Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο Android – 2023

Καθημερινά, καθώς σερφάρουμε στο Διαδίκτυο, συναντάμε διάφορους ιστότοπους που είναι αποκλεισμένοι στις χώρες μας ή δεν έχουμε πρόσβαση για να τους ανοίξουμε επειδή ο ISP μας έχει αποκλείσει αυτούς τους ιστότοπους. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε για ποιο είδος ιστοσελίδων μιλάω.

Τώρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τους ξεμπλοκάρετε και να επισκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους. Απλώς ακολουθήστε αυτό το άρθρο και θα συναντήσετε διάφορες τεχνικές για να μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε/να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους αποκλεισμού στο Android.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους αποκλεισμού στο Android

1. Αλλαγή της διεύθυνσης IP

Η διεύθυνση IP σας είναι ένας μοναδικός αριθμός που λέει στους ιστότοπους και σε όσους την έχουν πολλά για εσάς. Η διεύθυνση IP χρησιμοποιείται για τη γνώση της φυσικής σας τοποθεσίας. Έτσι πιάνει η αστυνομία τους κλέφτες σε ταινίες κατασκοπείας. Όμως, με την πρόοδο της τεχνολογίας, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη Διεύθυνση IP του και κατά συνέπεια την τοποθεσία του πολύ εύκολα.

Αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο Android. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP, ίσως χρειαστεί να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής VPN στο τηλέφωνό σας Android. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για το τηλέφωνό σας Android:

TouchVPN Free VPN Client

Το TouchVPN είναι ένας δωρεάν πελάτης VPN που διατίθεται στο Google Play Store. Είναι εύκολο στη χρήση, ένα κλικ για να συνδεθείτε σε ένα VPN. Το TouchVPN συμβάλλει στην προστασία του απορρήτου σας εμποδίζοντας τις εφαρμογές του τρίτου μέρους να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Αυτό το VPN κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που σερφάρετε.

  8 καλύτερες εφαρμογές εκπτώσεων γκαράζ για αγορά και πώληση με την τοπική σας κοινότητα (Android και iOS)

Το TouchVPN δεν περιορίζει το εύρος ζώνης σας και έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο με την ταχύτητα που λαμβάνετε από τον ISP σας. Χρησιμοποιώντας το TouchVPN, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Κατεβάστε

SurfEasy Secure Android VPN

Το SurfEasy VPN προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης. Κρυπτογραφεί όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο. Ένα εντυπωσιακό πράγμα για το SurfEasy VPN είναι ότι διαθέτει την επιλογή Live Customer Support για να βοηθάει τους χρήστες του σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις γεωγραφικές τοποθεσίες από περισσότερες από δώδεκα χώρες. Το SurfEasy VPN βοηθά τους χρήστες να παρακάμπτουν τα τείχη προστασίας για περιήγηση χωρίς όρια. Χρησιμοποιώντας το SurEasy VPN, οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στους αγαπημένους τους ιστότοπους και εφαρμογές. Κατεβάστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη παρακάτω.

Κατεβάστε

Hola Free VPN Proxy

Ανοίξτε τον ιστό και περιηγηθείτε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα VPN χωρίς Hola. Το Hola VPN σάς δίνει την ελευθερία να προβάλλετε εφαρμογές και ιστότοπους από όλο τον κόσμο. Επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στον Ιστό ιδιωτικά και ανώνυμα, διατηρώντας έτσι το απόρρητό τους.

Χρησιμοποιώντας VPN χωρίς Hola, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν χώρες με ευκολία. Σας παρέχει γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης και επιταχύνει την περιήγηση. Χρήση δωρεάν ιστοτόπων πρόσβασης VPN Hola που έχουν αποκλειστεί στη χώρα σας μέσω ενός καινοτόμου δικτύου peer-to-peer. Κατεβάστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης παρακάτω.

  Χρησιμοποιήστε τα Apple Airpods με το Google Assistant στο Android [No Root]

Κατεβάστε

Betternet Δωρεάν διακομιστής VPN

Η υπηρεσία Betternet VPN είναι ένας φύλακας απορρήτου που είναι ένα εύχρηστο VPN. Χρησιμοποιήστε δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης VPN για να παρακάμψετε την κυβερνητική λογοκρισία. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Facebook, το YouTube κ.λπ. χρησιμοποιώντας τον δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης VPN της καλύτερης. Το Betternet Free VPN σάς παρέχει ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης.

Είναι ένα απλό VPN σύνδεσης με ένα πάτημα που προστατεύει το απόρρητό σας. Η Betternet διασφαλίζει τη σύνδεση της συσκευής σας Android ενώ είστε συνδεδεμένοι σε δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi ή δίκτυα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Κατεβάστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη παρακάτω.

Κατεβάστε

Turbo Vpn

Χρησιμοποιώντας το Turbo VPN, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε οποιονδήποτε ιστότοπο σαν να βρίσκονταν σε άλλη χώρα. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τους περιορισμούς τοποθεσίας με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα VPN. Επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν την κυκλοφορία του δικτύου τους σε σημεία πρόσβασης Wi-Fi και να περιηγούνται ανώνυμα και με ασφάλεια χωρίς να παρακολουθούνται. Το Turbo VPN λειτουργεί με Wi-Fi, LTE, 3G και όλους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Δεν υπάρχει όριο εύρους ζώνης και είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Κατεβάστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη παρακάτω.

Κατεβάστε

2. Αλλαγή διακομιστή μεσολάβησης

Οι χάκερ μπορούν να κλέψουν σημαντικές πληροφορίες σας, όπως ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης ιστότοπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και πολλά άλλα. Τα δεδομένα σας γίνονται πιο ευάλωτα εάν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω δημόσιων hotspot. Πρέπει επίσης να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης εάν δεν θέλετε να γνωρίζει κανείς τι βλέπετε και τι σερφάρετε στο πανίσχυρο Διαδίκτυο. Μερικές φορές βλέπετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ως κυβέρνηση. ή ο ISP έχει αποκλείσει αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους αποκλεισμού αλλάζοντας τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android.

  Πώς να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνό σας Android με αρχεία από την Google

Πώς να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης στο Android;

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης για να αλλάξει τον διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android του.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του smartphone σας.
  • Θα βρείτε το Wi-Fi στην κορυφή της λίστας. Ανοίξτε το.
  • Τώρα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα στο επιθυμητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το όνομά του για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να δείτε ένα μενού περιβάλλοντος.
  • Πατήστε Τροποποίηση δικτύου.
  • Τώρα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε μια επιλογή Εμφάνιση προηγμένων επιλογών.
  • Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο και θα δείτε περαιτέρω μια λίστα επιλογών που θα φτάσει.
  • Τώρα κάτω από την υποεπικεφαλίδα Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.
  • Πατήστε Καμία για να δείτε περαιτέρω επιλογές.
  • Τώρα πατήστε στο Manual.
  • Τώρα θα δείτε 3 ενότητες που πρέπει να συμπληρώσετε ανάλογα, οι οποίες είναι Όνομα κεντρικού υπολογιστή μεσολάβησης, Θύρα διακομιστή μεσολάβησης και Παράκαμψη διακομιστή μεσολάβησης.
  • Πριν συμπληρώσετε όλες τις ενότητες, θα δείτε το κουμπί Αποθήκευση να είναι γκριζαρισμένο.
  • Συμπληρώστε και τις 3 ενότητες για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις.
  • Τώρα πατήστε Αποθήκευση.
  • Ετυμηγορία.

    Οι παραπάνω μέθοδοι είναι πολύ πιθανό να παρέχουν πρόσβαση σε τυχόν αποκλεισμένους ή περιορισμένους ιστότοπους. Έχουμε δοκιμάσει αυτές τις μεθόδους πριν σας τις παρουσιάσουμε. Και ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο. Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να πείτε και στους φίλους σας για αυτό. Θα επανέλθουμε σύντομα με άλλο άρθρο. Μέχρι τότε, είναι Αντίο από την πλευρά μας.