Πώς να αποκτήσετε Night Shift στο Android 7.0 [No Root]

Νωρίτερα φέτος αναπτύχθηκε μια φοβερή εφαρμογή με το όνομα Flux για iOS, Android, Windows και macOS. Η εφαρμογή έβαψε την οθόνη σας σε ένα πιο ζεστό χρώμα, έτσι ώστε το φωτεινό μπλε ή λευκό της οθόνης να μην σας κρατά ξύπνιους περισσότερο από όσο χρειάζεται. Είναι επίσης πολύ καλό όταν πρέπει να κοιτάτε την οθόνη σας σε χαμηλό φωτισμό. Η εφαρμογή ήταν εξαιρετικά δημοφιλής, τόσο πολύ που η δυνατότητα που πρόσθεσε έγινε μέρος του iOS. Το Android δεν έχει φτάσει ακόμα αρκετά με τη δυνατότητα, παρόλο που οι πρώτες beta του Android N διέθεταν μια σκοτεινή λειτουργία που δεν έφτασε στην τελική σταθερή έκδοση. Ωστόσο, υπάρχει μια προσεγμένη μικρή εφαρμογή που ονομάζεται Night Mode Enabler που έχει κατασκευαστεί για Android 7.0 για να σας προσφέρει τη δυνατότητα νυχτερινής βάρδιας. Προσθέτει ακόμη και μια εναλλαγή στον πίνακα ειδοποιήσεων, ώστε να μπορείτε να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε γρήγορα. Δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα ή την έντασή του.

  Πώς να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Android με έναν υπολογιστή με Windows 10 με την εφαρμογή "Your Phone" της Microsoft

Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή βάρδια στο τηλέφωνό σας, πρέπει να κάνετε τα εξής:

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Android 7.0. Αυτή η εφαρμογή δεν έχει κατασκευαστεί για παλαιότερες εκδόσεις του Android
Ενεργοποιήστε το System UI Tuner

Ενεργοποιήστε το System UI Tuner

Για να προσθέσετε την εναλλαγή νυχτερινής βάρδιας στον πίνακα ειδοποιήσεων και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το System UI Tuner. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε τον αριθμό έκδοσης επτά φορές. Στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί του οδοντωτού τροχού έως ότου η συσκευή σας δονηθεί ή ο οδοντωτός τροχός αρχίσει να περιστρέφεται. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε προς το παρόν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Split View στο Android 7.0

Ενεργοποίηση Night Shift

Εγκαταστήστε το Night Mode Enabler και ξεκινήστε την εφαρμογή. Πατήστε το κουμπί «Ενεργοποίηση νυχτερινής λειτουργίας» και θα μεταβείτε στην οθόνη System UI Tuner. Ενεργοποιήστε το διακόπτη και η οθόνη σας θα χρωματιστεί αυτόματα σε πορτοκαλί απόχρωση. Εάν η ενεργοποίηση του διακόπτη δεν κάνει το κόλπο, πατήστε «Ενεργοποίηση» όπως υποδεικνύεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή «Αυτόματη ενεργοποίηση», η νυχτερινή βάρδια θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά τη δύση του ηλίου και θα απενεργοποιηθεί με την ανατολή του ηλίου.

Προσθήκη εναλλαγής Night Shift στον πίνακα ειδοποιήσεων

Τραβήξτε προς τα κάτω τον πίνακα Ειδοποιήσεις και πατήστε Επεξεργασία επάνω αριστερά. Ο πίνακας θα εμφανίσει μια πρόσθετη ενότητα στο κάτω μέρος με περισσότερα πλακίδια που μπορείτε να προσθέσετε. Αναζητήστε το πλακίδιο σταγονόμετρου και σύρετέ το στην παραπάνω ενότητα. Βγείτε από τη λειτουργία επεξεργασίας πατώντας το κουμπί πίσω. Το σταγονόμετρο θα εμφανίζεται τώρα στον πίνακα ειδοποιήσεων ως γρήγορη εναλλαγή. Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινής βάρδιας.

  Πώς να παραποιήσετε την τοποθεσία σας σε Android, λύση χωρίς Root

Η εφαρμογή λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα της οθόνης σας όπως η αρχική εφαρμογή Flux που απαιτούσε μια συσκευή με root ή στην περίπτωση του iPhone, μια συσκευή με jailbroken. Επίσης, δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε την ένταση της απόχρωσης.

Εγκαταστήστε το Night Shift Enabler από το Google Play Store