Πώς να αφαιρέσετε αιτήματα LinkedIn με λέξη-κλειδί στο Chrome

Το LinkedIn είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που είχε δυνατότητες. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι παρόμοιο και ουσιαστικά είναι μια αναξιοποίητη θέση που η Microsoft προσπαθεί να βάλει στο έδαφος. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν να λάβουν πολλά άσχετα αιτήματα δικτύου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι ανεπιθύμητα. Επίσης, δεν λείπουν οι προσφορές πωλήσεων που αποστέλλονται στα εισερχόμενά σας. Το Leave Me Alone είναι μια επέκταση του Chrome που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο LinkedIn. Σας επιτρέπει να αφαιρέσετε αιτήματα και επαφές LinkedIn κατά λέξη-κλειδί.

Κατάργηση αιτημάτων LinkedIn

Εγκαταστήστε το Leave Me Alone – το εργαλείο καθαρισμού συνδέσεων LinkedIn από το Chrome web store και κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης δίπλα στη γραμμή URL. Από το μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στο κουμπί του μικρού οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά.

  Πώς να συνεχίσετε μια διακοπείσα λήψη στο Google Chrome

Αυτό θα σας μεταφέρει στη λίστα με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί η επέκταση για να φιλτράρει και να καταργεί συνδέσεις και αιτήματα. Όποιος χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις στο προφίλ του θα αφαιρεθεί, ωστόσο, έχετε την επιλογή να εξαιρέσετε ορισμένες από τις λέξεις και ακόμη και να προσθέσετε τη δική σας.

Αφού προσαρμόσετε τις λέξεις-κλειδιά ώστε να ταιριάζουν στο δίκτυο και τον κλάδο σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και επιλέξτε είτε την επιλογή Καθαρισμός των προσκλήσεων LinkedIn είτε Καθαρισμός των συνδέσεων LinkedIn.

Όταν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, μεταφέρεστε στον διαχειριστή αιτημάτων ή συνδέσεων στο LinkedIn. Μόλις βρεθείτε στην αντίστοιχη σελίδα για το στοιχείο που θέλετε να καθαρίσετε, κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και κάντε κλικ στο κουμπί Αφήστε με μόνο για να ξεκινήσει η εκκαθάριση.

  Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα διευθύνσεις οδών στην επιλογή αυτόματης συμπλήρωσης του Chrome

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι θα πρέπει να προσέχετε ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιείτε για την κατάργηση συνδέσεων και αιτημάτων. Ορισμένες λέξεις-κλειδιά είναι κοινές σε ορισμένους κλάδους και, ενώ μπορεί να τις χρησιμοποιείτε για την κατάργηση συνδέσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται από πραγματικές, χρήσιμες συνδέσεις που μπορεί να χάσετε.

Το Leave Me Alone είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να είστε προσεκτικοί από την πλευρά σας. Η επέκταση θα αντιστοιχίσει λέξεις μόνο με τα προφίλ και τα αιτήματα και θα τα καταργήσει. Δεν μπορεί να πει ποιες από τις συνδέσεις σας είναι ανεπιθύμητες και ποιες χρήσιμες. Εναπόκειται σε εσάς να παρέχετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά και να μην αναλαμβάνετε κινδύνους με λέξεις-κλειδιά που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την κατάργηση χρήσιμων συνδέσεων.

  νέα καρτέλα: Σελίδα νέας καρτέλας Google Now με κάρτες [Chrome]

Η επέκταση είναι ανοιχτού κώδικα και βρίσκεται υπό ενεργή ανάπτυξη, επομένως ίσως θα προσθέσει πρόσθετες λειτουργίες, όπως φιλτράρισμα αιτημάτων κατά ημερομηνία ή κατά αριθμό συνδέσεων ή πόσες κοινές συνδέσεις έχετε.