Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows 10 Sticky Notes στο διαδίκτυο

Οι κολλώδεις σημειώσεις στα Windows 10 αναθεωρήθηκαν πρόσφατα. Τα Windows 10 1809 δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά η νέα εφαρμογή Sticky Notes είναι διαθέσιμη ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση των Windows 10. Η νέα εφαρμογή έχει αρκετές δυνατότητες και μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα Windows 10 Sticky Notes online.

Windows 10 Sticky Notes Online

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις από το Sticky Note στο διαδίκτυο, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Sticky Notes με τον λογαριασμό σας Microsoft. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Sticky Notes και κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές σε μια αυτοκόλλητη σημείωση. Επιλέξτε την επιλογή Όλες οι σημειώσεις. Αυτό θα ανοίξει ένα πάνελ που έχει ένα κουμπί οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος. Κάντε κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Package Manager των Windows 10, "winget"

Εάν έχετε πολλές σημειώσεις, θα πρέπει να τις δώσετε λίγα δευτερόλεπτα πριν συνδεθείτε στο διαδίκτυο για να δείτε τις σημειώσεις σας. Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας από το Sticky Notes online.

Όλες οι σημειώσεις που δημιουργείτε στην επιφάνεια εργασίας σας συγχρονίζονται στο διαδίκτυο. Όταν δημιουργείτε μια νέα σημείωση και την επεξεργάζεστε, θα δείτε ένα εικονίδιο συγχρονισμού να εμφανίζεται στη γραμμή τίτλου της σημείωσης. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συγχρονιστεί μια σημείωση, αλλά θα μπορείτε να την πιάσετε.

Υπάρχει ένα πιάσιμο όμως? Εάν αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Sticky Note, καμία από τις σημειώσεις σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στην εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή που έχετε αποσυνδεθεί και οι σημειώσεις θα αποθηκευτούν στο σύστημά σας, αλλά τη στιγμή που θα συνδεθείτε, όλες οι σημειώσεις σας από την επιφάνεια εργασίας σας θα συγχρονιστούν με την ηλεκτρονική έκδοση. Εάν επιλέξετε ποτέ να αποσυνδεθείτε, δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να αλλάξετε τον παράγοντα χρήστη σε Mac ή Windows

Αυτός είναι πιθανότατα ο πιο τρελός τρόπος για να λειτουργήσει οποιαδήποτε εφαρμογή λήψης σημειώσεων, είτε είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά και προσανατολισμένη στην παραγωγικότητα είτε ως εναλλακτική επιφάνεια εργασίας. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για παράβλεψη εκ μέρους της Microsoft και δεν υπάρχει έλλειψη αυτών τους τελευταίους μήνες. Ίσως το φτιάξουν τελικά. Μπορεί να λάβει μια υπόδειξη από την εφαρμογή Notes σε iOS και macOS. Όχι μόνο μπορείτε να συγχρονίσετε σημειώσεις μεταξύ του επιτραπέζιου υπολογιστή σας και του iPhone σας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές από το iCloud στο διαδίκτυο και εάν επιλέξετε ποτέ να σταματήσετε τον συγχρονισμό τους με το iCloud, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από την επιφάνεια εργασίας και το τηλέφωνό σας. Τίποτα από αυτά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε, αλλά η Microsoft φαίνεται να το ψαχουλεύει.

  Ελέγξτε εάν ο υπολογιστής σας με Windows είναι ευάλωτος στο Spectre