Πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Nintendo για το Game Boy, το Pokémon, και τις πολλαπλές εκδόσεις της που κυκλοφόρησαν πρώτα το 1996 στην Ιαπωνία και στη συνέχεια σε άλλες χώρες, έχει τρελά θαυμαστές. Γιορτάζοντας την 20η επέτειό της το 2016 για να σηματοδοτήσει την 20η επέτειο του franchise Pokémon, η Nintendo κυκλοφόρησε το Pokémon Yellow μαζί με το Red and Blue για την εικονική κονσόλα Nintendo 3DS. Το Pokémon Yellow είναι η βελτιωμένη έκδοση του Pokémon Red and Blue και μέρος της πρώτης σειράς παιχνιδιών που κυκλοφόρησε πριν από δεκαετίες. Εάν πρόκειται να δοκιμάσετε το Pokémon Yellow για πρώτη φορά ή να έχετε κάτι απαλό για την παράσταση anime Pokémon ή τα παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν μόνο παιδί, αυτός ο οδηγός σίγουρα θα σας βοηθήσει με μερικές ερωτήσεις. Αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι, όπως πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow και πώς να κάνετε τον Pikachu χαρούμενο στο Pokémon Yellow.

Πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow

Θα μάθετε πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow και πώς να κάνετε τον Pikachu χαρούμενο στο Pokémon Yellow περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow;

Στο Pokémon Red and Blue, μπορείτε να επιλέξετε από τα τρία αρχικά Pokémon: Bulbasaur, Squirtle και Charmander. Αλλά στο Pokémon Yellow, το Pikachu είναι η μόνη επιλογή που έχετε. Ωστόσο, καθένα από τα τρία μπορεί να αποκτηθεί εύκολα στην αρχή του παιχνιδιού. Παρακάτω είναι μερικές μέθοδοι για να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow χωρίς συναλλαγές ή δωρεάν:

Βήμα Ι: Κάντε τον Πικάτσου ευτυχισμένο

Για να βεβαιωθείτε ότι το Pikachu σας είναι χαρούμενο, μπορείτε πρώτα να ελέγξετε το επίπεδο ευτυχίας κοιτάζοντας τον Pikachu και πατώντας το κουμπί A στο Game Boy. Αυτό θα σας βοηθήσει να αλληλεπιδράσετε μαζί του και αν ο Πικάτσου έχει καλό επίπεδο ευτυχίας, μια καρδιά θα πρέπει να αιωρείται πάνω από το κεφάλι του.

Βήμα II: Χρησιμοποιήστε φίλτρα στο Pikachu

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε την ευτυχία του Pikachu είναι χρησιμοποιώντας φίλτρα στο Pikachu. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα φίλτρα υγείας από το κατάστημα στο παιχνίδι και πρέπει να τα χρησιμοποιείτε επανειλημμένα στο Pikachu. Όταν χρησιμοποιείτε το φίλτρο στο Pikachu, θα φαίνεται ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Αλλά τα φίλτρα θα βοηθήσουν στην αύξηση της ευτυχίας του Pikachu ακόμα και όταν ο Pikachu είναι σε πλήρη υγεία. Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πολλά φίλτρα εάν απαιτείται.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως δευτερεύουσα οθόνη Mac χωρίς Sidecar

Βήμα III: Βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο στο πάρτι σας

Πρέπει να πάτε σε ένα κέντρο Pokémon σε οποιαδήποτε πόλη για να ελευθερώσετε τουλάχιστον έναν χώρο για το Bulbasaur, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε μόνο 6 Pokémon ταυτόχρονα. Έτσι, αν δεν έχετε χώρο, πηγαίνετε στο κέντρο και καταθέστε ένα από τα Pokémon σας. Φροντίστε όμως να μην καταθέσετε τον Πικάτσου.

Βήμα IV: Γνωρίστε τη Melanie στην πόλη Cerulean

Μετά τη μάχη της Cerulean City, κατευθυνθείτε στο σπίτι ακριβώς στα αριστερά του Pokémon Center στην Cerulean City. Μέσα στο σπίτι, θα βρείτε μια κοπέλα να στέκεται με τον Bulbasaur της ακριβώς δίπλα της, και το όνομα της κοπέλας είναι Melanie. Αλληλεπιδράστε μαζί της και θα παρατηρήσει ότι φροντίζετε τον Πικάτσου. Έτσι, αν το επίπεδο ευτυχίας της Pikachu είναι υψηλό, θα σας ρωτήσει αν θα φροντίζατε τον Bulbasaur της. Πείτε ναι, και η Melanie θα προσθέσει το Bulbasaur στο πάρτι του κενού κουλοχέρη σας.

Συγχαρητήρια, μόλις προσθέσατε το Bulbasaur στην ολοένα αυξανόμενη ομάδα σας των Pokémon!

Πώς να αποκτήσετε το Squirtle στο Pokémon Yellow;

Ευτυχώς, το Squirtle είναι ένα από τα θηρία τύπου Water που μπορείτε να αποκτήσετε πιο εύκολα. Από τα τρία Pokémon εκκίνησης, το Fire-type Charmander, το Grass-type Bulbasaur και το Water-type Squirtle, όλα είναι υπέροχα από μόνα τους. Έχετε ήδη μάθει πώς να αποκτάτε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow στην προηγούμενη επικεφαλίδα. Αλλά, αν θέλετε να πιάσετε ένα Squirtle στο Pokémon Yellow, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα I: Μεταβείτε στην πόλη Vermilion

Αφού ολοκληρώσετε όλες τις εκδηλώσεις σας στην πόλη Cerulean, πρέπει να κατευθυνθείτε νότια από αυτήν την πόλη, το υπόγειο πέρασμα, και να συνεχίσετε να κατευθύνεστε νότια μέχρι να φτάσετε στο Vermilion City για να βρείτε και να πάρετε το Squirtle.

Βήμα II: Νικήστε τον αρχηγό του γυμναστηρίου Lt. Surge

Εφόσον έχετε ήδη νικήσει τον αρχηγό γυμναστηρίου Misty of Cerulean City, το να νικήσετε τον Lt. Surge δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο. Ο Υπολοχαγός Surge έχει ένα επίπεδο 28 Raichu ηλεκτρικού τύπου, ώστε να μπορείτε να νικήσετε εύκολα τον Raichu του Lt. Surge. Και για αυτό, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας ένα Pokémon τύπου Ground ή Rock. Τα Pokémon Ground ή Rock-type έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι του Electric-type Pokémon στις μάχες, καθώς οι ηλεκτρικές δεξιότητες δεν λειτουργούν σε αυτά.

  Πώς να αποκτήσετε το Stock Gnome Shell στο Ubuntu 17.10

Βήμα III: Δημιουργήστε χώρο στο πάρτι σας

Αφού νικήσετε τον υπολοχαγό Surge, ελέγξτε αν το Party σας έχει κενή υποδοχή ή όχι. Εάν δεν υπάρχει χώρος, κατευθυνθείτε στο κέντρο Pokémon και καταθέστε ένα Pokémon για να βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για Squirtle. Εάν έχετε ήδη μια κενή θέση στο ρόστερ των 6 Pokémon, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα IV: Αλληλεπιδράστε με τον αξιωματικό Τζένη

Πηγαίνετε στο κέντρο της πόλης Vermilion και αλληλεπιδράστε με τον αστυνομικό που απλά στέκεται εκεί. Αφού μιλήσει μαζί της, θα σας ενημερώσει ότι έχει αιχμαλωτίσει ένα Squirtle και έψαχνε για έναν δυνατό εκπαιδευτή για να τους το δώσει. Εάν έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα και έχετε νικήσει τον υπολοχαγό Surge, η αξιωματικός Jenny θα σας παραδώσει απλώς το Squirtle.

Ορίστε! Έχετε προσθέσει το Squirtle στο πάρτι σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow.

Πώς να κάνετε τον Pikachu ευτυχισμένο στο Pokémon Yellow;

Στο Pokémon Yellow, υπάρχει ένα πολύ απλό σύστημα ευτυχίας για τον σύντροφό σας Pikachu. Η ευτυχία του Pikachu μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή κοιτάζοντας απλά προς το Pikachu και αλληλεπιδρώντας μαζί του. Εάν το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu είναι καλό, σημαίνει πάνω από 146, τότε μια καρδιά θα αιωρείται πάνω από το κεφάλι του Pikachu. Λοιπόν, ας δούμε τρόπους για να αυξήσουμε το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu.

  • Χρήση αντικειμένων στο Pikachu: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα που μπορείτε να αγοράσετε από το κατάστημα. Καθώς η επανειλημμένη χρήση φίλτρων στο Pikachu είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να αυξήσετε την ευτυχία του Pikachu. Κατά τη χρήση ενός φίλτρου για την υγεία στο Pikachu, ακόμη και όταν η υγεία είναι γεμάτη, θα εμφανιστεί κείμενο “Δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα”. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το φίλτρο θα αυξήσει το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu.

  • Ανεβείτε επίπεδο Pikachu: Το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu θα αυξάνεται κάθε φορά που ο Pikachu ανεβαίνει. Μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο του Pikachu παίρνοντας απλά μέρος σε κάθε μάχη και χρησιμοποιώντας το Pikachu σε μάχες όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τον Pikachu να ανέβει πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα άλλα Pokémon σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καραμέλες Rare.

  • Αποφύγετε να κάνετε τον Pikachu δυστυχισμένο: Το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu θα μειωθεί εάν λιποθυμήσει στη μάχη ή εάν αποθηκεύσετε τον Pikachu σε ένα κέντρο Pokémon. Διατηρείτε πάντα τον Pikachu στο ρόστερ των 6 Pokémon για να αποτρέψετε τη μείωση της βαθμολογίας ευτυχίας του Pikachu.

  • Χρησιμοποιήστε το Pikachu σε μια μάχη ενάντια σε ηγέτες γυμναστηρίου: Η χρήση του Pikachu σε έναν αγώνα ενάντια σε ηγέτες γυμναστηρίου προσφέρει επιπλέον ευτυχία. Αλλά το θέμα είναι ότι ο αριθμός των αρχηγών γυμναστικής στο παιχνίδι είναι πεπερασμένος και η αύξηση των βαθμολογιών ευτυχίας του Pikachu με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι ασυνεπής.

Ποια είναι η τοποθεσία Pokémon Yellow Squirtle;

Καθώς δεν υπάρχουν wild Squirtles και στα τρία παιχνίδια, Pokémon Red, Blue και Yellow, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε ένα δωρεάν στην έκδοση Yellow. Στις δύο προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε Squirtle στην αρχή του παιχνιδιού από τα τρία Pokémon εκκίνησης. Και στο Pokémon, το Yellow Squirtle μπορεί να αποκτηθεί δωρεάν στο Vermilion City. Στην αρχή, αφού ολοκληρώσετε τις εκδηλώσεις σας στο Cerulean City, πρέπει να κατευθυνθείτε προς την πόλη Vermilion και να νικήσετε τον αρχηγό του γυμναστηρίου της πόλης Lt. Surge. Αφού νικήσετε τον υπολοχαγό Surge, πρέπει να πάτε στο κέντρο της πόλης Vermilion και να αλληλεπιδράσετε με την αστυνόμο Jenny που απλά στέκεται εκεί. Θα σου δώσει το Squirtle σου. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί εμφανίζεται μια καρδιά πάνω από το κεφάλι του Pikachu;

Απ. Όταν αλληλεπιδράτε με τον Πικάτσου, εμφανίζεται μια καρδιά πάνω από το κεφάλι του. Η καρδιά έδειξε το επίπεδο ευτυχίας του Pikachu. Έτσι, όταν δείτε μια καρδιά πάνω από το κεφάλι του Pikachu, θα ξέρετε ότι οι βαθμολογίες ευτυχίας του Pikachu είναι πολύ καλές.

Ε2. Τι επίπεδο θα είναι το Bulbasaur όταν το αποκτήσω;

Απ. Όταν αποκτήσετε το Bulbasaur από τη Melanie, θα είναι στο επίπεδο 10.

Ε3. Η Melanie δεν θα μου δώσει Bulbasaur παρόλο που το Pokémon μου είναι χαρούμενο.

Απ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια κενή υποδοχή στο πάρτι σας, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε μόνο 6 Pokémon τη φορά. Εάν είναι γεμάτο, καταθέστε ένα Pokémon σε οποιοδήποτε κέντρο Pokémon και μιλήστε με τη Melanie. Θα δώσει το Bulbasaur. Επίσης, ελέγξτε τις βαθμολογίες ευτυχίας του Pikachu. Η καρδιά πρέπει να εμφανίζεται όταν αλληλεπιδράτε με τον Πικάτσου εάν έχει καλά επίπεδα ευτυχίας.

***

Η νοσταλγία που συνδέεται με το anime Pokémon για το οποίο οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ξετρελάθηκαν καθώς ήταν μέρος των παιδικών τους αναμνήσεων και το παιχνίδι μοιάζει με τα ίδια γεγονότα της αρχικής παράστασης anime. Μετά από δύο δεκαετίες, η επανεκκίνηση αυτού του ρετρό παιχνιδιού της δεκαετίας του 2000 το κάνει εξαιρετικά ξεχωριστό για όσους γνωρίζουν το σόου anime και τον διάσημο πρωταγωνιστή Ash Ketchum και τον σύντροφό του Pikachu. Ελπίζουμε να γνωρίζετε επίσης πώς να αποκτήσετε το Bulbasaur στο Pokémon Yellow και πώς να κάνετε τον Pikachu χαρούμενο στο Pokémon Yellow μέχρι τώρα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, μπορείτε να μας πείτε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.