Πώς να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech

Με τις νέες τεχνολογίες και ενημερώσεις, όλοι επιθυμούν να έχουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των πάντων. Η ζωή μας γίνεται πολύ πιο εύκολη κάθε μέρα με τις αυξανόμενες τεχνολογικές εξελίξεις. Η κατοχή υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή είναι βασική προϋπόθεση σήμερα. Και τα πληκτρολόγια Logitech είναι αρκετά δημοφιλή σήμερα λόγω των ελκυστικών σχεδίων και των φορητών χαρακτηριστικών τους. Αυτό το άρθρο αφορά το πώς να εργαστείτε με πληκτρολόγια Logitech και να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech. Επίσης, ας μάθουμε γιατί οι αριθμοί σας δεν λειτουργούν στο πληκτρολόγιο Logitech και πώς να διατηρείτε το Num Lock μόνιμα ενεργοποιημένο στο πληκτρολόγιο Logitech. Έτσι, αυτός ο οδηγός σχετικά με το πώς να απενεργοποιήσετε το Num Lock στο πληκτρολόγιό σας θα σας κάνει να καταλάβετε ότι προχωράτε με την τεχνολογία και τον κόσμο των ασύρματων συσκευών.

Πώς να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που δείχνουν πώς να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών του πληκτρολογίου Logitech λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Num Lock στο πληκτρολόγιό σας;

Ας δούμε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Num Lock στο πληκτρολόγιό σας:

  • Εάν το πληκτρολόγιό σας διαθέτει το αποκλειστικό κουμπί Num Lock, μπορείτε να το πατήσετε για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Num Lock.
  • Ωστόσο, εάν το πληκτρολόγιό σας μοιράζεται τη λειτουργία Num Lock με άλλο πλήκτρο, όπως με το πλήκτρο Insert ή F12, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο Fn με τον συνδυασμό αυτού του πλήκτρου Num Lock για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Num Lock.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε περισσότερους τρόπους για να απενεργοποιήσετε το κλειδί κλειδώματος αριθμών πληκτρολογίου Logitech.

Γιατί απενεργοποιείται το Num Lock;

Εάν το πλήκτρο Numlock απενεργοποιείται συνεχώς, μπορεί να οφείλεται στο ότι πρέπει να έχετε επανεκκινήσει τη συσκευή που έχει απενεργοποιήσει το Num Lock από προεπιλογή. Εάν ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος και ενεργός σε μια εικονική μηχανή, η επανεκκίνηση του μηχανήματος θα απενεργοποιήσει το κλειδί Num Lock από προεπιλογή. Η επανασύνδεση στο μηχάνημα έχει ως αποτέλεσμα το κλειδί Num Lock να ενεργοποιείται μόνο εάν έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιείται ενώ το προφίλ χρήστη ήταν ενεργό.

Γιατί δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε αριθμούς στο πληκτρολόγιό σας;

Εάν το πλήκτρο Num Lock είναι απενεργοποιημένο, τα αριθμητικά πλήκτρα στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου σας δεν θα λειτουργήσουν. Μόνο εάν το πλήκτρο Num Lock είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε αριθμούς από το αριθμητικό πληκτρολόγιο της δεξιάς πλευράς.

  40 χρόνια μετά, το «Pac-Man» εξακολουθεί να αιχμαλωτίζει τις καρδιές μας

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock στο πληκτρολόγιό σας;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πλήκτρο Num Lock στο πληκτρολόγιό σας χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πλήκτρων Fn + NumLock/NumLk.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν το NumLock είναι ενεργοποιημένο;

Για να μάθετε εάν το πλήκτρο Num Lock είναι ενεργοποιημένο ή όχι, μπορείτε:

1. Πατήστε οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο από το αριθμητικό πληκτρολόγιο της δεξιάς πλευράς.

2Α. Εάν ο αριθμός πληκτρολογηθεί στην οθόνη, το Num Lock είναι ενεργοποιημένο.

2Β. Αλλά αν μετακινηθεί ο κέρσορας, το Num Lock είναι απενεργοποιημένο.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνιμα το NumLock;

Δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος να διατηρήσετε το Num Lock μόνιμα ενεργοποιημένο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων.

1. Πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε regedit στο δεδομένο πεδίο και πατήστε Enter.

3. Κάντε κλικ στο OK και πλοηγηθείτε στην ακόλουθη διαδρομή στον Επεξεργαστή Μητρώου:

ComputerHKEY_USERS.DEFAULTControl PanelKeyboard

4. Ορίστε την τιμή των InitialKeyboardIndicators σε 2 για να ενεργοποιήσετε το Num Lock στη συσκευή σας.

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε μόνιμα το Num Lock στο πληκτρολόγιο Logitech;

Πραγματικά δεν μπορείτε να διατηρήσετε μόνιμα το Num Lock, καθώς μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας, το Num Lock απενεργοποιείται από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να διατηρήσετε το Num Lock ενεργοποιημένο μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση της συσκευής σας.

  Τι είναι το Google JAX; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock στη Logitech;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε το Num Lock Πληκτρολόγιο Logitech:

  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock στο πληκτρολόγιο Logitech πατώντας το πλήκτρο Num Lock από τη δεξιά πλευρά, πάνω από το Numpad.
  • Εάν η λειτουργία Num Lock είναι κοινόχρηστη με άλλο πλήκτρο, πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Fn + Num Lock για να την ενεργοποιήσετε.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το NumLock σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K580;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock στο Logitech Wireless Keyboard K580 με τη βοήθεια του πλήκτρου Num Lock που υπάρχει πάνω από το Numpad και εκτός από το πλήκτρο backspace. Πατώντας αυτό το πλήκτρο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Num Lock στη συσκευή σας.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα συνδυασμού Fn + Num Lock εάν η λειτουργία Num Lock είναι κοινόχρηστη με άλλο πλήκτρο.

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech;

Για να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών του πληκτρολογίου Logitech, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας τα πλήκτρα Windows + R μαζί.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε regedit και πατήστε το πλήκτρο Enter.

3. Κάντε κλικ στο OK.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή στον Επεξεργαστή Μητρώου:

ComputerHKEY_USERS.DEFAULTControl PanelKeyboard

5. Ορίστε την τιμή των InitialKeyboardIndicators σε 0 για να απενεργοποιήσετε το Num lock στη συσκευή σας.

Γιατί οι αριθμοί σας δεν λειτουργούν στο πληκτρολόγιο Logitech;

Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα αριθμητικά πλήκτρα δεν λειτουργούν στο πληκτρολόγιό σας Logitech:

  • Τα αριθμητικά πλήκτρα στο πληκτρολόγιο είναι κατεστραμμένα
  • Απενεργοποιημένο κλειδί Num Lock
  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης πληκτρολογίου

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα αριθμών πληκτρολογίου Logitech και να διατηρήσετε μόνιμα ενεργοποιημένο το Num Lock στο πληκτρολόγιο Logitech. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.