Πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit χωρίς το όνομα χρήστη του

Το Reddit είναι ένας ιστότοπος συγκέντρωσης ειδήσεων που ιδρύθηκε το 2005. Το Reddit είναι βασικά ένας ιστότοπος συζήτησης όπου οι χρήστες υποβάλλουν περιεχόμενο με τη μορφή συνδέσμων, εικόνων, βίντεο, αναρτήσεων ή κειμένου. Αυτό το περιεχόμενο ψηφίζεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω από άλλους χρήστες του ιστότοπου, το οποίο γίνεται έτσι trend στο Reddit. Αυτός ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής για το περιεχόμενό του και τις ειδήσεις κοινωνικής δικτύωσης που φτάνουν στους ανθρώπους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, το να βρεις κάποιον στο Reddit δεν είναι τόσο εύκολο όσο είναι να βρεις δημοφιλείς ειδήσεις. Ειδικά αν δεν γνωρίζετε το όνομα του ατόμου, γίνεται μάλλον πιο δύσκολο να το βρείτε. Εάν είστε κάποιος που αγωνίζεται να μάθει πώς να βρει κάποιον στο Reddit χωρίς το όνομα χρήστη του, τότε έχετε φτάσει σε μια τέλεια σελίδα. Στον σημερινό οδηγό, θα ανακαλύψουμε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Reddit μέσω email, να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit και επίσης να βρείτε τους φίλους μου στο Reddit. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το να γνωρίζουμε τα πάντα για το Reddit και να βρίσκουμε άτομα σε αυτό.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit χωρίς το όνομα χρήστη του

Το Reddit, με έδρα την Αμερική, είναι ένας ιστότοπος συγκέντρωσης ειδήσεων κοινωνικής δικτύωσης που πραγματοποιεί συζητήσεις.

  • Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν νέα, εικόνες, σχόλια και συνδέσμους στην πλατφόρμα.
  • Τα νήματα συζήτησης με την άποψη διαφορετικών ανθρώπων έχουν αυτό που το έκανε μια κοινωνικά αναγνωρισμένη πλατφόρμα.

  • Είναι επίσης δημοφιλές λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται τις πραγματικές τους απόψεις στο Reddit περισσότερο από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook και το Instagram.
  • Το να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit είναι εξίσου εύκολο όπως και να αφεθείτε στο νήμα ειδήσεων στην πλατφόρμα.

Αν και είναι εύκολο να βρείτε έναν χρήστη του Reddit με το όνομά του, είναι εξίσου δύσκολο να το κάνετε χωρίς καμία πληροφορία για το όνομά του. Η εύρεση ενός χρήστη χωρίς το όνομά του μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές, επειδή τα ονόματα χρήστη είναι αυτά που διευκολύνουν τους χρήστες να συνδεθούν με άλλους Redditor. Ωστόσο, έχουμε συγκεντρώσει δύο διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit χωρίς το όνομα χρήστη του.

Η πρώτη περιλαμβάνει την Google στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε ξανά με έναν χαμένο φίλο του Reddit χρησιμοποιώντας τις παλιές αναρτήσεις ή τα σχόλιά του ως χείρα βοηθείας. Το άλλο περιλαμβάνει τη χρήση εργαλείων αναζήτησης ατόμων που μπορούν να σας δώσουν όλες τις λεπτομέρειες για ένα άτομο που προσπαθείτε να βρείτε.

Μέθοδος 1: Αναζήτηση στο Google

Το Google είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, δεν είναι μόνο μια μηχανή αναζήτησης, αλλά βοηθά επίσης στην εύρεση ατόμων σε πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε το άτομό σας στο Reddit:

1. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης της Google για να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη, παλιά σχόλια ή ακόμα και παλιές αναρτήσεις.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε site:www.reddit.com αφού εισαγάγετε ένα όνομα, όνομα χρήστη ή ανάρτηση και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Τώρα, μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ Reddit που προσπαθούσατε να βρείτε.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία αναζήτησης ατόμων

Μια άλλη μέθοδος που είναι εξίσου αποτελεσματική αλλά λιγότερο χρονοβόρα περιλαμβάνει τη χρήση εργαλείων αναζήτησης ατόμων για την εύρεση ενός χρήστη στο Reddit. Τα εργαλεία αναζήτησης ατόμων είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την εύρεση όλων των πληροφοριών για κάποιον που προσπαθείτε να εντοπίσετε. Αυτά τα εργαλεία είναι πολύ ακριβή και εύχρηστα. Με τις ελάχιστες απαιτήσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία τέτοιων εργαλείων, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές λεπτομέρειες για ένα άτομο. Καθώς υπάρχουν πολλά εργαλεία στο Διαδίκτυο, μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς χρησιμοποιώντας τον χρήσιμο οδηγό μας, τους Top 10 Best People Search Websites, ο οποίος αναφέρει όλες τις δυνατότητες των εργαλείων αναζήτησης αυτών των ατόμων όπως Spokeo, Truthfinder, Intelius, Instant Checkmate και άλλα .

Γιατί πρέπει να βρείτε κάποιον στο Reddit μέσω email;

Η εύρεση κάποιου στο Reddit χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη ή το email του είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το άτομο και να είστε μέρος της κοινωνικής του ζωής στο Reddit. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από την εύρεση κάποιου στην πλατφόρμα, μερικοί από αυτούς παρατίθενται παρακάτω:

  • Ένας από τους κύριους λόγους για να βρείτε έναν χρήστη του Reddit είναι να καθορίσετε εάν είναι παρόντες στην πλατφόρμα. Αυτό βοηθά στη δήλωση της παρουσίας του ατόμου σε αυτόν τον διάσημο ιστότοπο συζητήσεων και επίσης στην επικοινωνία μαζί του.
  • Μπορείτε επίσης να μάθετε πολλά για ένα άτομο από τις συνομιλίες του στο Reddit και τον τύπο των ομάδων συζήτησης.
  • Το Reddit είναι επίσης ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να γνωρίζετε εντελώς ένα άτομο, κάτι που κατά κάποιο τρόπο δεν είναι δυνατό με άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit μέσω email

Για να απαντήσετε ευθέως σε αυτήν την ερώτηση, δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Reddit με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Ακόμα κι αν ο λογαριασμός ενός χρήστη είναι συνδεδεμένος με το Reddit, το Reddit δεν παρέχει δυνατότητα εύρεσης λογαριασμού με τη βοήθεια email. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα άτομο χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη του στο Reddit. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το όνομα στο Google για να βρείτε άλλα κοινωνικά σημεία όπου βρίσκεται το άτομο.

Πώς να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit

Παρόλο που η γνώση της πραγματικής ταυτότητας ενός ατόμου στο Reddit είναι δύσκολη υπόθεση, μπορείτε να βρείτε έναν χρήστη στο Reddit με μερικά κόλπα. Οι παρακάτω αναφερόμενοι τρόποι θα σας επιτρέψουν να βρείτε τους φίλους μου στο θέμα Reddit:

Μέθοδος 1: Αναζήτηση με όνομα χρήστη

Η πρώτη και η πιο βασική μέθοδος που πρέπει να δοκιμάσετε για να βρείτε κάποιον στο Reddit είναι να αναζητήσετε το άτομο με το όνομα χρήστη του. Στους περισσότερους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν παρόμοια ονόματα χρήστη, επομένως, εάν γνωρίζετε το όνομά τους σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, το πιθανότερο είναι ότι έχουν το ίδιο και στο Reddit. Επομένως, απλώς εισαγάγετε το όνομα χρήστη στη γραμμή αναζήτησης του Reddit ή κάντε πιθανές παραλλαγές ονομάτων χρήστη και δοκιμάστε τα.

1. Ανοίξτε το Reddit ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που θέλετε να βρείτε σε αυτήν.

3. Τώρα, ελέγξτε τα αποτελέσματα του ονόματος χρήστη και κάντε κλικ σε αυτό που προσπαθείτε να βρείτε.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση URL προφίλ

Η επόμενη μέθοδος που είναι και πάλι πολύ εύκολη και βολική είναι να χρησιμοποιήσω απλώς τη διεύθυνση URL του προφίλ για να βρω τους φίλους μου στο Reddit. Εάν έχετε το ακριβές όνομα χρήστη του ατόμου, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το προφίλ του στο Reddit πολύ εύκολα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση URL του προφίλ για να βρείτε ένα άτομο:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης (π.χ. Google Chrome) στο σύστημά σας.

2. Εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης.

reddit.com/user/username

Σημείωση: Εισαγάγετε το όνομα στη θέση του ονόματος χρήστη στη συγκεκριμένη διεύθυνση URL του προφίλ.

3. Τώρα, πατήστε το πλήκτρο Enter για να φτάσετε στο προφίλ του ατόμου.

4. Αφού ανοίξετε το προφίλ του ατόμου στο Reddit, θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό των σχολίων του και θα μπορείτε επίσης να του στείλετε ένα άμεσο μήνυμα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Οι χρήστες του Reddit διατηρούν την ταυτότητά τους ανώνυμη;

Απ. Στο Reddit, οι χρήστες δεν καλούνται να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στα προφίλ τους ή στο περιεχόμενο που ανεβάζουν. Επομένως, οι χρήστες του Reddit μπορούν να επιλέξουν να είναι ανώνυμοι αν θέλουν.

Ε2. Μπορεί κάποιος να σας βρει εύκολα στο Reddit;

Απ. Όχι, μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Reddit μόνο εάν έχετε πληροφορίες σχετικά με το όνομα χρήστη ή το περιεχόμενό του στην πλατφόρμα. Καθώς δεν είναι υποχρεωτικό για τους χρήστες να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο Reddit, μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο να αναζητήσουν κάποιον εκεί.

Ε3. Πώς μπορώ να προσκαλέσω κάποιον στο Reddit;

Απ. Κάνοντας κλικ στο προφίλ χρήστη σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα hovercard του προφίλ στην οποία υπάρχει η επιλογή πρόσκλησης στην κοινότητα. Μπορείτε να στείλετε αυτήν την πρόσκληση στο άτομο της επιλογής σας.

Q4. Είναι χρήσιμη η χρήση του αναγνωριστικού email ενός ατόμου για την εύρεση του στο Reddit;

Απ. Όχι, όπως εξηγήθηκε προηγουμένως στο έγγραφο, η χρήση του αναγνωριστικού email ενός ατόμου δεν βοηθά με κανέναν τρόπο για την εύρεση του στο Reddit. Το Reddit δεν διαθέτει καμία δυνατότητα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση email για να βρείτε ένα άτομο. Ακόμη και με την εισαγωγή της διεύθυνσης email στη γραμμή αναζήτησης στο Reddit, δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα.

Q5. Είναι δυνατόν να αναζητήσετε αναρτήσεις ή σχόλια κάποιου στο Reddit;

Απ. Ναι, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις ή τα σχόλια κάποιου στο Reddit. Η επιλογή σύνθετης αναζήτησης του Reddit το επιτρέπει χρησιμοποιώντας αυτήν την παράμετρο αναζήτησης, συγγραφέας: [username].

***

Ενώ το Reddit είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα κοινωνικής σύνδεσης, ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να παραμείνουν ανώνυμοι και να διατηρήσουν το απόρρητό τους. Επομένως, μερικές φορές μπορεί να γίνει δύσκολο να βρείτε έναν συγκεκριμένο χρήστη του Reddit που αναζητάτε. Σε περίπτωση που ήταν μια δύσκολη εργασία για εσάς, ελπίζουμε ότι ο γιατρός μας σας βοήθησε με αυτό. Εάν ο οδηγός μας ήταν οξυδερκής στο πώς να βρείτε κάποιον στο Reddit χωρίς πρόβλημα με το όνομα χρήστη για εσάς, ενημερώστε μας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τις προτάσεις και τις απορίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify με το Siri στο iPhone