Τι σημαίνει η κατάσταση αδράνειας στο Discord;

Το Discord είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των μελών της.

Σας επιτρέπει να μιλάτε μέσω κειμένου, φωνής, καθώς και βίντεο και να διατηρείτε επαφή με τους φίλους σας. Κυκλοφόρησε το 2015. Αρχικά κυκλοφόρησε ως πλατφόρμα επικοινωνίας για διαδικτυακούς παίκτες. Αυτό έκανε τους παίκτες να συνδέονται μέσω συνομιλιών, φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων με άλλους παίκτες ενώ παίζουν.

Τώρα με τον καιρό, η εφαρμογή του Discord έχει ξεπεράσει αυτό το όριο να περιορίζεται μόνο στους παίκτες. Άτομα με οποιοδήποτε είδος ενδιαφέροντος χρησιμοποιούν το Discord για επικοινωνία. Η δημοτικότητα αυτής της πλατφόρμας έχει επίσης προσελκύσει διάφορες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν τις κοινότητές τους.

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν κοινότητες Discord για να προσφέρουν στους θαυμαστές, τους οπαδούς ή τους συνδρομητές τους ένα κοινό μέρος επικοινωνίας. Ενώνοντας τη βάση των οπαδών τους, γίνεται εύκολη η προώθηση των προσφορών τους, οι τελευταίες ανακοινώσεις, τα νέα προϊόντα κ.λπ.

Το Discord γίνεται η κύρια επιλογή των επιχειρήσεων όταν σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τις κοινότητές τους. Οι κοινότητες στο Discord ονομάζονται διακομιστές.

Ήταν δημοφιλές μεταξύ των παικτών από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, αλλά η φήμη του έφτασε και εκτός gaming.

Ο λόγος της δημοτικότητάς του είναι η δυνατότητα δημιουργίας διακομιστών με λειτουργίες κειμένου και φωνής χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Βοηθά τις επιχειρήσεις και τους παράγοντες επιρροής να κρατούν οργανωμένες και ενοποιημένες τις κοινότητες των θαυμαστών, των οπαδών ή των συνδρομητών τους. Αυτό τελικά καθιστά βολικό όταν θέλουν να ανακοινώσουν κάτι που προορίζεται για ολόκληρο το κοινό τους.

  Πώς να διαγράψετε αρχεία προσωρινής μνήμης Discord σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Το Discord ας ενοποιήσει επίσης τις συνομιλίες ή τα σχόλια στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να εμποδίζουμε τους ανεπιθύμητους να κυριαρχούν στη συνομιλία.

Επιπλέον, οι συνεχείς ενημερώσεις του κάνουν επίσης αυτή την πλατφόρμα πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Η ομάδα ανάπτυξής της αποδέχεται τις πολύτιμες ιδέες της κοινότητάς της.

Discord Κοινό

Το Discord έχει περισσότερους από 150 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες και σχεδόν 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς. Οι περισσότεροι από τους χρήστες του Discord είναι παίκτες, λάτρεις των κρυπτονομισμάτων και λάτρεις του NFT. Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος του κοινού της αποτελείται επίσης από επαγγελματίες επιρροές, bloggers, YouTubers και τηλεοπτικές εκπομπές. Μοιράζονται τον ίδιο στόχο να φέρουν την κοινότητά τους σε ένα ενιαίο μέρος όπου μπορούν να τα διαχειριστούν όλα μαζί.

Ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Discord για να κάνουν τις ομάδες τους να συνεργάζονται.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το Discord λατρεύεται από το ενήλικο κοινό σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.

Ως επιχείρηση, επηρεαστής, παίκτης ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να δημιουργήσετε την κοινότητα ή τον διακομιστή σας στο Discord με την εγγραφή σας. Αφού δημιουργήσετε την κοινότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε κανάλια εντός αυτής της κοινότητας.

Ένα κανάλι είναι ένα είδος χώρου που δημιουργείτε για να επιτρέπετε στα μέλη του διακομιστή σας να επικοινωνούν μέσα και γύρω. Για παράδειγμα, θέλετε οι πελάτες σας να μιλούν περισσότερο για ένα συγκεκριμένο θέμα, ας πούμε για κατοικίδια. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι στην κοινότητά σας Discord και σε αυτό το κανάλι, οι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν για πράγματα που αφορούν κατοικίδια. Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά κανάλια ανάλογα με την ανάγκη ή την επιθυμία σας.

  Πώς να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κορώνας στο Discord

Μόλις η κοινότητά σας είναι ενεργή, πρέπει να αναθέσετε έναν υπεύθυνο ρόλο σε ένα από τα μέλη της κοινότητας. Αυτή η ευθύνη ορίζεται ως Discord Mod ή Moderator. Ένα Discord mod είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι οδηγίες της κοινότητας. Ένα mod διασφαλίζει επίσης ότι όλα τα μέλη βοηθούν στην καλή επικοινωνία αντί να είναι προσβλητικά ή καταχρηστικά. Σημαντικές πληροφορίες μεταφέρονται επίσης μέσω Mods στην κοινότητα.

Διαφορετικές καταστάσεις κατάστασης στο Discord

Όπως κάθε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή πλατφόρμα επικοινωνίας, το Discord έχει διαφορετικές καταστάσεις κατάστασης που μπορείτε να ορίσετε για το προφίλ σας. Αυτές οι καταστάσεις κατάστασης σάς δίνουν την επιλογή να εξατομικεύσετε τον λογαριασμό σας Discord.

Υπάρχουν 4 προκαθορισμένες λειτουργίες κατάστασης στο Discord που είναι:

  • Online: Υποδεικνύει ότι είστε ενεργοί και έτοιμοι να παίξετε και να συνομιλήσετε.
  • Idle: Υποδεικνύει ότι δεν είστε διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή.
  • Μην ενοχλείτε: Αυτή η λειτουργία θέτει σε σίγαση τις ειδοποιήσεις σας και δείχνει τη μη διαθεσιμότητα σας σε άλλους.
  • Invisible: Αυτή η λειτουργία δεν ενημερώνει τους άλλους όταν είστε συνδεδεμένοι. Ωστόσο, ορίζοντας την κατάστασή σας αόρατη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discord ως συνήθως.

Εκτός από αυτές τις προκαθορισμένες επιλογές, μια άλλη επιλογή είναι “Ορισμός προσαρμοσμένης κατάστασης”. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την εξατομικευμένη κατάστασή σας χρησιμοποιώντας κείμενο, emoji ή συνδυασμό.

Κατάσταση αδράνειας στο Discord

Η κατάσταση αδράνειας υποδηλώνει ότι έχετε το Discord ανοιχτό στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στο κινητό σας αλλά δεν χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα. Σημαίνει ότι δεν έχετε αποσυνδεθεί από το Discord. Ίσως γνωρίζετε τον όρο “Μακριά από το πληκτρολόγιο” (AFK). Η κατάσταση αδράνειας αντιπροσωπεύει το ίδιο πράγμα.

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Discord Push to Talk σε Mac

Τις περισσότερες φορές, το Discord εμφανίζει αυτόματα μια κατάσταση αδράνειας καθώς εντοπίζει αδράνεια για λίγα λεπτά. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ορίσετε την κατάστασή σας ως αδράνεια με μη αυτόματο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, η κατάστασή σας θα εμφανίζεται σε αδράνεια, ακόμα κι αν είστε ενεργοί αυτήν τη στιγμή. Ας εξερευνήσουμε τα βήματα για τη μη αυτόματη ρύθμιση αυτής της λειτουργίας κατάστασης.

Πώς να ρυθμίσετε την κατάσταση σε αδράνεια στο Discord για επιφάνεια εργασίας;

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στην επιφάνεια εργασίας σας.

Βήμα 2. Στην κάτω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης του Discord, θα δείτε το εικονίδιο του προφίλ σας. Κάντε κλικ σε αυτό.

Βήμα 3. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού με όλες τις επιλογές κατάστασης. Επιλέξτε την επιλογή Idle από τη λίστα.

Το προφίλ σας Discord θα έχει πλέον την κατάσταση ως Ανενεργό.

Πώς να ρυθμίσετε την κατάσταση σε αδράνεια στο Discord για κινητά;

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και πατήστε στο εικονίδιο προφίλ που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 2. Αυτό θα ανοίξει την ενότητα ρυθμίσεων χρήστη. Πατήστε στην πρώτη επιλογή, η οποία είναι “Ορισμός κατάστασης”.

Βήμα 3. Θα εμφανιστεί η λίστα με τις διάφορες λειτουργίες κατάστασης. Επιλέξτε την επιλογή “Αδράνεια”.

Βήμα 4. Αυτό θα ορίσει τη λειτουργία κατάστασής σας ως αδράνεια.

συμπέρασμα

Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε την κατάσταση Discord σε αδράνεια τόσο σε εφαρμογές για κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα και μπορείτε να το πετύχετε γρήγορα σε δευτερόλεπτα.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε το voicemod στο Discord.