Πώς να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ

Η εφαρμογή STARZ, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την καλύτερη αφοσίωση του κοινού, σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε πλήρεις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και να τις παρακολουθείτε εκτός σύνδεσης, όποτε θέλετε, από οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτή είναι μια ανεκτίμητη ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας που μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Με την εφαρμογή STARZ, μπορείτε να μεταδίδετε και να κατεβάζετε περιεχόμενο HD STARZ επ’ αόριστον σε έως και 4 οθόνες ταυτόχρονα. Σε tablet και τηλέφωνα iOS και Android, είναι εύκολο να μεταδώσετε περιεχόμενο STARZ για να μπορείτε να παρακολουθείτε εν κινήσει. Εναλλακτικά, μείνετε στο κρεβάτι και χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας, ένα Apple TV 4ης γενιάς, μια τηλεόραση Amazon Fire, ένα Roku ή μια συσκευή Android TV για να παρακολουθήσετε το STARZ στο διαδίκτυο. Αλλά αν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας στο STARZ και να μάθετε πώς να αποσυνδέετε όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την αποσύνδεση από την εφαρμογή STARZ και θα κατανοήσετε επίσης πώς να παρακολουθείτε το STARZ δωρεάν.

Πώς να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το STARZ εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να κατεβάσετε πλήρεις ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή STARZ για να παρακολουθήσετε μεγάλη ψυχαγωγία ακόμα και όταν είστε εκτός δικτύου ή δεν θέλετε να κάνετε ροή. Υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον για να εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη ροής εκτός σύνδεσης STARZ, επειδή κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο. Οι πελάτες του STARZ μπορούν να κατεβάσουν ταινίες για να τις παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης, όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες ροής. Θα μάθετε πώς να αποσυνδέεστε όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τη λειτουργία κλικ στο μεσαίο κουμπί του ποντικιού/τροχού κύλισης

Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο STARZ στην τηλεόρασή σας;

Μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή STARZ στην τηλεόρασή σας με τον ακόλουθο τρόπο:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή STARZ στη συσκευή σας Android ή Apple TV.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό STARZ χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

3. Τώρα, εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που αποστέλλεται μόνο στην καταχωρισμένη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Για να καταχωρήσετε τη συσκευή, επιλέξτε SUBMIT.

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το STARZ δωρεάν;

Δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε το STARZ δωρεάν. Αν και δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή για το STARZ αυτήν τη στιγμή, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για δωρεάν δοκιμές του HuluFuboTV και Amazon Prime Video.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Cinnamon

Πώς να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ;

Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές μία προς μία από τον ιστότοπο STARZ με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα STARZ και κάντε κλικ στο LOG IN για να εισέλθετε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Από την ενότητα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, επιλέξτε ΕΞΟΔΟΣ.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Yes, Sign Out.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή ή τον κανονικό λογαριασμό STARZ;

Έχετε μάθει πώς να αποσυνδέεστε όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ. Τώρα, εάν θέλετε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή ή τον κανονικό λογαριασμό STARZ πριν λήξει, ώστε να μην χρεωθείτε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό:

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα STARZ και ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Συνδρομή.

4. Κάντε κλικ στο ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Πώς μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον από τον λογαριασμό σας STARZ;

Για να αποκλείσετε κάποιον από τον λογαριασμό σας στο STARZ, θα πρέπει να το κάνετε επικοινωνήστε με το STARZ και ζητήστε τους να αφαιρέσουν το άτομο που δεν θέλετε.

  Τα κορυφαία 12 παιχνίδια Unreal Engine 5 που πρέπει να προσέχετε

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια συσκευή από την εφαρμογή STARZ;

Για να αφαιρέσετε μια συσκευή από την εφαρμογή STARZ, θα πρέπει να επισκεφτείτε το επικοινωνήστε με το STARZ σελίδα και στείλτε το μήνυμα που εξηγεί το αίτημά σας να αφαιρέσετε μια συσκευή από τον λογαριασμό σας STARZ.

Πώς μπορείτε να καθαρίσετε το ιστορικό σας στο STARZ;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό σας στο STARZ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι δυνατό, αλλά μπορείτε να το αφαιρέσετε από τη λίστα παρακολούθησης κάνοντας κλικ στον τίτλο της εκπομπής και επιβεβαιώνοντας αφαιρώντας από τη λίστα.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το STARZ στο Amazon Prime;

Παρακάτω είναι τα βήματα για να απαλλαγείτε από το STARZ στο Amazon Prime.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης στο Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

2. Κάντε κλικ στο Accounts & Lists από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Συνδρομές & Συνδρομές στην ενότητα Συνδρομές.

4. Στην ενότητα Οι Συνδρομές και οι Συνδρομές σας, κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής δίπλα στη συνδρομή Starz.

Είναι το STARZ δωρεάν στο Apple TV;

Όχι, το STARZ δεν είναι δωρεάν στο Apple TV. Αλλά τώρα μπορείτε να το ζήσετε αυτό με χαμηλό κόστος που προσφέρει 4,99 $/ μήνα για 3 μήνες.

Πόσο κοστίζει το STARZ το μήνα στο Apple TV;

Το STARZ κοστίζει περίπου 14,95 $ / 14,95 £ το μήνα με διαφορετικά πακέτα στο Apple TV. Τώρα, έχετε μια προσφορά που δίνει σχετικά την καλύτερη τιμή των 4,99 $/ μήνα για 3 μήνες.

Είναι το STARZ δωρεάν με το Netflix;

Όχι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα μηνιαία συνδρομή Netflix, η οποία θα παρέχει επίσης στα μέλη πρόσβαση στην υπηρεσία STARZ Play.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές στην εφαρμογή STARZ με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.