Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης

Είναι σχεδόν αδύνατο να ζεις χωρίς email. Τα περισσότερα πράγματα έχουν μετακινηθεί στο διαδίκτυο και σχεδόν κάθε φόρμα που συμπληρώνετε ζητά το email σας. Για εφαρμογές ή υπηρεσίες όπως το Google Drive που χρησιμοποιείτε συχνά, η κοινή χρήση του email σας δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Για υπηρεσίες που δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε συχνά, η παροχή της κύριας διεύθυνσης email σας ανοίγει σε περιττά μηνύματα.

Διεύθυνση email μιας χρήσης

Μια διεύθυνση email μιας χρήσης είναι ένα email που είναι ενεργό για σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email από και προς αυτήν τη διεύθυνση. Όταν δεν το χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να το διαγράψετε. Αυτό σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία προσωρινά, αλλά να μην έχετε email από αυτήν να γεμίζουν τα κύρια εισερχόμενά σας.

  Πώς να προετοιμαστείτε για το Halloween στο "Animal Crossing: New Horizons"

Λάβετε διεύθυνση email μιας χρήσης

Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που προσφέρουν διεύθυνση email μιας χρήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να δημιουργήσετε ένα email και να το χρησιμοποιήσετε όπου χρειάζεται.

Temp Mailo: Temp Mailo προσφέρει μόνο ένα email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε. Δεν σας δίνει εισερχόμενα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα. Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση τυχόν κωδικών επαλήθευσης ή συνδέσμων που αποστέλλονται σε αυτήν τη διεύθυνση.

Ταχυδρομείο 10 λεπτών: Ταχυδρομείο 10 λεπτών προσφέρει μια διεύθυνση email που λήγει μετά από δέκα λεπτά, ωστόσο, σας δίνει επίσης ένα inbox. Είναι νομάρχης για να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία που θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε το email σας ή να σας στείλετε έναν κωδικό επαλήθευσης. Εάν χρειάζεστε τη διεύθυνση για περισσότερα από δέκα λεπτά, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερο χρόνο.

  Πώς να επαναφέρετε την εικόνα προβολής στην Αναζήτηση εικόνων Google

Maildrop: Maildrop σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο email, δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομά σας ώστε το email να φαίνεται «πραγματικό». Λαμβάνετε εισερχόμενα και δεν λήγουν στη διεύθυνση email. Τα εισερχόμενά σας μπορούν να χωρέσουν δέκα μηνύματα και όχι περισσότερα.

Δημιουργήστε ένα εναλλακτικό email

Αν δεν ξέρετε πόσο καιρό θα χρειαστείτε ένα email «μιας χρήσης» ή δεν εμπιστεύεστε τις υπηρεσίες που το παρέχουν, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό email και να το χρησιμοποιήσετε για «άχρηστα». Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα δεύτερο email Gmail ή email Protonmail. Χρησιμοποιήστε το όποτε δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πραγματική ή την κύρια διεύθυνση email σας.

  Πώς να βγάζετε πάντα ευκρινείς φωτογραφίες

Θα μπορείτε να ανακτάτε μηνύματα όποτε θέλετε.

Χρησιμοποιήστε το iCloud+

Εάν διαθέτετε iPhone, μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή στο iCloud+. Εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο στο cloud, η υπηρεσία θα ενεργοποιήσει την επιλογή «Απόκρυψη του email μου» στην εφαρμογή Mail στο stock. Αντ’ αυτού, μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα προσωρινό email στο Mail. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσάς να αποφασίσετε να διαγράψετε το προσωρινό email.

Η ανάρτηση Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης εμφανίστηκε πρώτα στο wdzwdz.