Πώς να ανακτήσετε τον παραβιασμένο μουσικό λογαριασμό

Το Musically, που επί του παρόντος ονομάζεται TikTok, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής βίντεο σύντομων, όπου οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν βίντεο για έως και 3 λεπτά δείχνοντας το ταλέντο τους. Μουσικά έχει κάνει την καριέρα πολλών influencers. Το πιο συνηθισμένο πράγμα που γίνεται στο Musically είναι τα βίντεο με συγχρονισμό χειλιών. Τι γίνεται όμως αν ο λογαριασμός σας παραβιαστεί και έχετε πολλούς ακόλουθους; Τι θα έκανες? Εάν έχετε τέτοιες ερωτήσεις και χρειάζεστε απαντήσεις, τότε είστε στο σωστό μέρος. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να ανακτήσετε τους χακαρισμένους λογαριασμούς σας Musically, να ανακτήσετε τους παραβιασμένους λογαριασμούς Musically και ακόμη και να διαγράψετε λογαριασμούς Musically. Επίσης, θα μάθετε πώς να χακάρετε τον παλιό σας λογαριασμό Musically λεπτομερώς.

Πώς να ανακτήσετε τον παραβιασμένο μουσικό λογαριασμό

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε έναν παλιό ή παραβιασμένο λογαριασμό Musically και τελικά να τον διαγράψετε επίσης σε βάθος χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Σε ποιον ανήκει μουσικά;

Το 2017, μια εταιρεία ByteDance με έδρα την Κίνα ανέλαβε τη Musically και συγχώνευσε τις TikTok και Musically διατηρώντας το όνομα TikTok. Αυτή η εταιρεία ανέλαβε τη Musically για 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Μπορεί να χακαριστεί ένας λογαριασμός Musically;

Ναι, ένας λογαριασμός Musically μπορεί να χακαριστεί εάν ο χάκερ σας εξαπατήσει για να δώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στον χάκερ. Οι χάκερ μπορούν εύκολα να χακάρουν λογαριασμούς Musically χρησιμοποιώντας μόνο τα στοιχεία του λογαριασμού. Αλλά από το 2022, το Musically δεν είναι μια ενεργή εφαρμογή καθώς έχει αντικατασταθεί από το TikTok. Μιλώντας για το αν ένας λογαριασμός TikTok μπορεί να χακαριστεί ή όχι, η απάντηση είναι ναι. Σίγουρα μπορεί να χακαριστεί εάν δώσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας σε μη εξουσιοδοτημένες πηγές.

  Πώς να προβάλετε όλες τις φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω ενός νήματος συνομιλίας iMessages

Πώς να χακάρετε τον παλιό σας μουσικό λογαριασμό;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χακάρετε τον παλιό σας λογαριασμό Musically επειδή η εφαρμογή Musically διακόπηκε το 2018 και οποιαδήποτε υπηρεσία που σχετίζεται με αυτήν έχει σταματήσει. Αλλά έχετε μια πολύ καλύτερη εφαρμογή, το TikTok, που αντικατέστησε το Musically.

Πώς να εισβάλετε στον μουσικό λογαριασμό κάποιου;

Σημείωση: Αυτό είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν υποστηρίζουμε παράνομες δραστηριότητες.

Από το 2022, η Musically δεν δραστηριοποιείται στην αγορά. Το TikTok το έχει αναλάβει, επομένως δεν μπορείτε να χακάρετε λογαριασμούς Musically. Εάν θέλετε να παραβιάσετε τον λογαριασμό TikTok κάποιου, μπορείτε να προσπαθήσετε να τον ξεγελάσετε ώστε να αποκαλύψει τους κωδικούς πρόσβασής του ή να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία για να δημιουργήσετε ψεύτικους ιστότοπους που θα σας δίνουν τα στοιχεία του λογαριασμού του. Αλλά σημειώστε ότι οι συνέπειες τέτοιων δραστηριοτήτων μπορεί να είναι επικίνδυνες και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρές νομικές ενέργειες.

Πώς να ελέγξετε τι συνέβη στον μουσικά λογαριασμό σας;

Δεν μπορείτε να το κάνετε απευθείας επειδή το Musically έκλεισε εντελώς στα μέσα του 2018 καθώς το TikTok και εφαρμογές παρόμοιες με το Musically το ανέλαβαν. Ωστόσο, παρόλο που η εφαρμογή τερματίστηκε, η βάση χρηστών της συγχωνεύτηκε με το TikTok. Έτσι τώρα, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Musically, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής TikTok. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να χακάρει λογαριασμούς Musically.

  Γιατί το Netflix ρωτά «Ακόμα παρακολουθείς;» (και πώς να το σταματήσετε)

Πώς να ανακτήσετε τον παραβιασμένο μουσικό λογαριασμό;

Το Musically δεν είναι πλέον ενεργή εφαρμογή καθώς την ανέλαβε το TikTok από την εταιρεία ByteDance. Εάν ο λογαριασμός σας στο TikTok παραβιαστεί, οι πιθανότητες ανάκτησής του είναι πολύ μικρές. Εάν ο χάκερ έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας, τότε η μόνη επιλογή που σας απομένει είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του TikTok για βοήθεια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης χρησιμοποιώντας αυτά τα αναγνωριστικά αλληλογραφίας: [email protected] ή [email protected] Και μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου βοήθειας TikTok στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Διαγράφονται οι ανενεργοί μουσικά λογαριασμοί;

Όχι, το Musically, το οποίο είναι προς το παρόν γνωστό ως TikTok, δεν διαγράφει κανέναν ανενεργό λογαριασμό ακόμα κι αν παραμένει ανενεργός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά ναι, θα αλλάξει το όνομα χρήστη σας σε κάποιους τυχαίους αριθμούς για να ελευθερώσει το όνομα χρήστη για άλλους χρήστες. Αυτό θα συμβεί εάν παραμείνετε ανενεργοί για 180 ημέρες ή περισσότερο. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες κάποιος να χακάρει λογαριασμούς Musically αν είναι ανενεργός και αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες.

Πώς να διαγράψετε τον μουσικό λογαριασμό σας;

Το Musically δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά και όλοι οι λογαριασμοί Musically μεταφέρθηκαν στην εφαρμογή TikTok. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας Android ή iOS.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Πατήστε στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού από το μενού.

6. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού από τη δεδομένη λίστα επιλογών.

  Πώς να ελέγξετε την μπαταρία AirPods σε iPhone, Apple Watch και Mac

7. Επιλέξτε την επιλογή Φεύγω προσωρινά και πατήστε στην επιλογή Συνέχεια.

8. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής συνέχεια από το κάτω μέρος για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και πατήστε Συνέχεια.

Σημείωση: Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας πατώντας στο Αίτημα λήψης.

9. Πατήστε ξανά την επιλογή Continue αφού διαβάσετε τις αναφερόμενες συνέπειες.

10. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

11. Πάλι, πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Αυτό θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας προσωρινά για 30 ημέρες. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά. Ας μάθουμε τώρα πώς να ανακτήσετε έναν παλιό ή παραβιασμένο λογαριασμό Musically.

Πώς να διαγράψετε έναν παλιό μουσικό λογαριασμό χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Όλοι οι λογαριασμοί Musically μεταφέρονται στην εφαρμογή TikTok και είναι λογαριασμοί TikTok τώρα. Έτσι, δεν μπορείτε να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό Musically ακόμα και αν εγκαταστήσετε την παλιά έκδοση του Musically. Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok χωρίς κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να εξετάσετε την ακόλουθη μέθοδο.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος θα λειτουργεί μόνο σε εκείνες τις χώρες όπου είναι ενεργή η εφαρμογή TikTok.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου βοήθειας TikTok.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού κάτω από τις ρυθμίσεις λογαριασμού και απορρήτου.

3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακαλώ στείλτε μια αναφορά εδώ.

4. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα επιθυμητά στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας TikTok και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα ακόλουθα στοιχεία.

  • Επιλέξτε Γενική ερώτηση λογαριασμού στην ενότητα Θέμα.
  • Επιλέξτε Άλλο στην ενότητα Πείτε μας περισσότερα.
  • Στο Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; πλαίσιο, πληκτρολογήστε Διαγραφή λογαριασμού TikTok/musically χωρίς κωδικό πρόσβασης.

5. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να χακάρετε λογαριασμούς Musically, να τους ανακτήσετε και να τους διαγράψετε με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.