Πώς να ονομάσετε έναν χάρτη στο Minecraft

Το Minecraft διαθέτει χάρτες στο παιχνίδι που μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες, ώστε να είναι ευκολότερο να παρακολουθούν πού πηγαίνουν. Ένας χάρτης, σε συνδυασμό με τις συντεταγμένες τοποθεσίας, εγγυάται ότι δεν θα χαθείτε ποτέ ή δεν θα χαθείτε ποτέ πολύ για να βρείτε το δρόμο για το σπίτι σας.

Οι χάρτες είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Ίσως χρειαστεί να σκάψετε λίγο για να βρείτε το Redstone για έναν χάρτη με δείκτες τοποθεσίας, αλλά αν δεν χρειάζεστε τους δείκτες τοποθεσίας, το χαρτί είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεστε.

Χάρτες ονομάτων στο Minecraft

Οι χάρτες στο Minecraft μπορούν να δημιουργηθούν με εννέα κομμάτια χαρτιού (το χαρτί είναι κατασκευασμένο από ζαχαροκάλαμο που μπορεί να βρεθεί να αναπτύσσεται κοντά στο νερό) και ένα τραπέζι χειροτεχνίας. Εάν θέλετε δείκτες τοποθεσίας και έχετε μια πυξίδα για να το δημιουργήσετε, αντικαταστήστε το χαρτί στη μέση του πλέγματος του τραπεζιού χειροτεχνίας 3×3 με την πυξίδα.

  Πώς να Seed Worlds στην έκδοση Minecraft Bedrock στα Windows 10

Οι χάρτες, για μια δεδομένη τοποθεσία, έχουν το ίδιο όνομα. Για χάρτες που δημιουργούνται για διαφορετικές τοποθεσίες, οι χάρτες θα διαφοροποιούνται με έναν αριθμό.

Τα ονόματα των χαρτών στο Minecraft δεν είναι φιλικά και αν δημιουργήσετε χάρτες χρησιμοποιώντας μόνο τον πίνακα χειροτεχνίας, δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματά τους.

Ονομάστε έναν χάρτη στο Minecraft

Η ονομασία ενός χάρτη στο Minecraft είναι εύκολη, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε με έναν απλό πίνακα χειροτεχνίας. Αντίθετα, πρέπει να δημιουργήσετε έναν πίνακα χαρτογραφίας και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε το όνομα ενός χάρτη.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λήψη της έκδοσης Java Minecraft (Δοκιμαστική)

Δημιουργήστε πίνακα χαρτογραφίας στο Minecraft

Χρειάζεσαι;

Δύο κομμάτια χαρτιού
Τέσσερις ξύλινες σανίδες (κάθε τύπος ξύλου θα λειτουργήσει).

Για να φτιάξετε τον πίνακα χαρτογραφίας.

Ανοίξτε το τραπέζι χειροτεχνίας.
Τοποθετήστε τα χαρτιά στα δύο πρώτα κελιά της πρώτης σειράς.
Τοποθετήστε τις τέσσερις ξύλινες σανίδες, μία σε κάθε κελί, κάτω από το χαρτί έτσι ώστε να καταλαμβάνουν τα δύο πρώτα κελιά των σειρών δύο και τρεις.
Πάρτε τον πίνακα χαρτογραφίας.

Ονομάστε έναν χάρτη στο Minecraft

Τώρα που έχετε έναν πίνακα χαρτογραφίας, μπορείτε να δώσετε στους χάρτες σας ένα όνομα φιλικό προς το χρήστη.

Τοποθετήστε το τραπέζι χαρτογράφησης σε ένα συμπαγές μπλοκ.
Κλίκαρέ το.
Τοποθετήστε τον χάρτη που θέλετε να ονομάσετε στο πρώτο κελί.
Στην κορυφή, θα δείτε ένα πεδίο για το όνομα.
Κάντε κλικ μέσα στο πεδίο ονόματος και πληκτρολογήστε ένα όνομα.

  Πώς μπορώ να αποκτήσω Minecoins στο Minecraft;

Ανακτήστε τον χάρτη από το δημιουργημένο κελί και μετακινήστε τον στο απόθεμά σας.
Περάστε το ποντίκι πάνω από τον χάρτη για να δείτε το όνομά του.

συμπέρασμα

Ένας χάρτης μπορεί να ονομαστεί και να μετονομαστεί όποτε θέλετε. Θα χρειαστείτε έναν πίνακα χαρτογραφίας για να κάνετε τη δουλειά, αλλά είναι εύκολο να το φτιάξετε, επομένως τίποτα δεν σας εμποδίζει να ονομάζετε και να μετονομάζετε έναν χάρτη όσο συχνά χρειάζεται.