Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό WWE Network

Το WWE πρωτοστάτησε στην εμφάνιση της πάλης ως μια πικάντικη και προσοδοφόρα μορφή ψυχαγωγίας, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα κάθε χρόνο. Αυτή η εταιρεία έφερε επανάσταση και αναζωογόνησε την κουλτούρα της πάλης και της ψυχαγωγίας και συνδύασε τις αντίθετες διαστάσεις της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού. Το WWE έχει δημιουργήσει το δίκτυό του για να επιτρέπει στους πιο πιστούς θαυμαστές του να απολαμβάνουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στο πιο συναρπαστικό αποκλειστικό περιεχόμενο. Σήμερα, συζητάμε πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό WWE δικτύου και δωρεάν δοκιμή WWE Network. Επίσης, θα μάθετε πώς να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο WWE Network.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό WWE Network

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε λεπτομερώς δωρεάν λογαριασμό WWE δικτύου με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Τι είναι το Google Stadia;

Πόσο κοστίζει μια συνδρομή στο δίκτυο WWE;

Το WWE Network είναι ανοιχτό στους χρήστες SonyLIV στην τιμή των 299 INR ανά έτος.

Πώς μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό σας στο WWE;

Μπορείτε να βρείτε τον λογαριασμό σας στο WWE στον ιστότοπο του WWE Network.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο δίκτυο WWE;

Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WWE για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης WWE στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης στα αντίστοιχα πεδία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο SIGN IN για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο WWE Network.

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας στο δίκτυο WWE;

Ο λογαριασμός σας στο WWE Network σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε Pay Per Views και να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο εύκολα και άνετα.

  Οι 20 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανώνυμης συνομιλίας

Πώς μπορείτε να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας στο δίκτυο WWE;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας στο WWE Network:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WWE Network.

2. Κάντε κλικ στο Account Summary από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Κάντε κλικ στο Αλλαγή ονόματος και Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στην ενότητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ για να τα ενημερώσετε.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Επεξεργασία στοιχείων πληρωμής από την ενότητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ για να αλλάξετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις πληρωμής.

Θα ακυρωθεί αυτόματα το δίκτυο WWE;

Όχι, το WWE Network δεν θα ακυρωθεί αυτόματα. Αντίθετα, θα ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή σας μέχρι να επιλέξετε οικειοθελώς να την ακυρώσετε.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το δίκτυο WWE;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο WWE Network:

Σημείωση: Η συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο App Store ή στο Play Store με το οποίο είναι συνδεδεμένη η συνδρομή σας.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή WWE στη συσκευή σας Android ή iOS.

Σημείωση: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WWE, εάν σας ζητηθεί.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

  Μετατροπή βίντεο για προβολή πολλαπλών πλατφορμών: Wondershare Video Converter [Review]

3. Πατήστε στο My Account.

4. Πατήστε στο Restore Purchase από το κάτω μέρος της οθόνης του λογαριασμού σας για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο WWE Network.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό δικτύου WWE;

Το WWE προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του δικτύου WWE. Απλώς πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό στον ιστότοπο του WWE Network.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν μήνα δικτύου WWE;

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό από τον ιστότοπο του WWE Network. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό WWE Network.

Είναι το WWE Network επί του παρόντος δωρεάν;

Ναι, το WWE προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του δικτύου τους. Απλώς εγγραφείτε για τη δωρεάν έκδοση στον ιστότοπο του WWE Network. Δεν χρειάζεται να παρέχετε τραπεζικές πληροφορίες. απλά επωφεληθείτε από τη δωρεάν έκδοση και απολαύστε.

Είναι δωρεάν το WWE Network 1st Month;

Ναι, μπορείτε να εγγραφείτε για τη δωρεάν έκδοση από τον ιστότοπο του WWE Network. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους περισσότερους αγώνες και τα ντοκιμαντέρ δωρεάν.

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή του WWE Network για 3 μήνες;

Όχι, η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών έχει καταργηθεί. Πρέπει να πληρώσετε 9,99 $ για να επωφεληθείτε από την πλήρη έκδοση του WWE Network, η οποία θα σας παρέχει ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Πόσο καιρό θα είναι δωρεάν το δίκτυο WWE;

Μπορείτε να εγγραφείτε για τη δωρεάν έκδοση από τον ιστότοπο του WWE Network. Μπορείτε να παρακολουθήσετε περίπου 15.000 τίτλους δωρεάν. Εφόσον η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών καταργήθηκε, πρέπει να πληρώσετε 9,99 $ για να επωφεληθείτε από την πλήρη έκδοση του WWE Network που παρέχει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό δικτύου WWE με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.