Τα καλύτερα VPN για torrents 2024 (Απρίλιος)

Η χρήση ενός VPN για torrenting είναι ένα προφανές βήμα που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο ενώ λαμβάνετε και μεταφέρετε πολυμέσα σε πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων.

Ενεργοποιήστε το VPN σας ενώ κάνετε torrent και αμέσως όλα όσα κατεβάζετε και μοιράζεστε μέσω ιστοτόπων peer-to-peer (P2P) κρυπτογραφούνται από άκρο σε άκρο. Και επειδή όλα θα περνούν από τον διακομιστή της υπηρεσίας torrenting VPN, ακόμη και η διεύθυνση IP σας θα εμφανίζεται εντελώς διαφορετική από αυτή στον πραγματικό υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας.

Η λήψη μουσικής, ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών μέσω torrenting P2P είναι απίστευτα δημοφιλής, παρά το πόσο σκληρά προσπάθησαν οι κυβερνήσεις, οι πάροχοι διαδικτύου και, φυσικά, οι εταιρείες πολυμέσων να το αποτρέψουν. Και ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν επιδοκιμάζουμε κανενός είδους παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, εξακολουθούμε να θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας κατά τη ροή περιεχομένου στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να προτείνουμε τους καλύτερους διαθέσιμους παρόχους VPN με torrent που θα διασφαλίσουν ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο παραμένει ιδιωτική.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για torrenting

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα που έχουμε επιλέξει όλα τα torrent υποστηρίζουν (όχι όλα τα VPN) αλλά – εξίσου σημαντικά – είναι όλα εξοπλισμένα με τις κατάλληλες δυνατότητες και εργαλεία που χρειάζεστε όταν κάνετε torrent.

Μερικά είναι προφανή, ξεκινώντας από το απόρρητο και την ασφάλεια. Το torrent από την ίδια του τη φύση είναι επικίνδυνο και, ενώ η κοινή χρήση μεγάλων αρχείων από ομοτίμους είναι αναμφισβήτητα χρήσιμη, μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο σε απειλές από κακούς ηθοποιούς. Θέλετε λοιπόν ένα VPN με ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και πολλά έξυπνα στοιχεία ασφαλείας. Μια σαφής πολιτική μη καταγραφής είναι επίσης ζωτικής σημασίας – οι μεγαλύτεροι πάροχοι VPN έχουν ακόμη και ανεξάρτητους ελέγχους.

Οι ταχύτητες λήψης είναι επίσης κρίσιμες – δεν έχει νόημα να επιλέγετε ένα VPN που μειώνει τις ταχύτητες σας τόσο πολύ ώστε οι λήψεις να ανιχνεύονται με γρήγορο ρυθμό. Συνιστούμε επίσης να επιλέγετε μόνο torrenting VPN που είναι στεγανά από διαρροές DNS και διαθέτουν διακόπτη kill VPN. Το τελευταίο διακόπτει τη σύνδεση στο διαδίκτυο εάν το VPN σταματήσει να λειτουργεί, αποτρέποντας έτσι την έκθεση της πραγματικής σας IP.

Τα καλύτερα torrenting VPN σε 2024

1. ExpressVPN – Το καλύτερο ολοκληρωμένο VPN για torrenting και κίνηση P2P

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  Τα καλύτερα VPN Android σε 2024 (Απρίλιος)

Αριθμός διακομιστών: 3.000+

Ταχύτητα: Έως 580 Mbps

Τοποθεσίες VPN: 160 σε 94 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 5

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Από τα πιο γρήγορα VPN που υπάρχουν

Ευρεία υποστήριξη συσκευής

Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

24/7 υπηρεσία υποστήριξης

Με απλά λόγια, το ExpressVPN διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα θέλατε από ένα VPN για torrenting – πράγματι, ο πάροχος βρίσκεται επίσης στην κορυφή της συνολικής λίστας καλύτερων VPN.

Λέμε “καμαρώνω”, αλλά η Express δεν μπαίνει στον κόπο να επικολλήσει τις αξιώσεις της σε όλη την αρχική της σελίδα. Αντίθετα, απλώς συνεχίζει τη δουλειά της δημιουργίας υποστήριξης P2P σε κάθε έναν από τους διακομιστές του και όλα αυτά με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Είναι σίγουρα γρήγορο. Δοκιμάσαμε την ταχύτητα σύνδεσής του σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο και είδαμε μερικές από τις καλύτερες, πιο αξιόπιστες συνδέσεις από τα 200+ VPN που έχουμε εξετάσει. Αυτό είναι προφανώς ένα σημαντικό πλεονέκτημα για όποιον κατεβάζει μεγάλα αρχεία. Και η πληρωμή μέσω Bitcoin υποστηρίζεται επίσης.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN σημειώνει όλα τα σωστά πλαίσια με ισχυρή κρυπτογράφηση, τον δικό του ασφαλή διακομιστή DNS και μια σειρά από πρωτόκολλα VPN, ενώ η πολιτική απορρήτου δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων και αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Χαιρόμαστε που βλέπουμε αποτελεσματικούς διακόπτες kill για επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλέφωνα Android, αν και το iOS δεν διαθέτει συγκεκριμένα – θα πρέπει να συμβιβαστείτε με μια επιλογή αυτόματης επανασύνδεσης εάν κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του torrenting σας σε iPhone ή iPad.

Η δυνατότητα split tunneling του λογισμικού τόσο για χρήστες Mac όσο και για Windows αξίζει οπωσδήποτε να αναφερθεί, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν να προστατεύσουν μόνο τον πελάτη torrent. Αυτό αφήνει όλες τις άλλες διαδικτυακές δραστηριότητες, όπως η περιήγηση στον ιστό ή τα διαδικτυακά παιχνίδια, ανεπηρέαστες από το VPN.

Και σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με το VPN, η υποστήριξη πελατών 24/7 παρέχεται μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η υπεράκτια δικαιοδοσία του ExpressVPN στο BVI είναι επίσης ένα βασικό πλεονέκτημα για την προστασία της ανωνυμίας σας. Το ίδιο και η ανεξάρτητη ελεγχόμενη πολιτική μη καταγραφής.

Από άποψη τιμής, το Express VPN κοστίζει περισσότερο από άλλους παρόχους. Τελικά, σίγουρα αξίζει τον κόπο για όσους θέλουν την καλύτερη εμπειρία όταν κάνουν torrent μέσω VPN.

ΤΙΜΕΣ

1 ΕΤΟΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 8,32 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ EXPRESSVPN

2. SurfShark – Φέρνοντας οικονομικά προσιτή τιμή στο ασφαλές torrenting σας

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 3.200+

Τοποθεσίες διακομιστών: 100+ σε 65 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: Απεριόριστο

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Υποστηρίζονται απεριόριστες συσκευές
Αξιόπιστες συνδέσεις
Τα μεγαλύτερα σχέδια έχουν μεγάλη αξία
Εξαιρετικό για ροή

Εάν το Surfshark είναι ήδη στη σύντομη λίστα VPN σας, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην τιμή του. Διαθέτει πάντα περίοπτη θέση στον φτηνό οδηγό VPN μας, χάρη στο χαμηλό κόστος του πολυετούς σχεδίου του. Απόλυτο παζάρι, ειλικρινά.

  Πόσο επικίνδυνο είναι το Torrenting χωρίς VPN;

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Surfshark έχει πραγματικά τα αγαθά για να υποστηρίξει αυτήν την κατάσταση. Για τους torrent fiends υπάρχει υποστήριξη P2P στους περισσότερους διακομιστές, διακομιστές DNS μηδενικής γνώσης, υποστήριξη Bitcoin, διαίρεση σήραγγας, ακόμη και αποκλεισμός URL και διαφημίσεων. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να δουλέψετε το Surf shark με τον πελάτη σας torrent, υπάρχει επίσης πολύ εύχρηστη υποστήριξη 24/7 μέσω email και ζωντανής συνομιλίας.

Επιστρέφοντας στην σχέση ποιότητας-τιμής, μια μόνο συνδρομή καλύπτει απεριόριστες συσκευές. Έτσι, μπορείτε να κάνετε το VPN να λειτουργεί στον υπολογιστή σας, Mac, κινητά, συσκευές ροής τηλεόρασης, κονσόλες παιχνιδιών, δρομολογητή και οτιδήποτε άλλο είναι συμβατό – και ίσως μερικούς από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, επίσης!

Περιλαμβάνει διακόπτη kill σε Windows, Mac, Android και iPhone. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά υπήρχαν μερικά μικρά ζητήματα με αυτό στα Windows κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, όπου δεν αισθανθήκαμε ότι μας δόθηκε μια αρκετά σαφής προειδοποίηση όταν η σύνδεση πέσει. Δεν είναι μια καταστροφή στον πραγματικό κόσμο, αλλά οποιαδήποτε ευπάθεια μας δίνει αμέσως μια παύση για να εξετάσουμε ποια άλλα θέματα μπορεί να συμβαίνουν κάτω από την κουκούλα.

Αλλά και πάλι, το Surfshark είναι μια φανταστική, ασφαλής υπηρεσία για torrenters που δεν έχουν προϋπολογισμό και θέλουν επίσης λίγο επιπλέον με το VPN τους.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 2,49 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 12,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ SURFSHARKVPN

3. NordVPN – Τα στεγανά μέτρα ασφαλείας το καθιστούν φυσική επιλογή για P2P

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αριθμός διακομιστών: 5.100+

Τοποθεσίες διακομιστών: 80+ σε 59 χώρες

Μέγιστες υποστηριζόμενες συσκευές: 6

Ζωντανή συνομιλία 24/7: Ναι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Ναι

ΛΟΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Διπλή κρυπτογράφηση δεδομένων

Πολύ καλή απόδοση

Τόσοι διακομιστές

Όταν μιλάμε για ασφάλεια VPN, το NordVPN είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που έρχεται στο μυαλό.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αν σκεφτείτε τις εξαιρετικά ασφαλείς συνδέσεις που λαμβάνετε με τα πρωτόκολλα IKEv2/IPsec και OpenVPN που υποστηρίζονται και τα δύο, μαζί με την πολύ υψηλής ταχύτητας έκδοση του WireGuard NordLynx του παρόχου. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός διακομιστών «Διπλού VPN» που πραγματικά μεταβιβάζουν τα δεδομένα σας μέσω δύο ξεχωριστών διακομιστών VPN για πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, το Onion μέσω VPN υποστηρίζεται για επιπλέον απόρρητο.

Όπως τα περισσότερα κορυφαία VPN, υπάρχει επίσης μια ξεκάθαρη πολιτική μη καταγραφής. Αλλά η Nord έκανε το επιπλέον βήμα προσκαλώντας εξωτερικούς ελεγκτές την PricewaterhouseCoopers να επαληθεύσουν την ασφάλεια των εφαρμογών της. Και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης σφαλμάτων δίνει ένα κίνητρο σε οποιονδήποτε να αποκαλύψει και να αναφέρει προβλήματα ασφάλειας με την υπηρεσία.

Το P2P δεν υποστηρίζεται σε όλους τους διακομιστές, αλλά το Nord δεν θα σας αφήσει να προσπαθήσετε να βρείτε μια βελόνα σε μια θημωνιά. Εφαρμόζει μια πραγματικά εύκολη επιλογή «P2P» με ένα κλικ από την κύρια διεπαφή του, για να διασφαλίσει ότι κατευθύνεστε απευθείας σε έναν κατάλληλο διακομιστή όταν ετοιμάζεστε για torrent. Προσφέρει επίσης άφθονη κάλυψη διακομιστή, αυτόματο διακόπτη kill για Windows, Mac και iOS (με ένα εύκολο στην ενεργοποίηση ισοδύναμο στο Android), αποκλεισμό διαρροών DNS, καλό πρόγραμμα-πελάτη και εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης με ταχύτητες λήψης άνω του μέσου όρου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με Discord

Το Crypto υποστηρίζεται (συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin) και έχετε την επιλογή να ακυρώσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το πολυετές πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή από άποψη καθαρής σχέσης ποιότητας/τιμής.

ΤΙΜΕΣ

2 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ) = 3,71 $ / μήνα

1 ΜΗΝΑΣ = 11,95 $

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ NORDVPN

Συχνές ερωτήσεις για torrenting VPN

Χρειάζομαι πραγματικά ένα VPN για torrenting;

Θα το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα – ειδικά αν ο κύριος λόγος για να το κάνετε είναι να κατεβάσετε πειρατικά βίντεο και παιχνίδια. Επειδή τα torrenting VPN κάνουν αποτελεσματικά τις κινήσεις σας στο διαδίκτυο ανώνυμες, κανείς δεν μπορεί να συνδέσει τη δραστηριότητά σας πίσω στη διεύθυνση IP σας. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιθετικά γράμματα από την πόρτα που σας λένε να σταματήσετε και να σταματήσετε.

Ποιο είναι το καλύτερο torrenting VPN στο 2024?

Βάλαμε το SurfSharkVPN στην κορυφή της λίστας torrenting VPN – απλά σημειώνει όλα τα πλαίσια. Είναι δεδομένο ότι είναι γρήγορο, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, επωφελείται επίσης από τους πραγματικά αποτελεσματικούς διακόπτες kill στους υπολογιστές-πελάτες του και την εφαρμογή Android και μας αρέσει πολύ που η ενδελεχής πολιτική μη καταγραφής ελέγχεται ανεξάρτητα από την PricewaterhouseCoopers. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrenters.

Είναι ασφαλές το torrent με ένα VPN;

Εκτός από την παροχή όλων των δεδομένων που ανταλλάσσετε στο διαδίκτυο με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, η χρήση torrent με ενεργοποιημένο VPN βοηθά επίσης να διατηρήσετε την ταυτότητά σας εντελώς ανώνυμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για τον ISP σας ή οποιονδήποτε άλλο να ανακαλύψει ποιος είστε ή τι κατεβάζετε στο διαδίκτυο.

Είναι μια δωρεάν λήψη αρκετά καλή για torrenting;

Με μια λέξη… όχι. Υπάρχουν μερικές πραγματικά εξαιρετικές δωρεάν λήψεις VPN εκεί έξω που λειτουργούν τέλεια για να σας επιτρέπουν να ελέγχετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δημόσιο Wi-Fi και βασική πλαστογράφηση IP. Αλλά τείνουν να περιορίζουν τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε, να μειώνουν την ταχύτητα του Διαδικτύου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν επιτρέπουν τη δραστηριότητα P2P.

Έτσι, για torrenting, αξίζει να αποκτήσετε μια premium έκδοση όπως το ExpressVPN ή το NordVPN.

Τι κάνει ένας διακόπτης kill;

Τα VPN είναι φανταστικά για το απόρρητο στο διαδίκτυο, αλλά αν η σύνδεσή σας VPN διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα κινδυνεύετε αμέσως από τη διαρροή των στοιχείων IP σας – ένα πραγματικό πρόβλημα εάν κάνετε λήψη κάτι άστοχου. Ένας διακόπτης kill κλείνει ολόκληρη τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο τη στιγμή που η σύνδεσή του πέφτει, και έτσι διατηρεί κρυφή τη διεύθυνση IP σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτούς στον αποκλειστικό μας οδηγό για τους διακόπτες προστασίας VPN.

Τι είναι οι διαρροές DNS;

Μια διαρροή DNS είναι ένας τύπος ελαττώματος ασφαλείας που επιτρέπει ουσιαστικά τη διεύθυνση IP σας να είναι ορατή από άλλα άτομα, για παράδειγμα εγκληματίες στον κυβερνοχώρο ή την κυβέρνηση. Οποιοδήποτε VPN αξίζει τον κόπο θα έχει ισχυρά μέτρα κρυπτογράφησης και πρωτόκολλα που διασφαλίζουν ότι οι διαρροές DNS δεν είναι δυνατές και επομένως θα σας κρατούν ανώνυμους στο διαδίκτυο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το utorrent χωρίς VPN;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το uTorrent χωρίς να χρησιμοποιήσετε VPN. Ωστόσο, εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας, να επιβραδύνουν την υπηρεσία σας ή να την τερματίζουν εντελώς εάν παρατηρήσουν ότι πραγματοποιείται torrenting. Η χρήση ενός VPN αποτρέπει τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου από το να μπορούν να δουν τι κάνετε στο διαδίκτυο.