Πώς να ανεβάσετε εικόνες απευθείας στο Instagram από το εσωτερικό οποιασδήποτε εφαρμογής


Προτού το Facebook αγοράσει το Instagram, η εφαρμογή διατηρούσε έναν αέρα αποκλειστικότητας. Ήταν διαθέσιμο μόνο για την πλατφόρμα iOS και παρέμεινε έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου η εξαγορά του Facebook έστρεψε τα πράγματα σε διαφορετική κατεύθυνση. Από τότε, το Instagram άνοιξε σιγά-σιγά με μια εύλογα λειτουργική διεπαφή ιστού και εφαρμογές για την πλατφόρμα τηλεφώνων Android και Windows. Η εφαρμογή μόλις έλαβε μια μικρή ενημέρωση που την ανοίγει περαιτέρω επιτρέποντας στους χρήστες να δημοσιεύουν στο Instagram από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή μέσω του μενού κοινής χρήσης. Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να εξάγουν μια εικόνα στο Instagram ή να την αποθηκεύουν στο ρολό της κάμερας και να έχουν πρόσβαση σε αυτήν από την εφαρμογή Instagram, αλλά από την έκδοση 8.2, αυτό είναι όλο το ιστορικό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ Instagram σε iPhone και Android

Για να μοιραστείτε μια φωτογραφία, ανοίξτε την σε οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής σας. Θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε πρώτα από τα κουμπιά ενεργειών του μενού κοινής χρήσης. Μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει την προβολή και την κοινή χρήση φωτογραφιών, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης και, στη συνέχεια, πατήστε Instagram.

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε μια λεζάντα, hashtags και όλα, και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε απευθείας στο Instagram. Το Instagram το έχει καταστήσει δυνατό στο iOS χρησιμοποιώντας επεκτάσεις. Η ενημέρωση της εφαρμογής έρχεται βασικά με την επέκταση που είναι αυτό που κάνει το μαγικό. Εάν επισκεφτείτε τον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται χωρίς να δίνετε καμία ένδειξη ότι δημοσιεύτηκαν από διαφορετική εφαρμογή.

  Το Instagram παραβιάστηκε και το email άλλαξε – Βήματα για την ανάκτηση του λογαριασμού σας

Η ενημέρωση μπορεί να φαίνεται μικρή τώρα και ίσως πολλοί χρήστες να μην το σκέφτονται πολύ, καθώς δεν μπορείτε να εφαρμόσετε κανένα φίλτρο σε μια εικόνα όταν τη δημοσιεύετε με αυτόν τον τρόπο, αλλά άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών πιθανότατα θα επωφεληθούν από την αλλαγή. Τα φίλτρα του Instagram είναι δημοφιλή, αλλά το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο είναι πολύ πιο δημοφιλές και οι χρήστες χρησιμοποιούν συχνά μια ομάδα εφαρμογών (και μερικές φορές μια ομάδα πραγματικών ανθρώπων) για να επεξεργαστούν μια φωτογραφία πριν τη δημοσιεύσουν στο Instagram. Σε αυτήν την περίπτωση, η δυνατότητα μιας εφαρμογής να δημοσιεύει τώρα απευθείας στην επεξεργασία αναρτήσεων στο Instagram θα είναι ευπρόσδεκτη από τους προγραμματιστές και τελικά τους χρήστες.

  Πώς να δημοσιεύετε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στο Instagram

Εάν δεν βλέπετε ακόμα το Instagram στην επιλογή κοινής χρήσης, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη. Η ενημέρωση δεν φαίνεται να έχει φτάσει ακόμα για Android. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστεί, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες.