Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από το σχέδιο της Verizon

Η Verizon είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα για τηλέφωνα και ασύρματα προγράμματα. Ήταν πάντα δημοφιλές με τις συναρπαστικές προσφορές και τα οικονομικά του σχέδια. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να αναστείλετε τις γραμμές σας με την υποστηρικτική και ευέλικτη εξυπηρέτηση πελατών της Verizon. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε αν κοστίζει η κατάργηση μιας γραμμής από τη Verizon. Έχουμε επίσης συζητήσει εάν μπορείτε να καταργήσετε τον εαυτό σας από το οικογενειακό πρόγραμμα της Verizon και πώς μπορείτε να καταργήσετε μια γραμμή από το Verizon Online. Ας μάθουμε περισσότερα για τη Verizon και ας βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη μας με την τεχνολογία.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από το σχέδιο της Verizon

Θα μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε μια γραμμή από το σχέδιο Verizon σας περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  8 πιο κοινές απάτες κρυπτονομισμάτων και πώς να τις αποφύγετε

Μπορείτε να αποσύρετε τον εαυτό σας από το πρόγραμμα τηλεφώνου κάποιου;

Ναι, μπορούμε να καταργήσουμε τους εαυτούς μας από το τηλεφωνικό πρόγραμμα, αλλά μόνο εάν ο κάτοχος του λογαριασμού ζητήσει την υπηρεσία. Δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το σχέδιο μέχρι να διαγραφεί όλο το υπόλοιπο που έχει απομείνει που σχετίζεται με τη γραμμή σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, μπορείτε να διαχωρίσετε. Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να καλέσει και να αναλάβει την ευθύνη και να εξοφλήσει το συμβόλαιό του με το Edge για να συνεχίσει με τον διαχωρισμό των μελών του λογαριασμού.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας σας και ζητώντας τη διαδικασία ακύρωσης. Θα πρέπει να δώσετε τα ζητούμενα στοιχεία για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης γραμμής.

Μπορείτε να ακυρώσετε μια γραμμή στο πρόγραμμα Verizon σας;

Ναι, εάν είστε κάτοχος λογαριασμού ή διαχειριστής λογαριασμού, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε μεμονωμένες γραμμές ή ολόκληρο τον λογαριασμό κινητού σας για τη Verizon.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από το σχέδιο Verizon;

Για να ακυρώσετε ή να καταργήσετε οριστικά τις υπηρεσίες μιας γραμμής θα πρέπει να καλέσετε Εξυπηρέτηση πελατών Verizon σε αυτόν τον αριθμό: (800) 392-0717 και ζητήστε τη διαδικασία αφαίρεσης της επιθυμητής γραμμής από το σχέδιο Verizon. Μπορείτε να καλέσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7 π.μ. – 9 μ.μ. ή Σάββατο – Κυριακή μεταξύ 8 π.μ. έως 9 μ.μ. της τοπικής σας ώρας. Θα ζητήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού σας για έλεγχο ταυτότητας και θα αφαιρέσουν τη γραμμή από το τέλος τους. Αυτή είναι μια δωρεάν και γρήγορη υπηρεσία για όλους τους χρήστες της Verizon. τα ζητούμενα στοιχεία θα είναι:

  • Όνομα κατόχου λογαριασμού
  • Ο αριθμός τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό
  • PIN λογαριασμού/ τελευταία 4 του SSN του κατόχου λογαριασμού
  Πώς να παίξετε μουσική στο Amazon Echo

Κοστίζει η κατάργηση μιας γραμμής από τη Verizon;

Είναι συνήθως μια δωρεάν υπηρεσία, καθώς η αμοιβή δεν αναφέρεται σε καμία σύμβαση. Μόνο εάν είναι βάσει της σύμβασής σας, θα χρειαστεί να πληρώσετε το Τέλος Πρόωρης Καταγγελίας. Συμβαίνει εάν το μηνιαίο ποσοστό εξυπηρέτησης για τη γραμμή σας που πρόκειται να ανασταλεί είναι 10 $ ή περισσότερο το μήνα, δεν θα λάβετε την κανονική φωνή, τα δεδομένα ή τις χρεώσεις συνδρομής. Αντίθετα, θα χρεωθείτε περίπου 10 $ το μήνα για τη γραμμή σας που έχει ανασταλεί.

Τι σημαίνει η αναστολή ενός τηλεφώνου στη Verizon;

Η αναστολή ενός τηλεφώνου στη Verizon σημαίνει ότι η γραμμή σας δεν θα είναι προσβάσιμη και δεν θα μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις στο ασύρματο δίκτυο δεδομένων της Verizon. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αναστολής, η γραμμή σας δεν θα χρεωθεί καμία χρέωση. Ωστόσο, εξακολουθείτε να απαιτείται να εκκαθαρίσετε τις οφειλές σας. Μετά την αναστολή, το τηλέφωνό σας δεν θα είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας και δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να στέλνετε μηνύματα μέσω αυτού.

  Πρέπει να αγοράσετε το MacBook Pro 13 ιντσών (2020);

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ένα τηλέφωνο στη Verizon;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να αναστείλετε ένα τηλέφωνο στη Verizon με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Επισκεφθείτε το Η Verizon αναστείλει ή επανασυνδέστε την υπηρεσία σας σελίδα και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Αναστολή ή επανασύνδεση.

3. Κάντε κλικ στο Επιλογή συσκευής για το τηλέφωνο που θέλετε.

4. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο και κάντε κλικ στο Submit.

5. Επιβεβαιώστε την αναστολή κάνοντας κλικ στο Continue δύο φορές.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το οικογενειακό πρόγραμμα Verizon;

Ναι, μπορείτε να καταργήσετε τον εαυτό σας από το οικογενειακό πρόγραμμα της Verizon, εάν ο κάτοχος του λογαριασμού ή εσείς, ως χρήστης, επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Verizon. Για αυτό, πρέπει επίσης να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας για επαλήθευση.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια τηλεφωνική γραμμή από το οικογενειακό σας πρόγραμμα;

Ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να επικοινωνήσει Εξυπηρέτηση πελατών Verizon να ακυρώσετε μεμονωμένες γραμμές ή οικογενειακά σχέδια. Για γρήγορη επίλυση, πρέπει να έχετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, το PIN λογαριασμού ή τα τελευταία 4 του SSN του κατόχου του λογαριασμού για να τα δώσετε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από ένα κοινό σχέδιο της Verizon;

Για να καταργήσετε ή να αναστείλετε μια γραμμή από ένα πρόγραμμα κοινής χρήσης της Verizon, και οι δύο διαχειριστές του λογαριασμού πρέπει να επιβεβαιώσουν την υποστήριξή τους σε αυτό. Θα πρέπει ακόμα να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών στο (800) 392-0717 στις δεδομένες ώρες τους και να απευθυνθείτε για βοήθεια.

Μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από την Verizon Online;

Όχι, δεν μπορείτε να καταργήσετε μια γραμμή υπηρεσιών από τη Verizon στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα τοπικό κατάστημα Corporate VzW ή Verizon ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο *611 από το κινητό σας τηλέφωνο ή στο 800-922-0204 για να λάβετε την απαιτούμενη βοήθεια.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε εάν κοστίζει η κατάργηση μιας γραμμής από τη Verizon και πώς μπορείτε να αφαιρέσετε μια γραμμή από το σχέδιό σας Verizon. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.