Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο Πακιστάν χρησιμοποιώντας ένα VPN

Οι Πακιστανοί χρήστες του Διαδικτύου δεν είναι ξένοι στα μπλοκ ιστοτόπων, αλλά είναι δυνατό να παρακάμψετε την κυβερνητική λογοκρισία χρησιμοποιώντας την κρυπτογραφική δύναμη ενός VPN. Αν και το θέμα είναι βαθιά τεχνικό, το να ξεκινήσετε είναι εκπληκτικά φιλικό προς το χρήστη και θα σας καθοδηγήσουμε όλα στον σημερινό οδηγό γρήγορης εκκίνησης. Θα μάθετε για τα καλύτερα VPN για το Πακιστάν, καθώς και για τον τρόπο χρήσης τους.

Το Πακιστάν έχει μια από τις πιο σκληρές διαδικτυακές πολιτικές λογοκρισίας στον κόσμο. Οτιδήποτε θεωρείται βλάσφημο ή ανατρεπτικό μπορεί να απαγορευτεί με ελάχιστη έως καθόλου προηγούμενη προειδοποίηση. Πράγματι, εκατομμύρια διευθύνσεις URL προστίθενται καθημερινά στην ήδη εκτεταμένη μαύρη λίστα.

Τα ακόλουθα VPN είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά στην πρόσβαση σε ιστότοπους που έχουν αποκλειστεί από Πακιστανούς λογοκριτές:

NordVPN – Καλύτερο Πακιστάν VPN – Το NordVPN έχει κερδίσει τη φήμη του ως το πιο αξιόπιστο VPN στον κόσμο, με ένα πραγματικά τεράστιο δίκτυο κρυπτογραφημένων διακομιστών ικανό να ξεπεράσει τον αποκλεισμό ιστοτόπων του Πακιστάν.
Surfshark – Το Surfshark είναι ένα προσιτό VPN ικανό να νικήσει την πιο σκληρή λογοκρισία. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, Netflix σε οποιονδήποτε διακομιστή.
ExpressVPN – Ένας κορυφαίος υποψήφιος για το ταχύτερο VPN στον κόσμο, ιδανικό για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους ροής.
CyberGhost – Αυτές οι ρυθμίσεις VPN που κάνουν οτιδήποτε είναι προρυθμισμένες για την απεμπλοκή λογοκριμένων τοποθεσιών.
PrivateVPN – Εξ ολοκλήρου ιδιόκτητο δίκτυο και ευέλικτη κρυπτογράφηση για πραγματική ελευθερία στο Διαδίκτυο
PureVPN – Ένα VPN, ένας αποκλεισμός διαφημίσεων και πολλά άλλα.

Ευτυχώς, μια υπηρεσία VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς δίνοντάς σας μια ξένη IP, προστατεύοντας τα δεδομένα σας και βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τους αποκλεισμούς λογοκρισίας του Πακιστάν. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί αυτό, τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN για το Πακιστάν και γιατί πρέπει να αποφεύγετε τις δωρεάν υπηρεσίες που μπορούν να κλέψουν τα δεδομένα σας (ή χειρότερα). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα τα παραπάνω και βρείτε μερικές απίστευτες προσφορές VPN παρακάτω.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πρώτα, βρείτε τον κατάλληλο πάροχο

Οι Πακιστανοί χρήστες αντιμετωπίζουν περιορισμούς ιστοτόπων στο Πακιστάν για δύο βασικούς λόγους. Η πρώτη και πιο σημαντική είναι η κυβερνητική παρέμβαση και η λογοκρισία. Ένα άλλο είναι το geblocking από ιστότοπους και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ροής. Εδώ είναι οι συγκεκριμένες δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε και τα δύο και να ξεκλειδώσετε όλους τους ιστότοπους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Κρυπτογράφηση – συγκεκριμένα πρότυπα κρυπτογράφησης μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη λογοκρισία και να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή ταυτόχρονα. Αναζητήστε κρυπτογράφηση AES-256 bit για ασφάλεια και 2 συγκεκριμένα πρότυπα – SSTP και PPTP – εάν θέλετε να προβάλετε αποκλεισμένους ιστότοπους ενώ βρίσκεστε στο Πακιστάν.
Πολιτική καταγραφής – η κατανάλωση περιεχομένου που είναι απαγορευμένο στο Πακιστάν μπορεί να σας οδηγήσει σε ζεστό νερό σύμφωνα με το νόμο. Προστατέψτε τον εαυτό σας επιλέγοντας έναν πάροχο με πολιτική μη καταγραφής ή μηδενικής καταγραφής που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας δεν καταγράφονται ούτε αποθηκεύονται.
Όρια ταχύτητας και εύρους ζώνης – εάν εξαντληθεί η ταχύτητα ή το εύρος ζώνης με τον πάροχο VPN, δεν μπορείτε πλέον να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί αυτό, προτιμήστε κάποιον με απεριόριστη κίνηση και χωρίς όρια ταχύτητας ή περιορισμούς. Όπου είναι δυνατόν, αναζητήστε επίσης απεριόριστους διακόπτες διακομιστή.
Δίκτυα διακομιστών – όσο περισσότερες χώρες μπορείτε να λάβετε IP, τόσο περισσότερους ιστότοπους μπορείτε να ξεμπλοκάρετε. Αν θέλετε να δείτε την πλήρη βιβλιοθήκη του Netflix, να παρακολουθήσετε το CBC του Καναδά, να μεταδώσετε παιχνίδια NFL/NHL/NBA και πολλά άλλα, θα θέλετε έναν πάροχο με διακομιστές σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Τα πιο ασφαλή VPN για να νικήσουν την πακιστανική λογοκρισία

Μετά από εκτεταμένη έρευνα και δοκιμές, προσδιορίσαμε τα ακόλουθα VPN ως ιδανικά για την απεμπλοκή λογοκριμένων ιστότοπων στο Πακιστάν και στο εξωτερικό:

1. NordVPN

Το NordVPN είναι μια υπηρεσία VPN με πρώτη την ασφάλεια. Είναι βολικό για χρήστες που εδρεύουν στο Πακιστάν λόγω του κακού ιστορικού της χώρας όσον αφορά το απόρρητο δεδομένων και τη λογοκρισία. Η πρώτη γραμμή ασφάλειας προέρχεται από την κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία περιλαμβάνει τα πρωτοποριακά πρωτόκολλα UDP και TCP του OpenVPN. Το σπάσιμο της σύνδεσής σας θα απαιτούσε έναν υπερυπολογιστή εκατομμύρια χρόνια – οπότε περιττό να πούμε ότι το NordVPN είναι μάλλον ασφαλές. Εκτός από την κρυπτογράφηση, το NordVPN διαθέτει μια σειρά από εξειδικευμένους διακομιστές που επικεντρώνονται στην ασφάλεια. από Onion μέσω VPN σε Anti-DDoS. Αυτοί οι διακομιστές προσθέτουν ένα δεύτερο επίπεδο ασφάλειας σε όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία. Επιπλέον, με μια από τις πιο σκληρές πολιτικές μη καταγραφής στην επιχείρηση, κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας ενώ χρησιμοποιείτε το NordVPN.

  Κριτική NordVPN 2022. Απόψεις, Μειονεκτήματα, Πλεονεκτήματα, Τιμές, Δοκιμή

Εκτός από τα παραπάνω, το NordVPN είναι εύκολο στη χρήση και πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν PPTP, το οποίο είναι συμβατό με παλαιού τύπου συσκευές (που είναι κοινές στο Πακιστάν). Το δίκτυο διακομιστών είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κλάδο, με περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 58 χώρες. Οι εφαρμογές είναι συμβατές με όλες τις σύγχρονες συσκευές και λειτουργικά συστήματα, από macOS έως iOS έως Android και με τους πιο συνηθισμένους δρομολογητές – και εύχρηστες. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι χρήστες λαμβάνουν έως και 6 συνδέσεις δωρεάν, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας στο VPN χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το αμερικανικό Netflix
Απίστευτος αριθμός διακομιστών
Έως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
Εξαιρετικά ασφαλές Διπλό VPN για κρυπτογράφηση δεδομένων
Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι αναξιόπιστοι
Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της πόλης ή της επαρχίας στην εφαρμογή.

2. Surfshark

Το Surfshark που κυκλοφόρησε το 2019 αντιμετωπίζει συγκεκριμένα τη σύγχρονη πραγματικότητα της κυβερνητικής λογοκρισίας. Έτσι, είναι ιδανική επιλογή για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο Πακιστάν.

Το Surfshark χρησιμοποιεί μόνο τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης (256-AES-GCM) και σήραγγας (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard) για να δημιουργήσει τις συνδέσεις VPN του. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλή ευελιξία στην προσαρμογή της σύνδεσής σας ώστε να παρακάμπτετε συγκεκριμένους περιορισμούς (μπορείτε ακόμη και να διαμορφώσετε μεμονωμένα δίκτυα Wi-Fi ώστε να έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις). Υποστηρίζεται από μια πολιτική καταγραφής «αυστηρά ποτέ» και έχετε ήδη ένα πλήρες πακέτο VPN.

Ωστόσο, το Surfshark προσφέρει πολλά περισσότερα: συσκότιση σε κάθε διακομιστή, συνδέσεις πολλαπλών δρομολογίων, στατικές διευθύνσεις IP, αποκλεισμό κατά του κακόβουλου λογισμικού και αναδυόμενων παραθύρων, καθώς και anti-adware και anti-tracking. Και για να ξεπεράσετε τους πιο σκληρούς λογοκριτές, το Surfshark θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη μέθοδο NoBorders που μπορεί να διατρέξει ακόμη και το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης, στην εναλλαγή διακομιστή ή ακόμη και στις ταυτόχρονες συνδέσεις. Καθόλου άσχημα για ένα άχρηστο ξεκίνημα!

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία που είναι περισσότερο γνωστή για την ταχύτητά της. Το ExpressVPN έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα για τους Πακιστανούς χρήστες, είτε είστε μόνιμος κάτοικος είτε ταξιδιώτης. Πρώτον, συνοδεύεται από μια σειρά από ελαφριές, εύκολες στην εγκατάσταση εφαρμογές που λειτουργούν με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και συσκευές. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Windows, iOS, macOS, Android, κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών ή δρομολογητή: η εγκατάσταση διαρκεί σχεδόν λίγα λεπτά σε όλες σχεδόν τις κοινές συσκευές. Αυτό είναι βολικό στο Πακιστάν, το οποίο διαθέτει internet υψηλής ταχύτητας για κινητά σε πολλές αστικές περιοχές. Δεύτερον, υπάρχουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν το ExpressVPN εύκολο και ασφαλές στη χρήση. Για παράδειγμα, υπάρχει μια ενσωματωμένη δοκιμή ταχύτητας που σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι δεν υστερείτε. Υπάρχει μια δοκιμή διαρροής DNS που σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι ο Πακιστανός ISP σας δεν μπορεί να δει τι κάνετε. Ένα άλλο σημαντικό επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η διαίρεση VPN, η οποία σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια δεδομένα θα δρομολογήσετε μέσω του VPN σας και ποια – μέσω του ISP σας.

Εκτός από τα παραπάνω, το ExpressVPN είναι – όπως υποδηλώνει το όνομα – πολύ γρήγορο. Χρησιμοποιεί σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των UDP και TCP του OpenVPN. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδέσεις VPN σας είναι εξίσου γρήγορες με τις κανονικές σας, με ελάχιστη επιβράδυνση. Επιπλέον, το ExpressVPN διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών 3.000+ κόμβων σε 94 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε IP θέλετε με χαμηλή καθυστέρηση και υψηλή ταχύτητα λήψης. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο εύρους ζώνης και κανένας περιορισμός ταχύτητας, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ χρησιμοποιείτε το ExpressVPN. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το ExpressVPN έναν από τους καλύτερους (και ταχύτερους) παρόχους VPN στον ιστό.

  Τι να κάνετε εάν το VPN σας δεν ξεμπλοκάρει πλέον το Netflix (2024)

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει τα αμερικανικά Netflix, iPlayer, Hulu
Εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές (ελάχιστη απώλεια ταχύτητας)
Επιτρέπεται το torrent
Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για προσωπικές πληροφορίες
Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσω συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ελαφρώς ακριβότερο από τον ανταγωνισμό.

4. CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα VPN που συνδυάζει ισχυρές δυνατότητες με μια διαισθητική εμπειρία χρήστη. Όλα ξεκινούν με τις εφαρμογές, οι οποίες είναι συμβατές με όλες τις σύγχρονες συσκευές: iOS, Android, Windows, macOS, PlayStation, XBox και άλλα. Σε αντίθεση με πολλές υπηρεσίες VPN που σας ζητούν να ρυθμίσετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο, το CyberGhost σας επιτρέπει απλώς να επιλέξετε ένα από τα 6 απλά προφίλ. Αυτά εκτελούν τη γκάμα από “σερφάρετε ανώνυμα” έως “ξεμπλοκάρετε τη ροή” και μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε την ταυτότητά σας από τις αρχές του Πακιστάν, να σερφάρετε στον ιστό χωρίς τοπικούς περιορισμούς λογοκρισίας και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από εύκολες εναλλαγές όπως “επιπλέον ταχύτητα”, “συμπίεση δεδομένων” και “μπλοκ διαφημίσεων”. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να εξατομικεύσετε τα προφίλ διαμόρφωσής σας, θέτοντας στα χέρια σας εξελιγμένες λειτουργίες VPN χωρίς να σας ζητούν να γίνετε τεχνικοί. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους αρχάριους του VPN και για οποιονδήποτε δεν είναι ειδικός ή χομπίστας πληροφορικής.

Εκτός από τα παραπάνω, το CyberGhost είναι ισχυρό για την ασφάλεια και το απόρρητο. Η ραχοκοκαλιά της προσφοράς της βρίσκεται σε ένα απίστευτα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο, που εκτείνεται σε περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 80 χώρες. Η πολιτική καταγραφής είναι μια από τις ισχυρότερες στην ιστορία των τεχνολογιών VPN. Ουσιαστικά τίποτα δεν κρατιέται. ούτε καν το e-mail σου. Δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσετε οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο με τη συσκευή, την ταυτότητα ή την IP σας, εφόσον χρησιμοποιείτε σωστά την υπηρεσία. Εκτός από το ότι είναι ισχυρό στην καταγραφή, το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit όπου κάθε κλειδί έχει περισσότερους πιθανούς συνδυασμούς από ό,τι υπάρχουν άτομα στο γνωστό σύμπαν. Συνολικά, αυτό καθιστά το CyberGhost μία από τις ασφαλέστερες υπηρεσίες στον Ιστό παρά την ευκολία χρήσης του.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ: 6 ΕΠΙΠΛΕΟΝ δωρεάν μήνες (έκπτωση 79% – παρακάτω σύνδεσμος)
Μεγάλη εμπειρία χρήστη και εύκολη εγκατάσταση
Δικαιοδοσία στη Ρουμανία
Μηδενικά κούτσουρα
24/7 Ζωντανή Υποστήριξη.

Μειονεκτήματα
Δεν λειτουργεί καλά στην Κίνα.

5. PrivateVPN

Το PrivateVPN έχει πολλαπλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε γενικούς ιστότοπους και ιστότοπους ροής στο Πακιστάν. Για αρχή, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 2048-bit με AES-256. Αυτό το επίπεδο ασφάλειας είναι τόσο ισχυρό που ο υπερυπολογιστής θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να τον σπάσει και τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν το PPTP που ξεπερνά τη λογοκρισία (το οποίο είναι εξαιρετικό για το Πακιστάν). Το εύρος ζώνης, η ταχύτητα και οι διακόπτες διακομιστή είναι όλα απεριόριστα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όσο και όσο συχνά θέλετε. Αν και το δίκτυο δεν είναι τεράστιο, το PrivateVPN διατηρεί αξιοσέβαστους 150 διακομιστές σε 60+ χώρες για μια μεγάλη ποικιλία διευθύνσεων IP για πλαστογράφηση. Υπάρχουν ακόμη και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις που σας επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι σε όλες τις συσκευές σας.

Εκτός από τη δυνατότητα ξεμπλοκαρίσματος ιστοτόπων, το PureVPN μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παραμείνετε προστατευμένοι και να αποφύγετε δυσάρεστες εκκρεμότητες με τη νομοθεσία. Εκτός από τα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης που αναφέρονται παραπάνω, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SOCKS5 που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να νικήσει τους νόμους περί λογοκρισίας της Κίνας. Εάν χρειάζεται να ανταλλάξετε ευαίσθητες πληροφορίες ή να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που μπορεί να είναι «βλάσφημο» σύμφωνα με την πακιστανική νομοθεσία, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια σκληρή πολιτική μηδενικής καταγραφής και μια επιλογή προώθησης θύρας που σας βοηθά να βρείτε επιλογές σύνδεσης όταν βρίσκεστε πίσω από ένα τείχος προστασίας ή με άλλο τρόπο περιορισμένη σε συνδεσιμότητα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PrivateVPN.

6. PureVPN

Το PureVPN είναι μια άλλη ισχυρή υπηρεσία γνωστή για την ολοκληρωμένη στάση της στα χαρακτηριστικά. Ενώ ορισμένοι πάροχοι VPN (ειδικά οι δωρεάν) ενδέχεται να χρεώνουν επιπλέον για τις βασικές λειτουργίες, το PureVPN σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ανεξάρτητα από το πρόγραμμα συνδρομής που θα επιλέξετε. Για αρχή, υπάρχει μια σουίτα εύχρηστων, φιλικών προς το χρήστη εφαρμογών όπου τα πάντα είναι πάντα ένα κλικ μακριά. Έπειτα, υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διακομιστών στον κόσμο: 2.000+ διακομιστές εξοπλισμένοι με συνδέσεις 1 Gbit σε 140+ χώρες. Το εύρος ζώνης, η ταχύτητα και οι διακόπτες διακομιστή είναι όλα απεριόριστα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η ταχύτητα ή η χωρητικότητα λήψης.

Το PureVPN έχει επίσης μερικά δροσερά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όσον αφορά τα βασικά, υπάρχει κρυπτογράφηση AES 256-bit (συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων OpenVPN) και μια ισχυρή πολιτική μη καταγραφής. Αυτό είναι αρκετό για να σας προσφέρει ηρεμία όταν βρίσκεστε στο Πακιστάν, ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν επίσης ισχυρά πρόσθετα χαρακτηριστικά που πολλές άλλες υπηρεσίες δεν διαθέτουν. Για παράδειγμα, υπάρχουν διακομιστές με δυνατότητα P2P βελτιστοποιημένοι για ασφαλή torrenting. Υπάρχει η διαίρεση σήραγγας, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε ορισμένα δεδομένα μέσω του ISP σας και μερικά – μέσω του VPN σας. Υπάρχει ακόμη και μια αποκλειστική λειτουργία μοναδική για το PrivateVPN που ονομάζεται Ozone, η οποία προστατεύει τη συσκευή, τα δεδομένα και την ταυτότητά σας προληπτικά, ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι.

  Τα καλύτερα VPN για torrents 2024 (Απρίλιος)

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το PureVPN.

Πώς μπορεί ένα VPN να βοηθήσει να ξεμπλοκάρει ιστότοπους στο Πακιστάν;

Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο Πακιστάν. Το πρώτο είναι η λογοκρισία. Το Πακιστάν είναι μια ισλαμική χώρα, και όπως πολλές άλλες ισλαμικές χώρες, οι νόμοι του είναι σύμφωνοι με τις ηθικές απόψεις της θρησκείας. Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε θεωρείται βλάσφημο από την άρχουσα τάξη του Πακιστάν δεν επιτρέπεται. Για παράδειγμα, το Πακιστάν απαγόρευσε το Facebook το 2010 και το YouTube το 2012 επειδή έδειχναν περιεχόμενο που θεωρούσαν ότι ήταν ασέβεια προς τους Μουσουλμάνους και τον προφήτη Μωάμεθ ιδιαίτερα. Αυτά τα μπλοκ είναι τόσο δύσκολο να ξεπεραστούν όσο και τεράστια σε αριθμό.

Επιπλέον, το Netsweeper (η καναδική υπηρεσία που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση του Πακιστάν για το φιλτράρισμα του ιστού) έχει εμφανιστεί σε Έκθεση Citizen Lab να έχει αποκλείσει περίπου 5 δισεκατομμύρια URL, με 10 εκατομμύρια νέες να προστίθενται κάθε μέρα. Αυτό περιορίζει πολύ το μέγεθος του Διαδικτύου που μπορείτε να δείτε. Ακόμη χειρότερα, η προστασία από την κατασκοπεία της κυβέρνησης και την παρακολούθηση του ISP είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.

Ο άλλος σημαντικός λόγος που οι χρήστες με έδρα το Πακιστάν δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους είναι ο γεωγραφικός αποκλεισμός. Συγκεκριμένα, οι νόμοι προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων του Πακιστάν είναι αδύναμοι – και οι περισσότεροι εκδότες περιεχομένου της Δύσης δεν χορηγούν άδεια χρήσης του περιεχομένου τους για τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος του περιεχομένου που μπορείτε να δείτε όσο βρίσκεστε στο Πακιστάν είναι μάλλον μικρός. Είτε προσπαθείτε να δείτε το Netflix, το Hulu ή άλλη υπηρεσία, θα διαπιστώσετε ότι τα διαθέσιμα βίντεο είναι πολύ μειωμένα σε αριθμό.

Τα VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλα αυτά τα προβλήματα. Για αρχή, σας βοηθούν να αποκτήσετε μια ξένη IP, η οποία καταργεί το geoblocking και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου, το CBC του Καναδά, τη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ και πολλά άλλα. Σας βοηθούν επίσης να αποφύγετε την παρακολούθηση της κυβέρνησης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όποιο περιεχόμενο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το μακρύ χέρι του παροιμιακού νόμου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να νικήσετε τα τοπικά φίλτρα λογοκρισίας με πρωτόκολλα κρυπτογράφησης όπως το PPTP και το SSTP, καθώς και την τεχνολογία SOCKS5. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα VPN μπορεί να βοηθήσει τους Πακιστανούς κατοίκους και επισκέπτες να απολαμβάνουν το δωρεάν και ανοιχτό Διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς.

Τι γίνεται με τα δωρεάν VPN;

Καθώς ερευνάτε διάφορες επιλογές VPN στο Διαδίκτυο, είναι πιθανό να συναντήσετε μια σειρά από δωρεάν προσφορές. Σας προειδοποιούμε για αυτά, και να γιατί. Κάθε πάροχος VPN πρέπει να κερδίσει χρήματα για να επιβιώσει ως επιχείρηση, να πληρώσει για διακομιστές μεσολάβησης και πολλά άλλα. Οι πάροχοι δωρεάν VPN δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η διαφορά είναι ότι ενώ οι τακτικές υπηρεσίες σας χρεώνουν χρήματα προκαταβολικά, οι δωρεάν υπηρεσίες βρίσκουν λύσεις για να βγάλουν χρήματα από εσάς. Αυτό περιλαμβάνει την εμφάνιση διαφημίσεων που διακόπτουν τις εμπειρίες περιήγησης και ροής. Μπορεί επίσης να σας ζητήσει να κατεβάσετε την πλήρη, πληρωμένη έκδοση μιας εφαρμογής, διακόπτοντας επίσης την online εμπειρία σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ορισμένοι πάροχοι σκύβουν τόσο χαμηλά όσο πουλάνε την επεξεργαστική ισχύ σας σε εγκληματίες. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις δωρεάν VPN που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές των χρηστών για επιθέσεις botnet, κάτι που είναι παράνομο και δυσάρεστο. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη νομοθεσία, σας συνιστούμε να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN.

Εάν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα VPN, γιατί να μην εγγραφείτε απλώς σε μία από τις υπηρεσίες αυτής της σελίδας; Κάνοντας κλικ στους παραπάνω συνδέσμους θα σας βοηθήσει να λάβετε τεράστιες εκπτώσεις και, επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες συνοδεύονται από εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι δεν θέλετε ή χρειάζεστε μια υπηρεσία VPN στην οποία εγγραφείτε μετά από λίγες ημέρες ή εβδομάδες, μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε χωρίς να χάσετε χρήματα.

συμπέρασμα

Συνήθως, το Διαδίκτυο στο Πακιστάν περιορίζεται αρκετά από τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στον δωρεάν ιστό και να παρακολουθήσετε ό,τι θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των πλήρεις βιβλιοθήκες του Netflix. Για ποιο λόγο πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεσή σας VPN; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας!