Πώς να αποκτήσετε έναν μήνα δωρεάν Discord Nitro με το Opera GX

Βασικά Takeaways

  • Το Opera GX προσφέρει δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του Discord Nitro στους χρήστες του έως τον Ιούνιο του 2024.
  • Για να αποκτήσουν τη δωρεάν δοκιμή, οι χρήστες του Opera GX πρέπει να κατεβάσουν το πρόγραμμα περιήγησης, να επισκεφτούν την προωθητική σελίδα Discord Nitro του Opera GX και να συνδέσουν τον λογαριασμό τους Discord.
  • Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις, όπως να μην έχετε ενεργή συνδρομή Nitro τους τελευταίους 12 μήνες και να ακυρώσετε τη δοκιμή πριν από το όριο των 30 ημερών για να αποφύγετε τη χρέωση 9,99 $/μήνα.

Το Opera GX, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εστιάζεται στα παιχνίδια, ξεκίνησε μια συναρπαστική συνεργασία με το Discord, προσφέροντας στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του Discord Nitro.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Discord στο Xbox

Η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και υπάρχουν ορισμένοι όροι και προϋποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη, αλλά αξίζει να το ελέγξετε για να αποκτήσετε ένα μήνα δωρεάν Discord Nitro.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Discord Nitro με το Opera GX

Η απόκτηση του Discord Nitro ενός μήνα μέσω του Opera GX είναι αρκετά απλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Εκτόξευση Opera GX.
  • Επισκεφθείτε το Opera GX’s Διαφημιστική σελίδα Discord Nitro.
  • Πατήστε το ΑΞΙΩΣΗ ΤΩΡΑ! κουμπί για ανακατεύθυνση στον ιστότοπο Discord.
  • Συνδέστε τον λογαριασμό σας Discord με το Opera GX για να υποβάλετε αίτηση για την προσφορά.
  • Λάβετε υπόψη ότι αυτή η προώθηση είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Opera GX. Δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα προώθησης από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για παράδειγμα, προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στη σελίδα προώθησης μέσω του Microsoft Edge, αλλά το CLAIM NOW! Το κουμπί είναι γκρι και δεν είναι προσβάσιμο:

      Πώς να προσθέσετε, να διαχειριστείτε και να διαγράψετε ρόλους στο Discord

    Όροι και προϋποθέσεις για δωρεάν λήψη Discord Nitro

    Αυτή η ειδική προσφορά είναι σαν μια δωρεάν δοκιμή Nitro. πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μια επιλογή πληρωμής για να εγγραφείτε.

  • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με τον οποίο θέλετε να προχωρήσετε.
  • Αφού συμπληρώσετε τα δεδομένα, πατήστε Get Nitro Monthly.
  • Απολαύστε τη χρήση του Discord Nitro.
  • Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη δωρεάν προώθηση Discord Nitro προτού αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν:

    • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για χρήστες χωρίς ενεργή συνδρομή Nitro τους τελευταίους 12 μήνες.
    • Θα χρειαστεί να παρουσιάσετε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής κατά την εγγραφή σας. Για το λόγο αυτό, ένα μικρό χρηματικό ποσό (0,99 $) θα παρακρατηθεί και θα επιστραφεί σε εσάς. Αυτό είναι για λόγους επαλήθευσης.
    • Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή 30 ημερών, η συνδρομή Nitro θα μετατραπεί σε μηνιαία επαναλαμβανόμενη συνδρομή Nitro.
    • Για να αποτρέψετε το Discord να σας χρεώσει το τέλος 9,99 $/μήνα, θα πρέπει να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας πριν από το όριο των 30 ημερών.
      Τι σημαίνει η κατάσταση αδράνειας στο Discord;

    Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 16 Ιουλίου 2024, 23:59 ET.

    Οφέλη του Discord Nitro έναντι του κανονικού Discord

    Η δωρεάν έκδοση του Discord προσφέρει περισσότερα από αρκετά για τον μέσο χρήστη. Ωστόσο, το Nitro φέρνει πολλά προνόμια που κάνουν την εμπειρία Discord πολύ πιο ευχάριστη.

    Για αρχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα emoji, αυτοκόλλητα και soundboards σε συμβατές πλατφόρμες και διακομιστές. Το Nitro σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε την οθόνη σας σε υψηλές αναλύσεις (1080p 60FPS), κάτι που είναι εξαιρετικό για streamers, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση σε βελτιωμένα εργαλεία εξατομίκευσης προφίλ, όπως προσαρμοσμένα banner Discord.

    Άλλα εύχρηστα προνόμια Discord Nitro περιλαμβάνουν περισσότερη πρόσβαση διακομιστή (έως 200 διακομιστές), διευρυμένα όρια ανταλλαγής μηνυμάτων (έως 4.000 χαρακτήρες) και περισσότερες σούπερ αντιδράσεις για χρήση στη συνομιλία. Σημειώστε ότι το Discord Nitro διαφέρει από το Discord Nitro Classic, με το Discord Nitro να λαμβάνει περισσότερα προνόμια.

    Αυτή η συνεργασία μεταξύ του Opera GX και του Discord είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους παίκτες να πάρουν έναν δωρεάν μήνα Discord Nitro και να ζήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η premium βαθμίδα του.