Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο καρδιάς Twitter σε οποιοδήποτε emoji

Το Twitter ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα καταργούσε το εικονίδιο Αγαπημένο και θα το αντικαθιστούσε με ένα πιο παγκοσμίως αναγνωρισμένο εικονίδιο καρδιάς. Το κουμπί αγαπημένο υπάρχει εδώ και χρόνια, με τους χρήστες τουίτερ να το χρησιμοποιούν όχι μόνο για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για ένα tweet, αλλά και ως σελιδοδείκτη για να διαβάσουν άρθρα αργότερα. Είναι η καρδιά μια κατάλληλη αλλαγή για την εταιρεία; Συζητάμε τους λόγους πίσω από την αλλαγή, καθώς και πώς να αντικαταστήσετε το νέο εικονίδιο καρδιάς με ένα emoji της επιλογής σας. Δείτε επίσης: Καλύτερες συμβουλές και κόλπα Twitter.

Πώς να αλλάξετε την καρδιά του Twitter σε οποιοδήποτε emoji: Γιατί το Twitter άλλαξε από αστέρι σε καρδιά;

Πρόσφατα, το Twitter ανακοίνωσε ότι το εμβληματικό εικονίδιο αγαπημένου αστεριού δεν θα είναι πλέον, αλλά θα αντικατασταθεί με ένα πολύ πιο φιλικό εικονίδιο καρδιάς. Το Twitter έχει εξηγήσει σε α ανάρτηση στον ιστότοπό της ότι η απόφαση λήφθηκε καθώς η εταιρεία ήθελε να κάνει το Twitter «πιο εύκολο και πιο ικανοποιητικό στη χρήση» και το εικονίδιο με το αστέρι θα μπορούσε «να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά στους νεοφερμένους». Η καρδιά είναι ένα δημοφιλές, πιο καθολικό εικονίδιο που χρησιμοποιείται για να εκφράσει ενδιαφέρον για μια ανάρτηση ή ένα θέμα και χρησιμοποιείται κυρίως από το Instagram που ανήκει στο Facebook, καθώς και από το Periscope του Twitter.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς QR για λογαριασμούς Twitter

Λοιπόν, γιατί το εικονίδιο της καρδιάς χρησιμοποιείται καθολικά και γιατί το Twitter αποφάσισε ότι πρέπει να αντικαταστήσει το εικονίδιο αστεριού; Σύμφωνα με το Twitter, η καρδιά είναι ένα «καθολικό σύμβολο που αντηχεί σε γλώσσες, πολιτισμούς και ζώνες ώρας» και ότι η καρδιά είναι πολύ πιο εκφραστική από τα περισσότερα εικονίδια, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε μια σειρά συναισθημάτων, κάτι που αποδεικνύεται καλύτερα από την καρδιά του Twitter. εισαγωγή εικονιδίου:

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω παραδείγματα, ένα εικονίδιο καρδιάς φαίνεται σαν μια πολύ πιο κατάλληλη απάντηση για μια σειρά από καταστάσεις, από tweets σχετικά με την απόκτηση νέας εργασίας έως εκείνα για έναν συγγενή που πέθανε. Η καρδιά μπορεί να δείξει και γιορτή και υποστήριξη, ενώ το αστέρι έκανε μόνο το πρώτο.

Πώς να αλλάξετε την καρδιά του Twitter σε οποιοδήποτε emoji

Με όλα αυτά που λέγονται, υπάρχει ένας τρόπος για τους χρήστες να επιστρέψουν σε ένα εικονίδιο αστεριού – ή να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε άλλο emoji για αυτό το θέμα. Σημειώθηκε για πρώτη φορά από τον χρήστη του Twitter Robert McNees, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αλλαγή θα είναι ορατή μόνο σε εσάς και σε εσάς και θα λειτουργεί μόνο χρησιμοποιώντας το Twitter για web σε Chrome ή Firefox.

  Διαβάστε Trending News από όλο τον κόσμο με στιγμές από το Twitter

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Stylish. Το πρώτο βήμα για την αντικατάσταση της καρδιάς του Twitter με ένα emoji της επιλογής σας είναι να κατεβάσετε το Stylish, μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για Chrome ή Firefox (θα χρησιμοποιήσουμε το Chrome για αυτό το σεμινάριο). Είναι δωρεάν για λήψη και χρειάζεται μόνο δευτερόλεπτα για να εγκατασταθεί, αλλά ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Βήμα 2: Επικολλήστε τον κωδικό. Αφού εγκαταστήσετε το Stylish, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε «Διαχείριση εγκατεστημένων στυλ». Στο κύριο σώμα του παραθύρου που ανοίγει, αντιγράψτε και επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο (συμπεριλαμβανομένων των εσοχών):

.HeartAnimationContainer {
ορατότητα: κρυφό;
}
.HeartAnimationContainer:μετά {
περιεχόμενο: “??”;
ορατότητα: ορατή;
οθόνη: μπλοκ;
θέση: απόλυτη;
}

Βήμα 3: Επιλέξτε το emoji σας. Αντικαταστήστε το emoji του κακού με ένα emoji της επιλογής σας. Εάν χρησιμοποιείτε Mac με OS X Yosemite ή μεταγενέστερο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα emoji πατώντας Control, Command και Space bar.

  Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση ανενεργών λογαριασμών Twitter

Βήμα 4: Εφαρμόστε τον κώδικα στον ιστότοπο Twitter. Κάτω από το κύριο σώμα του κειμένου, θα πρέπει να δείτε το πεδίο “Ισχύει για”. Προσθέστε το “twitter.com” στα αρχεία και επιλέξτε “URLS στον τομέα”.

Βήμα 5: Κάντε κλικ στην αποθήκευση. Το Stylish παράθυρό σας θα πρέπει τώρα να μοιάζει κάπως έτσι:

Εάν έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα πεδία, απλώς πατήστε το κουμπί Αποθήκευση στην επάνω αριστερή γωνία και κατευθυνθείτε στο Twitter. Το σύμβολο της καρδιάς θα πρέπει τώρα να αντικατασταθεί με το emoji της επιλογής σας και θα είστε ελεύθεροι να αγαπάτε τα tweets με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο.

Λάβετε υπόψη: ορισμένοι ιστότοποι μοιράζονται εσφαλμένο κώδικα, καθώς ο παρεχόμενος κώδικας χρησιμοποιεί απόστροφους αντί για σημάδια ομιλίας, γεγονός που προκαλεί σφάλμα. Εάν το εικονίδιο καρδιάς Twitter εξαφανιστεί και δεν αντικατασταθεί με emoji, αυτό είναι περισσότερο από πιθανό να συμβαίνει. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαγράψετε το ‘ γύρω από το emoji και να το αντικαταστήσετε με το ‘ και το πρόβλημα θα πρέπει να διορθωθεί.