Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα στο Word

Δυσκολεύεστε να αντιγράψετε σελίδες στο Word; Ελέγξτε αυτά τα απλά βήματα για να κλωνοποιήσετε αβίαστα οποιαδήποτε σελίδα στο έγγραφό σας.

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η Microsoft Word δεν διαθέτει σήμερα ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να αντιγράψετε ένα έγγραφο Word με ένα μόνο κλικ.
  • Παρά την απουσία ειδικής επιλογής αντιγραφής, μπορείτε να αντιγράψετε περιεχόμενο αντιγράφοντας και επικολλώντας με μη αυτόματο τρόπο το περιεχόμενο που θέλετε να αντιγράψετε.
  • Μπορείτε να αντιγράψετε τόσο τα έγγραφα λέξεων μιας σελίδας και πολλαπλών επιπέδων με βάση τις ανάγκες σας.

Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να χρειάζεστε πανομοιότυπες σελίδες μέσα στο ίδιο έγγραφο Word ή να θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο λέξεων με διπλό περιεχόμενο. Ενώ δεν θα βρείτε μια διπλή λειτουργία στις ρυθμίσεις της Microsoft Word, υπάρχει μια απλή λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ ‘αυτού.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα εφέ γραφομηχανής με το CSS

Πώς να αντιγράψετε ένα έγγραφο μιας σελίδας στο Word

Σε αντίθεση με τα Έγγραφα Google, το Microsoft Word δεν διαθέτει μια απλή ενσωματωμένη δυνατότητα για εύκολη δημιουργία αντιγράφων μιας σελίδας. Αντίθετα, θα χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μη αυτόματα το περιεχόμενο για να το αντιγράψετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε το έγγραφο που θέλετε να αντιγράψετε.
  • Τοποθετήστε τον δρομέα σας στην αρχή του εγγράφου λέξεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ και σύρετε προς τα κάτω για να επιλέξετε όλο το περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + A ή Command + A εάν χρησιμοποιείτε Mac.
  • Τώρα, θα πρέπει να αντιγράψετε τα περιεχόμενα στο πρόχειρο της συσκευής σας.
    • Σε υπολογιστή με Windows ή Mac, κάντε δεξί κλικ στο επιλεγμένο περιεχόμενο και κάντε κλικ στην Αντιγραφή από το μενού.
    • Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + C ή Command + C για να το κάνετε αυτό.

  • Εάν θέλετε να αντιγράψετε μια σελίδα στο ίδιο έγγραφο, δημιουργήστε πρώτα μια νέα κενή σελίδα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στην καρτέλα Εισαγωγή και επιλέγοντας Σελίδες > Κενή σελίδα στο Microsoft Word.
  • Για να αντιγράψετε τα αντιγραμμένα περιεχόμενα σε ένα νέο έγγραφο, κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο στη γραμμή κορδέλας και κάντε κλικ στο Κενό έγγραφο για να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο.
  • Τέλος, τοποθετήστε τον κέρσορα στη νέα σελίδα και πατήστε Ctrl + V ή Command + V για να επικολλήσετε τα περιεχόμενα που αντιγράψατε σε μια νέα σελίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε Επικόλληση.
  • Εάν το περιεχόμενο που θέλετε να αντιγράψετε έχει εικόνες και θέλετε να αντιγράψετε μόνο το κείμενο και να αφαιρέσετε τη μορφοποίηση από το έγγραφό σας, επιλέξτε Επικόλληση μόνο κειμένου από το μενού.
  •   Τα 8 πιο πολυτελή ηλεκτρικά οχήματα

    Πώς να αντιγράψετε ένα έγγραφο πολλών σελίδων στο Word

    Όταν αντιγράφετε ένα έγγραφο του Word πολλών σελίδων, θα πρέπει να προσέχετε πού τοποθετείται ο κέρσορας κατά την αντιγραφή των περιεχομένων του. Για να αντιγράψετε ολόκληρη τη σελίδα με μία κίνηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + A ή Command + A για να επιλέξετε όλα τα περιεχόμενά της.

    Ωστόσο, για να αντιγράψετε μόνο μία ή μερικές σελίδες από ένα πολυσέλιδο έγγραφο του Word, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου. Αντίθετα, θα χρειαστεί να βασιστείτε στον κέρσορα του ποντικιού σας για να επιλέξετε τα περιεχόμενα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

      Κάντε το προφίλ σας να ξεχωρίζει με 9 γεννήτριες σύνοψης LinkedIn
  • Ξεκινήστε τοποθετώντας τον κέρσορα στην αρχή της σελίδας που θέλετε να αντιγράψετε. Κάντε κλικ και συνεχίστε να σύρετε τον κέρσορα μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος της σελίδας που θέλετε να αντιγράψετε.
  • Αντιγράψτε τα περιεχόμενα της σελίδας πατώντας ταυτόχρονα Ctrl + C ή Command + C στο πληκτρολόγιό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε Αντιγραφή από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Είτε αντιγράφετε και επικολλάτε ορισμένες σελίδες ή ολόκληρο το έγγραφο με μία κίνηση, τα βήματα προς τα εμπρός παραμένουν τα ίδια.
    • Εάν προτιμάτε να αντιγράψετε το αντιγραμμένο περιεχόμενο σε ένα νέο έγγραφο, μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στην καρτέλα Αρχείο στη γραμμή κορδέλας και κάνοντας κλικ στο Κενό έγγραφο.

  • Για να επικολλήσετε τα περιεχόμενα του προχείρου σας σε μια κενή σελίδα στο ίδιο έγγραφο, δημιουργήστε μια κενή σελίδα πατώντας Ctrl + Enter ή Command + Enter.
  • Τέλος, τοποθετήστε τον κέρσορα στην αρχή της σελίδας και επικολλήστε τα αντιγραμμένα περιεχόμενα πατώντας Ctrl + V ή Command + V.
  • Συνολικά, είναι σίγουρα περίεργο το γεγονός ότι το Word δεν έχει ενσωματωμένη επιλογή που σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο με ένα κλικ. Έτσι, προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να αντιγράψετε ένα έγγραφο του Word, είτε πρόκειται για ένα έγγραφο είτε για ένα έγγραφο πολλαπλών σελίδων, είναι η μη αυτόματη αντιγραφή και επικόλληση του περιεχομένου.