους αριθμών. Και λόγω αυτού, η διεύθυνση IP και ο αριθμός τηλεφώνου δεν σχετίζονται καθόλου μεταξύ τους. Η σημαντική διαφορά μεταξύ μιας διεύθυνσης IP και ενός αριθμού κινητού είναι ότι η διεύθυνση IP αλλάζει πάντα αλλά ο αριθμός κινητού δεν αλλάζει. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP ενός συγκεκριμένου τηλεφώνου με τη βοήθεια του αριθμού κινητού τηλεφώνου.

  Προεπιλεγμένοι αριθμοί θυρών που πρέπει να γνωρίζετε ως Sysadmin

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP κάποιου με αριθμό τηλεφώνου;

Όπως έχετε μάθει, δεν μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση IP από κανέναν αριθμό τηλεφώνου, καθώς δεν συνδέονται μεταξύ τους με κανέναν τρόπο. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο-στόχο για να δείτε τη διεύθυνση IP με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω σε αυτό το άρθρο.

Πώς να λάβετε διεύθυνση IP από τον αριθμό τηλεφώνου;

Δεν υπάρχει τρόπος να λάβετε μια διεύθυνση IP από έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Μόνο ο ISP (Παροχέας Υπηρεσιών Διαδικτύου) μπορεί να διατηρεί αρχεία καταγραφής των διευθύνσεων IP σας με τη βοήθεια του καταχωρημένου αριθμού κινητού τηλεφώνου από τη βάση δεδομένων του.

Γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθείτε την IP μέσω αριθμού τηλεφώνου;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να παρακολουθείτε την IP μέσω του αριθμού τηλεφώνου σας.

  • Η διεύθυνση IP και ο αριθμός τηλεφώνου δεν συνδέονται μεταξύ τους για τη λήψη της διεύθυνσης IP από τον αριθμό τηλεφώνου ή το αντίστροφο.
  • Μια διεύθυνση IP είναι δυναμική και αλλάζει συχνά μετά από μια συγκεκριμένη ώρα, σε αντίθεση με έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Είναι παράνομη η παρακολούθηση IP;

Εξαρτάται. Εάν δεν παρακολουθείτε τη διεύθυνση IP κανενός με κακόβουλη πρόθεση, δεν διαπράττετε καμία εγκληματική δραστηριότητα. Αλλά η παρακολούθηση IP θεωρείται παράνομη εάν χρησιμοποιείται για να βλάψει οποιονδήποτε με οποιαδήποτε μορφή μέσω του Διαδικτύου.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να βρίσκετε τη διεύθυνση IP κάποιου μέσω αριθμού τηλεφώνου με τη βοήθεια αυτού του άρθρου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.