Πώς να αποθηκεύσετε άρθρα από τη ροή σας στο LinkedIn


Το LinkedIn δεν είναι πολύ γνωστό ως πλατφόρμα δημοσίευσης, παρόλο που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν άρθρα. Η λειτουργία εισήχθη αρχικά στους επηρεαστές του LinkedIn, αλλά τελικά κυκλοφόρησε σε όλους τους χρήστες. Επιπλέον, οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι προωθούν επίσης το περιεχόμενό τους στο LinkedIn. Μπορείτε να εγγραφείτε σε περιοχές ενδιαφέροντος και να προβάλλετε τακτικά δημοφιλείς αναρτήσεις. Το LinkedIn κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα «Αποθήκευση» που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αναρτήσεις για ανάγνωση αργότερα. Είναι διαθέσιμο μόνο σε εφαρμογές iOS και Android και όχι στη διεπαφή ιστού. Ετσι δουλευει.

  Πώς να επισημάνετε και να σχολιάσετε αρχεία PDF στο iPad σας

Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn και πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή σας. Τα άρθρα που μπορούν να αποθηκευτούν έχουν ένα εικονίδιο σελιδοδείκτη δίπλα στον τίτλο. Πατήστε το και θα γίνει μπλε για να υποδείξει ότι το άρθρο έχει αποθηκευτεί. Θα δείτε επίσης μια ειδοποίηση banner στο επάνω μέρος που επιβεβαιώνει ότι το άρθρο έχει αποθηκευτεί.

Για να διαβάσετε τα άρθρα, μεταβείτε στην καρτέλα “Εγώ”. Κάτω από τις βασικές πληροφορίες του προφίλ σας και τις πρόσφατες προβολές προφίλ, υπάρχει μια κάρτα που υποδεικνύει τα αποθηκευμένα στοιχεία σας. Τα αποθηκευμένα στοιχεία εμφανίζονται σε μια προβολή λίστας όταν τα πατήσετε.

  Πώς να κατεβάσετε τα email του Microsoft Outlook

Τα αποθηκευμένα στοιχεία δεν ταξινομούνται κατά ημερομηνία ούτε είναι με αλφαβητική σειρά. Τα άρθρα εμφανίζονται ως κάτι περισσότερο από μια πολύ μεγάλη λίστα στοιχείων που έχετε αποθηκεύσει χωρίς δυνατότητα αναζήτησης για να μιλήσετε.

Η δυνατότητα είναι βασική και αν τη συγκρίνετε με τη λειτουργία Αποθήκευση του Facebook, φαίνεται σχεδόν πειραματική. Αυτό δεν σημαίνει ότι η δυνατότητα δεν είναι χρήσιμη. Αντίθετα, το LinkedIn έχει μεγάλη ανάγκη από έναν τρόπο να παρακολουθεί τις αναρτήσεις και τα άρθρα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα επισκέπτονται ξανά πιο εύκολα. Το LinkedIn δεν είναι όπως το Facebook όπου θυμάστε τα ονόματα όλων στο δίκτυό σας και η δυνατότητα αναζήτησης δεν επεκτείνεται σε αναρτήσεις και ενημερώσεις που γίνονται από άτομα στο δίκτυό σας.

  Πώς να μετράτε τις ημέρες μεταξύ δύο ημερομηνιών στα Φύλλα Google

Μια δυνατότητα αποθήκευσης χρειαζόταν πολύ στο LinkedIn, αλλά η εφαρμογή είναι κακή και την καθιστά ελάχιστη χρήση.