Πώς να αποκτήσετε πίσω τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft

Το Minecraft είναι ένα βιντεοπαιχνίδι sandbox που δημιουργήθηκε από την Mojang Studios. Στο παιχνίδι Minecraft, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν και να εξάγουν πρώτες ύλες, να κατασκευάσουν εργαλεία και να κατασκευάσουν κτίρια, χωματουργικές εργασίες και στοιχειώδεις μηχανές σε έναν μπλοκ τυχαία δημιουργημένο τρισδιάστατο κόσμο με ένα σχεδόν απεριόριστο τοπίο. Οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε συνεργατικό ή ανταγωνιστικό ανταγωνισμό με άλλους παίκτες στον ίδιο κόσμο και να πολεμήσουν εχθρικά πλάσματα, ανάλογα με τη λειτουργία παιχνιδιού που έχουν επιλέξει. Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη λογαριασμών για το Minecraft. Κάθε λογαριασμός Minecraft που δημιουργήθηκε μετά το 2012 ή οποιοσδήποτε λογαριασμός μετατράπηκε στη νέα δομή λογαριασμού αναφέρεται πλέον ως λογαριασμός Mojang. Μόνο οι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν πριν από το 2012 και δεν έχουν μετατραπεί στη νέα μορφή εξακολουθούν να αναφέρονται ως λογαριασμοί Minecraft. Και μπορεί να μην μπορείτε να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Mojang ή στο Minecraft για διάφορους λόγους. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το πώς να επαναφέρετε τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να συνδεθείτε στον παλιό σας λογαριασμό Minecraft και να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση.

Πώς να αποκτήσετε πίσω τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft

Τόσο η λειτουργία επιβίωσης όσο και η δημιουργική λειτουργία είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι Minecraft. Στη λειτουργία επιβίωσης, οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν υλικά για να δημιουργήσουν στο περιβάλλον και να διατηρηθούν υγιείς. Στη δημιουργική λειτουργία, οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε άπειρους πόρους και μπορούν να πετάξουν. Μια μεγάλη γκάμα υλικού που δημιουργείται από τους χρήστες είναι πλέον διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων, διακομιστών, δερμάτων, πακέτων υφής και προσαρμοσμένων χαρτών που εισάγουν νέα δυναμική παιχνιδιού. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft και να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  6 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα Minecraft Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση της λήψης

Οι παλιοί λογαριασμοί Minecraft εξακολουθούν να λειτουργούν;

Ναι, ο προηγούμενος λογαριασμός σας στο Minecraft θα είναι ακόμα ενεργός. Ωστόσο, ο λογαριασμός σας μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρός όσο πριν. Τα παλαιότερα προφίλ μπορεί να γίνουν λιγότερο ισχυρά ως αποτέλεσμα των αλλαγών στο παιχνίδι που προκύπτουν από τις ενημερώσεις του Minecraft με την πάροδο του χρόνου.

Τι γίνεται αν έχετε έναν παλιό λογαριασμό Minecraft;

Ο παλιός σας λογαριασμός Minecraft είναι ακόμα ενεργός, αλλά ενδέχεται να μην είναι σε ενημερωμένη κατάσταση. Για να συνεχίσετε να παίζετε Minecraft: Java Edition, εάν έχετε λογαριασμό Mojang, μεταβείτε σε προφίλ Microsoft. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι όσο έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση, αλλά ο λογαριασμός και το προφίλ σας θα παραμείνουν στη θέση τους.

Πώς συνδέεστε στον παλιό σας λογαριασμό Minecraft;

Θα πρέπει να συνδεθείτε στο παλιό σας προφίλ Minecraft, δηλαδή στο λογαριασμό Mojang από τη σελίδα σύνδεσης στο Minecraft. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης στο Minecraft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Mojang και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

Σημείωση: Εάν ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε μετά τον Νοέμβριο του 2012 ή έχει μετεγκατασταθεί σε λογαριασμό Microsoft, πρέπει να συνδεθείτε με το email σας. Διαφορετικά, συνδεθείτε με το όνομα χρήστη σας.

Αυτός είναι ο τρόπος για να συνδεθείτε στον παλιό σας λογαριασμό Minecraft.

Διαγράφονται παλιοί λογαριασμοί Minecraft;

Όχι, τα παλιά προφίλ του Minecraft δεν διαγράφονται. Αν και μπορεί να μην είναι στην πιο ενημερωμένη κατάσταση, το προηγούμενο Minecraft σας εξακολουθεί να λειτουργεί.

Πώς βρίσκετε το παλιό email του λογαριασμού σας στο Minecraft;

Μπορείτε να βρείτε το παλιό σας email του λογαριασμού Minecraft ή Mojang με τη βοήθεια των παρακάτω δύο μεθόδων. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από αυτά για να βρείτε το email σας που ήταν συνδεδεμένο με το παλιό σας προφίλ Minecraft.

Μέθοδος 1: Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας για να λάβετε το email ανάκτησης στον λογαριασμό email που χρησιμοποιήσατε. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις διευθύνσεις email σας για να βρείτε αυτό το email επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Η διεύθυνση email στην οποία θα λάβετε τον σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης είναι το email που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft ή στο Mojang. Για αυτό, πρέπει να επισκεφθείτε το Σελίδα ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης του Minecraft και εισαγάγετε ένα προς ένα τα email που σας ανήκουν για να δείτε αν μπορείτε να λάβετε το email ανάκτησης σε οποιαδήποτε από αυτές τις διευθύνσεις email.

  Πώς να ονομάσετε έναν χάρτη στο Minecraft

Μέθοδος 2: Υποβολή αιτήματος

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Minecraft, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Minecraft και να υποβάλετε αίτημα για αλλαγή της διεύθυνσης email του προφίλ σας.

1. Επίσκεψη Minecraft Υποβάλετε αίτημα σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις επιθυμητές επιλογές για τα ακόλουθα πεδία:

  • Γλώσσα
  • Τίτλος παιχνιδιού
  • Πλατφόρμα στην οποία παίζω

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Υποστήριξη λογαριασμού για το Τι είναι η κατηγορία των ερωτήσεών σας; πεδίο.

4. Επιλέξτε Αλλαγή στοιχείων λογαριασμού από το Τι είναι το θέμα για την ερώτησή σας; πεδίο, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το Όνομα και τη Διεύθυνση Email στα αντίστοιχα πεδία.

6. Εισαγάγετε το αίτημά σας για αλλαγή της μη προσβάσιμης διεύθυνσης email σας που σχετίζεται με το προφίλ σας στο Minecraft στο Τι μπορούμε να βοηθήσουμε; κουτί.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε τυχόν συνημμένα για να αποδείξετε την άποψή σας ακόμη πιο καθαρά.

7. Τέλος, ελέγξτε τη φόρμα που έχετε συμπληρώσει και κάντε κλικ στο Submit.

Οι εκπρόσωποι του Minecraft θα έρθουν σύντομα σε επαφή μαζί σας με την απάντησή τους στο αίτημά σας.

Πώς να αποκτήσετε πίσω τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft;

Μπορείτε να ακολουθήσετε το βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να πάρετε πίσω το παλιό σας Minecraft.

Πώς ανακτάτε τον λογαριασμό σας στο Minecraft;

Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να ανακτήσετε το προφίλ σας στο Minecraft. Ας δούμε τα βήματα για αυτό.

1. Πλοηγηθείτε στο Σελίδα ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης του Minecraft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με το προφίλ σας στο Minecraft.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥ.

4. Ανοίξτε το email επαναφοράς κωδικού πρόσβασης που λάβατε από το Minecraft και ακολουθήστε τις αναφερόμενες οδηγίες για να ανακτήσετε το προφίλ σας στο Minecraft.

  Πώς να παίξετε το Minecraft στο Linux

Πώς ανακτάτε τον λογαριασμό σας στο Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση;

Εάν έχετε μετεγκαταστήσει τον λογαριασμό σας Minecraft στον λογαριασμό σας Microsoft, θα πρέπει να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Microsoft. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση.

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης στο Minecraft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Sign in with Microsoft.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email της Microsoft και κάντε κλικ στο Επόμενο.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Είσοδος.

Αυτός είναι ο τρόπος για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση.

Τι κάνετε εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Minecraft;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για τη Διόρθωση του Σφάλματος Σύνδεσης στο Minecraft στα Windows 10 για να επιλύσετε το πρόβλημα μη σύνδεσης στο Minecraft.

Πώς εισάγετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft;

Για να εισαγάγετε το ptofile του Minecraft, θα πρέπει να μετεγκαταστήσετε το Minecraft σας σε έναν λογαριασμό Microsoft. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε.

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης στο Minecraft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Mojang και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

3. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο MOVE MY ACCOUNT.

4. Κάντε κλικ στο GET CODE για να λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης στη διεύθυνση email που έχετε καταχωρίσει στο Minecraft.

5. Πληκτρολογήστε τον κωδικό στο πεδίο Κωδικός επιβεβαίωσης και κάντε κλικ στο SUBMIT AND START MIGRATION.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού ούτως ή άλλως εάν ο λογαριασμός Minecraft δεν είναι ο λογαριασμός σας Microsoft.

7. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ετικέτα παιχνιδιού και το avatar του Xbox και κάντε κλικ στο ΠΑΜΕ.

8. Τέλος, κάντε κλικ στο COMPLETE MOVE.

Έχετε πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία μετεγκατάστασης. Φροντίστε να συνδεθείτε με το προφίλ της Microsoft στο παιχνίδι Minecraft από τώρα και στο εξής.

Πώς μεταφέρετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft σε άλλο email;

Εάν ο τρέχων λογαριασμός σας στο Minecraft δεν είναι εγγεγραμμένος στη διεύθυνση email που βασίζεται στη Microsoft, θα πρέπει να κάνετε μετεγκατάσταση. Μπορείτε να το μετεγκαταστήσετε στη νέα διεύθυνση email του λογαριασμού Microsoft κατά τη διαδικασία μετεγκατάστασης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς μπορείτε να μετεγκαταστήσετε το προφίλ Minecraft σε διαφορετικό email της Microsoft.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Minecraft και να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft μετά τη μετεγκατάσταση με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.