Πώς να αποκτήσετε φοιτητική έκπτωση για το YouTube Premium

Βασικά Takeaways

  • Οι μαθητές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στο YouTube Premium, εγγραφείτε στο φοιτητικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες σε μειωμένη τιμή.
  • Για να εγγραφούν, οι μαθητές πρέπει να επαληθεύσουν την κατάσταση εγγραφής τους παρέχοντας τα προσωπικά τους στοιχεία και ανεβάζοντας σχετικά έγγραφα ως απόδειξη.
  • Η φοιτητική έκπτωση είναι διαθέσιμη για έως και τέσσερα χρόνια και οι φοιτητές πρέπει να επικυρώνουν εκ νέου την κατάστασή τους ετησίως για να συνεχίσουν να λαμβάνουν την έκπτωση.

Είστε φοιτητής και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ατομικό πρόγραμμα YouTube Premium; Μπορείτε να λάβετε μια αξιοπρεπή έκπτωση και να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας στο φοιτητικό πρόγραμμα YouTube Premium.

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε για μια φοιτητική συνδρομή YouTube Premium.

Πώς να εγγραφείτε για μια φοιτητική συνδρομή YouTube Premium

Η εγγραφή για φοιτητική συνδρομή είναι εύκολη, απλώς ανοίξτε το YouTube στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Πώς να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Apple Music, YouTube Music, Amazon Music και TIDAL
  • Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Αγορές και συνδρομές.
  • Επιλέξτε Μάθετε περισσότερα στο Premium.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί που λέει Δοκιμάστε το δωρεάν, επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδαστών και πατήστε Επιβεβαίωση. Διαφορετικά, κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και επιλέξτε την επιλογή Δοκίμασέ το δωρεάν κάτω από το πρόγραμμα Φοιτητής.
  • Τώρα πρέπει να επαληθεύσετε την ιδιότητα του φοιτητή σας συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, του επωνύμου, της ημερομηνίας γέννησης, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της χώρας και του ονόματος πανεπιστημίου ή κολεγίου. Δυστυχώς, εάν το σχολείο σας δεν είναι στη λίστα επιλογών, αυτό σημαίνει ότι δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το φοιτητικό πρόγραμμα.
  • Αφού πληκτρολογήσετε όλα τα στοιχεία σας, επιλέξτε Επαλήθευση της κατάστασης του μαθητή μου.
  • Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στον ιστότοπο του πανεπιστημίου σας για να αποδείξετε ότι είστε πράγματι φοιτητής.
  • Επιπλέον, για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση, θα λάβετε ένα email για τη μεταφόρτωση εγγράφων ως απόδειξη εγγραφής. Το έγγραφο πρέπει να περιλαμβάνει το πλήρες όνομά σας, το σχολείο και την ημερομηνία εγγραφής σας. Το πρόγραμμα μαθημάτων, η σχολική ταυτότητα ή η απόδειξη σχολικών διδάκτρων είναι μερικά παραδείγματα εγγράφων που προτείνει η SheerID.
  • Όταν βρείτε τα κατάλληλα έγγραφα για να αποδείξετε ότι είστε επαληθευμένος μαθητής, μεταφορτώστε τα και κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια.
  •   12 προγεννητικά μαθήματα γιόγκα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν στο YouTube

    Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι το YouTube να ελέγξει τα πάντα και να στείλει ένα email επιβεβαίωσης. Εάν έχετε επαληθευτεί με επιτυχία, μεταβείτε στο YouTube, ακολουθήστε τα δύο πρώτα βήματα και προσθέστε τα στοιχεία πληρωμής σας για να ολοκληρώσετε την αγορά.

    Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές για τη φοιτητική συνδρομή YouTube Premium

    Αρχικά, εάν θέλετε να εγγραφείτε για τη φοιτητική συνδρομή YouTube Premium, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί σε ένα από τα επαληθευμένα πανεπιστήμια ή κολέγια. Από τώρα, το πρόγραμμα σπουδών είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 70 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Όταν εγγράφεστε για φοιτητική συνδρομή, περιλαμβάνει όλες τις ίδιες λειτουργίες με μια κανονική ατομική συνδρομή YouTube Premium, αλλά σε μειωμένη τιμή. Επιπλέον, εάν είναι η πρώτη φορά που εγγράφεστε για μια συνδρομή στο YouTube, θα λάβετε ακόμη και μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.

    Η εγγραφή σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο και να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις και να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube για προβολή εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε λήψεις εκτός σύνδεσης και πρόσβαση στο YouTube Music, ενώ εξακολουθείτε να είστε μαθητής με γνώμονα τον προϋπολογισμό.

      Διορθώστε το ζήτημα της προσωρινής αποθήκευσης του YouTube TV στο πρόγραμμα περιήγησης

    Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πρέπει να επαληθεύετε την ιδιότητα του φοιτητή σας σε ετήσια βάση για να διατηρήσετε το Φοιτητικό σας πρόγραμμα. Για να επιβεβαιώσετε την ιδιότητα του φοιτητή σας, φροντίστε να προσέχετε μια ειδοποίηση προς το τέλος του ετήσιου προγράμματος σας. Από εδώ, θα πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα χρησιμοποιώντας το SheerID για να επαληθεύσετε και να επιβεβαιώσετε ότι εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη φοιτητική έκπτωση.

    Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στη φοιτητική έκπτωση μόνο για τέσσερα χρόνια. Επομένως, εάν τελειώσετε το σχολείο ή σπουδάζετε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, θα πρέπει να επιλέξετε την κανονική συνδρομή YouTube Premium ή να μην έχετε καθόλου συνδρομή.

    Το YouTube προσφέρει στους μαθητές έκπτωση σε ένα πρόγραμμα Premium

    Στο τέλος της ημέρας, η λήψη φοιτητικής έκπτωσης για μια συνδρομή YouTube Premium είναι μια απλή διαδικασία που δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στις λειτουργίες του YouTube Premium σε πιο προσιτή τιμή.

    Φροντίστε λοιπόν να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται για να ξεκινήσετε τη φοιτητική συνδρομή YouTube Premium για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο YouTube και να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα ως φοιτητής σε χρόνο μηδέν.