Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero

Η ηλεκτρονική μάθηση έχει γίνει αναπόφευκτη στη σύγχρονη εποχή. Με τις βελτιώσεις στην τεχνολογία, έχει γίνει ακόμα πιο εύκολο να μαθαίνεις διαδικτυακά. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες που βοηθούν εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικά μαθήματα. Μια τέτοια πλατφόρμα είναι το Course Hero, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές για μαθήματα της επιλογής τους. Είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε συνδρομές. Έτσι, οι δωρεάν χρήστες έχουν πρόσβαση σε περιορισμένο υλικό. Αυτό μπορεί να εμποδίσει τους μαθητές να αποκτήσουν πλήρες περιεχόμενο, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται πώς να αποκτήσουν δωρεάν δοκιμή του Course Hero. Αν είστε κάποιος που αναρωτιέται για το ίδιο, τότε σας καλύψαμε με τον τέλειο οδηγό μας. Στο σημερινό έγγραφο, θα καλύψουμε οτιδήποτε είναι σημαντικό σχετικά με τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero και πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα. Λοιπόν, ας αρχίσουμε να γνωρίζουμε για το Course Hero λίγο περισσότερα.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero

Το Course Hero, που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια αμερικανική διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που παρέχει μαθήματα σπουδών για συγκεκριμένα μαθήματα.

  • Παρέχει πρόσβαση σε παλιές σημειώσεις, τεστ, απαντήσεις, προβλήματα και οτιδήποτε σημαντικό σχετίζεται με ένα μάθημα.
  • Οι μαθητές μπορούν να ζητήσουν από τους καθηγητές εξατομικευμένη βοήθεια για την εργασία στο σπίτι στην πλατφόρμα.
  • Οι μαθητές μπορούν επίσης να μοιραστούν τους πόρους μελέτης τους για να βοηθήσουν άλλους.
  • Παρέχει πάνω από 60 εκατομμύρια πόρους μελέτης για συγκεκριμένο μάθημα.
  • Είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero.
  • Η κατανόηση των βιβλίων είναι ευκολότερη με λεπτομερή βίντεο που σχετίζονται με το μάθημα, περιλήψεις κεφαλαίων και γραφήματα.
  • Παρέχονται επίσης κουίζ ειδικά για το μάθημα για να βοηθήσουν τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις και να αξιολογηθούν.

  • Μεγάλη πρωτοβουλία για φοιτητές που χρειάζονται επιπλέον υλικό για να σπουδάσουν.

Συνδρομή Ήρωα μαθήματος

Όπως αναφέρεται από Ήρωας του μαθήματος, η πλατφόρμα δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, επομένως η δωρεάν λήψη του Course Hero μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Αλλά αυτό δεν σας αφήνει χωρίς επιλογή. Ενώ υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε πρακτικό προηγμένο υλικό Course Hero που θα αποκαλύψουμε αργότερα, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε τη Συνδρομή Course Hero. Η πλατφόρμα διευκόλυνε τους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για ένταξη με τα τρία διαφορετικά προγράμματά της: Μηνιαίο πρόγραμμα, Τριμηνιαίο Πρόγραμμα και Ετήσιο Πρόγραμμα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα σχέδια του Course Hero λεπτομερώς:

1. Μηνιαίο Πρόγραμμα

  • Το μηνιαίο πρόγραμμα κοστίζει περίπου 39,95 USD ανά μήνα.
  • Όπως είναι σαφές από το όνομά του, οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο υλικό για ένα μήνα.
  • Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, οι μαθητές μπορούν να συμβουλευτούν έως και 10 ερωτήσεις καθηγητή.
  • Οι μαθητές θα χρεώνονται 39,95 USD μετά από κάθε μήνα.

2. Τριμηνιαίο Πρόγραμμα

  • Το τριμηνιαίο πρόγραμμα κοστίζει περίπου 19,95 USD ανά μήνα.
  • Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υλικό του Course Hero για τρεις μήνες.
  • Οι μαθητές μπορούν να συμβουλευτούν έως και 20 ερωτήσεις καθηγητή.
  • Οι φοιτητές θα χρεωθούν 59,85 USD μετά από τρεις μήνες.

3. Ετήσιο Πρόγραμμα

  • Το ετήσιο πρόγραμμα κοστίζει 9,95 USD ανά μήνα.
  • Οι μαθητές έχουν 12 μήνες πρόσβαση σε προηγμένο υλικό για το Course Hero.
  • Οι μαθητές μπορούν να συμβουλευτούν έως και 40 ερωτήσεις καθηγητή.
  • Οι μαθητές θα χρεώνονται 119,40 USD μετά από κάθε έτος.

Τα προγράμματα συνδρομής συνεχίζουν να ανανεώνονται από την πιστωτική σας κάρτα, εκτός εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή. Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια μέλους, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υλικό εξετάσεων, σημειώσεις, ερωτήσεις για το σπίτι, εργασίες, οδηγούς μελέτης και βοήθεια από ειδικούς καθηγητές. Το Course Hero παρέχει πρόσβαση στον ιστότοπο σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά ως εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση των μαθητών.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του Course Hero χωρίς πιστωτική κάρτα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, παρόλο που το Course Hero δεν παρέχει καμία δωρεάν δοκιμή στους χρήστες του, μπορείτε ακόμα να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε περιορισμένο υλικό στο Course Hero. Αυτό είναι δυνατό μέσω πολλαπλών μεθόδων που θα ξεδιπλώσουμε στις επόμενες παραγράφους. Αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να λάβετε μονάδες κατάργησης θολώματος, καθιστώντας δυνατό να ξεκλειδώσετε έγγραφα, υλικό, ερωτήσεις και απαντήσεις του Ήρωα μαθημάτων.

Μέθοδος 1: Μεταφόρτωση υλικού στο Course Hero

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero είναι να ανεβάσετε το υλικό και τα πρωτότυπα έγγραφά σας χωρίς λογοκλοπή στην πλατφόρμα. Δείτε μερικά από τα σημαντικά σημεία που αναφέρονται παρακάτω και θα σας βοηθήσουν να μάθετε καλύτερα πώς να ανεβάσετε υλικό στο Course Hero:

  • Πριν από τη μεταφόρτωση, βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφα έχουν τη σωστή μορφή και τον κατάλληλο τίτλο.
  • Τα έγγραφα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας.
  • Το υλικό που θα μεταφορτωθεί μπορεί να περιλαμβάνει δοκίμια, σημειώσεις διαλέξεων, ερωτήσεις τεστ μαθημάτων και άλλο σχετικό υλικό. Για να ανεβάσετε το έγγραφο,

1. Συνδεθείτε στο Ήρωας του μαθήματος και ανοίξτε τη σελίδα μεταφορτώσεων.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα μεταφορτώσεις, σύρετε ή αποθέστε τα έγγραφα και κάντε κλικ στο Προσθήκη εγγράφων.

3. Για κάθε 10 μεταφορτώσεις στον ιστότοπο, μπορείτε να ξεθολώσετε 5 έγγραφα της επιλογής σας.

4. Συνήθως χρειάζονται περίπου 1-3 ώρες ή έως και 3 ημέρες για να αντικατοπτριστεί το πιστωτικό σκορ στον λογαριασμό σας.

5. Κάθε φορά που το μεταφορτωμένο έγγραφό σας λαμβάνει 5 μεταφορτώσεις ή 5 “μου αρέσει”, θα λαμβάνετε 1 πίστωση θαμπώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε το έγγραφο της επιλογής σας.

Μέθοδος 2: Κουίζ τον εαυτό σας

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του Course Hero χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για αυτό είναι να δημιουργήσετε ερωτήσεις και να επιλέξετε την επιλογή Quiz Yourself. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ενός κουίζ που βοηθάει τους μαθητές. Πριν επιχειρήσετε το κουίζ, μπορείτε να ελέγξετε τους κανόνες που παρέχονται από το Course Hero. Αυτή η αξιολόγηση όταν σε αντάλλαγμα λαμβάνει καλά σχόλια από άλλους χρήστες, μπορείτε να λάβετε δωρεάν πιστώσεις. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Course Hero και μεταβείτε στην ενότητα ξεκλείδωτων εγγράφων.

2. Εκεί, επιλέξτε Quiz Yourself.

3. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να δημιουργήσετε την πρώτη σας ερώτηση.

4. Ο New Course Hero μπορεί να λάβει μια μοναδική προσφορά 3 για να ξεκλειδώσει μονάδες κάνοντας μια ερώτηση.

Μέθοδος 3: Βαθμολογήστε και αξιολογήστε το υλικό άλλων χρηστών

Ο επόμενος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή του Course Hero χωρίς πιστωτική κάρτα είναι να αξιολογήσετε και να ελέγξετε το υλικό άλλων χρηστών που έχουν ανεβάσει τα έγγραφά τους στο Course Hero. Η αξιολόγηση του περιεχομένου άλλων χρηστών μπορεί να σας εξασφαλίσει 1 πίστωση κατάργησης θολώματος για 5 αξιολογήσεις ή κριτικές. Μπορείτε να λάβετε την πίστωση στον λογαριασμό σας εντός μίας ώρας από την αξιολόγηση ή τον έλεγχο των εγγράφων.

Μέθοδος 4: Ανατρέξτε στους φίλους σας

Η παραπομπή της υπηρεσίας Course Hero στους φίλους σας και η πρόσκλησή τους να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα μπορεί να σας ωφελήσει και να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο Course Hero. Εάν θέλετε να βοηθήσετε και τους φίλους σας, τότε τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να τους παραπέμψετε στο Course Hero, το οποίο μπορεί επίσης να τους φέρει έκπτωση 20% κατά την εγγραφή. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους σας με τη βοήθεια των σημείων που αναφέρονται παρακάτω:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ανοίξτε το Course Hero σελίδα παραπομπών.

2. Μεταβείτε στην ενότητα Κοινή χρήση και επιλέξτε μια μέθοδο που θέλετε να μοιραστείτε.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

4. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση στα social με την επιλογή που δίνεται παρακάτω.

5. Για κάθε άτομο που συμμετέχει, θα λάβετε 8 ερωτήσεις καθηγητή.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Αξίζει το Course Hero τη συνδρομή;

Απ. Ναι, το Course Hero αξίζει τη συνδρομή, ειδικά για φοιτητές. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια πόρους μελέτης, ερωτήσεις για το σπίτι και πολλά άλλα. Η υπηρεσία παρέχει επίσης έμπειρους δασκάλους με βοήθεια 24/7, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές με συμβουλές και αμφιβολίες.

Ε2. Πώς μπορώ να ξεκλειδώσω το Course Hero χωρίς να το πληρώσω;

Απ. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Course Hero χωρίς να το πληρώσετε ανεβάζοντας τις σημειώσεις και τα έγγραφά σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει πίστωση μέσα σε λίγες ώρες ή 3 ημέρες. Αυτή η πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απεμπλοκή υλικού στο Course Hero.

Ε3. Μπορώ να αποκτήσω το Course Hero δωρεάν εάν είμαι δάσκαλος;

Απ. Ναι, οι δάσκαλοι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τις υπηρεσίες του Course Hero. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Q4. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Course Hero;

Απ. Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Course Hero ανά πάσα στιγμή. Θα ήταν καλύτερο να το κάνατε πριν ανανεωθεί η συνδρομή σας. Εάν έχετε ήδη χρεωθεί για ανανέωση, μπορείτε να στείλετε αίτημα για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Q5. Μπορώ να κερδίσω στο Course Hero;

Απ. Ναι, μπορείτε να κερδίσετε στην πλατφόρμα με το να γίνετε δάσκαλος. Οι δάσκαλοι βγάζουν κατά μέσο όρο 500 $ την εβδομάδα βοηθώντας τους μαθητές να μάθουν για το Course Hero.

***

Το Course Hero είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους μαθητές να βιώσουν το καλύτερο περιβάλλον διαδικτυακής μάθησης. Όχι μόνο μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άπειρο υλικό για συγκεκριμένο μάθημα, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν απάντηση στις αμφιβολίες τους από ειδικούς καθηγητές. Το να έχετε πρόσβαση στη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή του Course Hero είναι ευλογία. Ελπίζουμε ότι ο γιατρός μας ήταν χρήσιμος για να σας καθοδηγήσει σχετικά με όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό στο Course Hero. Εάν έχετε περισσότερες προτάσεις ή απορίες να ρωτήσετε, αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή eharmony