Πώς να αποκλείσετε τον αριθμό από κλήσεις και γραπτά μηνύματα στο T-Mobile

Η εφαρμογή T-Mobile σάς επιτρέπει να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας άμεσα, να παρακολουθείτε τα δεδομένα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, να ψωνίζετε για τα νεότερα gadget και πολλά άλλα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό της T-Mobile οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα. Το T-Mobile έχει διευκολύνει τη διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων, κάτι που συχνά αναζητά ο χρήστης στις εφαρμογές για κινητά. Εάν θέλετε να αποκλείσετε έναν αριθμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή T-Mobile και δεν βρίσκετε βήματα που να το εξηγούν, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας δείξει πώς να αποκλείσετε τον αριθμό του T-Mobile από κλήσεις και μηνύματα.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκλείσετε τον αριθμό από κλήσεις και γραπτά μηνύματα στο T-Mobile

Μπορείτε να αποκλείσετε οποιονδήποτε αριθμό από το να σας καλεί και να σας στέλνει μηνύματα στη συσκευή σας Android ή iPhone από την εφαρμογή Μηνύματα ή Ρυθμίσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο λεπτομερώς αργότερα σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ιστορικό παραγγελιών του Amazon

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και τις ίδιες εφαρμογές συστήματος, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Ορισμένα από τα βήματα από αυτό το άρθρο εκτελέστηκαν σε τηλέφωνο Android Xiaomi που βασίζεται στο MIUI 11, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

Μπορώ να αποκλείσω έναν αριθμό μέσω της T-Mobile; Μπορείτε να αποκλείσετε έναν αριθμό από τη λήψη μηνυμάτων;

Ναι, μπορείτε να αποκλείσετε έναν αριθμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή T-Mobile ώστε να μην σας καλεί ή να σας στέλνει μηνύματα. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Αποκλεισμός μηνυμάτων του T-Mobile, μπορείτε να αποκλείσετε ανεπιθύμητα μηνύματα, αλλά δεν μπορείτε να αποκλείσετε πολλούς άλλους χρήστες από τη λήψη μηνυμάτων.

Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρετε έναν αριθμό στο T-Mobile;

Όταν αποκλείετε έναν αριθμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή T-Mobile, ο αποκλεισμένος χρήστης μπορεί να καλέσει τον αριθμό σας. Αλλά αντί να λάβετε μια κλήση, θα πάει κατευθείαν στον αυτόματο τηλεφωνητή σας και θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει σχετικά. Όταν η T-Mobile αποκλείει τον αριθμό κλήσης και αποστολής μηνυμάτων, δεν θα λαμβάνετε καμία ειδοποίηση.

Πώς μπορώ να αποκλείσω τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου; Πώς μπορώ να σταματήσω τα αυτόκλητα μηνύματα κειμένου;

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τον εντοπισμό των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και την αντιμετώπισή τους, σύμφωνα με την T-Mobile. Μερικές από αυτές παρατίθενται παρακάτω:

  • Τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου (SMS) είναι τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου που μπορεί να λαμβάνετε, συχνά από επιχειρήσεις, ειδησεογραφικούς οργανισμούς, τράπεζες, εστιατόρια κ.λπ. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα ανεπιθύμητα μηνύματα SMS δεν πρέπει να συγχέονται με σύντομους κωδικούς αυτοεξυπηρέτησης, όπως ο Σύντομοι κωδικοί για κινητά που χρησιμοποιούνται για να ενημερώνουν τους χρήστες σχετικά με τους λογαριασμούς τους.
  • Οι αποστολείς των μηνυμάτων από 3700 έως 4299 και 9701 έως 9901 είναι συχνά πάροχοι υπηρεσιών email. Τα μηνύματα μπορούν επίσης να αποστέλλονται μέσω MMS, το οποίο θα εμφανίζει τη διεύθυνση email του αποστολέα. Μεταβαίνοντας στον ιστότοπο για την προώθηση ή το ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα συνδρομής.
  • Τα μηνύματα κειμένου θα πρέπει να απαντώνται με STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE ή QUIT.
  • Εάν δεν γνωρίζετε ποιος έστειλε το μήνυμα ή δεν υπάρχει επιλογή εξαίρεσης, μην απαντήσετε. Μπορεί να λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση εάν εξαιρεθείτε, επιβεβαιώνοντας την απόφασή σας.
  • Μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο του αρχικού μηνύματος στο 7726 εάν περιέχει ανεπιθύμητο περιεχόμενο και η T-Mobile θα σας απαντήσει με ένα κείμενο επιβεβαίωσης.
  Πώς να διαγράψετε άλμπουμ φωτογραφιών σε iPhone, iPad και Mac

Πώς αποκλείετε έναν αριθμό που σας έχει στείλει μήνυμα; Πώς αποκλείετε έναν αριθμό ώστε να μην σας στέλνει μηνύματα στο T-Mobile;

Μπορείτε να αποκλείσετε έναν αριθμό χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αποκλεισμός μηνυμάτων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκλείσετε τον επιθυμητό αριθμό από το να σας στέλνει μηνύματα κειμένου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στο τηλέφωνό σας Android.

2. Πατήστε για να επιλέξετε το επιθυμητό μήνυμα από τη λίστα.

3. Πατήστε στο Όνομα του αποστολέα από την κορυφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε Αποκλεισμός.

5. Τέλος, πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αποκλεισμού.

Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό μου στην T-Mobile;

Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τα δωρεάν μέτρα προστασίας από απάτη που παρέχονται από την T-Mobile με την εφαρμογή T-Mobile Scam Shield. Για να αποκλείσετε τον αριθμό του T-Mobile από κλήσεις και γραπτά μηνύματα, δοκιμάστε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές:

  • Ενεργοποιήστε το Scam Block και το Caller ID
  • Δείτε τις κλήσεις που η T-Mobile έχει απορρίψει για λογαριασμό σας
  • Καταργήστε την επισήμανση των κλήσεων ως αγαπημένων
  • Αναφέρετε κλήσεις που πιστεύετε ότι είναι απάτες
  Αγαπητέ προγραμματιστή, Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα αγοράσω την εφαρμογή σας

Πώς μπορώ να αναφέρω ανεπιθύμητο κείμενο στην T-Mobile;

Μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο του αρχικού μηνύματος στο 7726 εάν περιέχει ανεπιθύμητο περιεχόμενο και η T-Mobile θα σας απαντήσει με ένα κείμενο επιβεβαίωσης ότι το Κέντρο Ασφαλείας το αναλύει. Μπορείτε ακόμη να αποκλείσετε τον επιθυμητό αριθμό από την κλήση και την αποστολή μηνυμάτων στο T-Mobile.

Πώς μπορώ να αποκλείσω ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone μου;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκλείσετε μηνύματα στο iPhone σας:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone σας και μετά στα Μηνύματα.

2. Πατήστε Αποκλεισμένες επαφές.

3. Πατήστε Προσθήκη νέου… και εισαγάγετε τον επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να αποκλείσετε.

4. Τέλος, πατήστε Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Πώς μπορώ να αποκλείσω τα μηνύματα κειμένου στο iPhone μου χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Μπορείτε ακόμα να αποκλείσετε μηνύματα σε ένα iPhone ακόμα κι αν δεν έχετε αριθμό τηλεφώνου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο μήνυμα που θέλετε να αποκλείσετε.

3. Πατήστε στο όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου από την κορυφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε στην επιλογή πληροφοριών.

5. Πατήστε Αποκλεισμός αυτού του καλούντος.

6. Πατήστε Αποκλεισμός επαφής στο αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone από τις επαφές;

Για να αποκλείσετε έναν αριθμό τηλεφώνου από την κλήση και την αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο iPhone από τις επαφές, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Σημείωση: Οι ακόλουθες μέθοδοι δοκιμάστηκαν στο iPhone 11, έκδοση 15.5.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε στο Τηλέφωνο.

2. Πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμένες επαφές.

3. Στην ενότητα Αποκλεισμένες επαφές, πατήστε στην επιλογή Προσθήκη νέου….

4. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα επαφής που θέλετε να αποκλείσετε και, στη συνέχεια, προσθέστε τον στη λίστα αποκλεισμένων αριθμών.

Πώς μπορώ να αποκλείσω αριθμούς που δεν βρίσκονται στις επαφές στο iPhone;

Για να αποκλείσετε αριθμούς που δεν υπάρχουν στις επαφές σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Οι ακόλουθες μέθοδοι δοκιμάστηκαν στο iPhone 11, έκδοση 15.5.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Πατήστε στο Τηλέφωνο > Αποκλεισμένες επαφές.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη νέου… όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Εισαγάγετε τον επιθυμητό αριθμό τηλεφώνου για να τον προσθέσετε στη λίστα αποκλεισμένων αριθμών.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς η T-Mobile αποκλείει τον αριθμό κλήσης και αποστολής μηνυμάτων. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.