Πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό

Μία από τις εφαρμογές που έχουν εξελιχθεί για να γίνει βασικό μέρος της καθημερινότητάς μας είναι το WhatsApp Messenger. Εξ ορισμού, είναι μια δημοφιλής εφαρμογή κεντρικών μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με οποιοδήποτε άτομο. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, ο αριθμός τηλεφώνου του ατόμου πρέπει να αποθηκευτεί στην εφαρμογή Επαφή. Από την άλλη πλευρά, είστε εδώ για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το LinkedIn, ενδέχεται να μην έχετε άμεση επιλογή επικοινωνίας με το άτομο. Λοιπόν, πώς να βρείτε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό; Αφήστε το άγχος σας και δοκιμάστε να εφαρμόσετε τις μεθόδους που δίνονται στο άρθρο για να βρείτε κάποιον χωρίς τον αριθμό του. Η απάντηση στο ερώτημα πώς να αναζητήσετε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό τηλεφώνου θα ξεδιπλωθεί στο άρθρο.

Πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό

Παρακάτω έχουμε δείξει όλους τους πιθανούς τρόπους για να βρείτε κάποιον WhatsApp αναρίθμητος.

Μέθοδος 1: Λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου από την αναφορά

Η πρώτη μέθοδος για να βρείτε κάποιον στο WhatsApp είναι ζητώντας να λάβετε τον αριθμό του/της από οποιαδήποτε αξιόπιστη πηγή αναφοράς. Αυτό θα βοηθούσε στην αποφυγή αποκλεισμού του αριθμού σας από τον παραλήπτη.

Επιλογή Ι: Μέσω Επικοινωνίας Φίλων

Εάν έχετε χάσει τον αριθμό ενός ατόμου και εάν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο-whatsapp-χωρίς-αριθμό για να του στείλετε σημαντικές πληροφορίες, μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με κοινούς φίλους για τον αριθμό τους. Μπορείτε να τους στείλετε μηνύματα στο WhatsApp χρησιμοποιώντας τις επαφές που λάβατε.

Επιλογή II: Μέσω του επίσημου ιστότοπου

Η δεύτερη επιλογή είναι να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Εάν το άτομο με το οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε είναι ένας φημισμένος ιδιοκτήτης επιχείρησης ή εργάζεται για μια φημισμένη εταιρεία, οι πληροφορίες του θα εμφανίζονται στον επίσημο ιστότοπο.

Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό, μεταβείτε στην ενότητα στοιχεία επικοινωνίας. Συνήθως, οι πληροφορίες για τους υπαλλήλους μιας εταιρείας θα είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες ενότητες.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας,
  • Σχετικά με εμάς,
  • Η ομάδα μας ή
  • Η διοίκηση.

Επιλογή III: Μέσω δικτύων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μια άλλη επιλογή για να βρείτε ένα άτομο χωρίς τον αριθμό τηλεφώνου του είναι να χρησιμοποιήσετε τα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε άλλα στοιχεία, όπως το όνομα του ατόμου ή της εταιρείας, μπορείτε εύκολα να βρείτε το άτομο που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες. Η επιλογή ισχύει μόνο εάν το άτομο έχει μοιραστεί την επαφή του στην πλατφόρμα. Μπορείτε να αναζητήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου που χρησιμοποιεί τα ακόλουθα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια να του στείλετε μήνυμα κειμένου στο WhatsApp.

  • LinkedIn,
  • Ινσταγκραμ,
  • Facebook και
  • Κελάδημα.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τοποθεσίες Web Reverse Lookup

Μια καλύτερη προσέγγιση για την εύρεση της απάντησης στο ερώτημα πώς να αναζητήσετε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό τηλεφώνου είναι να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αντίστροφης αναζήτησης. Αυτά θα βοηθούσαν στην εύρεση των σχετικών πληροφοριών του ατόμου χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα στοιχεία.

Επιλογή I: Αναζήτηση Google

Εάν το άτομο είναι υψηλόβαθμος υπάλληλος σε έναν φημισμένο οργανισμό ή έχει λογαριασμό σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε το όνομά του στη μηχανή αναζήτησης Google. Η κύρια επιλογή για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι να εκτελέσετε μια αναζήτηση Google.

  WhatsApp Κλήση ΗΑΕ και Ντουμπάι

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ανοίξτε τη μηχανή αναζήτησης Google, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

3. Λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου από το κατάλληλο αποτέλεσμα αναζήτησης και επικοινωνήστε με το άτομο στο WhatsApp.

Επιλογή II: Επιβεβαιώθηκε

Ως απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα. Η πιο αγαπημένη μηχανή αναζήτησης ατόμων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση των στοιχείων επικοινωνίας ενός ατόμου είναι το BeenVerified. Αυτή η μηχανή αναζήτησης περιλαμβάνει πληροφορίες μόνο για κατοίκους ΗΠΑ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο μόνο στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά:

Τα χαρακτηριστικά του BeenVerified περιλαμβάνουν τα ακόλουθα που δίνονται παρακάτω.

  • Ενημερωμένη βάση δεδομένων- Η βάση δεδομένων ενημερώνεται τακτικά και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα άτομα προστίθενται στις λεπτομέρειες.

  • Αποτέλεσμα- Η μηχανή αναζήτησης παρέχει το γρήγορο, ακριβές και λεπτομερές αποτέλεσμα του ατόμου που αναζητάτε. Ως εκ τούτου, εκτός από τον αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να λάβετε και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Επιπλέον πληροφορίες:

Εκτός από τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που αναζητήσατε, μπορείτε να λάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες με βάση τη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών αρχείων. Αυτά θα βοηθούσαν στην επιβεβαίωση της ταυτότητάς τους αφού βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό.

  • Προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση κατοικίας.
  • Προφίλ κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ID.
  • Προφίλ γνωριμιών, εάν το άτομο έχει εγγραφεί σε ορισμένες εφαρμογές γνωριμιών.
  • Οικογενειακό υπόβαθρο.
  • Ακίνητα ιδιοκτησίας.
  • Πληροφορίες αρχείου γάμου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BeenVerified

Η μέθοδος χρήσης της μηχανής αναζήτησης BeenVerified για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης φίλων στο WhatsApp χωρίς αριθμό τηλεφώνου εξηγείται παρακάτω.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Έχει επαληθευτείπληκτρολογήστε το όνομα στα πεδία της γραμμής αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

3Α. Επιλέξτε την πόλη και την πολιτεία στα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

3Β. Εάν η τοποθεσία δεν είναι ακριβής, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Δεν είμαι σίγουρος.

4. Με βάση το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου για να βρείτε τον φίλο σας και να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp.

Επιλογή III: Spokeo

Ένα εργαλείο αντίστροφης αναζήτησης που επαληθεύεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άμεση πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες είναι το Spokeo. Συλλέγει δεδομένα από τις λεπτομέρειες που προστίθενται στους κυβερνητικούς ιστότοπους και, ως εκ τούτου, είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή. Η απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό μπορεί να βρεθεί εύκολα χρησιμοποιώντας το εργαλείο.

1. Ανοίξτε το Spokeo ιστοσελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Επιλέξτε το πρόγραμμα και δώστε τις πληροφορίες πληρωμής.

3. Συμπληρώστε τα πεδία για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και επιστρέψτε στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή LOGIN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

4. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε την επιλογή ΟΝΟΜΑ, πληκτρολογήστε το όνομα στο πεδίο και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.

5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η αναζήτηση, κάντε κλικ στον κατάλληλο λογαριασμό για να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου της αντίστοιχης επαφής και χρησιμοποιήστε τον για να στείλετε μηνύματα στο WhatsApp.

Επιλογή IV: Ακτινίδιο

Μια άλλη απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή ελέγχου ιστορικού όπως το Kiwi.

1. Ανοίξτε το Ιστοσελίδα ακτινίδιοπληκτρολογήστε το όνομα στη γραμμή αναζήτησης.

2. Επιλέξτε την κατάσταση στο αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο προειδοποιητικό μήνυμα για να προχωρήσετε.

4. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό επικοινωνίας στη σελίδα αποτελεσμάτων και στείλτε τα στο WhatsApp.

Επιλογή V: Λευκές σελίδες

Μια αξιόπιστη απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι οι Λευκές Σελίδες. Εάν αναζητάτε ιδιοκτήτη επιχείρησης ή επαγγελματία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστοποιημένη διαδικτυακή πηγή. Η πρόσβαση στον ιστότοπο είναι δυνατή μόνο στις ΗΠΑ και πρέπει να έχετε premium συνδρομή για να έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας.

1. Ανοίξτε το Λευκές σελίδες ιστοσελίδα, αναζητήστε το όνομα στο πεδίο.

2. Επιλέξτε την κατάσταση στο αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

3. Επιλέξτε την επιλογή Συμφωνώ με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και Πολιτική Απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια στα αποτελέσματα.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Τηλέφωνο στο κατάλληλο αποτέλεσμα και χρησιμοποιήστε την για να επικοινωνήσετε μαζί τους στο WhatsApp.

Επιλογή VI: PageineBianche

Το PagineBianche είναι μια ιταλική πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση αριθμού τηλεφώνου. Αυτό είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή στις περισσότερες συσκευές. Η διαδικτυακή έκδοση της πλατφόρμας παρέχει παρόμοια εμπειρία. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι οι αριθμοί σταθερού τηλεφώνου εμφανίζονται επίσης στη σελίδα αποτελεσμάτων όταν αναζητάτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό.

1. Ανοίξτε το PageineBianche ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί ACCETTA για να αποδεχτείτε τα cookies.

2. Επιλέξτε Όνομα, πληκτρολογήστε το όνομα και την τοποθεσία στα πεδία και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, κάντε κλικ στην επιλογή ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ για να δείτε τον αριθμό και χρησιμοποιήστε τον για να επικοινωνήσετε στο WhatsApp.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το άτομο κάνοντας κλικ στο κουμπί ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

Επιλογή VII: 411.com

Ένας άλλος επαληθευμένος ιστότοπος, ο οποίος είναι μια απάντηση στο ερώτημα πώς να βρείτε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι ο 411.com. Αυτή η διαδικτυακή πηγή είναι παρόμοια με την πλατφόρμα White Pages.

1. Ανοίξτε το 411.com ιστοσελίδα, πληκτρολογήστε το όνομα και την πόλη στα πεδία και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

2. Συμφωνήστε με την πολιτική συμφωνίας του παραθύρου Όρων Παροχής Υπηρεσιών και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια στα αποτελέσματα στο παράθυρο.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Τηλέφωνο και θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο Πηγή.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εξηγήθηκαν νωρίτερα για να λάβετε τον αριθμό επικοινωνίας και επικοινωνήστε μαζί τους στο WhatsApp.

Επιλογή VIII: PeekYou

Μια μηχανή αναζήτησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι η PeekYou. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε αριθμούς τηλεφώνου από διάφορες πηγές στον Ιστό.

1. Ανοίξτε το PeekYou ιστοσελίδα, πληκτρολογήστε το όνομα στα πεδία, επιλέξτε την τοποθεσία στο αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

2. Με βάση την ηλικία και την τοποθεσία, κάντε κλικ στο κατάλληλο αποτέλεσμα.

3. Εάν τα στοιχεία του προφίλ είναι δημόσια, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του ατόμου στην ενότητα Δημόσια αρχεία.

4. Το αποτέλεσμα θα ανακατευθυνθεί στην ηλεκτρονική πηγή στην οποία υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας. χρησιμοποιήστε τον αριθμό τηλεφώνου και επικοινωνήστε μαζί τους στο WhatsApp.

Επιλογή IX: Number Tracker Pro

Μια μηχανή αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρείτε την τοποθεσία του ατόμου μαζί με τον αριθμό τηλεφώνου είναι το Number Tracker Pro. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία ως απάντηση στην ερώτηση πώς να αναζητήσετε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Αυτή είναι μια επί πληρωμή υπηρεσία και απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί σε δύο προγράμματα που βασίζονται σε πίστωση και η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε απεριόριστη αναζήτηση με βάση τη διαθέσιμη πίστωση.

1. Ανοίξτε το Number Tracker Pro ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

2. Εισαγάγετε τα στοιχεία και κάντε κλικ στο κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία για να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου και επικοινωνήστε μαζί τους στο WhatsApp.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Truecaller

Η πιο αξιόπιστη απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι η εφαρμογή Truecaller για να μάθετε τις βασικές πληροφορίες για το άτομο. Πρέπει να έχετε μια premium συνδρομή επί πληρωμή για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου. Επιπλέον, το άτομο πρέπει να αποδεχτεί την κοινή χρήση του αριθμού του κινητού του με τη βάση δεδομένων για να είναι ορατά τα στοιχεία του.

Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε φίλους στο WhatsApp χωρίς αριθμό είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Truecaller.

1. Σύρετε την οθόνη προς τα πάνω και πατήστε την εφαρμογή Truecaller.

2. Αναζητήστε το όνομα του ατόμου που χρησιμοποιεί τη γραμμή αναζήτησης και πατήστε την επιλογή SEARCH IN TRUECALLER.

3. Πατήστε στην επιλογή ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ και πατήστε στη συγκεκριμένη επαφή με βάση την τοποθεσία που εμφανίζεται.

4. Επιλέξτε τον αριθμό και πατήστε στην επιλογή Αντιγραφή.

Άλλοι τρόποι για να βρείτε κάποιον στο WhatsApp

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές που δίνονται σε αυτήν την ενότητα για να μάθετε τον αριθμό επικοινωνίας και να επικοινωνήσετε μαζί τους στο WhatsApp.

Επιλογή I: Υπεύθυνος επικοινωνίας στο WhatsApp

Αφού χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κατάλληλη μέθοδο για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις οδηγίες για να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp. Η μέθοδος επικοινωνίας με το άτομο στο WhatsApp χρησιμοποιώντας τον αριθμό που βρήκατε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες, εξηγείται σε αυτήν την ενότητα.

1. Ανοίξτε το αρχικό μενού και πατήστε στο WhatsApp.

2. Πατήστε στο εικονίδιο μηνύματος στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης, πατήστε παρατεταμένα στη γραμμή και πατήστε στην επιλογή Επικόλληση.

4. Πατήστε στην επαφή και στείλτε το μήνυμα.

Επιλογή II: Μη αυτόματη δημιουργία αριθμού τηλεφώνου

Ως τελική προσέγγιση, μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε τον αριθμό με μη αυτόματο τρόπο, εάν θυμάστε μερικά ψηφία και τις θέσεις τους στον αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επιλογή για να βρείτε νέους φίλους στο WhatsApp δημιουργώντας με μη αυτόματο τρόπο τους αριθμούς τηλεφώνου τους.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Google Chrome από τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

2. Αναζητήστε τον κωδικό χώρας με την οποία θέλετε να επικοινωνήσετε. Για παράδειγμα, για να επικοινωνήσετε με έναν αριθμό στην Ινδία, ο κωδικός χώρας του αριθμού τηλεφώνου είναι +91.

3. Βρείτε τον αριθμό των ψηφίων στον αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας μια αναζήτηση google. Για παράδειγμα, ο αριθμός των ψηφίων ενός αριθμού τηλεφώνου στην Ινδία είναι 10.

4. Πληκτρολογήστε μη αυτόματα τα ψηφία του αριθμού τηλεφώνου και αναζητήστε εάν το άτομο είναι διαθέσιμο στο WhatsApp.

***

Οι απαντήσεις στην ερώτηση πώς να βρείτε κάποιον στο WhatsApp χωρίς αριθμό συζητήθηκαν στο άρθρο. Παρακαλούμε, στείλτε τις πολύτιμες προτάσεις και απορίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τις ακολουθήσουμε. Επίσης, ενημερώστε μας ποια από αυτές τις μεθόδους έλυσε την ερώτησή σας σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης φίλων στο WhatsApp χωρίς αριθμό τηλεφώνου.