Πώς να αποκτήσετε ένα μπλε τικ στο Instagram και να προχωρήσετε προς το αστέρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το μπλε τσιμπούρι ήταν κάποτε πολυπόθητο να είναι σύμβολο κύρους και πρωτοτυπίας, καθώς μόνο εταιρείες και διάσημες προσωπικότητες επιτρέπονταν στο blue tick club του Meta. Τώρα, από τον Φεβρουάριο του 2023, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το μπλε τικ σε τιμή συνδρομής! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε ένα μπλε τικ στο Instagram και πώς θα σας βοηθήσει ψηφιακά η κίνηση.

Θυμάστε όταν το να βρείτε κάποιον που έμοιαζε όπως εσείς ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία; Σήμερα, το να σκοντάφτεις στο διαδικτυακό σου doppelganger μπορεί να είναι φρικτό για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο – κλοπή ταυτότητας. Το πρόβλημα είναι πραγματικό και τρομακτικό. Επιπλέον, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να το διορθώσουν προσθέτοντας νέες λειτουργίες για να διατηρήσουν την ταυτότητά μας ασφαλή.

Κάπως έτσι, ένας από τους πρωτοπόρους, το Instagram, πρόσθεσε την έννοια της επαλήθευσης προφίλ το 2014. Ωστόσο, το Twitter εισήγαγε την έννοια του μπλε τικ ή της επαλήθευσης προφίλ το 2009. Δεδομένου ότι αυτό το άρθρο βασίζεται στο Instagram, πρόκειται να λάβουμε μια Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε ένα μπλε τικ στο Instagram,

Επιτρέψτε μου να σας σοκάρω με το γεγονός ότι το Instagram έχει περισσότερους από 1,6 δισεκατομμύρια λογαριασμούς μέχρι τον Απρίλιο του 2023. Φανταστείτε λοιπόν πόσο δύσκολο θα ήταν για κάποιον διάσημο να εξασφαλίσει την ταυτότητά του. Τότε δημιουργήθηκε το μπλε τικ για να διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν διάσημους και γνήσιους λογαριασμούς. Κυρίως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτοί οι επαληθευμένοι χρήστες είναι διασημότητες, δημόσια πρόσωπα, επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες.

Σημασία του Instagram Blue Tick;

Το μπλε τικ έχει και άλλα συνώνυμα, όπως μπλε σήμα ή επαληθευμένο σήμα Instagram. Επιπλέον, το μπλε τικ δεν είναι απλώς ένα τυχαίο τικ που εμφανίζεται στο προφίλ σας. Είναι μια απόδειξη νομιμότητας, δημοτικότητας και διαδικτυακής φήμης. Ένα είδος προστασίας της επωνυμίας. Το μπλε τικ εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του λογαριασμού στις αναζητήσεις και κάθε φορά που ο κάτοχος του λογαριασμού Instagram σχολιάζει αναρτήσεις.

Σαφώς, η αναγνώριση του χρήστη ως επίσημου προφίλ είναι η κύρια λειτουργία του σήματος. Επειδή σταματά την πλαστοπροσωπία και την κλοπή ταυτότητας, η επαλήθευση του Instagram είναι διαθέσιμη μόνο σε εκείνα τα άτομα ή τις επιχειρήσεις που είναι είτε διάσημοι είτε αυτοί που έχουν την κατάλληλη απόδειξη ταυτότητας (το μπλε τικ επί πληρωμή)

Το Instagram παρέχει έναν έλεγχο επαλήθευσης για λογαριασμούς που αντιπροσωπεύουν γνωστές εταιρείες και παράγοντες επιρροής όταν υπάρχει υψηλός κίνδυνος πλαστοπροσωπίας του λογαριασμού. Αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες του Instagram να συναλλάσσονται με πραγματικές επιχειρήσεις και άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εστίασης στο Instagram

Το 2018, το Instagram άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να ζητούν επαλήθευση. Επιπλέον, εάν ένας λογαριασμός έχει μπλε σημάδι, αυτό σημαίνει ότι το Instagram έχει διασταυρώσει χειροκίνητα το προφίλ και τα στοιχεία των χρηστών. Αυτή είναι μια άλλη από τις μεθόδους του Instagram για να βοηθήσει στην προστασία του απορρήτου των χρηστών του.

Το Instagram λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες όταν αποφασίζει εάν θα παράσχει ή όχι το επαληθευμένο μπλε τικ όταν κάποιος το ζητήσει. Εάν υπάρχει σημαντική πιθανότητα να γίνει πλαστοπροσωπία των λογαριασμών, αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που λαμβάνουν υπόψη.

Για να πληρούν τα κριτήρια για την επαλήθευση μπλε τσιμπούρι, τα άτομα πρέπει να είναι δημόσια πρόσωπα, όπως επωνυμίες, διασημότητες ή παράγοντες επιρροής. Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη μέθοδος για να πάρετε ένα μπλε τικ είναι να πληρώσετε. Αλλά υπάρχει μια σύλληψη εδώ. Δεν θα λάβετε μπλε τικ μόνο πληρώνοντας. Πρέπει επίσης να υποβάλετε κάποια έγγραφα για να αποδείξετε την ταυτότητά σας.

Πλεονεκτήματα

Η απόκτηση του επαληθευμένου αυτοκόλλητου από το Instagram έχει διάφορα πλεονεκτήματα, μερικά από τα οποία αναφέρονται παρακάτω:

  • Το τικ στο Instagram καθιστά ευκολότερο να τραβήξετε την προσοχή στην αποκλειστικότητα της επωνυμίας σας.
  • Είναι μια απλή προσέγγιση για να βελτιώσετε την ανάπτυξη του Instagram, να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας και να αυξήσετε την προβολή της επωνυμίας σας.
  • Η επαλήθευση αυξάνει τον επαγγελματισμό του διαδικτυακού προφίλ μιας εταιρείας ή μιας επιρροής, δημιουργώντας έτσι πρόσθετες συνεργασίες και επιχειρηματικές προοπτικές.
  • Το Instagram μπορεί να προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών σε ορισμένους επαληθευμένους χρήστες, επιτρέποντας την ταχύτερη επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τους λογαριασμούς.
  • Το μπλε σημάδι επιλογής βοηθά στην αποτροπή άλλων από το να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας για να διαπράξουν απάτη, εμποδίζοντας τους άλλους να προσποιηθούν ότι είστε εσείς και προστατεύοντας το απόρρητό σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, η προσθήκη αυτού του απλού μπλε τικ στο προφίλ σας στο Instagram μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις προσπάθειές σας να αυξήσετε την αναγνώριση της επωνυμίας σας και να αναπτύξετε που ακολουθείτε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Τώρα που είδαμε το πλεονέκτημα, ας ρίξουμε μια ματιά

Αιρετότητα

#1. Πραγματικός

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επαλήθευση, ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να είναι συνδεδεμένος με ένα πραγματικό πρόσωπο, μια γνωστή προσωπικότητα ή μια αναγνωρισμένη εταιρεία ή οντότητα. Εάν είστε κάποιος που προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, τότε σας έχω άσχημα νέα. Δεν θα μπορείτε να πάρετε ένα μπλε τικ.

#2. Πρωτότυπο

Το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μόνο έναν επαληθευμένο λογαριασμό κάθε φορά. Πρέπει, επομένως, να επιλέξετε τον κύριο λογαριασμό για να υποβληθείτε στη διαδικασία επαλήθευσης εάν έχετε πολλούς εταιρικούς λογαριασμούς. Ή μπορείτε να διαγράψετε τους λογαριασμούς Instagram που είναι περιττοί.

#3. Δημόσιο Προφίλ

Δεν μπορείτε να έχετε το ιδιωτικό σας προφίλ στο Instagram, καθώς το σήμα Instagram είναι μόνο για δημόσια πρόσωπα και διασημότητες.

#4. Πλήρης

Η απαίτηση αναφέρει ότι πρέπει να έχει μια φωτογραφία προφίλ, ένα βιογραφικό και τουλάχιστον μία ανάρτηση στο Instagram στη ροή. Όταν ζητάτε επαλήθευση, ο λογαριασμός πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

  Hyperlapse Record Time Lapse Video & Share στο Facebook και το Instagram

#5. Αξιοσημείωτος

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επαλήθευση, ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να είναι συνδεδεμένος με μια γνωστή επωνυμία ή άτομο, να έχει πολλές αναζητήσεις ή να κάνει συχνές εμφανίσεις ειδήσεων.

Μαζί με τις παραπάνω απαιτήσεις, πρέπει επίσης να συμφωνήσετε με τις απαιτήσεις του Instagram Όροι χρήσης και τις Οδηγίες κοινότητας της πλατφόρμας. Αυτό υποδηλώνει ότι εάν είχατε αποκλειστεί στο παρελθόν λόγω παραβίασης αυτών των οδηγιών, είναι απίθανο να εγκριθεί το επαληθευμένο προφίλ σας.

Πώς να λάβετε επαλήθευση στο Instagram;

Η πρώτη και πιο σημαντική προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να ξοδεύετε 8 $ το μήνα για να αποκτήσετε έναν Επαληθευμένο Λογαριασμό.

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  • Μόλις μπείτε στο προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το κουμπί “Μενού” που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία, μετά πατήστε το εικονίδιο για “Ρυθμίσεις” και πατήστε “Κέντρο λογαριασμού”

  • Πατήστε “Meta Verified”, που βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος
  • Πληρώστε το ποσό και συμπληρώστε την αίτηση
  • Πατήστε «Αποστολή» όταν ολοκληρώσετε την αίτησή σας

Και συγχαρητήρια, το κάνατε. η διαδικασία επαλήθευσης είναι καθ’ οδόν!

Λάθη που πρέπει να αποφεύγετε στο Instagram

  • Μην χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τρίτων για να αυξήσετε τους ακόλουθους. Εάν θέλετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φημισμένα εργαλεία μάρκετινγκ.
  • Μην προσθέτετε συνδέσμους στο βιογραφικό σας σε άλλα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μην δίνετε ψευδείς πληροφορίες.
  • Μην παραβιάζετε τους κανόνες και τις πολιτικές του Instagram.
  • Αν και το να είστε γνήσιοι και να έχετε πρωτότυπο, ουσιαστικό περιεχόμενο κάνει τη διαφορά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία ανάλυσης Instagram για να παρακολουθείτε την επιτυχία των καμπανιών σας.

    Πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες επαλήθευσης;

    Το Instagram ξεκαθαρίζει ότι ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας πληροί τις απαιτήσεις για επαλήθευση, δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι θα λάβετε το μπλε σημάδι επιλογής. Είναι καλή ιδέα να εφαρμόσετε τις παρακάτω συμβουλές για να δώσετε στον εαυτό σας τις καλύτερες πιθανότητες να γίνει αποδεκτός:

    #1. Συμπληρώστε το βιογραφικό σας

    Ένα πλήρες προφίλ είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που εξετάζει το Instagram όταν αποφασίζει εάν θα επαληθεύσει ή όχι τον λογαριασμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει το βιογραφικό που περιέχει όλα τα απαραίτητα δεδομένα.

    Χρησιμοποιήστε ένα Instagram Bio Generator ή λάβετε βοήθεια από κάποιο AI για να δημιουργήσετε το ιδανικό βιογραφικό για ένα ξεχωριστό και ειδικό προφίλ. Ή αν δεν είστε πολύ καλοί με τα λόγια, υπάρχουν πολλές καλές επαγγελματικές βιογεννήτριες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

    #2. Γίνετε ειδησεογραφικοί

    Ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι αξιοσημείωτος για να πληροί τις θεμελιώδεις απαιτήσεις του Instagram για επαλήθευση. Η λήψη του ονόματός σας στις ειδήσεις είναι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό. Για να εμφανιστεί το όνομά σας στα μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να στείλετε δελτία τύπου και ένα κιτ πολυμέσων.

    Για ακόμη μεγαλύτερη έκθεση, μπορείτε να συνδεθείτε με τοπικά μέσα ενημέρωσης και άλλες σημαντικές εκδόσεις.

      Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

    #3. Βελτιώστε την Παρουσία σας στο Διαδίκτυο

    Εργαστείτε για να βελτιώσετε την παρουσία σας στον ιστό για να κάνετε την αναζήτηση πιο δυνατή. Μειώνει τις πιθανότητές σας να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας εάν το όνομά σας εμφανίζεται μόνο στο Instagram.

    Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως το Thrive Themes για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας και άλλων λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο και να γίνετε πιο εμφανείς στις αναζητήσεις στον ιστό. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε ως επισκέπτης σε ταινίες και podcast καθώς και να γράφετε άρθρα ως επισκέπτης για άλλους αξιόπιστους ιστότοπους.

    Είναι καλή ιδέα να συνδεθείτε με όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν στο LinkedIn, επειδή είναι ένα τόσο κρίσιμο επαγγελματικό δίκτυο. Όταν το κάνετε αυτό, μπορεί να είστε σε θέση να συνδεθείτε με αυτά τα άτομα και να εξατομικεύσετε την καμπάνια προβολής σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από αυτά τα πρότυπα μηνυμάτων LinkedIn, καθώς και εκμεταλλευόμενοι την αύξηση του δικτύου με ομάδες LinkedIn.

    #4. Αυξήστε τους ακόλουθούς σας στο Instagram

    Σύμφωνα με πολλούς επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η απόκτηση ενός λογαριασμού επαληθευμένου από το Instagram απαιτεί συγκεκριμένο αριθμό ακολούθων. Ωστόσο, το Instagram δεν το έχει επαληθεύσει ή διευκρινίσει.

    Αν και δεν υπάρχει υποχρεωτική ανάγκη για επαλήθευση στο Instagram, το να έχετε περισσότερους ακόλουθους σας δίνει ένα πιο αναγνωρίσιμο προφίλ. Εάν θέλετε να λάβετε το μπλε επιταγή στο Instagram, πρέπει να συνεχίσετε να αυξάνετε την απήχησή σας και να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας.

    #5. Δημοσιεύστε τακτικά

    Οι απαιτήσεις ορίζουν ότι χρειάζεται να ληφθεί υπόψη μόνο μία ανάρτηση για την επαλήθευση της μπλε επιταγής, αλλά θεωρητικά, θα πρέπει να σταματήσετε να υποβάλετε αίτηση μέχρι να αποκτήσετε ένα πιο εδραιωμένο προφίλ στο Instagram.

    Χρειάζεστε έναν ενεργό λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους, εάν θέλετε να είστε γνωστοί στο διαδίκτυο. Αυτό είναι μια ουσιαστική ένδειξη της αξίας σας και θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να γίνετε αποδεκτοί.

    Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία από καρουζέλ, εικόνες, βίντεο, τροχούς και ιστορίες Instagram για να αλλάξετε τους τύπους των αναρτήσεων που δημοσιεύετε. Μπορείτε να αυξήσετε την εμβέλεια των αναρτήσεών σας συμπεριλαμβάνοντας trending hashtags.

    #6. Αύξηση της δέσμευσης

    Η συμμετοχή με τους ακόλουθούς σας θα βελτιώσει επίσης τις πιθανότητές σας να λάβετε το μπλε σήμα του Instagram. Η πλειονότητα των πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης βλέπουν τα ποσοστά αλληλεπίδρασης ως ισχυρό δείκτη ότι είναι αληθινά.

    Για να βλέπουν άλλοι χρήστες αναρτήσεις από καταναλωτές που χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, το Instagram συμβουλεύει να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να επισημάνουν την επωνυμία σας στις φωτογραφίες τους. Χρησιμοποιήστε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ιστορίας του Instagram, όπως δημοσκοπήσεις και ερωτήσεις και απαντήσεις, για να δελεάσετε τους οπαδούς σας να αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό σας πιο συχνά.

    Ετυμηγορία του συγγραφέα

    Υπάρχουν πλεονεκτήματα για να γίνεις χρήστης επαληθευμένος από το Instagram. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για έγκριση, ώστε να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν το μπλε σημάδι επιλογής δίπλα στο όνομά σας στο Instagram.

    Λάβετε υπόψη ότι επικεντρώνοντας στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, σαγηνευτικό περιεχόμενο που θα λατρέψει και θα εκτιμήσει το κοινό σας, μπορείτε να επιτύχετε φανταστικά επιτεύγματα στην πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το αν λάβετε την μπλε επιταγή ή όχι.

    Στη συνέχεια, μάθετε πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram για μια πιο καθαρή και πιο προσαρμοσμένη ροή.