Πώς να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη στο OkCupid

Οι άνθρωποι λένε ότι η αγάπη σε βρίσκει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο με τον καθένα να αναλαμβάνει τις πράξεις του, πρέπει να βρεις μόνος σου την αληθινή σου αγάπη. Το να συναντάς ένα τυχαίο χαριτωμένο κορίτσι σε μια καφετέρια ή να χτυπάς έναν ζεστό άντρα σε μια βιβλιοθήκη και να πέσεις με τα μούτρα γι ‘αυτούς ακούγεται σαν ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι τόσο μικρές. Τότε είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι Εφαρμογές γνωριμιών. Σαρώνετε αριστερά και δεξιά και ταιριάζετε με άτομα που βρίσκετε ενδιαφέροντα. Συναντάς ένα σωρό ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα μπορούσες. Οι εφαρμογές γνωριμιών ανοίγουν τον κόσμο των ανθρώπων με τους οποίους μπορείτε να βγείτε ραντεβού σύμφωνα με τα κριτήριά σας. Το OkCupid είναι μια τέτοια εφαρμογή γνωριμιών που συνδέει ανθρώπους και δημιουργεί όμορφες σχέσεις. Αλλά τόσο συχνά συναντάτε ένα προφίλ που πιστεύατε ότι ταιριάζει απόλυτα με εσάς και το μόνο που θυμάστε είναι το μοναδικό του όνομα χρήστη και δεν ξέρετε πώς να το βρείτε ξανά. Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μοίρα και να σας βοηθήσουμε να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη στο OkCupid. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε έναν χρήστη στο OkCupid.

Πώς να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη στο OkCupid

Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο και συγκεκριμένο ενώ βγαίνετε ραντεβού, OkCupid είναι η εφαρμογή για εσάς. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Σας δείχνει, πιθανούς συνεργάτες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας που έχετε ορίσει. Η εφαρμογή σάς παρέχει μια λίστα ερωτήσεων στις οποίες μπορείτε να απαντήσετε, ώστε το άτομο που ταιριάζει μαζί σας να γνωρίζει για εσάς και να έχετε μια αστραφτερή συνομιλία από την αρχή.

Είδα το προφίλ μιας όμορφης κοπέλας και δεν ξέρω να την αναζητήσω μόνο με το όνομα χρήστη της. Ω! Αυτός ο τύπος που τράβηξε το μάτι σας χάθηκε απλά αφήνοντας πίσω το όνομα χρήστη του; Αναρωτιέστε πώς να βρείτε έναν χρήστη στο OkCupid με μόνο ονόματα χρήστη που έχουν μείνει πίσω; Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αναζητήσετε άτομα στο OkCupid μόνο με τα ονόματα χρήστη τους.

1. Συνδεθείτε OkCupid στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

3. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο, όπου μπορείτε να επιλέξετε Εύρεση χρήστη.

  Γιατί το «Animal Crossing: New Horizons» έγινε πολιτιστικό φαινόμενο

4. Πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη στο πλαίσιο όπου λέει μια αναζήτηση κατά όνομα χρήστη.

5. Εάν το προφίλ που αναζητούσατε είναι ενεργό, θα εμφανιστεί και μπορείτε τώρα να κάνετε κλικ στο προφίλ τους και να ελέγξετε το προφίλ τους.

Ως εκ τούτου, αυτός είναι ο τρόπος αναζήτησης με όνομα χρήστη στο OkCupid.

Λοιπόν, το OkCupid προσπάθησε να κάνει το matchmaking πιο εύκολο για εσάς, έτσι έκανε έναν επανασχεδιασμό όπου το έκαναν απλό διατηρώντας το προφίλ σας ως το όνομά σας και εξαλείφοντας τα ονόματα χρήστη. Έτσι τώρα το να βρεις τον σύντροφό σου έγινε πιο εύκολο. Γνωρίζουμε ότι σκέφτεστε πώς θα βρείτε το ταίρι σας με τον οποίο έχασες. Λοιπόν, ήδη παίζουμε μοίρα, οπότε θα σας πούμε πώς να βρείτε έναν χρήστη στο OkCupid.

Πώς να βρείτε έναν χρήστη στο OkCupid

Ακολουθούν οι τρόποι εύρεσης χρήστη στο OkCupid.

Μέθοδος 1: Προσαρμογή προτιμήσεων

Ο απλούστερος τρόπος για να αναζητήσετε άτομα στο OkCupid που πιστεύετε ότι ταιριάζουν απόλυτα, προσαρμόστε τις προτιμήσεις σας και καταστήστε τους πιο περιορισμένους. Το OkCupid θα σας δείξει μόνο άτομα που ταιριάζουν ιδιαίτερα σε αυτά τα κριτήρια και πιθανώς τα άτομα που ταιριάζουν καλύτερα για εσάς. Ο αλγόριθμος του OkCupid λειτουργεί με τρόπο που ωθεί πρώτα τους πιο κατάλληλους αγώνες. Αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεις το άτομο που ψάχνεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ τους και να δείτε αν η αγάπη ανάβει.

Μην χάνετε την ελπίδα σας εάν το άτομο που αναζητούσατε συγκεκριμένα ή το άτομο που έχασες δεν καταλήξει να εμφανίζεται στα περιορισμένα κριτήρια προτιμήσεών σας, ίσως απλώς να είχατε σωθεί με επιτυχία από μια πιθανή απογοήτευση, καθώς δεν ήταν κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τον αλγόριθμο του OkCupid. Εστιάστε στα άτομα που προτείνει η OkCupid με τα περιοριστικά κριτήρια επιλογών που ήταν σημαντικά για εσάς. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μπορούσε να είναι το ενδιαφέρον σου.

Μέθοδος 2: Χρήση ιστοτόπων τρίτων

Λοιπόν, αν εξακολουθείτε να είστε κολλημένοι σε αυτό το άτομο που χάσατε ή αναζητούσατε συγκεκριμένα και νομίζετε ότι θέλετε να το κυνηγήσετε, τότε είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθήσετε το πιθανό ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πολλοί ιστότοποι και εφαρμογές σάς βοηθούν να αναζητήσετε το χαμένο σας ερωτικό ενδιαφέρον παρέχοντας απλώς μερικά από τα στοιχεία τους. Με απλές και τακτικές πληροφορίες που έχετε στη διάθεσή σας για τον μελλοντικό σας σύντροφο, μπορείτε να τους βρείτε και να προσπαθήσετε να ανθίσετε τη σχέση αγάπης. Λοιπόν, για να αποκαλύψετε μυστικά, λειτουργεί επίσης καλύτερα σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να προσεγγίσετε κάποιον που σας αρέσει ή είστε ερωτευμένοι στην πραγματική ζωή. Εάν πιστεύετε ότι έχουν προφίλ γνωριμιών στο OkCupid, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτούς τους ιστότοπους και να προσθέσετε τα στοιχεία τους. Μόλις τα βρείτε, προχωρήστε και ταιριάξτε μαζί τους και προσπαθήστε να κάνετε την αγάπη σας να λάμψει.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση cURL σε CentOS και Ubuntu;

Οι παρακάτω ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση του προφίλ του πιθανού ερωτικού σας ενδιαφέροντος:

1. TruthFinder

TruthFinder σας βοηθά να ανακαλύψετε όλες τις κρυμμένες αλήθειες για τον πιθανό εραστή σας. Απλά πρέπει να εισαγάγετε το όνομα, την πόλη και την πολιτεία σας για να λάβετε όλες τις πληροφορίες για όλα τα άτομα με το ίδιο όνομα. Μπορείτε να μάθετε για τα στοιχεία τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα προφίλ γνωριμιών τους. Μπορείτε ακόμη και να ενημερωθείτε για τα περιουσιακά στοιχεία και τις ιδιοκτησίες τους, εάν υπάρχουν καταχωρημένα με το όνομά τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι πιο βασικές πληροφορίες για να γίνετε πλήρης ντετέκτιβ για τη μελλοντική ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να εκτελέσετε έναν πλήρη έλεγχο ιστορικού χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο.

2. Έχει επαληθευτεί

Επαληθεύστε την αξιοπιστία των μελλοντικών αδελφών ψυχών σας ή των πτερυγίων σας Έχει επαληθευτεί. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας δώσει σαφήνεια σχετικά με τους ισχυρισμούς που έγιναν από τον αγώνα σας στην εφαρμογή OkCupid. Είναι το τέλειο εργαλείο για να εκτελέσετε διεξοδικούς ελέγχους πληροφοριών ιστορικού για τους αγώνες που λαμβάνετε. Σας βοηθούν με ασφάλεια και διακριτικότητα να αποκτήσετε 55+ κοινωνικά δίκτυα του πιθανού συντρόφου σας. Το BeenVerified μπορεί να ανακαλύψει κάθε λεπτομέρεια που είναι διαθέσιμη σε ένα άτομο στο Διαδίκτυο τη δεδομένη στιγμή.

3. Κοινωνικό Γατόψαρο

Κοινωνικό Γατόψαρο είναι ένας ιστότοπος διερεύνησης γνωριμιών που όχι μόνο βρίσκει άτομα για εσάς, αλλά επαληθεύει επίσης την ταυτότητά τους, ώστε να έχετε μια ασφαλή εμπειρία γνωριμιών, όπως θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το ιστορικό τους. Το Social Catfish σάς βοηθά να βρείτε το ιστορικό των πιθανών ημερομηνιών σας και τον λογαριασμό OkCupid με τις ακόλουθες επιλογές:

  • Ονομα
  • Τηλεφωνικό νούμερο
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Εικόνα/ Εικόνα
  • Όνομα χρήστη
  • Φυσική τοποθεσία

Έτσι, μπορεί να έχετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αναζητάτε τα ταίρια σας που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιος είναι πιο κατάλληλος για εσάς. Το θετικό σημείο αυτού του εργαλείου είναι ότι λειτουργεί σε 100+ χώρες, επομένως, ακόμα κι αν ο πιθανός συνεργάτης σας δεν προέρχεται από την τοποθεσία ή τη χώρα σας, μπορείτε να τον αναζητήσετε από 200+ δισεκατομμύρια αρχεία ανθρώπων στη βάση δεδομένων του εργαλείου.

4. Spokeo

Spokeo είναι γνωστό ότι αποκαλύπτει όλα τα κρυμμένα κοινωνικά προφίλ. Χρειάζεστε το όνομα/ e-mail/ τον αριθμό τηλεφώνου/ τη διεύθυνση των αγώνων σας από το OkCupid. Αυτό το εργαλείο σάς παρέχει ξεκλείδωτα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλες τις εφαρμογές γνωριμιών στις οποίες είναι ενεργό το άτομο που αναζητάτε. Βρίσκει αξιόπιστες πληροφορίες από 120+ δίκτυα. Θα σας δείξει όλες τις πιθανές προτάσεις των ατόμων που ταιριάζουν με την περιγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε το άτομο που αναζητάτε από αυτήν τη λίστα.

  14 Ενδιαφέροντα εργαλεία για τον έλεγχο και τη διαχείριση της ποιότητας του κώδικα

Το OkCupid μπορεί ή όχι να σας προσφέρει το τέλειο ταίρι σας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι τώρα ξέρετε πώς να βρείτε αυτό που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δυστυχώς, η απάντηση στην ερώτηση πώς να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη στο OkCupid δεν ισχύει πλέον. Με τον επανασχεδιασμό στο OkCupid, δεν μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση χρησιμοποιώντας ονόματα χρηστών, αλλά έχουμε άλλους τρόπους για να βρούμε τους συνθλίψεις/τους πιθανούς αγώνες/μελλοντικούς μας συνεργάτες στο OkCupid καθώς και σε όλους τους άλλους ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών. Μπορούμε επίσης να βρούμε τις λαβές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να σχηματίσουμε μια καλύτερη προοπτική για αυτά αν είναι κατάλληλα για εμάς ή όχι.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορείτε να αναζητήσετε αγώνες στο OkCupid;

Απ. Ναι, μπορείτε σίγουρα να αναζητήσετε αγώνες στο OkCupid. Πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Το OkCupid θα σας εμφανίσει αυτόματα προφίλ με τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε. Ο τρόπος αναζήτησης με όνομα χρήστη στο OkCupid είναι απενεργοποιημένος, αλλά υπάρχουν εφαρμογές και ιστότοποι τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε το άτομο με το οποίο θέλετε να ταιριάξετε.

Ε2. Πώς περιηγείστε ανώνυμα στο OkCupid;

Απ. Ναι, μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα στο OkCupid χρησιμοποιώντας την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης μπορεί να ξεκλειδωθεί όταν αγοράζετε τη συνδρομή για το OkCupid. Με αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός σας είναι 100% κρυμμένος, εκτός εάν θέλετε να εμφανίζεται, καθιστώντας έτσι εύκολη την αναζήτηση ατόμων στο OkCupid.

Ε3. Σας ενημερώνει το OkCupid όταν κάποιος κοιτάζει το προφίλ σας;

Απ. Το OkCupid έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα εμφάνισης των προφίλ που επισκέφτηκαν το δικό σας. Κανένα μοντέλο συνδρομής δεν περιλαμβάνει αυτήν τη δυνατότητα. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει αν είδατε το προφίλ του κρυφά.

Ε4. Το OkCupid κρύβει άτομα που σας αρέσουν;

Απ. Μόλις σας αρέσει το προφίλ κάποιου και του στείλετε το πρώτο μήνυμα, το OkCupid κρύβει το προφίλ του μέχρι να μην του αρέσει το προφίλ σας και να σας στείλει ένα μήνυμα.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη στο OkCupid. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.