Πόσα χρήματα εξοικονομείτε με το Apple One;

μήλο ανακοινώθηκε ένα Συνδρομή «Apple One». ομαδοποιώντας τις επί πληρωμή υπηρεσίες του, όπως αποθήκευση iCloud, Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ και Apple Fitness+ σε μία μόνο πληρωμή. Υπάρχουν τρία επίπεδα σχεδίων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αξίζει όμως το Apple One;

Ατομικά, Οικογενειακά και Προγράμματα Premier

Υπάρχουν τρία επίπεδα του προγράμματος Apple One. Κάθε βαθμίδα περιλαμβάνει τα πάντα στην κάτω βαθμίδα και πολλά άλλα. Ξεκινούν από 14,95 $ το μήνα για ένα μεμονωμένο πρόγραμμα και φτάνουν έως και 29,95 $ ανά μήνα. Θα συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για κάθε υπηρεσία που δεν έχετε ήδη.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με όλες αυτές τις υπηρεσίες, ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:

Apple Music: Μια υπηρεσία μουσικής που προσφέρει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη εκατομμυρίων τραγουδιών για ροή κατ’ απαίτηση—όπως το Spotify.
Apple TV+: Μια υπηρεσία ροής βίντεο που προσφέρει ορισμένες αυθεντικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες με ροή.
Apple Arcade: Μια υπηρεσία παιχνιδιών που προσφέρει μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών για iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Τα παιχνίδια είναι όλα δωρεάν (με τη συνδρομή) και δεν έχουν αγορές εντός εφαρμογής.
iCloud Storage: Ο χώρος αποθήκευσης cloud της Apple όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία, φωτογραφίες, αντίγραφα ασφαλείας συσκευών και πολλά άλλα.
Apple News+: Πρόσβαση σε ορισμένα περιοδικά και σε μικρό αριθμό εφημερίδων επί πληρωμή στην εφαρμογή Ειδήσεις της Apple.
Apple Fitness+: Μια νέα υπηρεσία γυμναστικής που σας δίνει πρόσβαση σε εξατομικευμένες προπονήσεις που λειτουργούν μαζί με το Apple Watch σας.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες στο Word

Δείχνουμε τις τιμές για τις ΗΠΑ εδώ, αλλά πιθανότατα θα είναι παρόμοιες σε άλλες χώρες.

Ατομικό πρόγραμμα: 14,95 $ ανά μήνα

Το μεμονωμένο πρόγραμμα κοστίζει 14,95 $ ανά μήνα. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες για ένα άτομο:

Apple Music (9,99 $ χωριστά)
Apple TV+ (4,99 $ χωριστά)
Apple Arcade (4,99 $ χωριστά)
Αποθηκευτικός χώρος iCloud – 50 GB (0,99 $ χωριστά)

Συνολικά, αυτές οι υπηρεσίες θα κοστίζουν 20,96 $ ξεχωριστά. Το πρόγραμμα προσφέρει εξοικονόμηση 6,01 $ ανά μήνα. Αν ήθελες όλες αυτές τις υπηρεσίες, είναι μια καλή εξοικονόμηση.

Εξακολουθεί να είναι μια μικρή έκπτωση εάν δεν θέλετε ούτε το Apple TV+ ούτε το Apple Arcade—θα εξοικονομήσετε 1,02 $ εάν εγγραφείτε ξεχωριστά στις άλλες τρεις υπηρεσίες.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Snapchat

Αν θέλετε απλώς το Apple Music και λίγο χώρο αποθήκευσης iCloud, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Το Apple Music και τα 200 GB iCloud Storage (2,99 $) θα σας κοστίσουν μόλις 12,98 $.

Και φυσικά, αν δεν θέλετε Apple Music και προτιμάτε το Spotify ή άλλη μουσική λύση, αυτό δεν είναι καθόλου καλή συμφωνία.

Οικογενειακό Πρόγραμμα: 19,95 $ ανά μήνα

Το οικογενειακό πρόγραμμα κοστίζει 19,95 $ ανά μήνα. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες για έως και έξι μέλη της οικογένειας μέσω Family Sharing:

Apple Music (14,95 $ χωριστά)
Apple TV+ (4,99 $ χωριστά)
Apple Arcade (4,99 $ χωριστά)
Αποθηκευτικός χώρος iCloud – 200 GB (2,99 $ χωριστά)

Συνολικά, αυτές οι υπηρεσίες θα κοστίζουν 27,92 $ ξεχωριστά. Το πρόγραμμα προσφέρει εξοικονόμηση 7,97 $ ανά μήνα. Εάν θέλατε όλες αυτές τις υπηρεσίες για πολλά άτομα, τότε, για άλλη μια φορά, αυτή είναι μια καλή εξοικονόμηση.

  Τι είναι το Microsoft Editor και πώς το χρησιμοποιώ;

Ωστόσο, εάν δεν σας ενδιαφέρει το Apple TV+ και το Apple Arcade, είναι φθηνότερο να αγοράσετε το Apple Music και το iCloud Storage ξεχωριστά. Και, αν δεν θέλετε το Apple Music, ούτε αυτό το σχέδιο είναι καλή συμφωνία.

Πρόγραμμα Premier: 29,95 $ ανά μήνα

Το πρόγραμμα Premier κοστίζει 29,95 $ ανά μήνα. Όπως και το Οικογενειακό πρόγραμμα, οι υπηρεσίες του μπορούν να κοινοποιηθούν σε έως και έξι μέλη της οικογένειας:

Apple Music (14,95 $ χωριστά)
Apple TV+ (4,99 $ χωριστά)
Apple Arcade (4,99 $ χωριστά)
Αποθηκευτικός χώρος iCloud – 2 TB (9,99 $ χωριστά)
Apple News+ (9,99 $ χωριστά)
Apple Fitness+ (9,99 $ χωριστά)

Συνολικά, αυτές οι υπηρεσίες θα κοστίζουν 54,90 $ ξεχωριστά. Αυτό είναι μια εξοικονόμηση 24,95 $ ανά μήνα. Είναι πολύ καλό αν θέλετε όλες τις ομαδοποιημένες συνδρομητικές υπηρεσίες.

Αλλά, να είσαι ειλικρινής: Τα θέλεις όλα; Το Apple News+, συγκεκριμένα, δεν είναι πολύ δημοφιλές. Και ίσως δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Workout της Apple. Εάν επίσης δεν χρειάζεστε 2 TB αποθήκευσης στο cloud για την οικογένειά σας, δεν εξοικονομείτε πλέον χρήματα. Φροντίστε να σκεφτείτε ποιες υπηρεσίες θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά και ποιες είναι πολύτιμες για εσάς.